astrolabos Ιούνιος 10, 2012 Author #3221 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Απο δημοσιογραφο tweep: Μόλις πήρα μια "κρυφή" με το ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 37% lol[ame]http://www.youtube.com/watch?v=eslZd8hBCDk[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2012 #3222 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Απο δημοσιογραφο tweep: Μόλις πήρα μια "κρυφή" με το ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 37% lolΠήρα 4 κρυφές προχθές.Στις 3 ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος, σε 1 η ΝΔ, όλες ~27-18%, όλες οι διαφορές πολύ κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 10, 2012 #3223 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Εξακολουθεί να είναι δικιά σου άποψη...Πως να το κάνουμε! Εγώ προσωπικά όταν πέφτω στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι, επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει το επόμενο πρωί. Θα έχω λεφτά; Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί σαν άνθρωπος να αρρωστήσω και να χρειαστώ κάποια δαπανηρή περίθαλψη. Επίσης επειδή ο γιος μου είναι 1η Γυμνασίου και μπαίνει σε στάδιο...επαγγελματικής σκέψης, δεν έχω ιδέα τι να τον συμβουλέψω και πως να τον στηρίξω. Θα έχω χρήματα τότε; Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα οικονομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα διότι προφανώς θα με περάσετε για ρομαντικό. Βλέπετε είναι της μόδας κάθε τι Ελληνικό να είναι κατακριτέο. ΤΙ θα μπορέσω να κάνω; Να φύγω από τη χώρα; Να πάω που; Πόσο θα μείνω εκεί που θα πάω; Και να αφήσω πίσω ανθρώπους που χρειάζονται την δική μου υποστήριξη; Άρρωστους που δεν έχουν ούτε σύνταξη; Βλέπεις δεν έχουμε όλοι ούτε την δυνατότητα, ούτε την πολυτέλεια να ξενιτευτούμε. Και για να σας προλάβω, δεν είναι μπηχτή αυτό για όσους είστε σε άλλη χώρα. Είναι σκέψη που όντως με βασανίζει καθημερινά. Οπότε βλέπεις, το στομάχι μου είναι κόμπος ήδη. Ο Κασιδιάρης δεν μου προκαλεί εμετό. Με αφήνει αδιάφορο. Την αβεβαιότητα για το αύριο μου την προκάλεσαν άλλοι. Την ζωή μου την άλλαξαν άλλοι. Αυτό που με πειράζει είναι η υποκρισία που κυριαρχεί ακόμα και τώρα περί δήθεν ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ από φαινόμενα όπως η ΧΑ. ΑΝ τα σκατά που λέγονται ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσουν στο ίδιο tempo, σκορπώντας ακόμα περισσότερη ανασφάλεια και εθνική ταπείνωση, φαινόμενα σαν την ΧΑ, είναι αναπόφευκτο να ενισχυθούν, όση ανατριχίλα και να εκφράζουμε εμείς με στόμφο στον γραπτό μας λόγο.. Και για πες μου; Καταφέρνεις τίποτα με το να καταδικάζεις την ΧΑ και κάθε ΧΑ; Απλά "μεταδίδεις" το μύνημα; Σε ποιον; Καταπολεμήθηκε μήπως η βία στα γήπεδα επειδή βγαίνουμε στα δελτία ειδήσεων και στα μπλογκς, "αηδιασμένοι για αυτό το αισχρό φαινόμενο"; Ζει και βασιλεύει, επειδή κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους. Ζει και βασιλεύει επειδή αν θες, δεν αλλάζουμε εμείς. Αλλά αν αλλάξουμε εμείς δεν θα υπάρχει ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Θα υπάρχει κάτι άλλο, που δεν θα δίνει πάτημα σε καμιά ΧΑ να έχει λόγο ύπαρξης. Μέχρι τότε εγώ θα ανησυχώ για άλλα πιο άμεσα θέματα. Αν λυθούν, ίσως με απασχολήσει και το θεαθήναι.. Ναι ωραία εσυ εχεις προβλήματα κι εγω ζω στο κάστρο μου σαν όμορφος βασιλιάς. Δυστυχως αν δεν εισαι γονος λεφτα κανεις δε ξερει τι θα του φερει το επομενο πρωινο. Ολη η οικογενεια μου ειναι στην ελλαδα κι αν οι δικοι μου δε παρουν την συνταξη τους αυτο το μηνα θα πρεπει να τους στειλω χρηματα για βγαλουν το μηνα γιατι δυστυχως δεν εχουν έτοιμα λεφτα. Ο καθενας λοιπόν εχει το δικο του δράμα και τα δικα του ιδανικα να πολεμησει κι αν δε τα ξερεις μη προσπαθείς α βγάλεις εύκολα συμπεράσματα. Κι οι δυο κουβεντες που θα γραψω εδω μπορει να διαβαστουν απο κανενα 13χρονο σαν το γιο σου και μπορει να πει "κατσε ρε μλκ μπορει να χει και δικιο αυτος". Κι ενας στους 1000 να το πει αξια θα χει. Απο κει και περα συμφωνω μαζι σου οτι πρώτα πρεπει να αλλάξουμε, μιας κι ΧΑ δεν ειναι παρα ενα μόρφωμα μιας τσαντιλας του κόσμου που παίρνει ζωή με λαθος τροπο. Αντί να ρίχνουμε ομως ολη την ενέργεια μας στο να βριζουμε τους μετανάστες και να πανηγυρίζουμε που ενα ανθρωπακι με μηδενικες αξιες, αντιληψεις και σιχαμενα πιστεύω επιτίθεται σε γυναίκες, ε ας ενώσουμε την απογοήτευση μας και την ανάγκη της έκρηξης που βρίσκεται στην συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ψυχών αυτη τη στιγμη για να βρούμε μια λυση εξόδου απο τον βάλτο μπας και καταφέρουμε να κανουμε την Ελλάδα παλι μια χώρα να ζεις. Τωρα μπορείς να καταλάβεις τι εννοω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 11, 2012 #3224 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Όταν όλοι ασχολούνταν με του Κασιδιάρη το κεφάλι ψηφίστηκαν όλα αυτά | mySatellite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 11, 2012 #3225 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο που αξίζει με τα όσα να υπάρχει και εδώ: "Όχι αδελφέ μου, δεν είναι κάπως τραβηγμένα τα όσα λένε για τα θέματα Εθνικής Αμύνης. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. \\Περί Σύριζα Απο εκεί και πέρα, όταν ακούς ένα συνομήλικό σου, όπου έχετε μεγαλώσει σε ίδιες εποχές, να σου μιλάει εν έτη 2012 για κατώτατους μισθούς 1300 ων ευρώ, 100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, και άμεση ανάπτυξη έξω απο το Ευρώ ή την Ευρώπη ΠΛΕΟΝ (γιατί πρίν το 2009 είμασταν σε θέση να το συζητήσουμε, τώρα @@), ή τον έχει φάει η μ@λ@κί@ ή απο τις πολλές φάπες στο σχολείο έχει χαζέψει και δεν ξέρει τι λέει, ή απλώς είναι ακόμα ένας ΨΕΥΤΗΣ και δύο φορές πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο τον πρώτο ψεύτη. Θα χτυπήσει τα μεγάλα κεφάλια και αναδιανομή του πλούτου; Δηλαδή ΠΩΣ θα χτυπήσει τα "μεγάλα" κεφάλια?? Θα "χτυπήσει" τους εφοπλιστές και πλοιοκτήτες όπου πληρώνουν κανονικά φόρους και φέρνουν έσοδα στη χώρα? @@δια. Σήκωσαν άγκυρα την ίδια μέρα και τράβα κυνήγα τα στον Παναμά μετά, εάν ξέρεις μπάνιο, γιατί δεν θα αφήσουν ούτε καΐκι πίσω. Θα χτυπήσουνε Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Νιαρχο, κλπ, κλπ, δηλάδη και θα τους ξεκολιάσουν στη φορολογία??? Σίγουρα. Θα έχουνε ένα έντυπο Ε1 στο χέρι ο κάθε ΣΥριζαίος βουλευτής και θα τους κάνουνε αέρα στα @@δια... Τώρα, εάν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ?? Φταίει αδελφέ μου, φταίει. Φταίει γιατί όταν οι χαραμοφάηδες του δικομματισμού στη σκέψη και μόνο να τολμούσαν να μιλήσουν για επαναπατρισμό λαθρομεταναστών, αυτοί έσπερναν τον πανικό μέσα στη βουλή και μετέπειτα στου δρόμους, στηρίζοντάς τους όπως δεν έχουν στηρίξει ΠΟΤΕ Έλληνα, ΜΕΣΑ στην ίδια τη γ@μημένη τη χώρα του. Φταίει γιατί τα "ανθρώπινα δικαιώματα" εμφανίστηκαν ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες σε αυτή τη χώρα μέσω των "μή κυβερνητικών οργανώσεων" με χρηματοδοτήσεις του Soros, όταν οι Έλληνες Ιθαγενείς πεθαίνουν στη Marfin απο βόμβες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των συνιστοσών τους. Φταίει γιατί τρέφουν και εκκολάπτουν όλα αυτά τα χρόνια "το φίδι" που μας έχουνε σπάσει τα @ρχίδι@ 5 ημέρες τώρα, μέσα στις συνιστώσες τους, ένα παρακράτος με γκριζομάλληδες με κοτσίδα ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ως μέλη αυτών (των συνιστοσών τους). Οι ίδιες συνιστώσες όπου καίνε και σπάνε τις περιουσίες των άλλων και ξυλοφορτώνουν ένανδρα (όχι άνανδρα), 50 εναντίων ενός, όποιον κρατάει Ελληνική σημαία ή τολμάει να εκφέρει άποψη διαφορετική απο τη δική του όπου περιέχει τις λέξεις Πατρίδα, Ελλάδα, Οικογένεια, Θρησκεία, π.χ. Φταίει γιατί όταν πέρυσι αποφασίσαμε να κατέβουμε στους δρόμους για να φύγει επιτέλους αυτός ο μούλος όπου ψήφιζε μνημόνια και νομοσχέδια απειλόντας μέσα στη βουλή τους βουλευτές του, οι διεθνιστές έβγαζαν απο τη νομική τους μισθοφόρους τους και συγκρούονταν τα 2 παρακράτη μεταξύ τους, έχοντας στη μέση όλους εμάς. Φταίει, γιατί εν έτη 2012 θα χαθεί η Θράκη και το ΚΑστελόριζο με την πολυτιμότατη βοήθεια του Γ.Α.Π. (Γ@μήσι Ανδρέα Παπανδρέου) και η βρωμιάρα Δούρου είναι ανοιχτά κύρια υποστηρικτής αυτών. Φταίει γιατί εάν είχε ένα, μόνο ΕΝΑ ίχνος Ελληνισμού , σεβασμού και πατριωτισμού μέσα στις συνιστώσες του, δεν θα έβγαινε ποτέ να διαδηλώσει για τη σημαία και τις παρελάσεις. ΦΤΑΙΜΕ όμως όλοι μας γιατί δυστυχώς υπάρχει αυτό το χάλι στην πολιτική ζωή, και συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι πέρασαν 38 χρόνια τώρα. Και επιτέλους , έτσι και ξανακούσω ακόμα μία φορά σε ραδιόφωνο, τηλεόραση ή όπου αλλού για αυτό το γ@μημένο "αυγό του φιδιού και το φίδι που έσκασε μύτη" που "καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος", θα αμολύσω οχιές μέσα στα τηλεοτπικά στούντιο, καναλογιάφκες και Κυρίως στη βουλή, Κερασφόρες Οχιές και Πύθωνες μήπως και ξεβρωμίσουμε απο τα top 300 παράσιτα του τόπου, μαζί και τους καναλαρχίδες τους. Όταν σύσσωμοι οι Έλληνες καταδίκασαν τον Πολιτικό Κόσμο πρίν ένα μήνα στις κάλπες και πρίν ένα έτος στους δρόμους, και ακόμα έχουν το θράσσος να μιλάνε για καταδίκες άλλων, συγγνώμη, αλλά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος θα έπρεπε να κοιμάται δίπλα στον Walt Disney. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3226 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 .........Σωστός.Τωρα πες του να ξυπνησει και να δει που βρισκεται. Γιατι "αδερφέ", οι στρατοκαυλοι, και οι εθνικες προμηθειες για την θωρακιση της χωρας γεμισαν τις τσεπες του ΑΚΗ.Θελουμε κοινωνικη συνοχη, σεβασμο και ειρηνη. Οποιοι στρατοκαυλοι, εθνικιστες, πατριωτες θελουν να προασπισουν την Ελλαδα απο τους μυριους εχθρους που την περιβαλλον, ας σηκωθουν απο τις γ@μημενες καρέκλες τους στο Πενταγωνο, απο τα γευματα εργασίας με τους εθνικους προμηθευτες, ας πιασουν οπλο και να την προφυλαξουν. Οσοι ονειρευονται μια νεα επταετια καλο ειναι να πανε να *μπιπ* να κανουν καριερα. Το αυγο του φιδιου ειναι η δηθεν νομοταγεις, δηθεν δημοκρατικοι, φασιστες που περιφερονται με την σημαια της Ελλαδας και δηλωνουν πατριωτες. Ο Χιτλερ πατριωτης δηλωνε. Τί συμπτωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 11, 2012 #3227 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 χεχε βρε τον ψωμιαδη«Αδέρφια» Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή | ειδησεις , πολιτικη | v2.imerisia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3228 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 anti-ntp.net:Είχαμε μια μικρή ενημέρωση απο το Mega οτι τρομοκρατούν τους υπαλλήλους και τους λένε να ψηφίσουν σαμαρά γιατι έχει υποσχεθεί δάνειο στον μπόμπολα, ωστε να μην απολυθεί κανενας ακόμα υπάλληλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 11, 2012 #3229 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Τσιμπήστε πνευματικό πατέρα του Σύριζα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gZPMtxESZfI]Ο pnevmatikos pateras tou Tsipra.mov - YouTube[/ame] BONUS (ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 11, 2012 #3230 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] αυτο εχει ακουστει καιρο τωρα και επισης τα καλοκαναλα τρεμουν την ωρα και την στιγμη που θα τους ζητηθει ναπληρωσουν την κανονικη αδεια συχνοτηας. Μεχρι τωρα, 10+ χρονια ειναι με δοκιμαστικες/προσωρινεςSent from my SGH-i937 using Board Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 11, 2012 #3231 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Μπορώ και εγώ να γράψω 50 αράδες κατηγορώντας όλα τα υπόλοιπα κόμματα, για ότι έχει γίνει σε αυτή την χώρα, για ότι δεν έχει γίνει και να καταλήξω να λέω ότι η ΝΔ ή η ΧΑ ή οι τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ φταίνε και για το προπατωρικό αμάρτημα, αλλά χωρίς αποδείξεις παραμένουν όλα στην φαντασία μου.. Ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο που αξίζει με τα όσα να υπάρχει και εδώ:"Όχι αδελφέ μου, δεν είναι κάπως τραβηγμένα τα όσα λένε για τα θέματα Εθνικής Αμύνης. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. \\Περί Σύριζα Απο εκεί και πέρα, όταν ακούς ένα συνομήλικό σου, όπου έχετε μεγαλώσει σε ίδιες εποχές, να σου μιλάει εν έτη 2012 για κατώτατους μισθούς 1300 ων ευρώ, 100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, και άμεση ανάπτυξη έξω απο το Ευρώ ή την Ευρώπη ΠΛΕΟΝ (γιατί πρίν το 2009 είμασταν σε θέση να το συζητήσουμε, τώρα @@), ή τον έχει φάει η μ@λ@κί@ ή απο τις πολλές φάπες στο σχολείο έχει χαζέψει και δεν ξέρει τι λέει, ή απλώς είναι ακόμα ένας ΨΕΥΤΗΣ και δύο φορές πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο τον πρώτο ψεύτη. Έλεγε για 1300 ευρώ, τώρα δεν το λέει, είπε πριν πολύ καιρό για 100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, δεν το λέει τώρα, είπε είτε ο Λαφαζάνης, είτε οι συνιστώσες για εξόδους από ευρώ / ευρώπης, δεν αποτελούν την επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (η πιο καλή πρόταση που έχω ακούσει είναι "Καμία θυσία για το ευρώ".) Όλα αυτά σημαίνουν ότι ΕΣΥ είσαι ο ψευτης, ΕΣΥ είσαι ο λασπολόγος. Θα χτυπήσει τα μεγάλα κεφάλια και αναδιανομή του πλούτου; Δηλαδή ΠΩΣ θα χτυπήσει τα "μεγάλα" κεφάλια?? Θα "χτυπήσει" τους εφοπλιστές και πλοιοκτήτες όπου πληρώνουν κανονικά φόρους και φέρνουν έσοδα στη χώρα? @@δια. Σήκωσαν άγκυρα την ίδια μέρα και τράβα κυνήγα τα στον Παναμά μετά, εάν ξέρεις μπάνιο, γιατί δεν θα αφήσουν ούτε καΐκι πίσω. Θα χτυπήσουνε Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Νιαρχο, κλπ, κλπ, δηλάδη και θα τους ξεκολιάσουν στη φορολογία??? Σίγουρα. Θα έχουνε ένα έντυπο Ε1 στο χέρι ο κάθε ΣΥριζαίος βουλευτής και θα τους κάνουνε αέρα στα @@δια... Δεν ξέρεις τι σου γίνεται αν νομίζεις ότι πληρώνουν κανονικά ή ότι τους συμφέρει να φύγουν, στην τελική, ΕΧΟΥΝ λεφτά και ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν την χώρα τους, δεν το κατάλαβα αυτό, αυτοί δεν είναι πατριώτες? Τώρα, εάν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ?? Φταίει αδελφέ μου, φταίει. Φταίει γιατί όταν οι χαραμοφάηδες του δικομματισμού στη σκέψη και μόνο να τολμούσαν να μιλήσουν για επαναπατρισμό λαθρομεταναστών, αυτοί έσπερναν τον πανικό μέσα στη βουλή και μετέπειτα στου δρόμους, στηρίζοντάς τους όπως δεν έχουν στηρίξει ΠΟΤΕ Έλληνα, ΜΕΣΑ στην ίδια τη γ@μημένη τη χώρα του. Κάνεις λάθος στο δευτερο μέρος, μάλλον δεν έχεις ακούσει ΠΟΤΕ ομιλία ΣΥΡΙΖΑίου στην Βουλή όταν πέρνοντε τα "αντιλαϊκά μέτρα". Φταίει γιατί τα "ανθρώπινα δικαιώματα" εμφανίστηκαν ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες σε αυτή τη χώρα μέσω των "μή κυβερνητικών οργανώσεων" με χρηματοδοτήσεις του Soros, όταν οι Έλληνες Ιθαγενείς πεθαίνουν στη Marfin απο βόμβες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των συνιστοσών τους. Για τον Soros δεν ξέρω τίποτα, και σίγουρα δεν έχεις αποδείξεις, για την Marfin, ε σόρρυ, αλλά είσαι βουτηγμένος στον κουβά ακαθαρσιών που γέμισε ο Άδωνης εκείνη την ημέρα, και πιστευεις ότι βλακεία ακούσεις, αρκεί να θέλεις να το ακούσεις. Αν ο Γεωργιάδης εκείνη την ημέρα έλεγε ότι ο Τσίπρας, μπήκε στην ΜΑρφίν, αλυσόδεσε τους εργαζόμενους, έβαλε φωτιά, και διακτινίστηκε στην Βουλή θα τον είχες πιστέψει. Κατάλαβε το και εσύ, και οι υπόλοιποι φαντασιόπληκτοι εδώ μέσα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καμία συνιστώσα του δεν κουβαλάει κράνη και μολότωφ. Αλλά εκεί, επιμονή σε ότι πασάρουν χωρίς στοιχεία τα ΜΜΕ και το ΛΑΟΣ 2-3 χρόνια τώρα. Τα ίδια ΜΜΕ που θεωρούν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους σωτήρες της χώρας, και το ίδιο ΛΑΟΣ που με τις κολοτούμπες του βγήκε εκτός Βουλής. Φταίει γιατί τρέφουν και εκκολάπτουν όλα αυτά τα χρόνια "το φίδι" που μας έχουνε σπάσει τα @ρχίδι@ 5 ημέρες τώρα, μέσα στις συνιστώσες τους, ένα παρακράτος με γκριζομάλληδες με κοτσίδα ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ως μέλη αυτών (των συνιστοσών τους). Οι ίδιες συνιστώσες όπου καίνε και σπάνε τις περιουσίες των άλλων και ξυλοφορτώνουν ένανδρα (όχι άνανδρα), 50 εναντίων ενός, όποιον κρατάει Ελληνική σημαία ή τολμάει να εκφέρει άποψη διαφορετική απο τη δική του όπου περιέχει τις λέξεις Πατρίδα, Ελλάδα, Οικογένεια, Θρησκεία, π.χ. Για ποιους Βουλευτές μιλάς? Από ποιες συνιστώσες που έγινες και έξπερτ? Εδώ λοιπόν, πες τα μας, βγάλε ονόματα βουλευτών και συνιστωσών, βγάλε φωτό αν έχεις ιδέα περί τίνος μιλάς. Βρες μου γκριζομάλλη κοτσιδάτο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από συνιστώσα! Και ξανά, παραλήρημα για τις συνιστώσες, χωρίς να έχεις να παραθέσεις κάτι, κατάλαβε το, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ είναι αυτοί που βλέπεις στο χαζοκούτι να παίζουν ξύλο με τους φίλους σου, όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο πιο απλά να στο πω? Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ πρόβλημα να βγαίνει με τις σημαίες του, δεν είδα πουθενά σημαία ΣΥΡΙΖΑ ή συνιστώσας στα επεισόδια, Αλφάδια και κοκκινόμαυρες μόνο. Χώσε ψέματα όμως, χώσε λάσπη να έχουμε. Φταίει γιατί όταν πέρυσι αποφασίσαμε να κατέβουμε στους δρόμους για να φύγει επιτέλους αυτός ο μούλος όπου ψήφιζε μνημόνια και νομοσχέδια απειλόντας μέσα στη βουλή τους βουλευτές του, οι διεθνιστές έβγαζαν απο τη νομική τους μισθοφόρους τους και συγκρούονταν τα 2 παρακράτη μεταξύ τους, έχοντας στη μέση όλους εμάς. Τι? πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί? πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην νομική? Που το Athens.Indymedia.org είχε λυσάξει! Που όλη η αναρχική χαβούζα ήταν εκεί μέσα, που τα γουρούνια οι φίλοι σου οι μπάτσοι έπιαναν όποιον κυκλοφορούσε εκεί έξω? Ποιους μισθοφόρους ρε ? Δεν έχουμε λεφτά να φάμε, θα πέρνουμε μισθοφόρους? Στο κατσαπλιάς ή στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper το διάβασες αυτό?? Πάντως έχεις ένα δίκιο, από την μία μεριά ήταν οι Αναρχικοί, από την άλλη ήταν το παρακράτος σου! Οι Φασίστες, οι Εθνικιστές, οι Χρυσαυγήτες και τα ΜΑΤ. Φταίει, γιατί εν έτη 2012 θα χαθεί η Θράκη και το ΚΑστελόριζο με την πολυτιμότατη βοήθεια του Γ.Α.Π. (Γ@μήσι Ανδρέα Παπανδρέου) και η βρωμιάρα Δούρου είναι ανοιχτά κύρια υποστηρικτής αυτών. Ναι, θα χαθεί και θα τα χαρίσουμε στους Τούρκους, τόσο κατανόηση έχεις.. Απλά τα πράγματα, μόνο αν ηρεμήσουν και οι 2 πλευρές θα δούμε προκοπή, αλλά το μυαλό σου εκεί, στον εθνικισμό και στην πολεμολατρία. Φταίει γιατί εάν είχε ένα, μόνο ΕΝΑ ίχνος Ελληνισμού , σεβασμού και πατριωτισμού μέσα στις συνιστώσες του, δεν θα έβγαινε ποτέ να διαδηλώσει για τη σημαία και τις παρελάσεις. Δεν ξέρω για ποια διαδήλωση μιλάς. Σε πονάει η αλήθεια? Σε πονάει ότι οι παρελάσεις εξυπηρετούν μόνο τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τίποτα άλλο? Σε πονάει ότι ή σημαία έχει καταντήσει να μην είναι παρά ένα μπλέ πανί? Σε πονάει ότι ΕΣΕΙΣ την καταντήσατε έτσι? Γιατί τα αστέρια της ΧΑ την χρησιμοποίησαν για να δέρνουν κόσμο με ή χωρίς τα ΜΑΤ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ypux82x05-E]ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ - YouTube[/ame] , σε πονάει που ΕΣΕΙΣ κάνατε τις ελληνικές σημαίες να χάσουν το νόημα τους? +1 σε ότι είπε ο Νάρτα από μη ΣΥΡΙΖΑοκεντρικη σκοπιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3232 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Από το post του Myralis Γύφτοι χρυσαυγίτες; Το 'χω ξαναπει ότι οι πιο πολλοί ΧΑ μοιάζουν με Βούλγαροι και Ρουμάνοι; Αυτό είναι κάτι ψιλό για να γελάμε που και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 11, 2012 #3233 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Απο μπλα μπλα, λογια του αερα, κωλοτουμπες και λασπολογιες με ευφυισμους χορτασαμε. Μαλλον ειναι πολυ ευστοχα τα οσα ειπε ο κυριος και ανεφερα προηγουμενως.Θα τα δουμε τα σκατα του Συριζα σε λιγο καιρο (δε λεω τα σκατα σας διοτι δε διαχωριζομαι με τους Ελληνες εν αντιθεσει...).Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 11, 2012 #3234 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ο Σαμαράς θα είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα.εσείς καθίστε και βάλτε τα με σύριζα και τσίπρα ενώ θα βγει ίσως ο χειρότερος πολιτικός στην ιστορία, πρωθυπουργός.Μετά θα μπαίνετε εδώ και θα κλαίτε για την λούτσα που θα τρώτε/με και θα διαμαρτύρεστε στο σύνταγμα.Βάλτε στο μυαλό σας ένα πράγμα.Η μόνη ελπίδα από την καταστροφή της χώρας είναι να βγει οποιοσδήποτε άλλος εκτός του Εβραίου.Αλλά οκ αυτοί είμαστε και αυτό μας αξίζει.R.I.P Ελλαδίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2012 #3235 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Απο μπλα μπλα, λογια του αερα, κωλοτουμπες και λασπολογιες με ευφυισμους χορτασαμε. Μαλλον ειναι πολυ ευστοχα τα οσα ειπε ο κυριος και ανεφερα προηγουμενως.Θα τα δουμε τα σκατα του Συριζα σε λιγο καιρο (δε λεω τα σκατα σας διοτι δε διαχωριζομαι με τους Ελληνες εν αντιθεσει...).Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2Σ' εμένα μιλάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3236 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 γμτ μου, βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι και οι δύο επικίνδυνοι/ανίκανοι είναι... = Τσίπρας :to_pick_ones_nose3:= Σαμαράς Όταν η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος έχει μεγαλώσει με την νοοτροπία "μια θεσούλα στο δημόσιο", "πως θα τα φάμε" κ.ο.κ. δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μερα στους πολιτικούς μας αρχηγούς, καθώς αυτοί αντιπροσωπεύουν αυτούς που τους ψηφίζουν/ψήφιζαν. Δεν δέχομαι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι απορρόφησε πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν με τα ίδια κριτήρια που ψήφισαν πριν 2 χρόνια. Εδώ κόσμος δεν μπορεί να πάρει τα φάρμακά του ή να μπει στο νοσοκομείο και να λάβει ιατρική περίθαλψη και σεις μου συγκρίνετε τον Σαμαρά (ηλίθιο) και τον Τσίπρα (πανηλίθιο)... omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 11, 2012 #3237 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 ναι καλά όλα αυτά, αλλά εκτός από το να βγάζουμε όλους ανίκανους, καμιά πρόταση για το ποιος είναι ικανός υπάρχει? αναφέρομαι σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 11, 2012 #3238 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Τελείωσε ο δικομματισμός. Επιμένετε ακόμα σε αυτό; Η προπαγάνδα της δικής μας πλευράς, απόδειξη. Η προπαγάνδα της άλλης πλευράς, λάσπη. Σε λίγο θα βγουν τσεκούρια εδώ μέσα.Και η ζωή συνεχίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 11, 2012 #3239 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 anti-ntp.net:Είχαμε μια μικρή ενημέρωση απο το Mega οτι τρομοκρατούν τους υπαλλήλους και τους λένε να ψηφίσουν σαμαρά γιατι έχει υποσχεθεί δάνειο στον μπόμπολα, ωστε να μην απολυθεί κανενας ακόμα υπάλληλος...Πριν λιγο διαφημισαν ντοκιμαντερ του ΑΝΤ1 περι δραχμης κλπ και οι μονες αποψεις που παρουσιασαν ηταν οι αρνητικες.Το σκτ στην καλτσα δεν περιγραφει καν την κατασταση των καναλιων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 11, 2012 #3240 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 [MENTION=17303]Xero[/MENTION]δεν έχεις άδικο αδερφέ, αλλά τόσο πολύ με έχουν απογοητεύσει που πραγματικά δεν περιμένω τίποτα ουσιαστικό από τους δύο γελοίους (από κανέναν υποψήφιο για να είμαι ειλικρινής).όποιος καταφέρει και πάει εναντίων των συνδικαληστών και τους συντρίψει (κανονικά όμως), καταφέρει και περάσει το συμφέρον της Ελλάδος στην Ευρώπη, πατάξει την φοροδιαφυγή, μειώσει το κράτος, προσελκύσει επενδύσεις, μειώσει την ανεργία και μας κρατήσει στο ευρώ κλπ.... Όποιος κάνει τα παραπάνω τότε για μένα είναι ο κατάλληλος.αλλά είπαμε θέλει @@ και θράσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.