fotme Ιούνιος 10, 2012 #3201 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Ωραίο το άρθρο, αλλά ακόμη καλύτερο και το άρθρο από λινκ από εκεί.Από το οποίο αντιγράφω,[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] δεν θα επεκταθω πολυ στο thread, οτι ειχα να δω το ειδα, νομιζω το εχεις αντιλιφθει.... προσωπικα την επισημοποιηση της βιας δεν την γουσταρω σαν Ελληνας πολιτης... ειτε αυτο ερχεται απτην ΧΑ ειτε απτο συριζα ειτε απο οποιον, πιστεψε με δεν τους διαχωριζω σε αυτο το ζητημα, ειναι το ενα κ το αυτο...σεβομαι εκτιμω αποψεις τους, οχι ολες, αλλα ως εκει...στον τραμπουκισμο θα ειμαι αντιθετος...δεν ξεχνω τα περιστατικα που εγιναν στην τραπεζα της marfin που καψανε ανθρωπους ζωντανους....δεν ξερω αν ηταν ο συριζα, δεν με νοιαζει! αυτο που με νοιαζει ειναι να σεβομαι κ να με σεβεται ο διπλα μ.-Ο παπαδακης να μας κλ@σει μια μαντρα φρυδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 10, 2012 #3202 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Με μήνυση απειλεί τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο Γιώργος Παπαδάκης | ειδησεις , μμε | v2.imerisia.gr Τα πηρε ο χοντρος, η αληθεια ποναει Δεν παει να χορεψει πισω απο κανεναν κωλο ο κωλο-γερος λεω εγω? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QjWtmL5jXU0]GREEK HOT FUN famous artists at night life Pazis Terzis - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2012 #3203 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 δεν θα επεκταθω πολυ στο thread, οτι ειχα να δω το ειδα, νομιζω το εχεις αντιλιφθει.... προσωπικα την επισημοποιηση της βιας δεν την γουσταρω σαν Ελληνας πολιτης... ειτε αυτο ερχεται απτην ΧΑ ειτε απτο συριζα ειτε απο οποιον, πιστεψε με δεν τους διαχωριζω σε αυτο το ζητημα, ειναι το ενα κ το αυτο...σεβομαι εκτιμω αποψεις τους, οχι ολες, αλλα ως εκει...στον τραμπουκισμο θα ειμαι αντιθετος...δεν ξεχνω τα περιστατικα που εγιναν στην τραπεζα της marfin που καψανε ανθρωπους ζωντανους....δεν ξερω αν ηταν ο συριζα, δεν με νοιαζει! αυτο που με νοιαζει ειναι να σεβομαι κ να με σεβεται ο διπλα μ.-Ο παπαδακης να μας κλ@σει μια μαντρα φρυδια!άσε Σπύρο το θέμα της Μαρφιν γιατί θα πάθεις σοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 10, 2012 #3204 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Ειναι ντροπης πραγματα αυτα ρε (αναφερομαι για μαρφιν)....ημαρτον, ουτε στις φιλλιπινες... κ το χειροτερο ειναι οτι οι οποιοι, χανουν το δικιο τους -γτ εχουν σε πολλα δικιο- με αυτα τα γεγονοτα κ τα λαμογια κανουν παρτυ... Στο τελος μενουμε εμεις οι μ@λ@κες κ παιρνουμε τα φρυδια μας γτ θελουμε να ειμαστε στην ομορφη μας χωρα... Το ακουγα χθες καπου στο ραδιοφωνο, δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ελεγε... αναξιοι της μοιρας μας ειμαστε, γτ αυτη η υπερδυναμη/τυχη/φαινομενο/οπως θελεις πεστο, μας εδωσε το φιλετο της γης, τοσο γεωγραφικα οσο κ πολιτισμικα κ εμεις παιζουμε κλεφτοπολεμο... αυτοι εδω μεσα ειμαστε, αυτα κανουμε..χρειαζεται αποδοχη στον συνανθρωπο κυριοι, τον προδοτη-γτ ειναι αντικειμενικα προδοτης- γ@μηστ3 τον, τον "αδελφο" ομως οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 10, 2012 #3205 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Κατά τα λοιπά, το χθεσινό συμβάν έχει και μια θετική πλευρά. Κατέδειξε στους πολίτες τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Επομένως, όσοι την εμπιστευθούν και πάλι στις 17 Ιουνίου ουδόλως θα μπορούν να ισχυρισθούν εκ των υστέρων ότι πλανήθηκαν και ότι με την ψήφο τους μετέτρεψαν τη χώρα σε ζούγκλα.Καλά τα λέει ο Ζούλας πιθανόν στα υπόλοιπα, αλλά ας φροντίσουμε και εκ των προτέρων να μετατοπίσουμε το κέντρο βάρους των εκλογών και να δώσουμε άλλοθι στο 30+% για αυτά που ΔΕΝ θα κάνει, κατηγορώντας το 7% για αυτά που ΘΑΑΑ κάνει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 10, 2012 #3206 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 ρε παιδιά αφού είχε ανοίξει πιτσαρία και έσκισε, την Ελλάδα δε του δίνετε... τι άλλο θα ακούσουμε...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 10, 2012 #3207 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Καλά τα λέει ο Ζούλας πιθανόν στα υπόλοιπα, αλλά ας φροντίσουμε και εκ των προτέρων να μετατοπίσουμε το κέντρο βάρους των εκλογών και να δώσουμε άλλοθι στο 30+% για αυτά που ΔΕΝ θα κάνει, κατηγορώντας το 7% για αυτά που ΘΑΑΑ κάνει!!!!!!!Γιατί συνεχίζετε να κάνετε αυτές τις άκυρες συγκρίσεις; Επειδή το 30% θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ θα πρέπει να δώσουμε άλλοθι ή μπράβο στο 5% (βαριά) που θα πάρει τώρα η ΧΑ; Τι λογική ακριβώς είναι αυτή; Καταδικαστέα και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2012 #3208 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Γιατί συνεχίζετε να κάνετε αυτές τις άκυρες συγκρίσεις; Επειδή το 30% θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ θα πρέπει να δώσουμε άλλοθι ή μπράβο στο 5% (βαριά) που θα πάρει τώρα η ΧΑ; Τι λογική ακριβώς είναι αυτή; Καταδικαστέα και τα δύο.Αν ο Snips εννοούσε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα γίνω καλόγερος στο Αμστερνταμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 10, 2012 #3209 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Αν ο Snips εννοούσε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα γίνω καλόγερος στο Αμστερνταμ! Μην βγάλεις εισιτήριο.... [MENTION=23]DJD[/MENTION]. Άκυρη για σένα προφανώς. Με την σειρά μου μπορώ να σε ρωτήσω γιατί εξακολουθείτε να δίνετε σημασία στο αποτέλεσμα που είναι το 5% και όχι σε αυτό που το δημιούργησε. Προτιμώ να δώσω σημασία στην πηγή, παρά να το "σκοτώσω" και να πω "ωραία, έφυγε"... Θα καταλήξουμε πουθενά περι ..ακυρότητας; Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 10, 2012 #3210 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 9 θα πάρει η XA να το θυμάστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 10, 2012 #3211 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Αν ο Snips εννοούσε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα γίνω καλόγερος στο Αμστερνταμ! Μου αρέσει που έβαλες στον [MENTION=432]dellman[/MENTION] για το προηγούμενό του σχόλιο ... και στα περισσότερα σχόλια οι απαντήσεις σου δυστυχώς διακατέχονται από το άγχος μην χαθεί καμιά ψήφος ή μην αδικηθεί το κόμμα.Έχω άδικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούνιος 10, 2012 #3212 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 9 θα πάρει η XA να το θυμάστεΜακαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 10, 2012 #3213 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Μακαρι! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CKjOo7TeTbA]Mixalis Xatzigiannis - Mono sta oneira ( Official song, Cd-rip ) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούνιος 10, 2012 #3214 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Κοντός ψαλμός αλληλούια tip εγω παντως δεν θα ψηφισω χα,αν αυτο θες να ακουσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 10, 2012 #3215 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION]. Άκυρη για σένα προφανώς.Με την σειρά μου μπορώ να σε ρωτήσω γιατί εξακολουθείτε να δίνετε σημασία στο αποτέλεσμα που είναι το 5% και όχι σε αυτό που το δημιούργησε. Προτιμώ να δώσω σημασία στην πηγή, παρά να το "σκοτώσω" και να πω "ωραία, έφυγε"... Θα καταλήξουμε πουθενά περι ..ακυρότητας; Όχι.Εξακουλουθεί να ναι άκυρη η σύγκριση, πως να το κάνουμε. Επειδή κάποιος άλλος δημιουργήσε αυτό τον συρφετό εμετού πρέπει να το υποστηρίζουμε κιόλας; να κάνουμε τα στραβά μάτια στο τι είναι και τι πρεσβεύουν; Δε μπορώ να τα ξαναλέω, τα έχω γράψει 300 φορές, μπορεί να τα πει ο Μπογιόπουλος ακόμα καλύτερα από μένα.. Αλλά ουπς.. ξέχασα κομμουνιστής είναι, δε ξέρει τι λέει. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_dg0kQ86z2s]Ο Νίκος Μπογιόπουλος για το επεισόδιο στο ΑΝΤ1 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 10, 2012 #3216 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Πέραν της όποιας πλάκας και το γέλιο που ρήξαμε με την όλη φάση (προσωπικά εγώ τουλάχιστον ) την έχετε πέσει όλοι στους χρήστες ([MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] αν δεν κάνω λάθος) που υποστηρίζουν Χ.Α. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αντιστράφησαν οι ρόλοι. Από την στιγμή που τους "κράζετε" επειδή έχουν προσωπική άποψη και την εκφράζουν όπως όλοι δικαιούμαστε ελεύθερα γίνεστε εσείς οι φασίστες. Δυστυχώς με κάνατε "δικηγόρο του διαβόλου" και κατέληξα να υποστηρίζω τους Χ.Α. του λάμπη όχι λόγω πολιτικής (και μη) ιδεολογίας αλλά γιατί ο καθένας μας νομίζω δικαιούται να έχει και να εκφέρει την άποψη του εκτος αν έχασα κάτι και έχουμε καθεστώς χούντας. Τόσες σελίδες τώρα βλέπω να παραβιάζεται συνεχώς η ελευθερία του λόγου με χαρακτηρισμούς ή λογοπαίγνια έχοντας στόχο την απαξίωση αυτών που ψήφισαν Χ.Α. Οπότε, όπως λένε και οι "φίλοι" μας οι αμερικλ@νοι, get of your high horses της δήθεν ιδεολογίας, σταματήστε να προβάλετε τον αξιόλογο, αξιοκρατικό (δήθεν) και τίμιο χαρακτήρα σας ρίχνοντας ύβρεις προς συνάνθρωπο σας, που έχει διαφορετική άποψη από εσάς και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα όλων μας. Η διχόνοια δεν βοηθά ποτέ κανέναν. Υ.Γ. Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε αριστερός ούτε κέντρο ούτε πάνω ούτε κάτω. "I am neither an Athenian nor a Greek, but a citizen of the world" Πλούταρχος ( οχι αυτός που νομίζετε ) Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση σου σχετικά με τη διχόνοια. Ωστόσο δεν είναι τυχαίο οι υποστηρικτες της ΧΑ να συναντούν ύβρεις και απαξίωση. Μιλάμε για μία πολιτική οργάνωση, η οποία έχει οικειοποιηθεί 100% το πατριωτικό αίσθημα όντας έχοντας ταυτόχρονα θεμέλιο της το θαυμασμό προς τον χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς. Τα στοιχεία αυτά, με συγχωρείς αλλά δε συνάδουν. Να έχεις ως πνευματικό φάρο την προσωπικότητα που έδειξε τη μέγιστη ασέβεια προς την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια σε καθιστά επικίνδυνο και απειλητικό. Η αποδοχή εκ μέρους της μάζας του γεγονότος ότι και αυτοί πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το Σύνταγμα. Η πρόσφατη υποστήριξη εκ μέρους του Μιχαλολιάκου προς το καθεστώς της χούντας είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει. Και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό είναι το στοιχείο ότι μετά τις εκλογές που τους έδωσαν αυτό το ποσοστό αποποιήθηκαν τις περισσότερες από τις βασικές τους ιδεολογικές θέσεις. Αυτό δεν τους τιμά καθόλου και είναι ενδεικτικό ότι τον ακτιβισμό που έκαναν τον έκαναν για το μισθό της Βουλής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2012 Author #3217 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 O λαός τους έκρινε, αυτός θα τους ξανακρίνει. Το να τους κόβεις από παντού, εκτός από απολυταρχική πράξη (επιλεκτική δημοκρατία; ) είναι και βούτυρο στο ψωμί τους γιατί "Το εβραιομασωνικό λόμπι μας έχει κόψει τη πρόσβαση από τα ΜΜΕ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 10, 2012 #3218 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Εξακουλουθεί να ναι άκυρη η σύγκριση, πως να το κάνουμε. Επειδή κάποιος άλλος δημιουργήσε αυτό τον συρφετό εμετού πρέπει να το υποστηρίζουμε κιόλας; να κάνουμε τα στραβά μάτια στο τι είναι και τι πρεσβεύουν? Εξακολουθεί να είναι δικιά σου άποψη...Πως να το κάνουμε! Εγώ προσωπικά όταν πέφτω στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι, επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει το επόμενο πρωί. Θα έχω λεφτά; Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί σαν άνθρωπος να αρρωστήσω και να χρειαστώ κάποια δαπανηρή περίθαλψη. Επίσης επειδή ο γιος μου είναι 1η Γυμνασίου και μπαίνει σε στάδιο...επαγγελματικής σκέψης, δεν έχω ιδέα τι να τον συμβουλέψω και πως να τον στηρίξω. Θα έχω χρήματα τότε; Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα οικονομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα διότι προφανώς θα με περάσετε για ρομαντικό. Βλέπετε είναι της μόδας κάθε τι Ελληνικό να είναι κατακριτέο. ΤΙ θα μπορέσω να κάνω; Να φύγω από τη χώρα; Να πάω που; Πόσο θα μείνω εκεί που θα πάω; Και να αφήσω πίσω ανθρώπους που χρειάζονται την δική μου υποστήριξη; Άρρωστους που δεν έχουν ούτε σύνταξη; Βλέπεις δεν έχουμε όλοι ούτε την δυνατότητα, ούτε την πολυτέλεια να ξενιτευτούμε. Και για να σας προλάβω, δεν είναι μπηχτή αυτό για όσους είστε σε άλλη χώρα. Είναι σκέψη που όντως με βασανίζει καθημερινά. Οπότε βλέπεις, το στομάχι μου είναι κόμπος ήδη. Ο Κασιδιάρης δεν μου προκαλεί εμετό. Με αφήνει αδιάφορο. Την αβεβαιότητα για το αύριο μου την προκάλεσαν άλλοι. Την ζωή μου την άλλαξαν άλλοι. Αυτό που με πειράζει είναι η υποκρισία που κυριαρχεί ακόμα και τώρα περί δήθεν ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ από φαινόμενα όπως η ΧΑ. ΑΝ τα σκατά που λέγονται ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσουν στο ίδιο tempo, σκορπώντας ακόμα περισσότερη ανασφάλεια και εθνική ταπείνωση, φαινόμενα σαν την ΧΑ, είναι αναπόφευκτο να ενισχυθούν, όση ανατριχίλα και να εκφράζουμε εμείς με στόμφο στον γραπτό μας λόγο.. Και για πες μου; Καταφέρνεις τίποτα με το να καταδικάζεις την ΧΑ και κάθε ΧΑ; Απλά "μεταδίδεις" το μύνημα; Σε ποιον; Καταπολεμήθηκε μήπως η βία στα γήπεδα επειδή βγαίνουμε στα δελτία ειδήσεων και στα μπλογκς, "αηδιασμένοι για αυτό το αισχρό φαινόμενο"; Ζει και βασιλεύει, επειδή κάποιοι δεν κάνουν την δουλειά τους. Ζει και βασιλεύει επειδή αν θες, δεν αλλάζουμε εμείς. Αλλά αν αλλάξουμε εμείς δεν θα υπάρχει ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Θα υπάρχει κάτι άλλο, που δεν θα δίνει πάτημα σε καμιά ΧΑ να έχει λόγο ύπαρξης. Μέχρι τότε εγώ θα ανησυχώ για άλλα πιο άμεσα θέματα. Αν λυθούν, ίσως με απασχολήσει και το θεαθήναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 10, 2012 #3219 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Εγώ προσωπικά όταν πέφτω στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι, επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει το επόμενο πρωί. Θα έχω λεφτά; Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί σαν άνθρωπος να αρρωστήσω και να χρειαστώ κάποια δαπανηρή περίθαλψη. Επίσης επειδή ο γιος μου είναι 1η Γυμνασίου και μπαίνει σε στάδιο...επαγγελματικής σκέψης, δεν έχω ιδέα τι να τον συμβουλέψω και πως να τον στηρίξω. Θα έχω χρήματα τότε; Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα οικονομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα διότι προφανώς θα με περάσετε για ρομαντικό. Βλέπετε είναι της μόδας κάθε τι Ελληνικό να είναι κατακριτέο. ΤΙ θα μπορέσω να κάνω; Να φύγω από τη χώρα; Να πάω που; Πόσο θα μείνω εκεί που θα πάω; Και να αφήσω πίσω ανθρώπους που χρειάζονται την δική μου υποστήριξη; Άρρωστους που δεν έχουν ούτε σύνταξη; Βλέπεις δεν έχουμε όλοι ούτε την δυνατότητα, ούτε την πολυτέλεια να ξενιτευτούμε. Και για να σας προλάβω, δεν είναι μπηχτή αυτό για όσους είστε σε άλλη χώρα. Είναι σκέψη που όντως με βασανίζει καθημερινά.Μάλλον για αυτό δεν είμαστε ''ιδεαλιστές''. Βλέπεις όταν υπάρχει οικογένεια/παιδιά στη μέση έχουμε πιο πεζές (ή μικροαστικές -έτσι για να τσιγκλήσω λίγο) ανησυχίες. Τα ''φόρα'' δεν αποτελούν μικρογραφία της κοινωνίας. Η σύνθεσή τους δύσκολα ταυτίζεται. Δεν είναι μομφή προς κανέναν και για τίποτα. Απλά διαπιστώνω τα αυτονόητα: κανένας δεν μπορεί να έρθει στη θέση του άλλου. ίσως γιαυτό δεν βγαίνει και άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 10, 2012 #3220 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Απο δημοσιογραφο tweep: Μόλις πήρα μια "κρυφή" με το ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 37% lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.