Snips Ιούνιος 9, 2012 #3181 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 [MENTION=17303]Xero[/MENTION]Μα δεν είναι μονο το μεταναστευτικό ρε παιδιά. Έχουμε αναλωθεί στο νήμα σε μια αντιπαράθεση ΧΑ-Σύριζα (που στην ουσία είναι όλης της αριστεράς-και του ΚΚΕ ότι και να μου λέτε εσείς) και χάνουμε την ουσία. Άντε για να μείνω στο tempoΑ. Η ΧΑ δεν είναι υποψήφια κυβέρνηση. Ο Αλέξης είναι.Β. Η ΧΑ λέει: Αυτή είμαι. Έχω 7%. Μην με ψηφίζετε ή ψηφίστε με για αντίδραση. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει: Είμαστε 2ο ή 1ο κόμμα. Δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε, απο που ερχόμαστε, τι θα κάνουμε στο σύνολο των βασικών θεμάτων που αποσχολούν την κοινωνία.Ε, ποιος είναι πιο επικίνδυνος σε μια εταιρία. Ο κυλικειτζής που φέρνει χαλασμένες τυρόπιτες ή ο διευθυντής που δεν ξέρει που πάνε τα 4 στις δουλειές της εταιρίας. Τυρόπιτες μπορείς να σταματήσεις να τρως και να φέρνεις κιοφτεδάκια απο το σπίτι. Και άσε τον κυκλικειτζή να τραγουδάει, να δέρνει όπως θα πείτε μερικοί κτλ κτλ...Μικρό το κακό..Ο διευθυντής όμως; Η εταιρία;Myralis να χαρείς. Μην μου πεις "Μα ο Συριζα έχει πρόγραμμα". Το Ξέρω...Και ο γιος μου έχει ένα κάτω από το τζάμι του γραφείου του, και ο Τηλεθεατής, και εγώ έχω πρόγραμμα να πάω αύριο για μπάνιο.....Ολοι έχουμε απο ένα.:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιούνιος 9, 2012 #3182 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Καθαρά προσωπική σου άποψη αυτό. Θα βγούνε άλλοι 10 να σου πούνε ο Σύρριζα τα λέει μια χαρά. Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Σύρριζα κατα βάθος δεν θέλει να βγει εξουσία. Αμα βγει 2 κόμμα και δεν θα χρειαστεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα(προς το παρών) και θα κερδίσει και άλλο κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 9, 2012 #3183 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Δηλαδή αν πες βγει συριζα #1 και στη μία πιθανότητα τα κάνει σκατα/χειρότερα από ότι είναι τώρα, να έρθουμε να σου απαιτήσουμε εγγυήσεις ή θα μεταφέρεις το μαγαζάκι σε άλλη χώρα?Αν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον, θα είχα γδύσει τον ΟΠΑΠ, και θα έπινα μαργαρίτες στην Καραϊβική.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για μένα αυτή την στιγμή η καλύτερη δυνατή λύση δεδομένου των τοποθετήσεων του, των πεπραγμένων του, και φυσικά των πεπραγμένων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Αν τα κάνει σκατά, δεν θα έχει πει ψέματα μόνο σε εσένα, αλλά και σε εμένα, και σε 1.000.000 περισσότερους ψηφοφόρους, όπου θα τον ανατρέψουν την επόμενη μέρα.Ποιες εγγυήσεις μου ζητάς? και πάνω σε τι μου τις ζητάς?Αν η μαντάμ Μέρκελ βγει 18 Ιουνίου, πριν οποιαδήποτε δήλωση, και πει "Δεν σου ξαναδίνω χρήματα", ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει?Αν περάσουμε σε δραχμή, αλλά, αποκτήσουμε δημοκρατία στην πράξη, θετικους ρυθμους ανάπτυξης, και ζωή 1% πιο βιώσιμη από τώρα, θα ζητήσεις τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα περιμένεις?Υ.Γ. Για ποιο μαγαζάκι μιλάς? σου φαίνομαι για κάποιος που έχει ποντάρει στην Χρεοκοπία της χώρας? ή για κάποιον με εκαττομύρια στο εξωτερικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2012 Author #3184 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Αν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον, θα είχα γδύσει τον ΟΠΑΠ, και θα έπινα μαργαρίτες στην Καραϊβική.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για μένα αυτή την στιγμή η καλύτερη δυνατή λύση δεδομένου των τοποθετήσεων του, των πεπραγμένων του, και φυσικά των πεπραγμένων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Αν τα κάνει σκατά, δεν θα έχει πει ψέματα μόνο σε εσένα, αλλά και σε εμένα, και σε 1.000.000 περισσότερους ψηφοφόρους, όπου θα τον ανατρέψουν την επόμενη μέρα.Ποιες εγγυήσεις μου ζητάς? και πάνω σε τι μου τις ζητάς?Αν η μαντάμ Μέρκελ βγει 18 Ιουνίου, πριν οποιαδήποτε δήλωση, και πει "Δεν σου ξαναδίνω χρήματα", ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει?Αν περάσουμε σε δραχμή, αλλά, αποκτήσουμε δημοκρατία στην πράξη, θετικους ρυθμους ανάπτυξης, και ζωή 1% πιο βιώσιμη από τώρα, θα ζητήσεις τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα περιμένεις?Υ.Γ. Για ποιο μαγαζάκι μιλάς? σου φαίνομαι για κάποιος που έχει ποντάρει στην Χρεοκοπία της χώρας? ή για κάποιον με εκαττομύρια στο εξωτερικό?Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι ο Κουρής (ο γνωστός, ο Mr Alter & Mr Αυριανή) ο οποίος εδώ και 2 χρόνια έχει φαγωθεί να γυρίσουμε στη δραχμή, ξαφνικά παίζει ΣΥΡΙΖΑ 100%. Γιατί; Τι συμφέρον έχει ο Κουρής από το να γυρίσουμε δραχμή; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται στήριξη από έναν τέτοιο άνθρωπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 9, 2012 #3185 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Βλακεία έκαναν από ότι φαίνεται αν αυτό θέλεις να ακούσεις, κατακριταίο παραυτα, για περισσότερα εδώΔεκτόνΚαι πάνω που λέω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραίο διάλογο, με στοιχεία κτλ, να πάλι η ειρωνία..Έλα οφείλεις να ομολογήσεις ότι παρα είναι tempting. Τουλάχιστον εγώ δε σου απάντησα μη δίνεις σημασία λάσπη είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 9, 2012 #3186 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι ο Κουρής (ο γνωστός, ο Mr Alter & Mr Αυριανή) ο οποίος εδώ και 2 χρόνια έχει φαγωθεί να γυρίσουμε στη δραχμή, ξαφνικά παίζει ΣΥΡΙΖΑ 100%. Γιατί; Τι συμφέρον έχει ο Κουρής από το να γυρίσουμε δραχμή; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται στήριξη από έναν τέτοιο άνθρωπο;Φαντάζομαι η απάντηση είναι η ίδια με αυτή για την Κατσέλη."Αυτός μας στηρίζει δεν του είπαμε εμείς ούτε εμείς του τάξαμε τίποτα. Να του το απαγορεύσουμε;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 9, 2012 #3187 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι ο Κουρής (ο γνωστός, ο Mr Alter & Mr Αυριανή) ο οποίος εδώ και 2 χρόνια έχει φαγωθεί να γυρίσουμε στη δραχμή, ξαφνικά παίζει ΣΥΡΙΖΑ 100%. Γιατί; Τι συμφέρον έχει ο Κουρής από το να γυρίσουμε δραχμή; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται στήριξη από έναν τέτοιο άνθρωπο;Ο Κουρής ειναι όπου φυσάει ο άνεμος που έχει απέναντι του τον μπομπολα και δολ. και το παιζει σε οποιο ταμπλο μπορει. Έκατσε η μπίλια και τον κυνήγησαν με πασοκ το 2012, και παιζει χαρτι τσιπρα τωρα αφου ολοι αλλοι παιζουν νδ πασοκ.Χρωστάει και κάτι χιλιάδες ευρώ έχει και τρέξιμο με δικαστήρια, πιάνεται απο όπου μπορεί. Δεν μπορείς να βγάλεις και ασφαλή συμπεράσματα μ αυτόν, έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2012 Author #3188 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μήπως πιστεύει ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα εκπληρωθεί ο διακαής πόθος του να γυρίσουμε στη δραχμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 9, 2012 #3189 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μήπως πιστεύει ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα εκπληρωθεί ο διακαής πόθος του να γυρίσουμε στη δραχμή;Έλεος με τη λάσπη. Είναι ξεκάθαρη η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CiUvh8Fg89c]Λαφαζάνης σε αντάρτη Αμυρά - ΟΧΙ στο ευρώ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2012 Author #3190 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Δεν μιλάω με γρίφους νομίζω. Λέω, αν ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ (όχι εκπληρώσει) ο διακαής πόθος του. Τελείως ουδέτερο σχόλιο, το οποίο έχει να κάνει με τα κίνητρα του Κουρή, capisce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 9, 2012 #3191 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Δεν μιλάω με γρίφους νομίζω. Λέω, αν ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ (όχι εκπληρώσει) ο διακαής πόθος του. Τελείως ουδέτερο σχόλιο, το οποίο έχει να κάνει με τα κίνητρα του Κουρή, capisce?Καλά μην νομίζεις ότι διάβασα τα προηγούμενα. Είδα το βίντεο με τον Λαφαζάνη και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Δηλαδή για πόσο μαλάκες μας περνάνε; 2 μήνες τώρα προσπαθεί μία χώρα να αποκρυπτογραφήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.Άι στα διάλα δηλαδής.EDIT: Re astro, μην trollάρεις...EDIT2: To βίντεο με τον Λαφαζάνη είναι πριν από 9 μήνες, από τότε έχει αλλάξει γνώμη γύρω στις 18 φορές. (Ανά 15νθήμερο το πάει..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 9, 2012 #3192 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Μήπως πιστεύει ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα εκπληρωθεί ο διακαής πόθος του να γυρίσουμε στη δραχμή;Ενδεχομένως. Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχει μπει βαλτός για να ξυπνήσουν τα παλαιοκομματικά ένστικτα σε δεξιούς που ξεστράτησαν (δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 10, 2012 #3193 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Αν είχα 100% αξιόπιστες απαντήσεις σε τέτοιου είδους θέματα θα έδινα φάπες στον Καψή γιατί ο φραπές που μου κανε δεν ήταν ακριβώς μέτριος, την ώρα που του εξηγούσα ακριβώς (γιατι ειναι και καθυστερημ.. αργός) ποιες αρλούμπες να λέει στο κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 10, 2012 #3194 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Βέροια: Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής | Newsbomb.gr Αμαν ρε παιδια 7 μερες μεινανε, καντε λιγο κρατει, μας δειχνετε το αληθινο σας προσωπο αφου σας ξαναψηφισουν οι ιδιοι ανεγκεφαλοι, πολυ βιαζεστε πως θα ορκιστειτε μετα τις εκλογες αμα εχετε βραχιολακια στα χερια ? Οχι πως οταν ορκιζεστε σημαινει κατι, μαλλον ταυτοχρονα κανετε σταυρουδακι με το αριστερο χερι οπως πολλοι αλλοι Ατσα και ο Αρχηγος -> http://www.loutrakiblog.gr/2012/06/blog-post_2165.html#more 3 συλληψεις σε 4 χρονια :S ΚΕΤΣΑΠ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ A και για να μην ξεχναμε τους πολιτισμενους ξεφτιλες -> http://www.loutrakiblog.gr/2012/06/blog-post_8204.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2012 #3195 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 προτεραιότητα μας τι είναι? ΠΟιο κόμμα θα βγει πρώτο? ΠΟιος θα μας σώσει?ή επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία ότι δεν πρέπει να βλεπουμε την Ελλάδα μας χωρίς κομματικά γυαλιά και χρώματα.....Πότε επιτέλους θα κοιτάξουμε το τόπο μας και όχι τη θέση μας, τη βολή. μας....¨Οταν θα άλλαξει αυτό τότε θα έχουμε ελπίδα ως τότε δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 10, 2012 #3196 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 προτεραιότητα μας τι είναι? ΠΟιο κόμμα θα βγει πρώτο? ΠΟιος θα μας σώσει?ή επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία ότι δεν πρέπει να βλεπουμε την Ελλάδα μας χωρίς κομματικά γυαλιά και χρώματα..... Πότε επιτέλους θα κοιτάξουμε το τόπο μας και όχι τη θέση μας, τη βολή..... ¨Οταν θα άλλαξει αυτό τότε θα έχουμε ελπίδα ως τότε δεν.... Η υπογραφή μου με άλλα λόγια. Τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει και μετά τις παραμεθεπόμενες εκλογές. Ήδη το εκλογικό σώμα χρησιμοποιεί ως σοβαρά επιχειρήματα για το τί θα ψηφίσει τελείως γελοία ψευτοδιλλήματα, τα οποία δεν αφορούν ούτε το παρόν ούτε το μέλλον. Και μέσα σ' όλα, πόση βλακεία μπορείς να ποτίσεις τον κόσμο; Και αυτή πλεονάζει σε κανάλια και blogs. Δεν μπορείς έτσι απλώς να ρίξεις το σύστημα με τη "λογική" που σου 'χει φυτέψει το ίδιο. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είναι τ' άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 10, 2012 #3197 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Βγαίνει χρυσαυγίτης και χαστουκίζει κομουνiστρια. Επανάσταση.Βγαίνει τρελός σε βίντεο και καλεί σε αντάρτικο πόλεων. Αδιαφορία.:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 10, 2012 #3198 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Καμια αδιαφορια δεν υπαρχει, ισα ισα, Ολοι Αυτοι καταστροφη ειναι... και αυτοι δεν ειναι αυτοι, ειμαστε εμεις, εμεις ειμαστε η σμικρηνση της χωρας μας, εμεις ειμαστε αυτοι που θα αφησουμε τον πεζο να περασει, να πουμε ευχαριστω ή και να τον μαυρισουμε.... εμεις δημιουργουμε την πολωση... αλλα αυτοι ειμαστε, αυτα κανουμε...ενα αρθρο...Τραμπούκοι από σπίτι | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 10, 2012 #3199 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Καμια αδιαφορια δεν υπαρχει, ισα ισα, Ολοι Αυτοι καταστροφη ειναι... και αυτοι δεν ειναι αυτοι, ειμαστε εμεις, εμεις ειμαστε η σμικρηνση της χωρας μας, εμεις ειμαστε αυτοι που θα αφησουμε τον πεζο να περασει, να πουμε ευχαριστω ή και να τον μαυρισουμε.... εμεις δημιουργουμε την πολωση... αλλα αυτοι ειμαστε, αυτα κανουμε...ενα αρθρο...Τραμπούκοι από σπίτι | ΘΕΜΑΤΑ | ProtagonΩραίο το άρθρο, αλλά ακόμη καλύτερο και το άρθρο από λινκ από εκεί.Από το οποίο αντιγράφω, Κατά τα λοιπά, το χθεσινό συμβάν έχει και μια θετική πλευρά. Κατέδειξε στους πολίτες τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Επομένως, όσοι την εμπιστευθούν και πάλι στις 17 Ιουνίου ουδόλως θα μπορούν να ισχυρισθούν εκ των υστέρων ότι πλανήθηκαν και ότι με την ψήφο τους μετέτρεψαν τη χώρα σε ζούγκλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 10, 2012 #3200 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Ωραίο το άρθρο, αλλά ακόμη καλύτερο και το άρθρο από λινκ από εκεί.Από το οποίο αντιγράφω,Με μήνυση απειλεί τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο Γιώργος Παπαδάκης | ειδησεις , μμε | v2.imerisia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.