Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Πες μου κάτι. Γουστάρεις να γράφεις ασυναρτησίες;

Αυτο το πορισμα το βγαλατε, μετα την ενημερωση ή πριν, το βγαλατε ολοι μαζι?....μαλιστα Αλεξ, ασυναρτησιες, μαλιστα... τωρα που γυρισα, κ εχω καποιο χρονο να ασχοληθω επι τουτου, θελεις να σου εξηγησω τι εννοω ωστε να καταλαβετε την "ασυναρτησια" που ειπα και να απαντησετε με μεγαλυτερη ευκολια?

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Λολ...Έχουμε περάσει μάλλον σε επίπεδο αστεισμού με αυτά που γράφουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Όταν πρόκειται για ακροδεξιό, το παρελθόν του ισχύει από την ώρα που γεννήθηκε. Όταν πρόκειται για αριστερό...δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν είναι δικός μας, καταλάθος έγινε αριστερός.

Δεν βαρεθήκατε αυτήν την κοροϊδία ρε παιδιά; Κανείς δεν βλέπει τον ευατό του στον καθρέφτη όταν βρίζει κασιδιάρηδες και λοιπούς; Δεν μπορεί να μην συναντάτε ομοιότητες. Δεν μπορεί ρε γμτ...

Επί 30 χρόνια τώρα την Ελλάδα την κυβερνούσαν ακροδεξιοί ή το "πολυτεχνείο"; Για να καταλήξουμε κάπου επιτέλους....

Ο κοσμος πλεον εχει μαθει να ξεχωριζει οπως τα πλασαρει η τηλεοραση.

Οτι ειναι απο ΧΑ ειναι φασιστικο και καταδικαστεο κτλπ ενω οτι αλλο ειναι νορμαλ,μεμονομενο γεγονος. Τα καναλια δε βγαζουν ολα τα γεγονοτα.

Εναν μεταλλα εχει και η ΧΑ και τον βγαλανε σατανιστη. Αυτος εδω τη γλιτωνει και

απλα τον αγνοουν. Γιατι δε μας δειχνουν που απασχολειται ο συγκεκριμενος κυριος,

γιατι δε μας δειχνουν το παρελθον του....δε βαριεσαι, δεν ειναι ΧΑ ωστε να αποκτησει

τηλεθεαση κτλπ...

ΕΝΤΙΤ,καλυτερα ακουστε τον σνιπς γιατι εμενα θα με πειτε με τα δικα σας φιλικά λογια.

χαιρομαι που αν αφησουμε αυτα που γραφεται, περαν οτι δεν γραφεται τιποτα, εχετε μαζευτει ολοι σαν τισ μυγες! :D ενας ενας μονος του εχει βγει απτην τρυπα του...

Η ερωτηση-ασυναρτησια-αστεισμος οπως λενε και τα ροτρολ (ρετρο τρολ), ειναι η εξης...

Διεκρινα οτι σας εδωσε χαρα η αναπαραγωγη αυτων των video, καταλαβαμε λαθος? οσοι το διαβασαμε, μελη κ μη μελη... κ λεω ξανα, σε αυτα τα βιντεο σας αρεσε το περιεχομενο, γουσταρατε?

εδιτ> την δεδομενη σιωπη την αφηνω στην ακρη...

:sorry: μονο παυση ειστε, δεν απαντατε εκει που δεν θελετε, καλα κρασια κυριοι, ολοι σας. Το ληγω μονος μου, την απαντηση σας την εχουμε,μην ανυσηχειτε, την εδωσε η παυση σας και η ενστικτωδης αντιδραση σας..

Ψηφιστε οτι καλυτερο,οταν αγορασετε gtx 670 740 ευρω θα καταλαβετε,μα κανεις δεν δεν παρακολουθει πορεια δραχμης απ το 1980,1 δολλαριο 40 δραχμες το 1980,1 δολλαριο 400 δραχμες το 2002.1 δολλαριο 0,8 ευρω σημερα,οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Χαρά; Μπα...

Λύπη, γιατί οι αντίπαλοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ γτπ.

Λύπη, γιατί πολλοί τα βλέπετε και αντί να πέσει μαύρισμα, αναρωτιέστε αν χαιρόμαστε εμείς με την κατάντια τους.

EDIT: Συγνώμη που έφυγα από το πισί για καμία ωρίτσα και δεν σου απάντησα αμέσως. Οπότε άσε το δράμα.

:sorry: μονο παυση ειστε, δεν απαντατε εκει που δεν θελετε, καλα κρασια κυριοι, ολοι σας. Το ληγω μονος μου, την απαντηση σας την εχουμε,μην ανυσηχειτε, την εδωσε η παυση σας και η ενστικτωδης αντιδραση σας..

Δεν την παλεύουμε εδω μέσα. Οποίος πόσταρει εδω μέσα βίντεο το γουστάρει κι ολας; Να φανταστώ ότι αναρωτιέσαι το ίδιο πράγμα όταν κάποιος απο δώ πόσταρει βίντεο με "θηριωδιες" των ΜΑΤ; Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να σε προσβαλω το ερώτημα σου ήταν χαζο.

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?dp15r3

Ο κοσμος πλεον εχει μαθει να ξεχωριζει οπως τα πλασαρει η τηλεοραση.

Οτι ειναι απο ΧΑ ειναι φασιστικο και καταδικαστεο κτλπ ενω οτι αλλο ειναι νορμαλ,μεμονομενο γεγονος. Τα καναλια δε βγαζουν ολα τα γεγονοτα.

Εναν μεταλλα εχει και η ΧΑ και τον βγαλανε σατανιστη. Αυτος εδω τη γλιτωνει και

απλα τον αγνοουν. Γιατι δε μας δειχνουν που απασχολειται ο συγκεκριμενος κυριος,

γιατι δε μας δειχνουν το παρελθον του....δε βαριεσαι, δεν ειναι ΧΑ ωστε να αποκτησει

τηλεθεαση κτλπ...

ΕΝΤΙΤ,καλυτερα ακουστε τον σνιπς γιατι εμενα θα με πειτε με τα δικα σας φιλικά λογια.

Γιατί, άσχετα από την προπαγάνδα των "καθεστωτικών" site/μμε , χάνεις και εσύ και ο l2phile ένα σημαντικό σημείο της είδησης.

Ο ανθρωπος ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όπως πλασάρεται από το Star, το όνομα του τελικά ΔΕΝ μπήκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς ΔΕΝ τον ψήφισε να μπει στην Βουλή.

Είχε πάρει συνέντευξη Τσίπρα (και Λαφαζάνη?) (όπως φαίνοντε στα βίντεο), πριν μισό χρονο, σε μια διαφορετική κατάσταση όπου η ΧΑ δεν ακουγόταν καθόλου, και το "ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" ήταν.. λαϊκή απαίτηση, και ΠΙΟ ΜΕΤΑ έβγαλε το επίμαχο βιντεάκι με τον στρατό πόλης. Quote από το Star

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ιφικτράτης Αμυράς αυτοπροτάθηκε και συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο αλλά στη συνέχεια που έγινε ο έλεγχος για το «ποιος είναι και τι», αποκλείστηκε λόγω των ακραίων θέσεων.

Οπότε σου αντιστρέφω το ερώτημα, γιατί κάποιος να ασχοληθεί μαζί του?

Και αν γουστάρετε συνομοσιολογία, ρωτάω, γιατί ακόμα δεν έχει βγει να μιλήσει? Attention whore τον κόβω, περίεργο δεν είναι? Απάντηση (δικιά μου), η ΝΔ τον προσέγγισε 2-3 μέρες νωρίτερα, ίσως και περισσότερο, του τα σκασε κανονικότατα για να κάνει ότι του πουν..

Φοβούντε οι άνθρωποι και παίζουν τα ρέστα τους, και εσείς, η ΧΑ, παίζετε ωραιότατα το παιχνιδάκι τους.

Όλα τα προηγούμενα, είναι facts, όπως είναι facts το ότι η ΧΑ βαράει κόσμο (Δεν ξέρω αν βλέπετε Παπαδάκη)...

Αυτά που δεν είναι γεγονότα, και περιμένω για αποδείξεις ακόμα, και μάλλον θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμα, είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑιοι κυκλοφορούν με λοστάρια και κράνη και χτυπάνε κόσμο που λέει ο jiohkor3, αλλα το ανησυχητικό είναι ένα, ότι κανένας δεν βγήκε να ρωτήσει τον jiohkor3 που βρήκε αυτα που λέει.

Αν πω όμως εγώ ότι η Intel ετοιμάζει 24 core CPU, ή ότι η νέα nVidia 740GTX που ετοιμάζεται και θα βγει σε 3 μήνες θα έχει διπλάσιες επιδόσεις από την ΑΤΙ 7990, σίγουρα θα πέσουν όλοι να με φάνε..

Double Standards ή αδιαφορία?

Διεκρινα οτι σας εδωσε χαρα η αναπαραγωγη αυτων των video, καταλαβαμε λαθος? οσοι το διαβασαμε, μελη κ μη μελη... κ λεω ξανα, σε αυτα τα βιντεο σας αρεσε το περιεχομενο, γουσταρατε?

Όχι ιδιαίτερα.

Ψηφιστε οτι καλυτερο,οταν αγορασετε gtx 670 740 ευρω θα καταλαβετε,μα κανεις δεν δεν παρακολουθει πορεια δραχμης απ το 1980,1 δολλαριο 40 δραχμες το 1980,1 δολλαριο 400 δραχμες το 2002.1 δολλαριο 0,8 ευρω σημερα,οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Κατάλαβα, δε κατάλαβα

doesn't matter, had sex

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] χωρίς παρεξήγηση αλλά τα μισά posts σε όλο το thread είναι δικά σου και τα 9/10 από αυτά (νούμερο βγαλμένο από το μυαλό αλλά keep reading) έχουν να κάνουν με επιχειρήματα, αντιπαραθέσεις, σχολιασμούς και το φαγητό του συριζα. Πιστεύεις ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που να διαβάζουν ακόμα "news" για το εν λόγω κόμμα από το ίδιο άτομο?

Μυραλις μιας και μιλήσες για πληρωμένα ΜΜΕ.

Πριν κάτι μέρες μου ζητησες στοιχεία. Φρέσκο πράγμα πριν 5 λεπτα

post-48-1416076304,1804_thumb.jpg

Αν είναι έτσι ο πόλεμος γίνεται να πολεμησετε και μένα; Έχω κάτι οικονομικές στενοτητες

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?5luau2

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] χωρίς παρεξήγηση αλλά τα μισά posts σε όλο το thread είναι δικά σου και τα 9/10 από αυτά (νούμερο βγαλμένο από το μυαλό αλλά keep reading) έχουν να κάνουν με επιχειρήματα, αντιπαραθέσεις, σχολιασμούς και το φαγητό του συριζα. Πιστεύεις ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που να διαβάζουν ακόμα "news" για το εν λόγω κόμμα από το ίδιο άτομο?

Δεν λέω "news", προσπαθώ να "απεκρούω" αντι-συριζα επιθέσεις. Λάσπη και ψέματα ως επί το πλείστον που πέφτουν με το κιλό, νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω.

Αν αντί να ασχολιόσασταν με το που έκλασε ο Τσίπρας και που έβαλε τελεία ο Παπαδημούλης, κάνατε σοβαρό διάλογο, θα μιλούσα λιγότερο.

Μυραλις μιας και μιλήσες για πληρωμένα ΜΜΕ.

Πριν κάτι μέρες μου ζητησες στοιχεία. Φρέσκο πράγμα πριν 5 λεπτα

Βλακεία έκαναν από ότι φαίνεται αν αυτό θέλεις να ακούσεις, κατακριταίο παραυτα, για περισσότερα εδώ

Αν είναι έτσι ο πόλεμος γίνεται να πολεμησετε και μένα; Έχω κάτι οικονομικές στενοτητες

Και πάνω που λέω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραίο διάλογο, με στοιχεία κτλ, να πάλι η ειρωνία..

Δεν λέω "news", προσπαθώ να "απεκρούω" αντι-συριζα επιθέσεις. Λάσπη και ψέματα ως επί το πλείστον που πέφτουν με το κιλό, νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω.

Αν αντί να ασχολιόσασταν με το που έκλασε ο Τσίπρας και που έβαλε τελεία ο Παπαδημούλης, κάνατε σοβαρό διάλογο, θα μιλούσα λιγότερο.

Δηλαδή αν πες βγει συριζα #1 και στη μία πιθανότητα τα κάνει σκατα/χειρότερα από ότι είναι τώρα, να έρθουμε να σου απαιτήσουμε εγγυήσεις ή θα μεταφέρεις το μαγαζάκι σε άλλη χώρα?

Το είπε ο Αντωνης πιο πανω καποια στιγμη: Το θεμα ειναι οτι οι "γνωστοι" πολιτικοι ΝΔΣΟΚ μας εχουν χεσμενους και κοιτανε να σωσουν τον κωλο τους απο πιθανες διωξεις την αλλη μερα. Για μενα είτε ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει καποιος είτε Καμμενο το ιδιο κανει, ψηφιζει καποιον που τουλαχιστον υπαρχει ελπιδα να μην μας πηδηξει.

Υ.Γ. Την ΧΑ την αφηνω εξω γιατι αυτην θα μας βγαλει εκοτς μνημονιου μεν αλλα το πηδημα θα ειναι χειροτερο :hehe:

ως προς τι? και που το στηρίζεις αυτό?

DefenceNet - Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει αντάρτικο: Ρ.Δούρου - Ι.Αμυράς σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής!

+

τα όσα κουφά λένε για μεταναστευτικό.

τουλάχιστο με τη Χ.Α θα γλυτώσουμε τους μετανάστες.

Στα μάτια μου το κόμμα του Καμμένου είναι μακράν η καλύτερη διαθέσιμη λύση για τη χώρα.

Το άρθρο παρα είναι ειρωνικό και κατά του Σύρριζα. Δεν μου αρέσει, περίμενα πιο αντικειμενικά να γράφει. Επίσης, νομίζω(εύχομαι?) ότι είναι γελοιότητες ότι ο Σύρριζα θα πάρει την εξουσία με την βία. . Πάντως +φωνό το μεταναστευτικό του Σύρριζα, και κατ'επέκτασης των αριστερών κομμάτων +των ΟΠ, είναι κατα τη γνώμη μου άθλιο. Από το να λένε" το μεταναστευτικό δεν είναι πρωτεύον ζήτημα" πέρασαν στην άλλη άκρη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.