Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

@φοτμε δεν εχει καποιο νοημα η σκεψη σου. Μη φοβασαι εκφρασου ανοιχτα. Σε προστατευει η ανωνυμια.

μιλας σοβαρα τωρα? :D αρχιζω και ανατριχιαζω κ θα σκιστει το πουκαμισο!!

[MENTION=1143]Snips[/MENTION] ψηφιζουμε ναι, οχι με κινητρο το μπαχαλακι, αλλα για την ματαιη τελικα ελπιδα, ματαιη γιατι οσοι ειναι πανω σαν σκοπο εχουν το προσωπικο πανυγηρακι αντιλογιας....

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Aπαντηση: MEGA. :hehe:

Επισης η αριστερα εχει 20 κομματα δε θα μπω στη διαδικασια εγω να πω ποιοι αναρχικοι ειναι

σε κομμα και ποιοι οχι.

Η αυτοπροσδιοριζομενη αριστερα σε ολο της το μεγαλειο. Ελλας!

ωραιος ο snips χαχαχαχα

gio102004 δε με απασχολει πραγματικα ποιος εισαι peace and love!

Οχι αλλα quotes παιδες, στειλτε μηνυματα για τα προσωπικα σας και τα ψυχολογικα σας.

αν πάω και ρωτήσω 2 παππούδες 90 χρονών ποιος φταίει, ο δεξιός θα πει τον αριστερό και ο αριστερός τον δεξιό.

Το έχω ζήσει άπειρες φορές.Αυτοί πήδηξαν την Ελλάδα.

Ενώ η νέα γενιά δεν θα συνεχίσει το ίδιο έργο. :whistling

γινεσαι πολυ εριστικος φιλε μου, αλλα δεν μου επιτρεπουν οι αξιες μου να ασχοληθω με μιασματα...κριμα για τα νιατα σου..

εχεις ενα κολλημα με την αριστερα, η αριστερα , η αριστερα, τα αριστερα μου φρυδια και etc... ελλαδα δεν θελεις να βλεπεις??? μονο τους δικου σου και τους αντιπαλους? Αυτο δεν ειναι οργη??? γτ αγορακι μου γλυκο, παλακιδες μπολικες!!

Να δειρω; Ποιους; Πατε καλα; Να μπλεξω με .....τι λετε τωρα

full-31172.jpg?w=300

τα ΜΑΤ από πίσω δεν τα βλέπεις.. ? νομίζω ΧΑ ψήφισαν τα περισσότερα οπότε μην αγχώνεσαι.. στην περιπτωση που (επιτέλους) η περιφρούρηση των ΚΚΕδων αναλάμβανε δράση και τσάκιζε κασιδιάρηδες και παρατρεχάμενους αναρωτιέμαι πώς θα διαμορφώνοταν τα 2 στρατοπεδα.. αναρωτιέμαι ρε γαμωτο... λογικά τα ΜΑΤ θα κυνηγούσαν τους φασίστες ... α ναι αυτό δείχνει η ιστορία..

δυστυχώς όμως φερει και το ΚΚΕ τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την άνοδο των φασιστών.. και σε επίπεδο δρόμου (αφού τα τελευταία 10 χρόνια μια φορά είδαμε σύγκρουση απο το ΚΚΕ και αυτή ήταν με την αναρχία {εξου και η φώτο}) που μπορεί να κατεβάσει κόσμο και αντ'αυτόυ έχει αφήσει το κέντρο να το αλονίζουν οι νεοναζί και να βαράνε 10-10 άπορους και κοκαλιάρηδες μετανάστες αλλά κυρίως πολιτικά και ιδεολογικά δεν κατάφερε να δώσει μία απάντηση στο θεμα των μεταναστών, να καταπολεμήσει το γεγονός ότι πλέον στη συνείδηση του κόσμου ο φασισμός έχει αρχίσει να νομιμοποιείται.

[MENTION=1143]Snips[/MENTION] ψηφιζουμε ναι, οχι με κινητρο το μπαχαλακι, αλλα για την ματαιη τελικα ελπιδα, ματαιη γιατι οσοι ειναι πανω σαν σκοπο εχουν το προσωπικο πανυγηρακι αντιλογιας....

Αμ δεν διαφαίνεται κανένα τέτοιο κίνητρο. Δεν διαφαίνεται κίνητρο να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν και βασανίζουν τον κοσμάκη. Αλλά με τις επιθέσεις ο ένας στο άλλον το μόνο κίνητρο που βλέπω, είναι η ανάγκη να κυβερνήσει η ΔΙΚΗ μας και μόνο, ΣΩΣΤΗ ιδεολογία.

Ενώ η νέα γενιά δεν θα συνεχίσει το ίδιο έργο. :whistling

το έγραψα και ποιο κάτω.ήδη το ζούμε αυτό.πρόθεσή μου ήταν να δείξω από πόσο παλιά υπάρχει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Αμ δεν διαφαίνεται κανένα τέτοιο κίνητρο. Δεν διαφαίνεται κίνητρο να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν και βασανίζουν τον κοσμάκη. Αλλά με τις επιθέσεις ο ένας στο άλλον το μόνο κίνητρο που βλέπω, είναι η ανάγκη να κυβερνήσει η ΔΙΚΗ μας και μόνο, ΣΩΣΤΗ ιδεολογία.

Σε ποιον να διαφαινεται snips, στον judge snips?? i couldn't care less man!!

το έγραψα και ποιο κάτω.ήδη το ζούμε αυτό.πρόθεσή μου ήταν να δείξω από πόσο παλιά υπάρχει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Τώρα διαβάζω τα ποιο κάτω :o

gio102004 ευχαριστω φιλε μου. Σου ευχομαι να σαι παντα καλα :)

Στο θεμα τωρα, η γενια των νεων αυτη τη στιγμη τιμωρει. Αν μπορεσουν να σωσουν τα κομματα

κατι ας τα σωσουν. Αλλιως ας μας ρωταγαν που θελουμε να μεγαλωσουμε και με τι τροπο. Αυτα...

η λυση snips και καθε snips ειναι μια ομοφωνη εξωστρεφη στρατηγικη αναπτυξης, να φυγει το κρατικοδιαιτο λιπος και να σταθεροποιηθουν υγεια-συνταξεις. Εχουμε τερμα premium φυσικους πορους, αλλα πως?? πως? πως θα οργανωθουμε να τον αξιοποιησουμε αν πλακωνομαστε μεταξυ μας?? πως? πως θα αξιοποιησουμε τον τουρισμο μας αν εχουμε την κιτρινη φυλη να κανει εμπαργκο στα λιμανια, πως θα θαυμασουν τον δημοκρατικο πολιτισμο μας οταν τυπακια, βουλευτες βαρανε λες και ειναι 25χρονα πρωτοπαλικαρα....πως?

στο εχω ξαναπει, προβλημα δεν εχω με καμια θεση, προβλημα και μεγαλο εχω με τους τραμπουκους

.

Ότι απάντησα στον άλλον λίγες σελίδες πριν. Δεν έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία να σου απαντήσω. Αλλά βρε μην γίνεσαι "ευθικτός", κατά τους ψυχολόγους, Κασιδιάρης. Χαλάρωσε....Το επόμενο στάδιο θα είναι να μου βάλεις smiley με νεροπίστολο....

;)

Ότι απάντησα στον άλλον λίγες σελίδες πριν. Δεν έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία να σου απαντήσω. Αλλά βρε μην γίνεσαι "ευθικτός", κατά τους ψυχολόγους, Κασιδιάρης. Χαλάρωσε....Το επόμενο στάδιο θα είναι να μου βάλεις smiley με νεροπίστολο....

;)

εγινε αγορι μου, εγινε λεβεντη μου ;)

Aπαντηση: MEGA. :hehe:

Επισης η αριστερα εχει 20 κομματα δε θα μπω στη διαδικασια εγω να πω ποιοι αναρχικοι ειναι

σε κομμα και ποιοι οχι.

Η αυτοπροσδιοριζομενη αριστερα σε ολο της το μεγαλειο. Ελλας!

ωραιος ο snips χαχαχαχα

gio102004 δε με απασχολει πραγματικα ποιος εισαι peace and love!

Οχι αλλα quotes παιδες, στειλτε μηνυματα για τα προσωπικα σας και τα ψυχολογικα σας.

Δεν ξέρω τι έχει στο μεγκα, και περιμένω απάντηση σοβαρή. Αν έχεις τα κότσια, απάντησε.

"Από την στιγμή που έχω διαφορετική άποψη, κινδυνευω (όπως αποδείχθηκε σήμερα), και προφανώς θα κοιτάξω να αποφύγω το ξύλο! Αυτό δείχνει από εμένα έλλειψη επιχειρημάτων ή από την Χ.Α.?"

Αν λες κάτι για 50 ανθρώπους και ιδεολογίες, που ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι στον πολιτικό μου χώρο, αναφερόμενος όμως σε εμένα τον ΣΥΡΙΖΑίο, μην περιμένεις να μην τα βάζουμε με φασίστες και νεοναζί αναφερόμενοι σε εσένα, λογικό δεν είναι?

Δεν προσβάλεται η Εθνική Κυριαρχία, δεδομένου ότι είναι .. Έλληνας, και δεν έχει αποδειχθεί κάτι για ξένους..

Δεν πιστεύω να αρχίσατε από τώρα τις κωλοτούμπες για το ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει ο Φωτόπουλος (εκτός και αν κατάλαβα λάθος). Αν ναι

536483_337879332948040_134060699996572_835149_783978290_n.jpg

Τι απο οτι εχω πει με κανει ναζι;

Επισης δεν αποδειχθηκε τιποτα σημερα, ο Κασιδιαρης αντιμετωπισε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Αυτα που λες ειναι στον διαλογο. Ειδες πολυ διαλογο εσυ στον αντ1 το πρωι;

Ποια ελλειψη επιχειρηματων; Ειδες να του απανταει κανεις με επιχειρημα; 500 χρονια πισω θα παει η χα το κρατος; Επιχειρημα; Σοβαρη απαντηση που; Σε γελοιο ερωτημα;

Και ποια ειναι η αντιθετη αποψη σου που ειπωθηκε σημερα.

Για ξεκαθαρισε λιγο το πεδιο να σου πω. Εκτος αν εχεις προσωπικη διαφορετικη αποψη

για το δικαστηριο του, μηπως εισαι ο συριζαιος που τον ρουφιανεψε;

ο φωτοπουλος κ ο καθε φωτοπουλος ειναι το rebound τετοιων αυταρχικων συμπεριφορων... ειναι τα αντιμετρα τους...ειναι δηλαδη για τον ιδιο σκοπο...το καουμπουλικι... με αυτα και με αυτα μας κανετε την ζωη μαυρη...και εκει ερχεται ο οχλος τυπου johnkior, snips και δημιουργει πανικο, πιανει το αδικο τον Myrali και αρχιζει το μαρξιστικο μανιφεστο, ερχεται και ο gio για να παρει τα παρτια του, ωστε ο johnkior να εχει πλεον πατημα οτι οι αριστεροι μας την λενε... τι καταφερνουμε δηλαδη, που ερχεται το εδαφος για κατι κοινο?

παρενθεση..

στιγμιοτυπο απο διαλογο κασιδιαρη κανελλη πριν την σφαλιαρα

Κασιδιαρης : Γιατι το ΠΑΜΕ ειχε τα ΚΝΑΤ και προστατευε την βουλη στις πορειες κλπ

(απαντηση Κανελλη) : γιατι ρε ,ηθελες να μπεις πελατης στο @ρδελο?

αναρωτιεμαι κανεις δεν την σχολιασε αυτην την στιχομυθια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.