Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Άρα όταν ο Παπαδόπουλος ανέβηκε στην εξουσία δεν προσβλήθηκε η Εθνική κυριαρχία επειδή είναι Έλληνας.

To "Έξω αι ΗΠΑ" δεν ήταν τυχαίο, θες να θεωρήσεις τον Φωτόπουλο κακό/προδότη/ανθέλληνα, fine by me.

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Ωραία αφού παίζεις με τις λέξεις αναδιατυπώνω. Θεωρούν ότι αυτή είναι η απαρχή για την άρση του άρθρου 19 περί επικρατούσας θρησκείας. Happy now?

Happy, but not satisfied. Δεν υπήρχε κάτι που να το πηγαίνει προς τα εκεί (απόδειξη ότι τόσα χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα), και, πρακτικά δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Δεν υπάρχει λόγος ή λογική να φύγει ένα τέτοιο άρθρο.

Αλλά και να έρθουμε και στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε και νόημα να αναγράφεται το θρήσκευμα σε ένα επίσημο έγγραφο του κράτους (ειδικά όταν δεν το διαλέγεις, και χαρακτηρίζει το 99.9% της "Ελληνικής" υπηκοότητας.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5671]raven_g20[/MENTION]

ο φασισμος της αριστερας καλα κρατει. Προσωπικα μαρεσει που εχω καμια 25αρια παραθεσεις

με γελοιο περιεχομενο και μια μονο ερωτηση που μου εγινε απο τον ναρτα η οποια αν

δεν την ζητουσα δε θα μου δινοτανε. Και φυσικα δε καθομαι να ασχοληθω να απαντησω

καθως εχω απαντησει με τοσα βιντεο που αν ηθελαν οσοι νοιαζονταν για το καλο της

ελλαδας θα τα εβλεπαν. Σε αντιθεση βλεπω πολυ λογικα επιχειρηματα καθολη τη διαρκεια

αυτης της συζητησης εδω και ποσες βδομαδες: ναζι, φασισμος και τα γνωστα. Δεν πειραζει,

ειπαμε, απο πληκτρολογιο βγαζουν ολο το φασισμο τους, αλλα οταν συναντανε κανεναν χρυσαυγιτη αλλαζουν στενο. Μονο οταν μαζευτουν ολοι μαζι πανε και καινε κανεναν συνδεσμο με καμια μολοτοφ σε οπαδικου τυπου επιθεσεις.

Αντιδιαδηλωσεις μονο ΚΑΤΑ της ΧΑ. Αν το προβλημα στην ελλαδα της μεταπολιτευσης ειναι

η ΧΑ τοτε μαλλον μια χαρα παει το πραμα και ολα εχουν μπει σε σωστο καλουπι...

Και φυσικα δε καθομαι να ασχοληθω να απαντησω

καθως εχω απαντησει με τοσα βιντεο που αν ηθελαν οσοι νοιαζονταν για το καλο της

ελλαδας θα τα εβλεπαν.

εγώ πάλι πιστεύω οτι αν είχες έστω και ένα επιχείρημα θα το παρέθετες και θα το στήριζες αντί να προσπαθείς γελοιωδως να ελιχθείς και να αποφύγεις να δώσεις απάντηση όπως κάνει ο Κασιδιάρης και όλοι οι υπόλοιποι ;

ο φασισμος της αριστερας καλα κρατει. Προσωπικα μαρεσει που εχω καμια 25αρια παραθεσεις

με γελοιο περιεχομενο και μια μονο ερωτηση που μου εγινε απο τον ναρτα η οποια αν

δεν την ζητουσα δε θα μου δινοτανε. Και φυσικα δε καθομαι να ασχοληθω να απαντησω

ελλαδας θα τα εβλεπαν????. Σε αντιθεση βλεπω πολυ λογικα επιχειρηματα καθολη τη διαρκεια

αυτης της συζητησης εδω και ποσες βδομαδες: ναζι, φασισμος και τα γνωστα. Δεν πειραζει,

ειπαμε, απο πληκτρολογιο βγαζουν ολο το φασισμο τους, αλλα οταν συναντανε κανεναν χρυσαυγιτη αλλαζουν στενο. Μονο οταν μαζευτουν ολοι μαζι πανε και καινε κανεναν συνδεσμο με καμια μολοτοφ σε οπαδικου τυπου επιθεσεις.

Αντιδιαδηλωσεις μονο ΚΑΤΑ της ΧΑ. Αν το προβλημα στην ελλαδα της μεταπολιτευσης ειναι

εσυ μυαλο δεν βαζεις ετσι, ξυλο και παλι ξυλο ε?

Οτι να ναι, δειτε τα 2 παραπανω quotes. Αν δεν εχετε διαβασει το θεμα,

δεν ειμαι αναγκασμενος να ποσταρω 20 φορες τα ιδια. Αν το ειχατε διαβασει απο την αρχη, δε θα υπηρχαν τετοια χωρις λογο ποστ. Πραγματικα απορω δηλαδη,επειδη μπηκατε απο τη σελιδα 140 πχ και μετα τα προηγουμενα τα θεωρειται τι; Αδιαφορα; Τοσο εγωιστες ειστε

οτι θελετε για απαντηση να το παιρνετε εκεινη τη στιγμη; Καθιστε και διαβαστε το και αν εχετε αποριες μετα ξανασυζηταμε. Ελεος. Ιδιες και ιδιες ξανα-απαντημενες ερωτησεις...

Happy, but not satisfied. Δεν υπήρχε κάτι που να το πηγαίνει προς τα εκεί (απόδειξη ότι τόσα χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα)

Ναι αμέ. Τίποτα.

To "Έξω αι ΗΠΑ" δεν ήταν τυχαίο, θες να θεωρήσεις τον Φωτόπουλο κακό/προδότη/ανθέλληνα, fine by me.

Τυχαίο μπορεί να μην έιναι αλλά άσχετο σαφώς και είναι

δεν ειμαι αναγκασμενος να ποσταρω 20 φορες τα ιδια. Αν το ειχατε διαβασει απο την αρχη, δε θα υπηρχαν τετοια χωρις λογο ποστ. Πραγματικα απορω δηλαδη,επειδη μπηκατε απο τη σελιδα 140 πχ και μετα τα προηγουμενα τα θεωρειται τι; Αδιαφορα; Τοσο εγωιστες ειστε

οτι θελετε για απαντηση να το παιρνετε εκεινη τη στιγμη; Καθιστε και διαβαστε το και αν εχετε αποριες μετα ξανασυζηταμε. Ελεος. Ιδιες και ιδιες ξανα-απαντημενες ερωτησεις...

Σε οποια σελιδα και να παω σε βλεπω να εισαι με φορα, σε οποια ομως!, με την ιδια κλασσικη φορα, αλλαζεις λιγο το περιεχομενο, αλλα αυτη η οργη σου ειναι φανατισμενα αναλλοιωτη...

Το ότι υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στη χώρα δε σημαίνει ότι δε πρέπει να ασχοληθούμε και με τους νεοναζι-φασιστάκια που πήραν τα πάνω τους με μια φούσκα 6%. Κάνε λοιπόν την αυτοκριτική σου και κράτα τις φαμφάρες για πάρτη σου.

538075_279978155432674_233840884_n.jpg

Πάρε και την υπόκλιση στην κα. Μπακογιάννη για να καταλάβεις πόσο παλεύει το σύστημα το πιθηκομάζωμα. Και καλούς ύπνους.

Η ειρωνια δε σου λεει τιποτα δηλαδη; νομιζεις οτι προσκυνησε την ντορα; Ευκολη τροφη την εφαγες, ολα καλα.

Φοτμε,Οργη; Ελα σοβαρα τωρα, παιρνεις τη θεση της ντουρου ντουρου και περιμενεις να σου πεταξω νερο;

Κοιτα τους αλλους , και μετα δες τα ποστ μου. Πιο επιθετικα ποστ απο τους "αριστερους"

εδω μεσα υπαρχουν; Τι μου λες τωρα. Ουτε καν αμυνομαι, απλα την αληθεια λεω για το ποσο ευκολα κραζουν απο φορουμζ κτλπ οπαδικα. Τι με μπλεκεις με οργη και μιση ..

τα λογια σου εμπλεκουν οργη και μισος.... δεν την ξερω την κυρια, ντουρου, τον ντουρο στις τσ0ντες του σιρινακη ξερω... οχι δεν ειναιμονο τα δικα σου επιθετικα, αλλα δινεις πολλες λαβες... τι θα γινει? που θα παει αυτη η βαλιτσα?

ευτυχως που θες να το συζηταμε μετα και δεν λες θα σας δειρω....:hug:

[MENTION=5671]raven_g20[/MENTION] Δεν πειραζει,

ειπαμε, απο πληκτρολογιο βγαζουν ολο το φασισμο τους, αλλα οταν συναντανε κανεναν χρυσαυγιτη αλλαζουν στενο.

Καλά ρε άνθρωπε είσαι σοβαρός, κρατήθηκα πριν λίγα ποστ που είπες πάλι το ίδιο, και συμφώνησα σε διαφορετικό κλίμα.

Το σημερινό δείχνει, ΟΤΙ ΒΑΡΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Από την στιγμή που έχω διαφορετική άποψη, κινδυνευω, και προφανώς θα κοιτάξω να αποφύγω το ξύλο! Αυτό δείχνει από εμένα έλλειψη επιχειρημάτων ή από την Χ.Α.?

Να μια ωραία ερώτηση, απάντησε.

Καλά ρε άνθρωπε είσαι σοβαρός, κρατήθηκα πριν λίγα ποστ που είπες πάλι το ίδιο, και συμφώνησα σε διαφορετικό κλίμα.

Το σημερινό δείχνει, ΟΤΙ ΒΑΡΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Από την στιγμή που έχω διαφορετική άποψη, κινδυνευω, και προφανώς θα κοιτάξω να αποφύγω το ξύλο! Αυτό δείχνει από εμένα έλλειψη επιχειρημάτων ή από την Χ.Α.?

Να μια ωραία ερώτηση, απάντησε.

Υπαρχει φασισμος. Γιατι; Γιατι αν πει ο απλος ανθρωπος οτι ειναι χρυσαυγιτης θα του την πεσουν

ολα τα κομμουνια απο οποιον χωρο και αν ερχονται. Ειδες το πιο πανω βιντεακι που ποσταριστικε.

Ορμαν σα τα ορκ ομαδες ομαδες κανουν ντου σε οποιον σταμπαρουν. Ρουφιανευουν στο ιντιμιντια. Τρωνε μολοτοφ τα γραφεια και βομβες.

Τι κινδυνευεις μου λες; Που ολοι γλειφουν τους αριστερους; Που ολοι ειναι φιλοαριστεροι και γουσταρουν δημοσιο;

Ελα μη λεμε οτι θελουμε.

@φοτμε δεν εχει καποιο νοημα η σκεψη σου. Μη φοβασαι εκφρασου ανοιχτα. Σε προστατευει η ανωνυμια.

"οργή, μίσος, μυστήριο, θα πιάσει η Κονσουέλα τον Πάμπλο στο κρεβάτι με την Πατρίτσια;"

Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο..

Ρε μάγκες ειλικρινά τώρα...Ψηφίζετε εσείς;

Και συ ρε jiohk...δώστους μωρέ την διεύθυνση σου, να έρθουν τα παιδιά να δουν από κοντά τις 53 νεκροκεφαλές που έχεις, τις 20 σιδηρογροθιές, τα 36 ρόπαλα, τα 13 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ αντίγραφα του Αγών μου, την τεράστια, κεντημένη από την ίδια την Ευα Μπράουν, σημαία του 3ου Reich. Και να ξεθάψεις από την αυλή την διαδηλώτρια που αγνοείται από το 2008. Να δουν το πτώμα να σιγουρευτούν για το μίσος...Βγάλε και τα κλεμμένα από τον στρατιωτικές μονάδες όπλα που χρησιμοποίησαν κάποτε τρομοκράτες να τους δείξεις..

Προς θεου όμως....μην βγάλεις τα Καλάσνικοφ, διότι είναι Ρωσικής προέλευσης και ίσως αρχίσουν να σε βλέπουν σας δικό τους....

Μην τους χαλάσεις την εικόνα που έχουν για όσους δεν ψηφίζουν Αριστερά.

Εεειιιι...

Μέτρο και Χρυσή Τομή, λένε σε κανέναν σας τίποτα; Γιατί βλέπω πολλά σκατά να βγάζουν οι κάλπες σε λίγες μέρες.

Υπαρχει φασισμος. Γιατι; Γιατι αν πει ο απλος ανθρωπος οτι ειναι χρυσαυγιτης θα του την πεσουν

ολα τα κομμουνια απο οποιον χωρο και αν ερχονται. Ειδες το πιο πανω βιντεακι που ποσταριστικε.

Ορμαν σα τα ορκ ομαδες ομαδες κανουν ντου σε οποιον σταμπαρουν. Ρουφιανευουν στο ιντιμιντια. Τρωνε μολοτοφ τα γραφεια και βομβες.

Τι κινδυνευεις μου λες; Που ολοι γλειφουν τους αριστερους; Που ολοι ειναι φιλοαριστεροι και γουσταρουν δημοσιο;

Ελα μη λεμε οτι θελουμε.

.

1) Δεν απάντησες

2) Δεν θα του την πέσουν οι κομμουνιστές με σωματική βία.

3) Αναρχικοί είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι, κανείς εδώ δεν αναφέρθηκε στην Αναρχία., κανείς δεν αναφέρθηκε στο ιντυμιντια, στις μολοτοφ κτλ.

4) Κινδυνευω γιατί όπως είπες

Δεν πειραζει,

ειπαμε, απο πληκτρολογιο βγαζουν ολο το φασισμο τους, αλλα οταν συναντανε κανεναν χρυσαυγιτη αλλαζουν στενο.

που εν δυνάμη ισχύει, αν δω ξυρισμένα κεφάλια, στοχάδια και ελληνικές σημαίες αλλάζω δρόμο, μακρυμάλλης είμαι, αν είμαι με τα πόδια, είμαι στόχος να φάω ξύλο.

5)Ποιος γλύφει τους Αριστερούς? Ποιος γλύφει εμένα? Ποιοι είναι όλοι φιλοαριστεροί, ποιοι γουστάρουν δημόσιο? Όλα από την κλάβα σου τα κατεβάζεις, ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΩΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!

Απάντησε στην ερώτηση μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.