Thanos123 Ιούνιος 7, 2012 #2981 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ΦΑΠΕΣ από εδώ και πέρα μάγκες ΦΑΠΕΣ.Τα λόγια τόσο καιρό είδαμε που μας βγάλανε,ας δούμε και κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούνιος 7, 2012 #2982 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] κυριως και σε οσους στηριζουν την ΧΑ...Θεωρεις πως η ΧΑ ειναι μια ΝΕΟΝΑΖΙστικη οργανωση\ κόμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2012 #2983 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Δεκτό (είναι περίεργο το θέμα, και ο άνθρωπος σπούδασα πληροφορική, ούτε πολιτικές επιστήμες, ούτε κοινωνικές επιστήμες, ούτε φιλολογιά)Μπορεί να φταίει ότι κοπάναγα κάτι κασόνια μπύρες εχτές και νοιώθω τον Γιώργο Μάγκα να κάνει σόλο κλαρίνο στο κεφάλι μου σήμερα οπότε παίζει να φταίω εξ' ολοκλήρου εγώ.Πριν απευθυνθώ στην ουσία της ερώτησης σου σόρρυ δε μπορώ να μη σχολιάσω το εξής:Αν για παράδειγμα, ολόκληρη η Δ.Ε.Η. αγοραστεί από κάποια άλλη χώρα, πλέον ο λαός θα έχει χάσει κομμάτι έλεγχου της εθνικής του ανεξαρτησίας αφού κάποια άλλη χώρα, θα μπορεί να ορίζει αν και πότε θα έχουμε ρευμα.Το ξέρει αυτό που λες ο Φωτόπουλος; Διότι ειλικρινά κατα την ταπεινή μου άποψη στον ίδιο βαθμό προσβάλεται η εθνική κυριαρχία αν ένας εργατοπατέρας ή μια πολυεθνική μου κόβει όποτε γουστάρει το ρεύμα.Σε αυτό που με ρωτάς, δύσκολο να απαντήσω κυρίως γιατί όπως είπα στην πρώτη μου νύξη επι του θέματος δεν πήγα να ψηφίσω και ούτε και με κόβει. Αλλά θα κάνω μια απόπειρα. Το ελληνικό κράτος ορίζεται ως ελληνοχριστιανικό. Ναι ξέρω ότι θα σε ξενίσει αυτό αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι το Σύνταγμα μας ξεκιναέι ως εξής: "Εις το όνομα της ομοουσίου μπλα μπλα μπλα". Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση αρχίζει μια προσπάθεια να πετάξει απο πάνω του το ελληνικό κράτος τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Αν λοιπόν η Λαική Κυριαρχή απαιτεί να διατηρηθεί ο ελληνοχριστινιακός χαρακτήρας του κράτους μας και παράλληλα πιστεύει οτι η αναγραφή του θρησκεύματος ενισχύει αυτό το χαρακτήρα τότε το γεγονός ότι αγνοήθηκαν οι υπογραφές για δημοψήφισμα σημαίνει άμεση διατάραξη της λαικής Κυριαρχίας. Γνώμη δικιά μου; Θα χανε η βενετιά βελόνι. Παρόλ' αυτά δε μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι 3μ άνθρωποι είχαν μια τέτοια άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 7, 2012 #2984 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 @jiohkor3 κυριως και σε οσους στηριζουν την ΧΑ...Θεωρεις πως η ΧΑ ειναι μια ΝΕΟΝΑΖΙστικη οργανωση\ κόμμα? πως σου περασε αυτο απο το μυαλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 7, 2012 #2985 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ας βρούμε μία άλλη κατάσταση, πχ, Προσωπική Περιουσία.Θέλουμε εκεί Λαική Κυριαρχία? Μάλλον όχι, δεν πρέπει ο λαός να μπορεί να ελέγχει την προσωπική περιουσία καθενός από τα μέλη του! ο Λαός δεν μπορεί να πει σε εμένα (αν έχω μεγάλη περιουσία(νόμιμα και ηθικότατα την απέκτησα)) να την χαρίσω σε κάποιον άλλον. Έτσι δεν είναι?29 κατασκευαστές γκουλάγκ μαζί με τον ιωσήφ τον πεταλούδα, το βλαδίμηρο τον μπετούγια και τον -personal favorite- λεωνίδα (του δαυίδ) τον σουγιά διαφωνούν με το θέμα της ατομικής περιουσίας.Μήπως ο συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς έχει γίνει συνοθύλευμα των απανταχού ατυχήσασων πασόκων? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η πραγματική αριστερά είναι ο Ανταρσύα και ο σύριζα έχει γίνει η αριστερά της κηφισιάς. Άντε να δούμε, αν βγει, θα κάνει αυτά τα οποία λέει, ή θα εφαρμόσει 100 μέρες της αλλαγής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 7, 2012 #2986 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 βαθιά η ικανοποίηση στο βλέμμα του παυλόπουλου πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 7, 2012 #2987 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ΦΑΠΕΣ από εδώ και πέρα μάγκες ΦΑΠΕΣ.Τα λόγια τόσο καιρό είδαμε που μας βγάλανε,ας δούμε και κάτι διαφορετικό.Βάλε και δες κικ μποξ..Προτιμώ να περπατάω στον δρόμο χωρίς να κινδυνευω να μου την πέσουν.Ερώτηση [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] και λοιπούς τύπους που το χάρηκαν σήμερα με τον Κασιδιάρη, Εγώ που διαφωνώ με την Χ.Α., και είμαι και κομμουνιστής και χαίρομαι, πρέπει να φάω ξύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 7, 2012 #2988 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 βαθιά η ικανοποίηση στο βλέμμα του παυλόπουλου πάντως...προφανως, διοτι κερδιζει απτο οποιο και αν ειναι κοστος της ΧΑ καθως και απτον αντιπαλο του τον συριζα που ευνοει τετοιες συνθηκες βιας... εν ολιγοις λεει ετσι μπραβο λακαμαδες πλακωθειτε για να δειξετε στον κοσμο ποσο, ακομα μεγαλυτερα απο εμας, ζωα ειστε...[MENTION=7978]Thanos123[/MENTION] no comment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 7, 2012 #2989 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό σκεπτόμενος τον Γκλέτσο.Αυτουνού το ξύλο είναι ποιο δημοκρατικό ή είναι το ίδιο φασιστικό με τον κασιδιάρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 7, 2012 #2990 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μάλλον η τοποθέτηση μου έθιξε στην δική σου αντίληψη το επίπεδο του φορουμ;! Θα μπορούσα να σου απαντήσω, αλλά θα πρέπει να έχω άλλα inputs, όπως δυνατότητα αντίληψης, κρίση, κτλ. Δεν τα γνωρίζω, οπότε σταματώ. Μπορείς(?) εύκολα δε, να διαπιστώσεις ότι κάποιοι άλλοι κατάλαβαν τι έγραψα. Πιθανολογώ βέβαια, οτι εσύ εν αντιθέσι με όλους εμάς τους υπόλοιπους, δεν γράφεις από πληκτρολόγιο, και δεν είσαι κρυμμένος σε κανένα χαράκωμα.Όταν σε ένα φόρουμ που το 99% των ανθρώπων που το απαρτίζουν παίζουν παιχνίδια, το αναφέρεσαι υποτιμητικά σε αυτό είναι τεράστια αστοχία.Το να γράφεις, από το πληκτρολόγιο τις απόψεις σου είναι άλλο και δεν έχει καμία σχέση με το να υβρίζεις χυδαία κάποιον όντας στο απυρόβλητο..Κάτι σπιθαμιαίοι χαρακτήρες, βρίζουνε στο φανάρι και γκαζώνουν γρήγορα να φύγουν, πουλάνε μαγκιά από την ταράτσα του τρίτου στον τύπο που περνάει το δρόμο ή γράφουν σε κάποιον "η Μ(Α)Λ(Α)ΚΙ(Α)).....πάει σύννεφο" από το πληκτρολόγιο.Μπορεί να είναι ζόρικο και να κινδυνεύεις να φας καμιά ψηλή, όμως πως να το κάνουμε, o ανδρισμός επιβάλει την φυσική παρουσία στο βρίσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 7, 2012 #2991 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό σκεπτόμενος τον Γκλέτσο.Αυτουνού το ξύλο είναι ποιο δημοκρατικό ή είναι το ίδιο φασιστικό με τον κασιδιάρη?λακαμας εφετζης ειναι, παλαιας κοπης πρωτοπαλικαρο...δεν ειναι κακο παιδι αλλα ειναι λιγος (τουλαχιστον ακομα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 7, 2012 #2992 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το ελληνικό κράτος ορίζεται ως ελληνοχριστιανικό. Ναι ξέρω ότι θα σε ξενίσει αυτό αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι το Σύνταγμα μας ξεκιναέι ως εξής: "Εις το όνομα της ομοουσίου μπλα μπλα μπλα". Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση αρχίζει μια προσπάθεια να πετάξει απο πάνω του το ελληνικό κράτος τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Αν λοιπόν η Λαική Κυριαρχή απαιτεί να διατηρηθεί ο ελληνοχριστινιακός χαρακτήρας του κράτους μας και παράλληλα πιστεύει οτι η αναγραφή του θρησκεύματος ενισχύει αυτό το χαρακτήρα τότε το γεγονός ότι αγνοήθηκαν οι υπογραφές για δημοψήφισμα σημαίνει άμεση διατάραξη της λαικής Κυριαρχίας. Γνώμη δικιά μου; Θα χανε η βενετιά βελόνι. Παρόλ' αυτά δε μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι 3μ άνθρωποι είχαν μια τέτοια άποψη.Το ελληνικο κρατος οριζεται ως Προεδρευομενη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια, με βαση την λαϊκη κυριαρχια. Η Επικρατουσα θρησκεια ειναι η Ανατολικη Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστου.Μην μπερδευεις το πολιτευμα (που καθορίζει το κρατος) και τις σχέσεις μεταξυ Εκκλησίας - Κρατους. Το πολιτευμα ειναι υποχρεωτικο για ολους, η θρησκεια οχι.Για το συγκεκριμενο θεμα, των ταυτοτήτων ηταν οδηγια της Ευρωπαϊκης Ένωσης, συνεπως ανωτερο απο ολου τους εσωτερικους νόμους πλην του Συνταγματος. Η αναγραφη του θρησκευματος στις ταυτοτητες δεν ειναι μερος τους Συνταγματος, συνεπως εφαρμόσθηκε ιεραρχικα η οδηγια της Ευρωπαϊκης Ένωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 7, 2012 #2993 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μπορεί να είναι ζόρικο και να κινδυνεύεις να φας καμιά ψηλή, όμως πως να το κάνουμε, o ανδρισμός επιβάλει την φυσική παρουσία στο βρίσιμο.Ο ανδρισμος επιβαλει, οταν μπορεις να "φυτεψεις" καποιον που σε βριζει, να γελάσεις και να φυγεις.Επίσης ο ανδρισμος είναι στοιχειο που εμπεριεχει την μοναδα.Αμα φερεις αλλους δεκα για να μην τις φας, εισαι απλα πουσ* ανδρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2012 #2994 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το ελληνικο κρατος οριζεται ως Προεδρευομενη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια, με βαση την λαϊκη κυριαρχια. Όχι. Το πολίτευμα ορίζεται ως Προεδρευομενη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια, με βαση την λαϊκη κυριαρχια.***Το αντεπιχείρημα σε αυτό που λες και το οποίο είχε πει ο Καραμανλής τότε αν θυμάμαι καλά, είναι οτι η κοινοτική οδηγία ήταν να καταστεί η αναγραφή προαιρετική.***Ώπα άκυρο. Η επιθτροπή προσωπικών δεδομένων είχε βγάλει το σχετικό πόρισμα.http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12305&subid=2&pubid=63850Ακόμα και αν αυτό που λες είναι σωστό, αυτό που κάποιος θα σου πει είναι ότι τα δημοσιονομικά κριτήρια της ΕΕ έχουν παραβιαστεί. Η ελληνική βουλή συνεδρίαζε προκειμένου να αποφασίσει μια σειρά μετρών που θα ξαναφερνε τα δημοσιονομικά νούμερα της χώρας μέσα στα προβλεπόμενα απο την ΕΕ πλαίσια. Άρα εφόσον το 1Μ ή τα 10Μ που ήταν έξω απο το κοινοβούλιο ήταν ενάντια στα μέτρα αυτά, ήταν και ενάντια στην επαναφορά των δημοσιονομικών αριθμών της Ελλάδας στα εντός της ΕΕ επιτρεπτά όρια. Άρα αν η λαική Κυριαρχία είναι άκυρη επειδή έρχεται σε αντίθεση σε μια κοινοτική οδηγία τότε πόσο πιο άκυρη γίνεται όταν αντιτείθεται (πρέπει να το σκότωσα αυτό) στη ραχοκοκκαλιά της νομισματκής ένωσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 7, 2012 #2995 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 29 κατασκευαστές γκουλάγκ μαζί με τον ιωσήφ τον πεταλούδα, το βλαδίμηρο τον μπετούγια και τον -personal favorite- λεωνίδα (του δαυίδ) τον σουγιά διαφωνούν με το θέμα της ατομικής περιουσίας.Μήπως ο συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς έχει γίνει συνοθύλευμα των απανταχού ατυχήσασων πασόκων? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η πραγματική αριστερά είναι ο Ανταρσύα και ο σύριζα έχει γίνει η αριστερά της κηφισιάς. Άντε να δούμε, αν βγει, θα κάνει αυτά τα οποία λέει, ή θα εφαρμόσει 100 μέρες της αλλαγής?Ρε δεν αφήνεις τα σάπια?Δεν ήταν εκεί το θέμα, και ποιος σου μίλησε για Stalin, Lenin και (ποιος είναι ο Λεωνίδας του Δαβίδ?)?Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κομμουνιστικές συνιστώσες, κάποιοι αρέσκοντε να τις αποκαλούν Μαοϊκές και Σταλινικές, ε καμία από αυτές, δεν προτείνει hardcore Κομμουνισμό με καμία ατομική περιουσία και τα σχετικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά, δεν αυτοαποκαλείται Κομμουνιστικό κόμμα. Κοινώς όλα λάσπη.Που κολλάνε τα περί ΠΑΣΟΚων στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα? Πουθενά, απλά να πεις τα δικά σου..Το ξέρει αυτό που λες ο Φωτόπουλος; Διότι ειλικρινά κατα την ταπεινή μου άποψη στον ίδιο βαθμό προσβάλεται η εθνική κυριαρχία αν ένας εργατοπατέρας ή μια πολυεθνική μου κόβει όποτε γουστάρει το ρεύμα.Δεν προσβάλεται η Εθνική Κυριαρχία, δεδομένου ότι είναι .. Έλληνας, και δεν έχει αποδειχθεί κάτι για ξένους..Πέρα από αυτό, προφανώς και δεν έχει κανένα δίκιο να κόβει το ρευμα, ποτέ και για κανένα λόγο.Σε αυτό που με ρωτάς, δύσκολο να απαντήσω κυρίως γιατί όπως είπα στην πρώτη μου νύξη επι του θέματος δεν πήγα να ψηφίσω και ούτε και με κόβει. Αλλά θα κάνω μια απόπειρα. Το ελληνικό κράτος ορίζεται ως ελληνοχριστιανικό. Ναι ξέρω ότι θα σε ξενίσει αυτό αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι το Σύνταγμα μας ξεκιναέι ως εξής: "Εις το όνομα της ομοουσίου μπλα μπλα μπλα". Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση αρχίζει μια προσπάθεια να πετάξει απο πάνω του το ελληνικό κράτος τον χριστιανικό του χαρακτήρα. Αν λοιπόν η Λαική Κυριαρχή απαιτεί να διατηρηθεί ο ελληνοχριστινιακός χαρακτήρας του κράτους μας και παράλληλα πιστεύει οτι η αναγραφή του θρησκεύματος ενισχύει αυτό το χαρακτήρα τότε το γεγονός ότι αγνοήθηκαν οι υπογραφές για δημοψήφισμα σημαίνει άμεση διατάραξη της λαικής Κυριαρχίας. Γνώμη δικιά μου; Θα χανε η βενετιά βελόνι. Παρόλ' αυτά δε μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι 3μ άνθρωποι είχαν μια τέτοια άποψη.Ναι αρχίζει έτσι, αλλά εδώ σελίδα 26, λέει για ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης, πολιτικά δικαιώματα ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις, όρκος στην θρησκεία που πιστευει ο καθένας κτλ κτλ. Ενώ στην σελίδα 19 λέει για "Επικρατούσα θρησκεία".. Δεν λέει κάπου για "Ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα του κράτους".Άρα καμία προσπάθεια να πετάξει έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει, "επικρατούσα θρησκεία" παραμένει η ίδια, ανεξιθρησκεία είχαμε και έχουμε. Καμία κατάσταση λοιπόν στην οποία να επιβάλεται η Λαική Κυριαρχία, άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 7, 2012 #2996 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ο ανδρισμος επιβαλει, οταν μπορεις να "φυτεψεις" καποιον που σε βριζει, να γελάσεις και να φυγεις.Επίσης ο ανδρισμος είναι στοιχειο που εμπεριεχει την μοναδα.Αμα φερεις αλλους δεκα για να μην τις φας, εισαι απλα πουσ* ανδρας.Κανείς λάθος Το βρίσιμο είναι λεκτική βία και ως τέτοια πρέπει να εκλείψειΌποιος βρίζει πρέπει να υπόκειται σε συνέπειες ειδάλλως θα αποκτήσει πλασματική εικόνα αυτού που κάνει. Τα πάρα πάνω αφορούν 2 ανθρώπους. Τα, θα φέρω 10, αφορούν συμμορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 7, 2012 #2997 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Δεν προσβάλεται η Εθνική Κυριαρχία, δεδομένου ότι είναι .. Έλληνας, και δεν έχει αποδειχθεί κάτι για ξένους..Άρα όταν ο Παπαδόπουλος ανέβηκε στην εξουσία δεν προσβλήθηκε η Εθνική κυριαρχία επειδή είναι Έλληνας.Ενώ στην σελίδα 19 λέει για "Επικρατούσα θρησκεία".. Δεν λέει κάπου για "Ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα του κράτους".Άρα καμία προσπάθεια να πετάξει έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει, "επικρατούσα θρησκεία" παραμένει η ίδια, ανεξιθρησκεία είχαμε και έχουμε. Καμία κατάσταση λοιπόν στην οποία να επιβάλεται η Λαική Κυριαρχία, άλλο?Ωραία αφού παίζεις με τις λέξεις αναδιατυπώνω. Θεωρούν ότι αυτή είναι η απαρχή για την άρση του άρθρου 19 περί επικρατούσας θρησκείας. Happy now? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 7, 2012 #2998 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Και για τους δημοκράτες ειρηνιστές που ξεχνούν κάθε τετραετία ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Έρχεται καινούργιος τρομονόμος... / Εναλλακτικές ασχολίες των ΜΑΤhttp://actionforliberty.wordpress.com/2010/10/01/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BD%CE%BF-3-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC/τρομονόμος - Αναζήτηση Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 7, 2012 #2999 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Κανείς λάθος Το βρίσιμο είναι λεκτική βία και ως τέτοια πρέπει να εκλείψειΌποιος βρίζει πρέπει να υπόκειται σε συνέπειες ειδάλλως θα αποκτήσει πλασματική εικόνα αυτού που κάνει. Τα πάρα πάνω αφορούν 2 ανθρώπους. Τα, θα φέρω 10, αφορούν συμμορίεςΟι συνέπειες είναι η αυτοδικία;Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούνιος 7, 2012 #3000 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Πέραν της όποιας πλάκας και το γέλιο που ρήξαμε με την όλη φάση (προσωπικά εγώ τουλάχιστον ) την έχετε πέσει όλοι στους χρήστες ([MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] αν δεν κάνω λάθος) που υποστηρίζουν Χ.Α. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αντιστράφησαν οι ρόλοι. Από την στιγμή που τους "κράζετε" επειδή έχουν προσωπική άποψη και την εκφράζουν όπως όλοι δικαιούμαστε ελεύθερα γίνεστε εσείς οι φασίστες. Δυστυχώς με κάνατε "δικηγόρο του διαβόλου" και κατέληξα να υποστηρίζω τους Χ.Α. του λάμπη όχι λόγω πολιτικής (και μη) ιδεολογίας αλλά γιατί ο καθένας μας νομίζω δικαιούται να έχει και να εκφέρει την άποψη του εκτος αν έχασα κάτι και έχουμε καθεστώς χούντας. Τόσες σελίδες τώρα βλέπω να παραβιάζεται συνεχώς η ελευθερία του λόγου με χαρακτηρισμούς ή λογοπαίγνια έχοντας στόχο την απαξίωση αυτών που ψήφισαν Χ.Α. Οπότε, όπως λένε και οι "φίλοι" μας οι αμερικλ@νοι, get of your high horses της δήθεν ιδεολογίας, σταματήστε να προβάλετε τον αξιόλογο, αξιοκρατικό (δήθεν) και τίμιο χαρακτήρα σας ρίχνοντας ύβρεις προς συνάνθρωπο σας, που έχει διαφορετική άποψη από εσάς και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα όλων μας. Η διχόνοια δεν βοηθά ποτέ κανέναν. Υ.Γ. Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε αριστερός ούτε κέντρο ούτε πάνω ούτε κάτω. "I am neither an Athenian nor a Greek, but a citizen of the world" Πλούταρχος ( οχι αυτός που νομίζετε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.