Jump to content



Εκλογές 2012


astrolabos

Recommended Posts

Πρέπει να εισαι μεγάλο ανδρεικελο υπολογος της για να την βαζεις την Μπακογιαννη στο επικρατειας της ΝΔ..

ακριβως μετα την καταψηφιση της απο τον λαο της Β. Κορεας.

Ειδικότερα, σε χτεσινή δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ, λέγοντας ότι «η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε τονίζοντας ότι συμφωνεί μαζί της σε «ένα πράγμα»: «Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Καμμένος επιτέθηκε και στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι «οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητας».

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens» είπε ο κ.Καμμένος.

Δήλωσε ακόμη ότι κάποιοι κρίνουν τους Έλληνες που υποφέρουν, αλλά δεν ζητούν από την Γερμανία, «να δώσει ο Χριστοφοράκος τα ονόματα των εξωνημένων πολιτικών ,να καταγγελθούν οι συμβάσεις της Siemens, των στραβών υποβρυχίων, προκειμένου να μειωθεί το χρέος το οποίο έχει δημιουργηθεί και είναι επαχθές και επονείδιστο καθώς περιλαμβάνει και αυτά τα ποσά μέσα».

Σ αυτα θα απαντησεις μπακογιαννη μιας και εισαι και επικεφαλής τωρα? ή Γαργάρα?

Φυσικα δεν νοιαζουν αυτα, εδρα να παρεις μην καταληξεις σε καμια φυλακη απο κανα λαθος μεν

να συνεχιζεις τις "δουλειες" δε.

Η Β. Κορεα να ναι καλα ε ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Και η βλακεία που ακολουθεί την ηττοπάθεια:

Στο πλαίσιο αυτό το Ε.ΠΑ.Μ. θα προσπαθήσει να πρωτοστατήσει στις επόμενες εκλογές με όρους, όχι μόνο διεκδίκησης εισόδου στη Βουλή, αλλά και με όρους διεκδίκησης της εξουσίας.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4508]Dem[/MENTION] τι εννοείς με τη Β. Κορέα;
Εσείς ψηφίζετε, αν θέλετε άλλο σύστημα να πάτε στη Β. Κορέα»

Και εξαφανιστηκε απο τον χαρτη αφου ΔΕΝ την ψηφισε κανενας την ανυπαρκτη

(αν και κανονικα επρεπε να σαπισει αιωνια στην φυλακη)

...η συνεχεια γνωστή, οικογενειοκρατια.

πχ Επεισοδιακή υποδοχή στη Ντόρα και η αντίδραση της (video) | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | LiFO

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως γιο λακαμά, και τότε κάποιοι φωνάζαμε ότι έλεγε ψέματα, ότι δεν έπρεπε να τον εμπιστευτούμε, και κυρίως, ότι είναι ίδιος με τον Καραμανλή πιο πριν, όπως είναι ίδιο το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ που παίζουν τέννις με το μπαλάκι της κυβέρνησης, αλλά και ότι είχε ήδη δοκιμαστεί σαν υποθργός σε προηγούμενες κυβερνήσεις και είχε αποτύχει. Αλλά ποιος μας άκουγε? 43% πήρε.. μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να το κάνει 13%, και να είσαι σίγουρος, ότι αν βγει ο κουλ Αλέξης πρώτος, και δεν τηρήσει ότι είπε, την ίδια μοίρα θα έχει και χειρότερα.

Ε, τώρα. Χαίρω πολύ. Αριστερός είσαι. Οποιοσδήποτε, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να το τονίσω, ήταν πρόεδρος σε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ λακαμά θα τον λέγατε, ψεύτη θα τον λέγατε, διαπλεκόμενο θα τον λέγατε, ήταν δεν ήταν. Το ότι πέφτετε μέσα στις προβλέψεις κάθε φορά είναι δυστυχώς η μεγάλη κατάρα αυτής της χώρας. Αλλά δεν είναι ότι το μελετάτε κιόλας.

- Τι είναι αυτός; - Πρόεδρος σε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. - Α, λακαμάς δηλαδή. Αντίστοιχα ο πρόεδρος της Αριστεράς είναι πεντακάθαρος, ειλικρινής και σπίρτο, απλά δεν τον αφήνουν τα διαπλεκόμενα. Και πιστεύετε ότι πέφτετε και σε αυτό πάντα μέσα διότι δεν κυβερνάει να σας διαψεύσει. Μπορεί πίσω από πόρτες να τα τσεπώνει και αυτός, αλλά μπροστά στις κάμερες καταγγέλλει (και συνυπογράφει, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό). Και αν ο κουλ Αλέξης τα κάνει σκ@τ@ οι δικαιολογίες θα πέφτουν κατά ριπάς, don't worry. Είναι η ψυχολογία του δικομματισμού. Αν δεν δικαιολογήσω τον δικό μου κερδίζει η μισητός αντίπαλος.

Τώρα λοιπόν που συσπειρώνετε ο κόσμος γύρω από σύριζα και νδ με τις άλλες φωνές να αδυνατίζουν, ετοιμάσου για πινγκ πονγκ. Α!, και που βγαίνει και φωνάζει κανένας γραφικός ότι ο Τσίπρας παπανδρείζει μήπως τον ακούει κανένας; Βασικά εγώ έχω καταστρέψει το nickname "yanni". Ίσως θα πρέπει να φτιάξω άλλο.

Πάμε τώρα στα ΘΑ, ναι συμφωνώ, πολλά τα "θα" του, και δεν γουστάρω ούτε και εγώ να τα ακούω, και ναι, λίγα πράγματα είπε για το πως θα βρούμε τα χρήματα, αν και το σχέδιο του θεωρώ ότι στέκει.

Σταματάμε να πληρώνουμε το χρέος, το συζητάμε με τους μοχθηρούς Ευρωπαίους, τι και αν σταματήσουν να μας δίνουν χρήματα? αφού το μεγαλύτερο μέρος, πήγαινε ξανά στο χρέος! Δεν πήγαινε στις συντάξεις και τους μισθούς! Να μας διώξουν από το ευρώ παρά την θέληση μας δεν γίνεται.

Θα το συζητήσεις με τους μοχθηρούς Ευρωπαίους; Μα αν είναι μοχθηροί τι να συζητήσεις; Και εντάξει. Σταματάς να πληρώνεις το χρέος. "Κύριοι με ενδιαφέρει να μην αυτοκτονάει ο κόσμος όχι να πάρει καινούρια ferrari ο κανακάρης του τάδε τραπεζίτη." Ωραία, δεκτό. Μετά; Μετά ξέρουμε τι θα κάνουμε ή απλά ελπίζουμε ότι θα βγει το ουράνιο τόξο; Μην κάνουμε καμιά περίεργη στροφή και βρεθούμε σε αδιέξοδο και με περισσότερους κατεστραμμένους και περισσότερους νεκρούς από απόγνωση. Δεν διαφωνώ ότι το όλο σύστημα τώρα εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Πρώτων να παίρνουν οι δανειστές τα λεφτά (δεν βάζω "τους") και να τροφοδοτείται η ύφεση. πριν πας όμως να κάνεις στροφή 180 μοιρών καλό είναι να σιγουρευτείς ότι δεν θα φας τα μούτρα σου. Και "καταγγέλλω γιατί είμαι μάγκας και σάλτα και μπιπ" είναι τόσο μαγκιά όσο και ανοησία.

Όσο για τα θα, κρίμα που η γλώσσα μας δεν έχει άλλη λέξη για να δηλώσει κάτι που θέλω να κάνω στο μέλλον. Παρόλο αυτά, κανείς δεν λέει ότι αυτά που είπε δεν είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν, πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει χρόνια τώρα και πράγματα που δεν θα έχουν μακροπρόθεσμα ΠΟΛΥ θετικά αποτελεσματα.
Εντάξει φτάνεις στο σημείο να κατηγορήσεις για έλλειψη... ποικιλίας την Ελληνική γλώσσα για να δικαιολογήσεις τα θα. Τι περισσότερο να σχολιάσω εδώ; Και μην ανησυχείς, όλοι τα ίδια εξαγγέλλουν πάνω κάτω. Μακάρι ο Αλέξης να τα κάνει. Αλλά παπανδρείζει υπερβολικά. Αλέξη ζεις εσύ μας οδηγείς. Εντελώς όμως.
Αντί να κοιτάτε όμως την ουσία, κοιτάτε τα "θα", tragic.

????!!!!

Και γιατί να τα κάνει αυτός, την ώρα που οι άλλοι απέτυχαν? Γιατί να μην τα κάνει σου απαντάω εγώ. Όπως έχουμε γράψει άπειρες φορές, Δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ αυτό το κόμμα, δεν ειναι σαν τους άλλους, αν ήταν, σιγά που θα έχανε ευκαιρία ο Δικομματισμός τον ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να τον ενσωματώσει στις γραμμές του τόσα χρόνια. Ένα κομματάκι του ~4% ήταν. Αν ήταν σαν και αυτούς, σιγά μην τον πολεμούσαν με νύχια και με δόντια 24/7 στα Μ.Μ.Ε. . Δεν είναι σαν και αυτούς, θέλει την σωτηρία της χώρας, και όχι να την ξεπουλήσει όπως οι άλλοι. Οι άλλοι είχαν την ευκαιρεία τους, δεν κατάφεραν τίποτα πάνω σε ότι είχαν πει, δεν κατάφεραν τίποτα πάνω σε αυτά που κατατρώνε την χώρα, όχι γιατί είναι άχρηστοι, αλλά γιατί δεν ήθελαν! Είναι πολλά τα συμφέροντα.

Μα τόσα χρόνια ήταν απλά επαγγελματίες υπναράδες στα αριστερά έδρανα, γιατί να τους πολεμήσουν; Ήταν οι καταγγέλλοντες που τους άκουγε ο Ελληνικός λαός και πήγαινε ήσυχος για ύπνο "Με πηδήξανε και σήμερα αλλά εντάξει τους κατήγγειλε η αριστερά οπότε όλα καλά". Η αριστερά ήταν η βαλβίδα ασφαλείας. Ήταν η μειοψηφία μέσα στις εξεταστικές επιτροπές που τις πιστοποιούσε ως έγκυρες. Διότι δεχόταν από μια επιτροπή να βγαίνουν 15 διαφορετικά πορίσματα. Με αυτόν τον τρόπο συγκαλύπτονταν ΟΛΑ. Κανένας λόγος να πολεμήσεις την αριστερά. Οπότε την άφηνες εκεί να κοιμάται και να σε στηρίζει με τον τρόπο της στις λαμογιές σου. Την ρώτησε ο άλλος την Παπαρήγα τι θα κάνει αν βγει πρωθυπουργός και έκλασε μέντες. "Τι λέτε καλέ. Πλάκα κάνετε τώρα;" Ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει, δεν θέλει να βγάλει απλά ρίζες σε ένα αριστερό έδρανο και οι άλλοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει από που τους ήρθε. Αλλά πολλά ΘΑ, πολύς λαϊκισμός, πολύς παπανδρεισμός, πολλές επαφές γενικότερα με το πασοκ. Μακάρι να είμαι λάθος. Ποιος δεν το θέλει; μακάρι η ένταξή του στο σύστημα να είναι προσωρινή, όσο χρειαστεί να πάρει την πρωθυπουργία. μακάρι μετά να κόψει δεσμούς που έχει δημιουργήσει τώρα.

Τέρμα τα παραμύθια παιδιά. Η Αριστερά έχει απόψεις, έχει λύσεις και δεν είναι εδώ για να λέει ένα ξερό όχι, αξίζει μια ευκαιρία να δοκιμαστεί. Δεν γουστάρετε? Κρίμα.. Αλλά όπως και όταν τα 2 κατάπτυστα κόμματα έπαιρναν 85%+ και εμείς 4%, δεν θα τα βάψω μαυρα.

Για να δούμε.

ΕΔΙΤ:

Για την Ντορούλα, γελάω.. Να το πόσο διαφορετικοί ήταν, να το πόσο διαφορετικές απόψεις είχαν, τόσο βρίσιμ,ο τόσο μάλωμα μεταξύ τους.. Φάτε μάτια ψάρια, η Ντορούλα θα μπει στην Βουλή από το παράθυρο.. Σιγά μην ξεμπερδευαμε τόσο ευκολα.. Αλλά εκεί.. κόσμος και από το Λάμπη θα πάει να ψηφίσει τους ψευτες και ανήθικους ανθρώπους που μας κυβερνούσαν για 7 χρόνια πριν το ΠΑΣΟ, για να μην βγει ο κακός ΣΥΡΙΖΑ.. 7 χρόνια ευκολα ξεχάστηκαν.

Η μεγάλη ατυχία του Σαμαρά είναι ότι δεν θα μάθει ποτέ αν η Ντόρα του έφερε ψήφους ή του στέρησε ψήφους. Για αυτό και την έδωσε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο. Αντίθετα ο Τζήμερος μαθαίνει ήδη ότι η πρόσθεση στην πολιτική δεν έχει καμιά σχέση με την πρόσθεση που μαθαίναμε στο δημοτικό.

Για τον Καμμένο. Έπρεπε να είχε αντιδράσει νωρίτερα. Ίσως το γεγονός ότι ο Καραμανλής δεν μας πούλησε σε εθνικά θέματα να ήταν ένας από τους λόγους που δεν αντέδρασε. Ο άλλος ίσως να ήταν ότι μόλις έφευγε ο Καραμανλής θα τρώγαμε στην μούρη το Ντορουλίνι. Και δεν είναι περισσότερο λαϊκιστής από ότι έχει γίνει προεκλογικά ο Τσίπρας.

τα περί Παπαδήμου

Ο Τσίπρας τον πρότεινε μετά τον Αρσένη. Μην το ξεχνάς. Μήπως έκλεισε τα αυτιά στην αριστερά; στην δική του αριστερά του μονοψήφιου ποσοστού; Και αν τον Αρσένη τον πρότεινε για να στείλει φιλάκια στην "έχω διαβάσει μόνο για 3 ώρες το μνημόνιο" Κατσέλη, σε ποιους έστειλε μήνυμα με την πρόταση του Παπαδήμου;

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Βασικά δεν χρειάζεται να σου απαντήσω διότι τα έχει γράψει ο [MENTION=16598]dangar[/MENTION] λίγο ποιο κάτω από το post σου. Ο εν λόγω βλάκας έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή ήδη από το 2007. Όχι μόνο άντεξε, όχι μόνο κατέστρεψε μια χώρα, αλλά αν δεν είχε τραβήξει το σκοινί με το δημοψήφισμα, ακόμα πάνω θα ήταν.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να εισαι μεγάλο ανδρεικελο υπολογος της για να την βαζεις την Μπακογιαννη στο επικρατειας της ΝΔ..

ακριβως μετα την καταψηφιση της απο τον λαο της Β. Κορεας.

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να πιστέψεις ότι το πρωτοπαλίκαρο του Μητσοτάκη, υπουργός οικονομικών και μετά εξωτερικών, άφησε έωλο το όνομα και την ύπαρξη του κρατιδίου της FYROM κατά λάθος, υπογράφοντας τον περίφημο «Κανονισμό 3567/91» του συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ, σύμφωνα με τον οποίο η νεότευκτη Δημοκρατία των Σκοπίων αναγνωρίζεται ως... «Μακεδονία» σκέτο και μετά σήκωσε την σημαία του μακεδονομάχου ιδρύοντας την ΠολΑν.

Εκτέλεσε τις εντολές του μάστορα του Μητσοτάκη κατά γράμμα και αμείφτηκε για αυτό. Ο θεματοφύλακας των αμερικανικών συμφερόντων τον έκανε βουλευτή στα 26 του, κορυφαίο υπουργό στα 38 και αρχηγό τώρα. Ε να μην κάνει και αυτός κάτι για την Ντορουλα που έκανε πίσω στην αρχηγία χάρις του Κυριάκου ( ούτε στα καράτε ο πατέρας και τα δυο παιδιά πρωθυπουργοί ) και άφησε την θέση για τον ίδιο;

Link to comment
Share on other sites

A) Πρέπει να είσαι μεγάλο ανδρείκελο για να βάζεις έναν άνθρωπο 91 ετών επικεφαλής στο επικρατείας σου μόνο και μόνο για να πουλάς "επαναστασοφροσύνη"

Β) Η θέση της Ντόρας είναι προιον συνδιαλαγής. Το ξέρουμε το ξέρουνε και δεν προσπάθησαν να το κρύψουν. Μου αρέσει που ξαναρθε αυτή; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Και ενα 2.5% οπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι make or break.

Γ) Ο περίφημος «Κανονισμός 3567/91» του συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ όπως λες είναι http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CEsQFjAA&url=http%3A%2F%2Feur-lex.europa.eu%2FLexUriServ%2FLexUriServ.do%3Furi%3DOJ%3AL%3A1991%3A342%3A0001%3A0032%3AEN%3APDF&ei=jDnLT6jJB5Ty8QP9lYXdDw&usg=AFQjCNEhzi-X_vXJPEWjvIV358OJpYa92A αν δεν κάνω λάθος. Κανε μου μια χάρη και πες μου που βλέπεις πράξη αναγνώρισης κράτους(ημερομηνία πράξης 2 Δεκεμβρίου. !6 Δεκεμβρίου ήταν η πρώτη σύνοδος υπουργών εξωτερικών με ερώτημα την αναγνώριση της Κροατίας και της Σλοβενίας), που βλέπεις σύνοδο υπουργών εξωτερικών και το κυριότερο που βλέπεις υπογραφή σαμαρά. Και κάτι άλλο. Διαβάζοντας τη λέξη περίφημο πριν τις λέξεις Κανονισμός 3567/91 μου ήρθε μια αναγούλα. Παραξενευτηκα αλλά ύστερα θυμήθηκα γιατί. πρώτη φορά είχα δει αυτό το combo στο phorum.gr απο τύπου που είχε το Μητσοτάκη για avatar....

Δ) Τα Συριζαίικα like απο κάτω είναι επειδή αν τα παλικάρια μπορούσαν να κάνουν το δικό τους θα είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα μακεδονία απο το 1991?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να πιστέψεις ότι το πρωτοπαλίκαρο του Μητσοτάκη

Το πρωτοπαλίκαρο που έριξε την κυβέρνησή του και έδωσε την δυνατότητα στον Ανδρέα να πάρει μερικές τελευταίες ανάσες ως πρωθυπουργός σε αυτόν τον μάταιο κόσμο ή το πρωτοπαλίκαρο του Μητσοτάκη που στέρησε την προεδρία της ΝΔ από το Ντοράκι και καθαρά και μόνο από ανάγκη της πέταξε ένα κόκκαλο πριν αυτή βρεθεί στα αζήτητα;

Καθόλου παράξενο βέβαια που ξεκινάς με σπόντα περί αφέλειας. Είναι κλασική πολιτικάντικη τακτική λίγο πριν εκφραστεί μια κομματική θέση.

Link to comment
Share on other sites

A) Πρέπει να είσαι μεγάλο ανδρείκελο για να βάζεις έναν άνθρωπο 91 ετών επικεφαλής στο επικρατείας σου μόνο και μόνο για να πουλάς "επαναστασοφροσύνη"

Β) Η θέση της Ντόρας είναι προιον συνδιαλαγής. Το ξέρουμε το ξέρουνε και δεν προσπάθησαν να το κρύψουν. Μου αρέσει που ξαναρθε αυτή; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Και ενα 2.5% οπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι make or break.

Γ) Ο περίφημος «Κανονισμός 3567/91» του συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ όπως λες είναι http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CEsQFjAA&url=http%3A%2F%2Feur-lex.europa.eu%2FLexUriServ%2FLexUriServ.do%3Furi%3DOJ%3AL%3A1991%3A342%3A0001%3A0032%3AEN%3APDF&ei=jDnLT6jJB5Ty8QP9lYXdDw&usg=AFQjCNEhzi-X_vXJPEWjvIV358OJpYa92A αν δεν κάνω λάθος. Κανε μου μια χάρη και πες μου που βλέπεις πράξη αναγνώρισης κράτους(ημερομηνία πράξης 2 Δεκεμβρίου. !6 Δεκεμβρίου ήταν η πρώτη σύνοδος υπουργών εξωτερικών με ερώτημα την αναγνώριση της Κροατίας και της Σλοβενίας), που βλέπεις σύνοδο υπουργών εξωτερικών και το κυριότερο που βλέπεις υπογραφή σαμαρά. Και κάτι άλλο. Διαβάζοντας τη λέξη περίφημο πριν τις λέξεις Κανονισμός 3567/91 μου ήρθε μια αναγούλα. Παραξενευτηκα αλλά ύστερα θυμήθηκα γιατί. πρώτη φορά είχα δει αυτό το combo στο phorum.gr απο τύπου που είχε το Μητσοτάκη για avatar....

Δ) Τα Συριζαίικα like απο κάτω είναι επειδή αν τα παλικάρια μπορούσαν να κάνουν το δικό τους θα είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα μακεδονία απο το 1991?

Καλύτερα "επαναστασοφροσύνη", παρά υποτέλεια, ψέματα, διαπλεκόμενα και βαλίτσες με εκατομμύρια από μίζενς..

Όχι σοβαρά, δεν σου αρέσει καθόλου που γύρισε η Ντορούλα (που μόνο "easy" δεν ήταν στους χαρακτηρισμούς για ΝΔ και Σαμαρά αφότου έφυγε), αλλά θα την ψηφίσεις, μόνο και μόνο επειδή πιστευεις ότι +2.5% σαπίλας είναι πάντα καλύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, άσε το.. μην απαντήσεις, δεν υπάρχει νόημα να περιμένω απάντηση από άτομο που θα ψηφίσει ΝΔ (για οποιονδήποτε λόγο), έχει τον Πλευρη του ΛΑΟΣ σαν άβαταρ, ιδέες Χρυσής Αυγής για τους μετανάστες, και διαστημικά συμπεράσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να στέκουν πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

Όχι σοβαρά, δεν σου αρέσει καθόλου που γύρισε η Ντορούλα (που μόνο "easy" δεν ήταν στους χαρακτηρισμούς για ΝΔ και Σαμαρά αφότου έφυγε), αλλά θα την ψηφίσεις, μόνο και μόνο επειδή πιστευεις ότι +2.5% σαπίλας είναι πάντα καλύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάει για κόμμα το αμάγαλμα απο 450 κόμματα, κινήματα, clubs με ολίγη απο τζατζίκι μέσα. Αποφασίστε αν τελικά θα επεκτείνετε το επίδομα ανεργίας στα 2 χρόνια (γιατί η Δούρου 2 ώρες μετά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας άλλα έλεγε) αποκτήστε ΜΙΑ πολίτική στα άλλα θέματα και τα ξαναλέμε.

αλλά θα την ψηφίσεις, μόνο και μόνο επειδή πιστευεις ότι +2.5% σαπίλας είναι πάντα καλύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ κάνεις λάθος. Για μένα +97.5% σαπίλας είναι καλύτερο απο τον Συριζα

Από την άλλη, άσε το.. μην απαντήσεις

γαμώτο. Ξέχασα να σου ζητήσω την άδεια.

Και για να τελειώνουμε με το avatar του Πλεύρη. Τον είχα βάλει όταν είχαμε κάνει εδώ στο lab ενα τόπικ όπου απαντάγαμε σαν πολιτικοί. Έμεινε ξεχάστηκε και θα είχα ξαναβάλει τη Μόνικα αν δεν έβλεπα ότι ο Πλεύρης γυρνάει τα άντερα σε πολλούς.

ιδέες Χρυσής Αυγής για τους μετανάστες

Επίσης κάνεις λάθος. Οι ιδεές της Χρυσής Αυγής είναι light για τα δικά μου γούστα.

και διαστημικά συμπεράσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να στέκουν πουθενά.

Όπως; Το ότι είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν; Η παρωδία με τις διχογνωμίες για το τι θα κάνετε με το Μνημόνιο με έχει κάνει να συχτηρίσω τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Καταργήση, επαναδιαπραγματευση κτλ κτλ βάλε μέσα και αυτούς που αναφέρονται στο α) Μνημόνιο, β) Δανειακή Σύμβαση, γ) α+β μαζί δ) κανένα απο τα δυο το πρωτάθλημα στο μπάσκετ είναι κάλπικο

Link to comment
Share on other sites

Μιλάει για κόμμα το αμάγαλμα απο 450 κόμματα, κινήματα, clubs με ολίγη απο τζατζίκι μέσα. Αποφασίστε αν τελικά θα επεκτείνετε το επίδομα ανεργίας στα 2 χρόνια (γιατί η Δούρου 2 ώρες μετά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας άλλα έλεγε) αποκτήστε ΜΙΑ πολίτική στα άλλα θέματα και τα ξαναλέμε.

12 είμαστε και γουστάρουμε! Η πολιτική είναι μία, Αριστερά, οι γνώμες για τα διάφορα θέματα αλλάζουν.. :)

Εδώ κάνεις λάθος. Για μένα +97.5% σαπίλας είναι καλύτερο απο τον Συριζα

Άρα η λογική "Ψηφίστε έτσι, για να μην βγει το άλλο" περνάει ακόμα στον λαό..

Noted, να το αντιστρέψω και να το χρησιμοποιήσω σε άλλα ακροατήρια. (Όχι εδώ, δεν μου αρέσε να το λέω εδώ).

Επίσης κάνεις λάθος. Οι ιδεές της Χρυσής Αυγής είναι light για τα δικά μου γούστα.

Άσε αυτά που λένε τώρα, αυτά που μάλλον θέλανε να κάνουν πριν 5-10 χρόνια δεν ήταν light για κανέναν.

Όπως; Το ότι είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν; Η παρωδία με τις διχογνωμίες για το τι θα κάνετε με το Μνημόνιο με έχει κάνει να συχτηρίσω τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Καταργήση, επαναδιαπραγματευση κτλ κτλ βάλε μέσα και αυτούς που αναφέρονται στο α) Μνημόνιο, β) Δανειακή Σύμβαση, γ) α+β μαζί δ) κανένα απο τα δυο το πρωτάθλημα στο μπάσκετ είναι κάλπικο

Όπως το συμπέρασμα:

Δ) Τα Συριζαίικα like απο κάτω είναι επειδή αν τα παλικάρια μπορούσαν να κάνουν το δικό τους θα είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα μακεδονία απο το 1991?

Σύριζα δεν υπήρχε τότε, ΣΥΝ είχε λίγο καιρό που υπήρχε, και φυσικά, καμία πρόθεση δεν υπήρχε να αναγνωριστούν με αυτό το όνομα από τον τότε ΣΥΝ.

Τώρα λέμε για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, το μακεδονία, ΔΕΝ είναι σύνθετο.

Link to comment
Share on other sites

12 είμαστε και γουστάρουμε!

Άντε βρε να γίνει κίνημα και το σωματείο Ελλήνων θυρωρών που είχε παει να δει ο Τσίπρας στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης και να γίνεται 13. Όλοι οι καλοί(sic) χωράτε

Η πολιτική είναι μία, Αριστερά, οι γνώμες για τα διάφορα θέματα αλλάζουν..

Για αυτό άλλωστε και τα κόμματα που ορίζονται σαν αριστερά είναι ένα. Oh wait....

Άρα η λογική "Ψηφίστε έτσι, για να μην βγει το άλλο" περνάει ακόμα στον λαό..

Noted, να το αντιστρέψω και να το χρησιμοποιήσω σε άλλα ακροατήρια. (Όχι εδώ, δεν μου αρέσε να το λέω εδώ).

Αν τώρα έμαθες για πρώτη φορά τη λογική του μη χείρον βέλτιστον, χαίρομαι που σου έμαθα και κάτι.

Άσε αυτά που λένε τώρα, αυτά που μάλλον θέλανε να κάνουν πριν 5-10 χρόνια δεν ήταν light για κανέναν.

Πόσο πας στοίχημα;
Σύριζα δεν υπήρχε τότε, ΣΥΝ είχε λίγο καιρό που υπήρχε, και φυσικά, καμία πρόθεση δεν υπήρχε να αναγνωριστούν με αυτό το όνομα από τον τότε ΣΥΝ.

Τώρα λέμε για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, το μακεδονία, ΔΕΝ είναι σύνθετο.

Ρε παλίκαρε στο περιοδικάκι της νεολαίας του Συνασπισμού (ή ΣΥΡΙΖΑ ή whatever, χέστηκα να σου πω την αλήθεια πως το λέτε) δεν ανέγραφε τα μέρη που θα πηγαίναν και έγραφε με φαρδιά γράμματα Μακεδονία;

Link to comment
Share on other sites

Το συστημα, σκουζει, βογγάει, εχει λυσάξει πραγματικα και θα κανει τα αδυνατα δυνατά για να μην χάσει.

Και μετα θα ψοφήσει.

Narta είσαι δλδ 100% σίγουρος ότι δεν παίζει να είναι αυτή η πραγματική τους γνώμη;

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται σε κανέναν να κάνω χάρη. Οι ίδιοι την έκαναν όταν παίξανε το θέατρο σκιών για τον ελληνικό λαό (σε όλα τα ΜΜΕ ) ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες της "γκάφας" . Εγώ εκτέλεσα τις εντολές του πρωθυπουργού έλεγε ο Αντωνάκης. Εγώ έδωσα γενικές κατευθύνσεις έλεγε ο αποστάτης.

Που στην ουσία δεν αποστάτησε αυτός αλλά κατάφερε να αποστατήσει όλη τη δεξιά προς το κέντρο.

Χρυσόψαρα δεξιοί!!

Ελπίζω με τον Καμένο να αποκτήσει επί τέλους δεξιό κόμμα η χώρα

Link to comment
Share on other sites

Narta είσαι δλδ 100% σίγουρος ότι δεν παίζει να είναι αυτή η πραγματική τους γνώμη;

Φυσικα και ειναι η πραγματικη τους γνώμη, γιατι θελουν να επιβιώσουν. Ολα τα αλλα σεναρια τους βγάζουν είτε στην αυτοεξορία (αν προλαβουν) ειτε στην φυλακη, ιδιως με τα δωράκια που φαίνεται να πηραν ολοι απο την Siemens.

Αλλα δεν... Αν και ειμαι κατα της βιας, καλο ψόφο στους συγκεκριμενους. Να τα φανε σε χημιοθεραπειες.

Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνω. Το έγγραφο στο οποίο αναφέρθηκες και είπες ότι υπέγραψε ο Σαμαράς είναι με ημερομηνία 2/12? Βλέπεις υπογραφή Σαμαρά πουθενά; Βλέπεις πράξη αναγνώρισης χώρας; Έγινε η ΠΡΩΤΗ συνέλευση των ΥΠΕΞ στις 16/12 με θέμα την αναγνώριση των πρωην Γιουγκοσλαβικών δημοκρατίων ναι ή όχι; Το υπόλοιπο παραλήριμα σου δε θα το σχολιάσω καν. Είπες παπάτζα, πιάστηκες και τώρα άλλο λόγια να αγαπιόμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.