Jump to content



Εκλογές 2012


astrolabos

Recommended Posts

Βρείτε μου ΕΝΑΝ πολιτικό που τα λέει πιο πατριωτικά, πιο ξεκάθαρα και πιο ΣΤΑΡΑΤΑ και εγω θα τον ψηφίσω.

Ακούμε με θαυμασμό χρόνια τώρα Ευρωβουλευτές όπως τον Nigel Farage και οικονομολόγους όπως τον Max Keizer και λεμε "μπράβο, ενας τέτοιος λείπει απο εδώ." Και τώρα που τον έχουμε, τον παραβλέπουμε... Καλά να πάθουμε.

ε ναι βλεπεις δεν ειναι trendy, ουτε λαικιζει, γιαυτο μενει στην απεξω.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

ψηφίστε ΝΔ και καλή όρεξη :hehe::hehe::hehe:

Φοροκαταιγίδα με 8 φόρους που ζητούν να αρπάξουν, μέσα στο καλοκαίρι :jester:

Φοροεπιδρομή χωρίς τέλος. Οκτώ φόρους ανάμεσά τους και φόρο (ΕΤΑΚ) του 2009, θα βάλουν να πληρώσουν εντός του καλοκαιριού τους φορολογούμενους. Τη φοροκαταιγίδα για όσους δεν θυμούνται, συμφώνησαν τρόικα, κυβέρνηση Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από πριν, ώστε να "εκτελεστεί με όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις ο φετινός προϋπολογισμός" δηλαδή, να πληρώσουν τις πλούσιες ξένες τράπεζες και τους μετόχους τους, οι ανήμποροι Έλληνες, που υποχφέρουν, από ανεργία, ύφεση άγριες περικοπές μισθών και προηγούμενα χαράτσια. Η φοροδοτική ικανότητα των ανέργων, συνταξιούχων, μισθωτών, έχει εξαντληθεί προ πολλού...

Πολύ σύντομα, μας απειλούν, θα ξεκινήσει η "βροχή" από τα εκκαθαριστικά και τα ειδοποιητήρια για τους φόρους, ενώ πιθανόν να βρίσκονται ήδη στο ταχυδρομείο οι πρώτοι φάκελοι που αφορούν στο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων για το 2009.

Αναλυτικά οι φόροι που θα κληθούν εντός των επόμενων μηνών να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι:

1. Tο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων για το 2009. Πρόκειται για περίπου 300.000 εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ 2008 τα οποία αφορούν φορολογούμενους που το 2008 είχαν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους. Λόγω τεχνικών προβλημάτων και νομικών εμποδίων που είχαν προκύψει στο παρελθόν με την ανάθεση της σχετικής επεξεργασίας σε ιδιωτική εταιρεία, τα σχετικά εκκαθαριστικά καθυστέρησαν. Η τελευταία καθυστέρηση προέκυψε από την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να αναβάλει την αποστολή τους για μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

2. Φόρος εισοδήματος 2011. Πρόκειται για τα γνωστά εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος τα οποία αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται τις αμέσως επόμενες ημέρες με την πρώτη εκκαθάριση. Η καταληκτική ημερομηνία αλλάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα και ήδη το υπουργείο έδωσε παράταση (δείτε εδώ τις ημερομηνίες) ενώ ο θα είναι εξαιρετικά αυξημένος. Οι λόγοι της αύξησης είναι η μείωση του αφορολόγητου ορίου το 2011 στα 5.000 ευρώ από 12.000 που ήταν το 2010, η μείωση του ποσοστού έκπτωσης από όλες τις φοροαπαλλαγές στο 10% της δαπάνης από το φόρο και η αλλαγή επί τα χείρω για τους φορολογούμενους της φορολογικής κλίμακας.

3. Τέλος επιτηδεύματος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιτηδευματίες και οι επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν και φέτος το λεγόμενο τέλος επιτηδεύματος. Πρόκειται για ένα χαράτσι ύψους 500 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν 300. Στα φυσικά πρόσωπα το τέλος θα βεβαιωθεί μέσω του εκκαθαριστικού του φόρου εισοδήματος. Οι φορολογούμενοι που διαθέτουν μπλοκάκι το οποίο είναι ανενεργό, δηλαδή το 2011 δεν είχαν κανένα εισόδημα από αυτό, μπορούν να δηλώσουν διακοπή επαγγέλματος εντός του Ιουνίου και να γλιτώσουν το τέλος. Θα πρέπει μόνο να υποβληθούν στην ταλαιπωρία της διακοπής (έλεγχος κλπ.) και να καταβάλλουν πρόστιμο εκπρόθεσμης διακοπής εργασιών ύψους 40 ευρώ.

4. Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Πρόκειται για το γνωστό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η βεβαίωση της πρώτης δόσης για το 2012 αναμένεται να γίνει εντός του Ιουλίου και το χαράτσι θα εξοφληθεί φέτος σε τέσσερις αντί για πέντε δόσεις που είχε θεσπιστεί.

5. Εισφορά Αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011. Στο φετινό εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων θα έχει βεβαιωθεί και η έκτακτη εισφορά η οποία κυμαίνεται από 1% έως 4% ανάλογα με το ύψος του δηλωθέντος εισοδήματος, με απαλλαγή των φορολογούμενων με εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

6. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2010.

7. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2011. Τα εκκαθαριστικά για το ΦΑΠ 2010 και 2011 θα αρχίσουν να εκδίδονται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

8. Έκτακτη εισφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν στην κατοχή τους ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ. Η εισφορά θα βεβαιωθεί μαζί με τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων για το 2009.

Link to comment
Share on other sites

ε ναι βλεπεις δεν ειναι trendy, ουτε λαικιζει, γιαυτο μενει στην απεξω.

Όχι μωρέ, το "Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες" μόνο λαϊκίστικο δεν ήταν, και μόνο trendy δεν ήταν όταν βγήκε.

Δεν φταίει αυτό φίλε μου, φταίει το ότι ήταν στην ΝΔ τόσο ο Καμμένος όσο και πολλά στελέχη του και έχουν κυβερνήσει, εξάλλου, το ότι δεν ήταν όλα του τα στελέχη βράχοι φάνηκε από τους Ιωάννη Βαγγέλη, Σπύρο Ρομποτή, Παύλο Σαράκη και Νίκο Χιδίρογλου.. Λίγο μετά τις εκλογές, πήδηξαν στρατόπαιδο..

Όπως και με τον Τσίπρα όταν πρωτοβγήκε Πρόεδρος του ΣΥΝ που έπαιρνε κάτι τρελά (ειδικά για τότε) 17% και γελάγαμε και εμείς, όπως και με τον Κουβέλη όταν έφυγε από τον ΣΥΝ και για μήνες μετά, ο κόσμος χάρηκε σαν κάτι καινούργιο, trendy κτλ, αλλά μετά ξέβαψε η μπογιά τους.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι... ενας-ενας στη θέση του.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Dl-8hBBcpGc]Μπηκαν τα γιδια στο μαντρι - Τακης Καρναβας.wmv - YouTube[/ame]

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION], για να πάρεις απάντηση για ολα οσα ρωτάς, δες πολύ απλά το πρόγραμμα των Αν.Ελ. στο επίσημο site. Απάντηση για τα πάντα, και για ότι έχεις απορία πες μου να σου στείλω και κομμάτι απο συνέντευξη. Δεν μπορείς να τονίζεις μαλιστα οτι κάποιος ειναι προβοκάτορας επειδή εσυ βαριέσαι να κάτσεις να τον ακούσεις.

Μην ξεχνάς οτι ο Μακιαβέλι είχε πει πως όταν θες να νικήσεις τον εχθρό σου, πρώτα μελέτησέ τον. Αδιάβαστο σε πιάνω και κόβεσαι για... 17 Ιουνίου.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION], για να πάρεις απάντηση για ολα οσα ρωτάς, δες πολύ απλά το πρόγραμμα των Αν.Ελ. στο επίσημο site. Απάντηση για τα πάντα, και για ότι έχεις απορία πες μου να σου στείλω και κομμάτι απο συνέντευξη. Δεν μπορείς να τονίζεις μαλιστα οτι κάποιος ειναι προβοκάτορας επειδή εσυ βαριέσαι να κάτσεις να τον ακούσεις.

Μην ξεχνάς οτι ο Μακιαβέλι είχε πει πως όταν θες να νικήσεις τον εχθρό σου, πρώτα μελέτησέ τον. Αδιάβαστο σε πιάνω και κόβεσαι για... 17 Ιουνίου.

Ώπα ωπα, μην παρεξηγούμαστε, δεν είπα ότι κάποιος άλλος ειναι προβοκάτορας εκτός από εμένα σε αυτή την περίπτωση! Εγώ έπαιξα τον ρόλο του προβοκάτορα για να δείξω ότι δεν είναι εφικτό για οποιοδήποτε κόμμα να ρωτάμε κάθε φορά, ξανά και ξανά τις θέσεις του σε συγκεκριμένα πράγματα, προσπαθώντας να το ψευτοστριμώξουμε όταν διαφωνούμε με κάποια πράγματα.

Έχω ξαναπεί, ωραία τα λέει όσο τον έχω ακούσει, αλλά έχει επιβαρυντικά στοιχεία τον.. πρότερο βίο, επίσης ΓΕΝΙΚΑ και ΒΑΣΙΚΑ δεν συμφωνώ με την Δεξιά, από όποιον και να εκφράζεται, όπως και να εκφράζεται.

Είναι διαφορετική ιδεολογία και διαφωνώ μαζί της αφού αισθάνομαι Κομμουνιστής.

Link to comment
Share on other sites

Πω ρε τι μου την θυμησατε την Ξαφά....

και εγω που νομιζα οτι ο τζημερος ηταν ενα ακόμη λαμογιο που εκμεταλλευομενο

την κριση ηθελε να απλα να φαει.

Link to comment
Share on other sites

ο κοσμος το χει βουκινο

τουμπανο κτλπ

:getlost:

Τα περί πραγματικής διακυβέρνησης της χώρας (από Τρόϊκα), τα φωνάζει η Αριστερά 1,5 χρόνο τώρα, τα περί Παπαδήμου και Δημοκρατίας και μη εκλεγμένης κυβέρνησης, πάλι τα φωνάζει η Αριστερά από την πρώτη στιγμή, γενικά ότι και να είπε, τα έλεγε και η Αριστερά, αλλά όταν μιλούσε η Αριστερά, όλοι κλείνατε τα αυτιά.

Άρα το "ο κόσμος το 'χει βούκινο" δεν μου λέει κάτι, και εδώ βούκινο το είχαμε..

Τον υπαρκτό κίνδυνο ανόδου της εθνικιστικής ακροδεξιάς σε τέτοιες περιπτώσεις τον ξέραμε, το ότι ο Farage σύγκρινε την Χ.Α. με τον Φασισμό του Χίτλερ, σχεδόν αποκαλώντας τους φασίστες το κατάλαβες? Στείλε του ένα γράμμα τώρα προσπαθώντας να του εξηγήσεις ότι ειναι μόνο αγνοί δημοκρατικοί εθνικιστές όπως έκανες εδώ για σελίδες επί σελίδων.

Link to comment
Share on other sites

για την ευρωπη και το φασισμο της ειπα.

Αυτος ας συγκρινει οτι θελει.

Δεν με νοιαζει η αποψη του για τα εσωτερικα της ελλαδας.

Με νοιαζει η αποψη του για τα ευρωπαικα που εχουν να κανουν και με την ελλαδα.

Αν ερθει εδω ελλαδα θα γινει χρυσαυγιτης.

Γιατι για τη χωρα του γουσταρει το καλυτερο και ειναι πατριωτης και εθνικιστης.

Ειδες τι ειπε για τις ηνωμενες πολιτειες ευρωπης, δημοψηφισμα.

Τα περι φασισμου ειναι επειδη δεν εχει πηγές για την ΧΑ και ακουει οτι βγαζουν οι πολιτικοι και

οι δημοσιογραφοι γιαυτο δε μου φανηκε περιεργο το περι φασισμου κτλπ.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]

Δείξε μου λίγο που είναι το πρόγραμμα στο επίσημο site;

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Εγώ βλέπω μόνο οικονομικό. Υπάρχουν πάμπολα θέματα, στα οποία μένω ανικανοποίητος μόνο και μόνο από τηλεοπτικές δηλώσεις που ανοίγουν και κλείνουν με φρασείς " Είμαστε Έλληνες, είμαστε ανεξάρτητοι, ερχόμαστε" κλπ

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να φωνάζω αδίκως και του να το κάνω όταν πρέπει και έχω λόγο . Εσύ μου το 'χες πει Δημήτρη, θυμάσαι;

Είναι απλό το πράγμα, είδε τί πήγε να παιχτεί, έφτιαξε κόμμα με κατάλληλο όνομα και συνθηματολογία, βγαίνει γκαρίζει χωρίς να επικεντρώνεται ποτέ στην ουσία των θεμάτων (δεν είναι και έξυπνος ο λαουτζίκος, πουλάει η βοώσα σιωπή στην Ελλάδα), και στο τέλος όταν τίποτα δε θα έχει αλλάξει, έτσι απλά ο κάθε Καμμένος που δεν έκανε τίποτα στην ουσία παρά φώναζε, θα γυρίσει και θα πει: "Εμείς τουλάχιστον αντιδράσαμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε" και ο λαός.... ας βγάλει μια καινούρια Νέα Δημοκρατία που θα κάνει τα ίδια με την τωρινή σε 5-10 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Μπα , και τί έκανε η τόσο αγωνιστική Αριστερά (όλοι αναιξεραίτως) που κατάλαβε από τη πρώτη στιγμή ότι μας επιβάλαν καθεστώς επιτροπείας ;

Θα σου εγώ - ΓΑΡΓΑΡΑ κάνανε.

Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ενωθούν , να παραιτηθούν και να κατεβάσουν το κόσμο στις πλατείες για να στείλουμε στο αγύριστο όλους αυτούς τους επικίνδυνους που παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας , γιατί το δικό μας πήγε περίπατο.

Αντ' αυτού πήγαν και συνεχάρισαν τον νεοδιορισμένο πρωθυπουργό αποδεχόμενοι πλήρως το νέο καθεστώς.

Αλλά βλέπεις πλησιάζαν Χριστούγεννα και θα ήταν κρίμα να χάσουν το διπλό μισθό τους και μάλιστα εν μέσω κρίσης. Άλλωστε κανείς δε θα τους έριχνε ευθύνες για ότι επακολουθούσε , έτσι δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

Πλέον είναι de facto σκηνικό, δεν το γλιτώνω:

να μπαίνω να πω μια κουβέντα και να χάνω την όρεξη απ' τα πρώτα λεπτά.

[MENTION=16598]dangar[/MENTION]

Είπα εγώ ότι η αριστερά είναι καλή; Σου δείχνω την καμπούρα του Α και σχολιάζεις την καμπούρα του Β. Καλλιστεία καμπούρας είναι;

Ναι, και οι δύο έχουν καμπούρα! Εμείς τί κάνουμε; Διαλέγουμε όποια μας αρέσει καλύτερα;

Και μετά σχολιάζουμε και του αλλουνού την καμπούρα. :rofl:

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] , σε εμένα πήγαινε το σχόλιο για την Αριστερά

για την ευρωπη και το φασισμο της ειπα.

Αυτος ας συγκρινει οτι θελει.

Δεν με νοιαζει η αποψη του για τα εσωτερικα της ελλαδας.

Με νοιαζει η αποψη του για τα ευρωπαικα που εχουν να κανουν και με την ελλαδα.

Αν ερθει εδω ελλαδα θα γινει χρυσαυγιτης.

Γιατι για τη χωρα του γουσταρει το καλυτερο και ειναι πατριωτης και εθνικιστης.

Ειδες τι ειπε για τις ηνωμενες πολιτειες ευρωπης, δημοψηφισμα.

Τα περι φασισμου ειναι επειδη δεν εχει πηγές για την ΧΑ και ακουει οτι βγαζουν οι πολιτικοι και

οι δημοσιογραφοι γιαυτο δε μου φανηκε περιεργο το περι φασισμου κτλπ.

Άρχισες πάλι τα μεγάλα λόγια από το πουθενά?

Τι πάει να πει "Αν έρθει εδώ θα γίνει Χρυσαυγίτης"?

Και εγώ σου λέω, αν έρθει εδώ θα γίνει ΣΥΡΙΖΑιος! (έτσι απλά επειδή το λέω εγώ).

Και κάποιος άλλος μπορεί να πει, "Αν έρθει εδώ θα πάει με τον Καμμένο"

Επίσης, ωραία χάρηκες με το χώσιμο στον Παπαδήμο, αυτό δεν είναι "εσωτερικό της ελλάδας"?

Δεξιός είναι, τώρα εθνικιστής δεν ξέρω αν είναι.

Για το δημοψήφισμα δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Νομίζω πως έχει μια χαρά πηγές. Είναι οι ίδιες πηγές που του είπανε τα υπόλοιπα.. Λοιπόν, άσε τους επαίνους για ανθρώπους κατά μέρους αν είναι να κάνεις κωλοτούμπες όταν λέει κάτι που δεν σου αρέσει.

Μπα , και τί έκανε η τόσο αγωνιστική Αριστερά (όλοι αναιξεραίτως) που κατάλαβε από τη πρώτη στιγμή ότι μας επιβάλαν καθεστώς επιτροπείας ;

Θα σου εγώ - ΓΑΡΓΑΡΑ κάνανε.

Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ενωθούν , να παραιτηθούν και να κατεβάσουν το κόσμο στις πλατείες για να στείλουμε στο αγύριστο όλους αυτούς τους επικίνδυνους που παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας , γιατί το δικό μας πήγε περίπατο.

Αντ' αυτού πήγαν και συνεχάρισαν τον νεοδιορισμένο πρωθυπουργό αποδεχόμενοι πλήρως το νέο καθεστώς.

Αλλά βλέπεις πλησιάζαν Χριστούγεννα και θα ήταν κρίμα να χάσουν το διπλό μισθό τους και μάλιστα εν μέσω κρίσης. Άλλωστε κανείς δε θα τους έριχνε ευθύνες για ότι επακολουθούσε , έτσι δεν είναι;

Γαργάρα δεν έκανε κανείς, γαργάρα θα έκανε αν έλεγε "ΟΚ, όλα καλά, αν δεν μίλαγε, αν δεν έδειχνε τον εχθρό, όμως αυτά τα έκανε από την πρώτη στιγμή.

Τα περί ένωσης μου αρέσουν, συμφωνώ, αλλα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που ήταν κατά της ένωσης, το αντίθετο.

Η ενωτική διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γραμμένη στο DNA του, αν η Ανταρσία και το ΚΚΕ είναι πέρα βρέχει, δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσες προσκλήσεις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα περί παραίτησης επίσης μου αρέσουν, έχεις απόλυτο δίκιο και μακάρι να είχε γίνει. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν μετά και ποτέ δεν θα μάθουμε, άλλοι θα γούσταραν (και εγώ προσωπικά) άλλοι θα το έπαιρναν στραβά. Το "ΕΕΕ, εμείς σας ψηφίσαμε για να μπείτε στην Βουλή και να τους πολεμήσετε, και εσείς φευγετε???" θα ακουγόταν 10000%.

Τα περί πλατεών τι εννοείς? Η Αριστερά απέτυχε να κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους, τουλάχιστον όσο έπρεπε, και εξηγώ.

Αν καλεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, τότε ναι μεν η Αριστερά κατεβαίνει, (ακόμα και το ΚΚΕ, ξεχωριστά μεν, αλλά τότε κατεβαίνει μόνο), αλλά πολλοί σκέφτοντε τα περί ξεπουλημένων ηγεσιών, κομματόσκυλων, μεγαλοσυνδικαλιστών και δεν κατεβαίνουν.

Αν καλεί κάποια οργάνωση/κόμμα αμέσως πέρνει χρώμα, οπότε τρώνε άκυρο.

Αυτό που έγινε όμως, πέρσι με τις πλατείες, ήταν ΣΩΣΤΟ.

Και γιατί το ακομμάτιστο ένωσε τον λαό, και γιατί η Αριστερά μπόρεσε να βρει ακρωατήρια που δεν είχε χωρίς ταμπέλες πάνω από το κεφάλι της, και εν τέλη, χωρίς να καπελώσει.

Κανείς δεν συνεχάρη τον Παπαδήμο εκτός από τον Σαρκοζί, μην τρελαθούμε τελοίως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.