Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Ανεύθυνα δεν ήταν το ΚΚΕ και οι ΑΕ? Καταρχήν η γνώμη μου για τον κομμουνισμό είναι η χειρότερη δυνατή... οπότε τους αφήνω ασχολίαστους... Οι ΑΕ που δεν απάντησαν στο τηλέφωνο της ΝΔ δεν ήταν ανεύθυνοι; Ρε φίλε απάντησε δέξου ραντεβού και πες του στα ίσα αι *******...όχι να βάζει τον Χαικάλη να απαντήσει και να λέει βλακείς (κάτι τέτοιο έγινε)..αυτό ήταν μικροπρέπεια...δεν τον χωνεύω τον Σαμαρά αλλά έπρεπε να σεβαστούν τους 1Μ ψηφοφόρους της ΝΔ..όπως σεβάστηκαν τους 1Μ του ΣΥΡΙΖΑ..έτσι το βλέπω...

εγω παλι πιστευω πως ο κουμουνισμος ειναι η εξελιξη της σημερινης κοινωνιας με πρωταγωνιστη οχι τον ανθρωπο (homo sapiens) αλλα καποιο αλλο πιο εξελιγμενο ειδος...με λιγα λογια ο κουμουνισμος ειναι η καλυτερη δυνατη λυση αλλα δεν ειμαστε γενετικα ετοιμοι να τον δεχτουμε...ειναι οτι καλυτερο και οτι πιο δικαιο μπορει να υπαρξει σε μια κοινωνια σαν συστημα.αλλα παραμενει προς το παρων μια ουτοπια γιατι ο homo sapiens ειναι εγωκεντρικο ον, αλαζονικο και φτιαχνει κοινωνιες μονο και μονο για μην νιωθει μοναξια, οχι για να προσφερει σε αυτην αλλα μεσω αυτης της κοινωνιας να ικανοποιησει τις προσωπικες του φιλοδοξιες και αναγκες...

κανω λαθος? φιλοι κουμουνιστες και μη?

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Σε ΟΤΙ έκαναν αυτά τα ζώα, φορολογήσεις, πάταξη εργασιακών σχέσεων, εφεδρεία και ότι άλλο διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και τους χρειάζεται ξύλο και πέος...

ήμουν σαφής πιστεύω...

Εισαι πολυ σαφης φιλε μου, αλλα πολυ βιαιος. Για να μην παμε σε τετοια φαινομενα βιας, ψηφιζουμε ΧΑ ωστε με

νομιμο τροπο να επανελθει το κρατος σε καποιες βασεις.:yu:

Εισαι πολυ σαφης φιλε μου, αλλα πολυ βιαιος. Για να μην παμε σε τετοια φαινομενα βιας, ψηφιζουμε ΧΑ ωστε με

Θα μπειτε βουλη; :spell::spell:

εγω παλι πιστευω πως ο κουμουνισμος ειναι η εξελιξη της σημερινης κοινωνιας με πρωταγωνιστη οχι τον ανθρωπο (homo sapiens) αλλα καποιο αλλο πιο εξελιγμενο ειδος...με λιγα λογια ο κουμουνισμος ειναι η καλυτερη δυνατη λυση αλλα δεν ειμαστε γενετικα ετοιμοι να τον δεχτουμε...ειναι οτι καλυτερο και οτι πιο δικαιο μπορει να υπαρξει σε μια κοινωνια σαν συστημα.αλλα παραμενει προς το απρων μια ουτοπια γιατι ο homo sapiens ειναι εγωκεντρικο ον, αλαζονικο και φτιαχνει κοινωνιες μονο και μονο για μην νιωθει μοναξια, οχι για να προσφερει σε αυτην αλλα μεσω αυτης της κοινωνιας να ικανοποιησει τις προσωπικες του φιλοδοξιες και αναγκες...

εχμ...όπου και να δοκιμάστηκε ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς σαν πολίτευμα...να μην πω ότι κομμουνισμός και φασισμός για μένα είναι το ίδιο και το αυτό...αν θες πήγαινε μια βόλτα στο terrorhaza στην Βουδαπέστη να σου σηκωθεί η τρίχα και για τα δύο "πολιτεύματα"

και γω θέλω να ζω όπως στο star trek (χωρίς λεφτά κλπ παρά να είμαι στο starfleet και να γυρίζω το διάστημα) αλλά ζω στο 2012 και όλα είναι ωραία...

εγω το χω πει αν μπουν στη βουλη εφυγα για αυστραλια. θα κινησω γη και ουρανο να δω πως μπορω να παω( λογω ηλικιας δυσκολο). ειναι ξεφτιλα να μπουν ναζι στη βουλη και θα αισθανθω απεραντη ντροπη οτι η ταυτοτητα μου γραφει υπηκοοτητα Ελληνικη...

Ελα μη λες αυτο το κομμουνισμος φασισμος ειναι το ιδιο...ειναι καραμελα.

Σταματησε το. Ας εχεις προφανη στοιχεια. Δε μας ενδιαφερει εδω στο φορουμ.

Ερχονται απαντησεις πανω σε αυτο που ειπες γιαυτο το λεω.

Επισης ο τραγκας ειπε απο πηγες με γερμανους δημοσιογραφους οτι αν γινοντουσαν τα ιδια στην γερμανια

το ΝΑΖΙστικο κομμα και οχι καποιο δεξιο εθνικιστικο θα παιρνε 60-70 % απο τον κοσμο, οχι σα της λεπεν η τη ΧΑ μας.

Την μερα των εκλογων στο σταρ.

Στις 17/6 το ΠΑΣΟΚ θα εχει μονοψηφιο εκτος αν βγουν να ψηφισουν τα πτωματα aka >80

Εκτός ότι είδα τέτοια πτώματα σαν εκλογικός αντιπρόσωπος, (το πρωι - πρωι, μετά την εκκλησία ήρθαν), έχω μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν χρησιμοποιηθούν οι νέοι εκλογικοί κατάλογοι? Αυτοί του 2011 αντί του 2001? Γιατί σε αυτή την περίπτωση, η αποχή θα πέσει αισθητά, αλλά τεχνητά, και θα ανέβουν όλα τα ποσοστά.

εχμ...όπου και να δοκιμάστηκε ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς σαν πολίτευμα...να μην πω ότι κομμουνισμός και φασισμός για μένα είναι το ίδιο και το αυτό...αν θες πήγαινε μια βόλτα στο terrorhaza στην Βουδαπέστη να σου σηκωθεί η τρίχα και για τα δύο "πολιτεύματα"

και γω θέλω να ζω όπως στο star trek (χωρίς λεφτά κλπ παρά να είμαι στο starfleet και να γυρίζω το διάστημα) αλλά ζω στο 2012 και όλα είναι ωραία...

Ο κομμουνισμος ειναι θεωρητικα το καλυτερο πολιτευμα αλλα στην μεση μπαινει ο ανθρωπος και η διαφθορα της εξουσιας. Και η απολυτη εξουσια (του Κομματος) διαφθειρει απολυτα

εχμ...μιας που ξεκίνησα με τον κομμουνισμό...

δεν ψηφίζω ΧΑ γιατί πρόκειται για μια μαφιόζικη οργάνωση που είχαν κάποιοι το θράσος να νομιμοποιήσουν κιόλας και έχει μεγάλη σχέση με τον ναζισμό...

Ψηφίζουμε αυτόν που είναι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ και @ΔΑΤΟΣ αλλά δεν υπάρχει κανείς...

εσυ εχεις στο μυαλο σου 2-3 πραγματα κουμουνιστικων καθεστωτων.στην παταγωδη αποτυχια να εφαρμοστει η ιδεα στην πραξη συμφωνουμε και ειπα και τους λογους που εγινε αυτη η αποτυχια (κατα τη γνωμη μου)ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ..σ αρεσει η ιδεα?του κουμουνισμου και γενικοτερα των αρχων που διεπει?εμενα ναι. ειναι οτι καλυτερο μπορει να υπαρξει σαν συστημα.ισοτητα ισοτητα ισονομια...

εσυ εχεις στο μυαλο σου 2-3 πραγματα κουμουνιστικων καθεστωτων.στην παταγωδη αποτυχια να εφαρμοστει η ιδεα στην πραξη συμφωνουμε και ειπα και τους λογους που εγινε αυτη η αποτυχια (κατα τη γνωμη μου)ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ..σ αρεσει η ιδεα?του κουμουνισμου και γενικοτερα των αρχων που διεπει?εμενα ναι. ειναι οτι καλυτερο μπορει να υπαρξει σαν συστημα.ισοτητα ισοτητα ισονομια...

όπως τα λέει ο narta από πάνω..

ισοτητα ισοτητα ισονομια για όσους είναι του κόμματος. Για τους υπόλοιπους βασανιστήρια και ξύλο...άσε να μου λείπει...

ξέρει κανείς αν χρησιμοποιηθούν οι νέοι εκλογικοί κατάλογοι? Αυτοί του 2011 αντί του 2001?

ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ. Γιατί πλέον θα έχουν περάσει οι 12 μήνες από την απογραφή, οπότε αυτή η δικαιολογία δε στέκει. Αλλά επειδή είναι επαναληπτικές, μήπως θα πρέπει να γίνει πάλι με τους ίδιους καταλόγους;

ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ. Γιατί πλέον θα έχουν περάσει οι 12 μήνες από την απογραφή, οπότε αυτή η δικαιολογία δε στέκει. Αλλά επειδή είναι επαναληπτικές, μήπως θα πρέπει να γίνει πάλι με τους ίδιους καταλόγους;

όχι..η εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής του 11. αυτό έχω ακούσει και διαβάσει. αν γίνει κατι άλλο ας με διαψεύσει κάποιος

όχι..η εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής του 11. αυτό έχω ακούσει και διαβάσει. αν γίνει κατι άλλο ας με διαψεύσει κάποιος

Που σημαίνει ότι την επόμενη μέρα, 18/6, ΚΑΝΕΝΑ νόημα δεν θα έχει η αναφορά σε ποσοστά για το "Τι μήνυμα έδωσε ο λαός σε σχέση με τις εκλογές της 6/5", παρα μόνο η αναφορά σε απόλυτους αριθμούς.

Τα ποσοστά θα έχουν νόημα συζήτησης μόνο για την κατανομή εδρών, οποιαδήποτε σύγκριση ποσοστών θα εμπεριέχει κινδύνους.

Αυτό εξηγείται ευκολα, οι 17-18άρηδες φέτος ψήφισαν κανονικότατα, όπως κάθε άλλη φορά, αφού και υπήρχαν στην ζωή, και στους εκλογικούς καταλόγους γιατί ήταν 7-8 χρονών όταν συντάχθηκαν. Από την άλλη, όλοι οι πεθαμένοι της τελευτιάς 10ετίας υπάρχουν ακόμα στους εκλογικούς καταλόγους που χρησιμοποιήθηκαν.

Κάνω κάποιο λάθος στην λογική μου?

μην μπερδευετε τους εκλογικους καταλογους και την απογραφη. το ενα καθοριζει που ζηφιζεις το αλλο ποσους βουλευτες θα βγαλει ο νομος

Αλλαζουν καταλογοι οχι ομως η απογραφη

Καλύτερο είναι να κόψουμε τις στρατιωτικές δαπάνες και να πούμε στην ΕΕ. Σύνορά σας είναι, δώστε ένα χέρι. Απλά πράγματα. Δεν γίνεται να σηκώνουμε εμείς όλο το βάρος για να κάνουν οι άλλοι τους κυρίους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.