tavliban Μάϊος 25, 2012 #2121 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Κι αλλη μια εδω: Μπροστά με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑΑν δεν κανω λαθος, και στις εκλογες της 6ης Μαιου, παλι ο Συριζα φαινοταν πρωτος στις δημοσκοπησεις, οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο...κάνεις λάθος (νομίζω)... τρίτο κόμμα το έβγαζαν με 8-9% κάτι τέτοιο... πάντως οι δημοσκοπήσεις δεν μου λένε τίποτα γιατί ο άλλος μπορεί να κάνει πλάκα στο τηλέφωνο, είναι καθοδηγούμενες κλπ...edit: επίσης φαίνεται ποσο χαζά απάντησαν στο πρώτο στατιστικό με την μία...ποιο κόμμα φέρθηκε υπεύθυνα στην διαδικασία ερευνητικής εντολής και ποιο είναι υπεύθυνο για τον μη σχηματισμό κυβέρνησης νομίζω ότι είναι ίδιο και το αυτό...δηλαδή όποιος απααντούσε στο πρώτο ΝΔ έπρεπε να απαντήσει και στο δεύτερο ερώτημα ΝΔ. Εκτός εάν σκεφτεί όπως εγώ που θεωρώ ανεύθυνους τους ΑΕ που ούτε καν μίλησαν στον Σαμαρά την πρώτη φορά (γελοίο ως απαράδεκτο) και φυσικά πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ στο δεύτερο ερώτημα, τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί για μένα έπρεπε να συνεργαστεί και να παλέψει να περάσει την πολιτική του μέσα από την κυβέρνηση και να σκεφτεί ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο μεν, και η ΔΗΜΑΡ γιατί θα μπορούσε να πεί πάμε με 168 βουλευτες και τέρμα. Βέβαια πόσο θα κράταγε το δεύτερο σενάριο είναι άγνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2012 #2122 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Κι αλλη μια εδω: Μπροστά με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑΑν δεν κανω λαθος, και στις εκλογες της 6ης Μαιου, παλι ο Συριζα φαινοταν πρωτος στις δημοσκοπησεις, οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο...Κάνεις λάθος, σε όλες τις επίσημες δημοσκοπήσεις που επιτρεπόταν να δημοσιευτούν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 3ο κόμμα ή χειρότερα. Στις κρυφές δημοσκοπήσεις που δημοσιευονταν σε μπλογκς ή ακούγαμε στις 2 εβδομάδες που απαγορευόντουσαν οι δημοσκοπήσεις (αυτές που μαθαίναμε από τον 3ο ξάδελφο, του μπατζανάκη, μιας φίλης ενός τύπου που άκουσε κάτι από την καθαριστρια της εταιρείας δημοσκοπήσεων) ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνήθως 2ο-3ο κόμμα (κυρίως 3ο) και 1ο στις δημοσκοπήσεις της Αττικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 25, 2012 #2123 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 1η ΝΔ - 2ο ΠΑΣΟΚ - 3ος ΣΥΡΙΖΑ - 4ος Καμμένος, έλεγαν οι δημοσκοπήσεις για τις προηγούμενες εκλογές, απ'όσο θυμάμαι.Από τις δημοσκοπήσεις που δείξατε, μου κάνουν εντύπωση τα ποσοστά τόσο του πασοκ, όσο και της μνημ.αρ. Η ΝΔ στα ίδια με τις εκλογές βγαίνει, οπότε φυσιολογικό μου κάνει. Το ότι ανέβηκε το πασοκ και ότι ο κουβέλης δεν πέφτει, παρά τα όσα έγιναν, δε μου κάθεται καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 25, 2012 #2124 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Μαλιστα... αρα οντως τιποτα δεν ειναι σιγουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2125 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 1η ΝΔ - 2ο ΠΑΣΟΚ - 3ος ΣΥΡΙΖΑ - 4ος Καμμένος, έλεγαν οι δημοσκοπήσεις για τις προηγούμενες εκλογές, απ'όσο θυμάμαι.Από τις δημοσκοπήσεις που δείξατε, μου κάνουν εντύπωση τα ποσοστά τόσο του πασοκ, όσο και της μνημ.αρ. Η ΝΔ στα ίδια με τις εκλογές βγαίνει, οπότε φυσιολογικό μου κάνει. Το ότι ανέβηκε το πασοκ και ότι ο κουβέλης δεν πέφτει, παρά τα όσα έγιναν, δε μου κάθεται καλά.βασικά από φίλο που ξέρει πολλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, έχω ακούσει ότι θα ψηφίσουν διαφορετικά την επόμενη φορά, γιατί απογοητεύτηκαν από τους χειρισμούς του Αλεξ. Αυτοί ως αριστεροί τους βλέπω να πηγαίνουν προς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μεριά...για μένα αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα είναι το 18% που έμεινε εκτός βουλής και αυτοί που αποίχαν (αν πανε να ψηφίσουν). Πιστεύω πως τα δύο edit: πρώην "μεγάλα" κόμματα θα βάλουν λυτούς και δεμένους να πάνε στην κάλπη, και πιστεύω ότι έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για να το κάνουν αυτό, λόγο ότι ηταν τόσα χρόνια στην εξουσία...είδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2012 #2126 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Οι δημοκοπήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν, ίσως, κάποια σιγουριά ως προς τη σειρά των κομμάτων. Στα ποσοστά συνήθως μπορεί να πέφτουν πολλές μέσα, αλλά το 30% ΣΥΡΙΖΑ και 15% ΠΑΣΟΚ μου φαίνονται εξωφρενικά, κι ας είναι έτσι η σειρά τους. (δηλ. πρώτος ΣΥΡΙΖΑ) Μάλλον έχει να κάνει με το δείγμα των πολιτών που χρησιμοποιήθηκαν το συγκεκριμένο. Αν πας στην Κρήτη, δηλαδή, και ρωτήσεις ακόμη και 3000 άτομα, δεν αποκλείεται να σου βγάλουν δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2012 #2127 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 edit: επίσης φαίνεται ποσο χαζά απάντησαν στο πρώτο στατιστικό με την μία... ποιο κόμμα φέρθηκε υπεύθυνα στην διαδικασία ερευνητικής εντολής και ποιο είναι υπεύθυνο για τον μη σχηματισμό κυβέρνησης νομίζω ότι είναι ίδιο και το αυτό...δηλαδή όποιος απααντούσε στο πρώτο ΝΔ έπρεπε να απαντήσει και στο δεύτερο ερώτημα ΝΔ. Εκτός εάν σκεφτεί όπως εγώ που θεωρώ ανεύθυνους τους ΑΕ που ούτε καν μίλησαν στον Σαμαρά την πρώτη φορά (γελοίο ως απαράδεκτο) και φυσικά πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ στο δεύτερο ερώτημα, τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί για μένα έπρεπε να συνεργαστεί και να παλέψει να περάσει την πολιτική του μέσα από την κυβέρνηση και να σκεφτεί ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο μεν, και η ΔΗΜΑΡ γιατί θα μπορούσε να πεί πάμε με 168 βουλευτες και τέρμα. Βέβαια πόσο θα κράταγε το δεύτερο σενάριο είναι άγνωστο. Σε έχασα, θεωρείς ότι: Οι ερωτήσεις είναι ίδιες άρα ήταν χαζοί όσοι δεν απαντησαν το ίδιο κόμμα και στις 2 εσύ δεν θα απαντούσες το ίδιο κόμμα και στις 2 (κατατάσοντας τον ευατό σου στους χαζούς) Μην με παρεξηγήσεις, δεν σε αποκαλώ χαζό, (και θα εξηγήσω γιατί), αλλά εσύ αυτό είπες Δεν σε θεωρω χαζό, γιατί θεωρώ τις ερωτήσεις διαφορετικές, άρα είναι λογικό κάποιος να απαντήσει διαφορετικά όπως και έκανες εσύ και πολλοί άλλοι, άσχετο με το αν διαφωνώ με το ... αποτέλεσμα. Για εμένα υπευθυνος ήταν στην διαδικασία ερευνητικής εντολής όποιος έκανε ότι είχε πει ότι θα έκανε. Από τους 3 που πήραν την εντολή, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αμέσως τα βρήκαν μεταξύ τους, όταν .. απέφευγαν να πουν αν θα συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές, η απάντηση που είχε δωθεί ήταν "Δεν κάνω προεκλογικό αγώνα για να κυβερνήσω με τον άλλον" από το ένα κόμμα, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε πει και το άλλο κόμμα νομίζω. Άρα μόνο "υπευθυνη" στάση δεν είχαν. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ότι είπε! Για κυβέρνηση Αριστεράς είπε, εκεί απευθήνθηκε. Δεν ήταν ανευθυνος. Από τα κόμματα που δεν πήραν εντολή, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκαναν ότι είχαν πει, υπευθυνοι ήταν. Από την άλλη η ΔΗΜΑΡ δεν θυμάμαι τι έλεγε πριν δεν θα βάλω κάτι εκεί. Για άλλους όμως όπως εσένα, το κριτήριο υπευθυνότητας αλλάζει, και μπαίνει ο σκοπός σχηματισμού κυβέρνησης σαν Αυτοσκοπός ΧΩΡΙΣ να βλέπουν όλο το άλλο πολιτικό μέρος. Έτσι όμως η ερώτηση οντως ΣΧΕΔΟΝ εξισώνεται με την δευτερη ερώτηση. Βέβαια, πάλι οι ερμηνείες και οι απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση μπορούν να είναι πολλές. Για παράδειγμα, εφόσον ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μπορούσαν να συγκυβερνήσουν, και τους έλειπαν μόνο 2-3 ψήφοι τότε, δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ανευθυνος, αλλά και η ΔΗΜΑΡ, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, και το ΚΚΕ και η ΧΑ που δεν έδωσαν αυτή την χείρα βοηθείας. Στην ερώτηση, ποιο είναι υπευθυνο για τον μη σχηματισμό κυβέρνησης τότε για εμένα (που δεν είχα ως αυτοσκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης) τότε η απάντηση μου θα ήταν πρώτα η ΔΗΜΑΡ (θέλω να συγκυβερνήσω, αλλά μόνο αν δεχτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι 2ο κόμμα, αλλά αν ξαναγίνουν εκλογές ΔΕΝ θα συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ (!)). Και μετά όλα τα υπόλοιπα κόμματα! Αφού με διαφορετικούς συνδιασμούς, όλα θα μπορούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλά όσο επαφή με την πραγματικότητα είχε η τελευταία μου πρόταση, άλλη τόσο είχε το να θεωρείς ανευθυνο ένα κόμμα που δεν συγκυβέρνησε συνενώντας στην πολιτική εναντίον της οποίας το ψήφισαν. EDIT: βασικά από φίλο που ξέρει πολλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, έχω ακούσει ότι θα ψηφίσουν διαφορετικά την επόμενη φορά, γιατί απογοητεύτηκαν από τους χειρισμούς του Αλεξ. Αυτοί ως αριστεροί τους βλέπω να πηγαίνουν προς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μεριά... Τι .. Ταλιμπανιά ήταν αυτό? Και εγώ ως ΣΥΡΙΖΑιος που ξέρω πολλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, έχω ακούσει ότι θα ψηφίσουν και με τα 2 χέρια ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά γιατί πείστικαν περισσότερο από τα λόγια του Άλεξ.. Και πολλοί φίλοι μου που ξέρω ότι δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι πλέον τον σκέφτοντε γιατί βλέπουν τον πόλεμο που τρώει, άρα τον φοβούντε. Τέλος κάποιοι γνωστοί μου, που ψήφισαν ΝΔ, απογοητέυτηκαν από τις.. μεταγραφές του Σαμαρα και δεν θέλουν να τον ψηφίσουν, αυτοί, ως δεξιοί και μνημονιακοί τους βλέπω να ψηφίζουν Τζήμερο.. Ότι να'ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2128 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Σε έχασα, θεωρείς ότι: Οι ερωτήσεις είναι ίδιες άρα ήταν χαζοί όσοι δεν απαντησαν το ίδιο κόμμα και στις 2 εσύ δεν θα απαντούσες το ίδιο κόμμα και στις 2 (κατατάσοντας τον ευατό σου στους χαζούς) Μην με παρεξηγήσεις, δεν σε αποκαλώ χαζό, (και θα εξηγήσω γιατί), αλλά εσύ αυτό είπες Δεν σε θεωρω χαζό, γιατί θεωρώ τις ερωτήσεις διαφορετικές, άρα είναι λογικό κάποιος να απαντήσει διαφορετικά όπως και έκανες εσύ και πολλοί άλλοι, άσχετο με το αν διαφωνώ με το ... αποτέλεσμα. Για εμένα υπευθυνος ήταν στην διαδικασία ερευνητικής εντολής όποιος έκανε ότι είχε πει ότι θα έκανε. Από τους 3 που πήραν την εντολή, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αμέσως τα βρήκαν μεταξύ τους, όταν .. απέφευγαν να πουν αν θα συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές, η απάντηση που είχε δωθεί ήταν "Δεν κάνω προεκλογικό αγώνα για να κυβερνήσω με τον άλλον" από το ένα κόμμα, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε πει και το άλλο κόμμα νομίζω. Άρα μόνο "υπευθυνη" στάση δεν είχαν. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ότι είπε! Για κυβέρνηση Αριστεράς είπε, εκεί απευθήνθηκε. Δεν ήταν ανευθυνος. Από τα κόμματα που δεν πήραν εντολή, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκαναν ότι είχαν πει, υπευθυνοι ήταν. Από την άλλη η ΔΗΜΑΡ δεν θυμάμαι τι έλεγε πριν δεν θα βάλω κάτι εκεί. Για άλλους όμως όπως εσένα, το κριτήριο υπευθυνότητας αλλάζει, και μπαίνει ο σκοπός σχηματισμού κυβέρνησης σαν Αυτοσκοπός ΧΩΡΙΣ να βλέπουν όλο το άλλο πολιτικό μέρος. Έτσι όμως η ερώτηση οντως ΣΧΕΔΟΝ εξισώνεται με την δευτερη ερώτηση. Βέβαια, πάλι οι ερμηνείες και οι απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση μπορούν να είναι πολλές. Για παράδειγμα, εφόσον ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μπορούσαν να συγκυβερνήσουν, και τους έλειπαν μόνο 2-3 ψήφοι τότε, δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ανευθυνος, αλλά και η ΔΗΜΑΡ, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, και το ΚΚΕ και η ΧΑ που δεν έδωσαν αυτή την χείρα βοηθείας. Στην ερώτηση, ποιο είναι υπευθυνο για τον μη σχηματισμό κυβέρνησης τότε για εμένα (που δεν είχα ως αυτοσκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης) τότε η απάντηση μου θα ήταν πρώτα η ΔΗΜΑΡ (θέλω να συγκυβερνήσω, αλλά μόνο αν δεχτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι 2ο κόμμα, αλλά αν ξαναγίνουν εκλογές ΔΕΝ θα συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ (!)). Και μετά όλα τα υπόλοιπα κόμματα! Αφού με διαφορετικούς συνδιασμούς, όλα θα μπορούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αλλά όσο επαφή με την πραγματικότητα είχε η τελευταία μου πρόταση, άλλη τόσο είχε το να θεωρείς ανευθυνο ένα κόμμα που δεν συγκυβέρνησε συνενώντας στην πολιτική εναντίον της οποίας το ψήφισαν. όχι ρε αδερφέ, θεωρώ ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει ένας ισοσκελισμός των αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί στο ένα ερώτημα να παίρνει 22% ο ΣΥΡ και στο δεύτερο 54,6%...είναι εντελώς αδιανόητο...ένα +-3% σε κάθε κόμμα έπρεπε να υπάρχει...αλλά εντάξει δημοσκοπήσεις είναι για κλα..μο διαφωνώ στο εξής...ΝΔ και ΠΑΣΟΚ νόμιζαν ότι θα βγουν 1ο και 2ο κόμμα... Το τι θα κάνεις στην εντολή που θα πάρεις, δεν εξαρτάται από αυτά που έλεγες στην προεκλογική περίοδο...Εξαρτάται από το ποσοστό που πήρες και φυσικά τον τελικό αριθμό των εδρών... Ο Τσίπρας για μένα ξέρεις τι έκανε κάτα την διερευνητική εντολή (για μένα πάντα);;; Πήγε στα συνδικάτα (αντί να τα πολεμήσει γιατί ένα μέρος του κακού οφείλετε στα συνδικάτα αλλά αλλό thread), σε κόμματα που δεν μπήκαν βουλή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) για να τσιμπήσει περισσότερες ψήφους κλπ. Με λίγα λόγια έκανε προεκλογικό αγώνα και (μάλλον) δεν ήθελε να γίνει κυβέρνηση (δηλαδή τι πάς σε αυτούς τους 2; θα σου δώσουν έδρες;;. Συγγνώμη κιόλας άσχετο τώρα αυτο, αλλά πιστεύεις ότι με τα κομμούνια θα πάμε μπροστά αν ο Τσίπρας τους δώσει έστω και ένα υπουργείο;; μου θέλει και κυβέρνηση αριστεράς ο μπαγάσας... Επίσης κυβέρνηση αριστεράς που θέλει ο Τσίπρας να γίνει θα γίνει μόνο αν κάποιος την ανεχτει, γιατί δεν βλέπω το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να μπαίνουν μέσα έτσι εύκολα.. επίσης στις 18 του Ιούνη πάλι τα ποσοστά παρόμοια θα είναι και δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία... Ανεύθυνα δεν ήταν το ΚΚΕ και οι ΑΕ? Καταρχήν η γνώμη μου για τον κομμουνισμό είναι η χειρότερη δυνατή... οπότε τους αφήνω ασχολίαστους... Οι ΑΕ που δεν απάντησαν στο τηλέφωνο της ΝΔ δεν ήταν ανεύθυνοι; Ρε φίλε απάντησε δέξου ραντεβού και πες του στα ίσα αι *******...όχι να βάζει τον Χαικάλη να απαντήσει και να λέει βλακείς (κάτι τέτοιο έγινε)..αυτό ήταν μικροπρέπεια...δεν τον χωνεύω τον Σαμαρά αλλά έπρεπε να σεβαστούν τους 1Μ ψηφοφόρους της ΝΔ..όπως σεβάστηκαν τους 1Μ του ΣΥΡΙΖΑ..έτσι το βλέπω... Τέλοσπάντων το παραανέλυσα, το θέμα είναι ότι όντως εγώ θεωρώ οτι οι εκλογές γίνονται για αυτό ακριβώς τον σκοπό. Τον σχηματισμό κυβέρνησης. Δεν χρειάζεται όλα τα κόμματα που θα συμμετάσχουν να συμφωνούν σε όλα στο κάτω κάτω...Στην πολιτική πρέπει να πιέζεις, να υποχωρείς, να είσαι διαλλακτικός δηλαδή με στόχο φυσικά το συμφέρον του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας... edit: χαχαχαχαχαχαχαχ γελάω με την Ταλιμπανιά....δεν ξέρω...λεώ τι άκουσα...θα ισχύει και αυτό που λες..το θέμα είναι να μην χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφους γιατί πολλοί το ψήφισαν πρώτη φορά και το είδαν να κινείται με περισσότερες ευθύνες πάνω του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 25, 2012 #2129 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 το λοιπόν....πριν πάμε/πάνε τα χαϊβάνια να ξαναψηφίσουμε/σουν, ας τους πάρουμε χέρι χέρι να κάνουμε/κάνουν εκτίμηση του φόρου που θα κληθουμε/κληθούν λιγο πολύ ΟΛΟΙ ΜΑΣ να πληρώσουμε (ας κάνουν την δήλωση ηλεκτρονικά, να βγάλουν την εκκαθάριση και ας μην πατήσουν οριστική υποβολή) και αν δεν πάθουν εγκεφαλικό να πάνε να ξαναψηφίσουν τα 2 κόμματα...Είμαι στα πρόθυρα να εκτελέσω όποιον μου βρεθεί απέναντί μου... Αν εξαιρέσουμε τις τακτικές ψυχολογίας των μαζών (πήρε παράταση η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μετά τις εκλογές, δεν στείλαν το χαράτσι της ΔΕΗ στο δίμηνο Μαϊου/Ιουνίου κτλ) μπας και τους ψηφίσουν τα παππούδια, έχουμε τα εξής: ΠΑΡΑΛΟΓΟ 1ο. Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν 500 ευρώ στην Αθήνα (300 στην επαρχία) γιατί ..............................γιατί έτσι! σαν τις γκόμενες με την περίοδο αποφάσισε ο πολυχρονεμένος πασάς κ.Βενιζέλος ότι αν έχεις ένα μαγαζάκι να δώσεις 500 ευρώ (όσο ένας βασικός μισθός) για να διατηρείς μια επιχείρηση στον μαγευτικό και εξωτικό τόπο που λέγεται Ελλάδα.... ΠΑΡΑΛΟΓΟ 2ο. Τα τεκμήρια διαβίωσης για άτομα χαμηλόμισθους ή που τώρα είναι στην ανεργία....αν έχεις ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και είσαι άνεργος, τίποτα να μην βγάζεις, θα πρέπει να πληρώσεις βάσει τεκμηρίων! και με την μείωση του αφορολόγητου στα 5000 ευρώ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ 3ο. Οι εισφορές στα ταμεία στους μισθωτούς αφαιρούνται από τα έσοδα και προκύπτου τα καθαρά έσοδα προ φόρων που φορολογούνται ενώ στους ελεύθερους επαγγελματίες εκπίπτει του φόρου ΜΟΝΟ ΤΟ 10% αυτού του ποσού!Δηλαδή αυτά που έδωσε για τα Ταμεία σου στα φορολογεί κανονικά!!!! ΠΑΡΑΛΟΓΟ 4ο. Για τους ελ.επαγγελματίες υπάρχει προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος ίση με το 55% του φόρου που θα πληρώσεις φέτος! :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall: δεν περιγράφω άλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2130 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ναι άσε μου ρθε ότι πρέπει να σκάσω τετραψήφιο για φόρο και δεν ξέρω πως θα βγει...μάλλον θα δανειστώ μου φαίνεται... !@#%@# το σπιτι τους....αλλά δεν έχω πατήσει ακόμα οριστική υποβολή. Αρχές Ιουνίου να καθύστερήσει όσο δεν παίρνει...Τι να πω που ο πατέρας μου έχει ένα συνοικιακό φαρμακείο, μας χρωστάνε 10+ μήνες και έχουν πάρει φόρο για τα λεφτά που μας χρωστάνε...άσε γιατί μπαίνει κόσμος στο φαρμακείο και τους λυπάται η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #2131 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Le oh sh1t there goes Spain's economy UPDATE 1-Spain's Catalonia seeks government help to pay debt | Reuters Prepare your anus EU Edit: και η Καταλονία ειναι απο τις και καλα πλουσιες περιοχες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 25, 2012 #2132 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ενώ λοιπόν γίνεται η σφαγή του Δράμαλη νο2, καταλαβαίνεις ότι το μνημόνιο, όπως το εφάρμοσαν οι Βενιζέλοι και θέλουν να συνεχίσουν οι Σαμαράδες θα είναι η λύση μας; Αφού είναι αφερέγγυοι γιατί επιμένουμε να τους ψηφίζουμε;Αλλά ακόμα οι παππούδες δεν έχουν δει τα τετραψήφια νούμερα και δίνοντας τις παρατάσεις στις προθεσμίες αυτό επιδιώκουν....στον πατέρα μου πάντως του έδειξα την εκκαθάριση και του είπα ότι στις 17/6 έχεις μια 2η ευκαιρία....δεν έχουμε πολλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2012 #2133 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 όχι ρε αδερφέ, θεωρώ ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει ένας ισοσκελισμός των αποτελεσμάτων. Δεν μπορεί στο ένα ερώτημα να παίρνει 22% ο ΣΥΡ και στο δεύτερο 54,6%...είναι εντελώς αδιανόητο...ένα +-3% σε κάθε κόμμα έπρεπε να υπάρχει...αλλά εντάξει δημοσκοπήσεις είναι για κλα..μο Μα πρακτικά είναι αντίθετα ερωτήματα, οπότε είναι και λογικό να πάιρνουν διαφορετικά ποσοστά. Αν κάποιος θεώρησε υπευθυνο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στην διερευνητική εντολή, μπορεί να μην τον θεώρησε υπευθυνο για τον μη σχηματισμό κυβέρνησης. Η το αντίθετο ας πούμε για την ΔΗΜΑΡ. Ναι οι δημοσκοπήσεις είναι για κλάμματα, και όταν οι ερωτήσεις έχουν περίεργο νόημα, τότε κλάφτα χαράλαμπε.. διαφωνώ στο εξής...ΝΔ και ΠΑΣΟΚ νόμιζαν ότι θα βγουν 1ο και 2ο κόμμα... Το τι θα κάνεις στην εντολή που θα πάρεις, δεν εξαρτάται από αυτά που έλεγες στην προεκλογική περίοδο...Εξαρτάται από το ποσοστό που πήρες και φυσικά τον τελικό αριθμό των εδρών... Διαφωνούμε προφανώς, για εμένα εξαρτάται τι έλεγες, αλλιώς απλά είσαι ένας ψευτης-κολοτούμπας. Ο Τσίπρας για μένα ξέρεις τι έκανε κάτα την διερευνητική εντολή (για μένα πάντα);;; Πήγε στα συνδικάτα (αντί να τα πολεμήσει γιατί ένα μέρος του κακού οφείλετε στα συνδικάτα αλλά αλλό thread), σε κόμματα που δεν μπήκαν βουλή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) για να τσιμπήσει περισσότερες ψήφους κλπ. Με λίγα λόγια έκανε προεκλογικό αγώνα και (μάλλον) δεν ήθελε να γίνει κυβέρνηση (δηλαδή τι πάς σε αυτούς τους 2; θα σου δώσουν έδρες;;. Εγώ δέχομαι ότι έκανε προεκλογικό αγώνα, άλλοι λένε ότι δεν ήταν προεκλογικός αγώνας αλλά ακρόαση του λαού, "θέλουνε τα συνδικάτα να γίνει κυβέρνηση? Ανταρσύα, Οικολόγοι, Κατσέλη τι γνώμη έχουν", δέχομαι και αυτό παράλληλα. (κρατώντας και τον προεκλογικό αγώνα) Δεν δέχομαι ότι δεν ήθελε να γίνει κυβέρνηση. Ήθελε και θέλει να γίνει κυβέρνηση ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, δεν θέλει να γίνει το αριστερό άλλοθι των άλλων 2. Δεν του έκατσε μια κυβέρνηση Αριστεράς, είτε με συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, είτε με δεν ξέρω και εγώ τι, όπως δεν έκατσε στον Σαμαρά μια Κυβέρνηση Δεξιάς, και στο ΠΑΣΟΚ μια κυβέρνηση.. (σκέτο? ψευτών? Κλεφτών?). Τι να κάνουμε? Γιατί κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ τυφλά και δεν λες "Φταίει και ο Καμμένος και η ΧΑ που δεν πήγαν σε κυβέρνηση Δεξιάς"? Συγγνώμη κιόλας άσχετο τώρα αυτο, αλλά πιστεύεις ότι με τα κομμούνια θα πάμε μπροστά αν ο Τσίπρας τους δώσει έστω και ένα υπουργείο;; μου θέλει και κυβέρνηση αριστεράς ο μπαγάσας... Επίσης κυβέρνηση αριστεράς που θέλει ο Τσίπρας να γίνει θα γίνει μόνο αν κάποιος την ανεχτει, γιατί δεν βλέπω το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να μπαίνουν μέσα έτσι εύκολα.. επίσης στις 18 του Ιούνη πάλι τα ποσοστά παρόμοια θα είναι και δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία... Κομμουνιστής είμαι, οπότε ναι γιατί να μην το πιστεύω, υπάρχει βέβαια κομμουνισμός και κομμουνισμός, ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει ότι αυριο θα γίνουμε.. Σοβιετική Ρωσία, κανείς δεν λέει ότι αν βγει το ΚΚΕ κυβέρνηση, την επόμενη μέρα θα έχουμε το πιο σκληρό κομμουνισμό ever. Υπάρχει και ο κομμουνισμός με την κριτική σκέψη, ποιο light αν προτιμάς, που είναι βέβαια κατά του καπιταλισμού, αλλά δεν θα πάει να σε πετάξει έξω από.. τον πλανητη και να σε απομονώσει σε μια μέρα. Ανεύθυνα δεν ήταν το ΚΚΕ και οι ΑΕ? Καταρχήν η γνώμη μου για τον κομμουνισμό είναι η χειρότερη δυνατή... οπότε τους αφήνω ασχολίαστους... Οι ΑΕ που δεν απάντησαν στο τηλέφωνο της ΝΔ δεν ήταν ανεύθυνοι; Ρε φίλε απάντησε δέξου ραντεβού και πες του στα ίσα αι *******...όχι να βάζει τον Χαικάλη να απαντήσει και να λέει βλακείς (κάτι τέτοιο έγινε)..αυτό ήταν μικροπρέπεια...δεν τον χωνεύω τον Σαμαρά αλλά έπρεπε να σεβαστούν τους 1Μ ψηφοφόρους της ΝΔ..όπως σεβάστηκαν τους 1Μ του ΣΥΡΙΖΑ..έτσι το βλέπω... Πρακτικά, ήταν υπευθυνοι στο ότι σεβάστηκαν τους δικούς τους ψηφοφόρους (και τους πόρωσαν λίγο περισσότερο) μη συνομιλώντας με τους άλλους (απαντώντας πάντα στο πρώτο ερώτημα), ήταν ανευθυνοι (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ) στο δευτερο ερώτημα. Αλλά αφού διαφωνούμε στο πρώτο θέμα κριτηρίου της υπευθυνότητας, δεν θα συμφωνήσουμε σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2134 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ...όπως το εφάρμοσαν οι Βενιζέλοι και οι Σαμαράδες...το πως το εφάρμοσαν το φωνάζω τόσο καιρό εδώ μέσα...γτπ εφαρμογή ήταν...[MENTION=14120]narta[/MENTION]αρχίζουν τα όργανα και τα νταούλια για την Ισπανία...σε λίγο και στους Ιταλούς...το βλέπω να τυπώνουν χρήμα ASAP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2135 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Αλλά αφού διαφωνούμε στο πρώτο θέμα κριτηρίου της υπευθυνότητας, δεν θα συμφωνήσουμε σε αυτό εδώ διαφωνούμε σε όλα ρε...τι μου λες; edit.. το σκέφτονται γμτ τους το σκέφτονται...ευτυχώς όχι άμεσα... http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=30&rID=19360&ct=14&la=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #2136 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION]αρχίζουν τα όργανα και τα νταούλια για την Ισπανία...σε λίγο και στους Ιταλούς...το βλέπω να τυπώνουν χρήμα ASAP...Πλέον θέλει συνολική λύση ούτε απλά το τύπωμα χρήματος θα σώσει. Όσα και να ρίξεις στην τρύπα δεν κλείνει, τέλος! Είτε εγγυάται η ΕΕ συνολικά το χρέος και οι κερδοσκόποι θα πάνε να πηδηξουν την Αμερική (και εκεί θα φάνε πέος ρου στυλ "είσαι οίκος αξιολογησης; ok GTFO!") είτε μαρκο φράγκο δραχμή λιρετα και καλά ήταν όσο κράτησε ζωή σε λόγου μας. Sent from my ADR6425LVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 25, 2012 #2137 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] δεν εχω διαβασει ολα τ αποστς αλλα εισαι υπερ της εφαρμογης καποιου μνημονίου?η καποιας τελοσπαντων εφραμογης σχεδιου λιτοτηταας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 25, 2012 #2138 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Συγγνώμη κιόλας άσχετο τώρα αυτο, αλλά πιστεύεις ότι με τα κομμούνια θα πάμε μπροστά αν ο Τσίπρας τους δώσει έστω και ένα υπουργείο;; μου θέλει και κυβέρνηση αριστεράς ο μπαγάσας... Επίσης κυβέρνηση αριστεράς που θέλει ο Τσίπρας να γίνει θα γίνει μόνο αν κάποιος την ανεχτει, γιατί δεν βλέπω το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να μπαίνουν μέσα έτσι εύκολα.. επίσης στις 18 του Ιούνη πάλι τα ποσοστά παρόμοια θα είναι και δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία... βαζεις στοιχημα?εγω βαζω οτι θες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #2139 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Στις 17/6 το ΠΑΣΟΚ θα εχει μονοψηφιο εκτος αν βγουν να ψηφισουν τα πτωματα aka >80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2140 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 έχω πολλές φορές πει ότι είμαι υπέρ του μνημονίου ως προς τους στόχους του...δηλαδή την μείωση του ελλείματος, την σμίκρυνση του κράτους (προώθηση ιδιωτικοποιήσεων), άνοιγμα επαγγελμάτων, προώθηση επενδύσεων, απόλυση Δ.Υ. κλπ. Προφανώς και κάτι πήγαινε στραβά στην Ελλάδα 30 χρόνια τώρα και έπρεπε να γίνουν μεταρυθμίσεις (οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει από το 2000 και δεν θα είμασταν εδώ τώρα αλλά τέσπα)Σε ΟΤΙ έκαναν αυτά τα ζώα, φορολογήσεις, πάταξη εργασιακών σχέσεων, εφεδρεία και ότι άλλο διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και τους χρειάζεται ξύλο και πέος...ήμουν σαφής πιστεύω...edit: άμα ήξερα το μέλλον θα ήμουν δισεκατομυριούχος...όπως πάντα λέω την γνώμη μου...αυτοδυναμία δεν την βλέπω πάντως...ο καιρός γαρ εγγύς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.