LL_NEO Μάϊος 24, 2012 #2101 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 ψηφιζεις ανταρσια?και εχεις γνωμη για τον τσιπρα και τις συμμαχιες που δεν κανει με τους ισχυρους σοσιαλιστες? εχεις αποψεις ακρως νεο φιλελευθερες αγορι μου (λαθος κομμα στηριζεις) βλεπω α) και β)...ετσι θα παμε μπροστα?μπορει να πειναμε αλλα εχουμε και αξιοπρεπεια ξερεις...και ειναι απαραιτητη προυποθεση για τον εργαζομαενο ειναι δικαιωμα του ξερεις...Άσε με να μαντέψω. Για σένα ο σαρκασμός είναι ένα χωρίο λίγο έξω απο τη Σπάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 24, 2012 #2102 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Αφου η υπολοιπη ελλαδα που τωρα ΔΕΝ πειναει τον γράφει στα @@ της, ποιος ειναι περισσοτερο παρτακιας, αυτος που θελει να ζηει ή αυτος που δεν νοιαζεται αν θα πεθάνει ο διπλα;Όχι φιλαράκο. Καθόλου στα @@ μου (και όπως βλέπεις μιλάω για μένα). Ειλικρινά όμως πιστεύω ότι η συνταγή του Τσίπρα είναι συνταγή για την καταστροφή. Ειδικά τώρα. Ξέρεις πότε θα ήταν καταλληλη στιγμή για μια πιο αυστηρή γραμμή; Στην αρχή της κρίσης. Τότε με την ευρώπη απροετοίμαστη, με μόλις 2 χρόνια μετά το subprime crisis μιλούσαμε σε άλλη βάση. Κοίτα λίγο τα αρχικά μου post στο Χρεωκοπία και θα διαπιστώσεις τι έλεγα τότε.Επισης μιας και εισαι/ησουν σε dealing room δεν μας εξηγεις μια πως θα το παρει ολο αυτο η Αμερικη που εχει τυπωσει 2,1 τρις δολαρια κυκλοφορουν νομισμα; Θα τυπώσει κι άλλα;Ειλικρινά θες να κάτσω και να σου πω ότι α) όσο το πετρέλαιο διαπραγματεύεται σε USD η Αμερική δε θα έχει πρόβλημα με τη χαρτούρα που τυπώνει και β) για ακριβώς τους λόγους που εσύ αναφέρεις πχ η Κίνα δεν πρόκεται ποτέ (ή περίπου) να ψαχτεί να βγάλει στην αγορά τα αποθέματα δολλαριών που κατέχει;Ξεχασα, το πετρέλαιο το αγοράζει το κρατος και ολα μεταφέρονται απο τους δρόμους. Και το κυριότερο, τα αγαθα θα μεινουν σε τιμες ευρω. Ιδιως οι εγχωριες ντοματες, το εγχωριο κρεας. Επισης το κερδος δεν θα συμπιεστει... O wait.. καπως ετσι δεν λειτουργει η σταση πληρωμων;Συγνώμη αλλά τώρα αερολογείς. Σε ρώτησα τι κάνεις σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή και μου λες ότι γυριζουμε σε κατανάλωση προιοντων που έχουμε οι ίδιοι. ΟΚ σύμφωνοι. Πως θα μπορούν οι καταναλωτές να επωμιστούν το βάρος της μεταφοράς των προιόντων; Πως θα αγοράζουν πετρέλαιο για τα γεωργικά τους μηχανήματα οι αγρότες; Σου φαίνεται μικρό σαν κόστος;Μετα απο 5 χρονια σε dealing room θα επρεπε να εχεις μάθει οτι αν βγεις και πουλησεις market και εχεις μεγαλο πακετακι, θα αρχισουν να πετανε και οι διπλανοι κομοδίνα και το κυριότερο οτι ενεργοποιούνται αυτοματες πωλησεις ελεω σπασιματος αντιστάσεων. Με απλα λογια, ντομινο. Για κοιτα μια τι εκανε η Lehman Brothers που ηταν μια χεσιά τράπεζα στο παγκοσμιο στερεωμα.Και σου ξαναλέω ότι ο πόνος για τους Ευρωπαίους απο ενδεχόμενο default πλέον είναι πόσο; 120 δις; 500 που λέει ο Τσίπρας; Έστω. Είσαι σίγουρος ότι αυτή η χασούρα είναι μεγαλύτερη απο τον πόνο του να συντηρούν ένα κακό trade? Γιατί να μην ρίξουν τα πακέτα κατευθείαν στην Ισπανία(ξέρεις αυτή που μας δανείζει φτηνότερα απο ότι η ίδια δανείζεται) (της οποίας η κυβέρνηση είναι το άλλο άκρο ετσι; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αγάπη με τη Μέρκελ) και να μας αφήσουν εμάς στη μοίρα μας στην πρώτη αφορμή που θα δώσουμε.Εδω Σοσιαλιστές SPD προς Τσίπρα: Αθέτηση δεσμεύσεων θα «κόψει» τη χρηματοδότηση - sosialistes SPD pros tsipra athetisi desmefseon tha kopsei ti chrimatodotisi λεει οτι συναντηθηκαν. Ακυρο ειχε φαει απο τον Hollande μετα την εκλογη του τελευταιου σαν προεδρου της Γαλλίας. Συναντήθηκαν τελικά μετά απο παρέμβαση του Αριστερού κόμματος της Γερμανίας.[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] το trade της ελλάδας ειναι παράξενο, γιατί η Ευρώπη το έχει "παντρευτεί" και δεν το κλείνει έτσι απλά, και το "θ" μας είναι ΓΤΠ.θα το δεχόμουν αν δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο trade καθόλου time decay. Απο την οπτική γωνία των ευρωπαίων όμως υπάρχει και ισούται με τις δόσεις που μας δίνουν κάθε τρίμηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2012 #2103 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Όχι φιλαράκο. Καθόλου στα @@ μου (και όπως βλέπεις μιλάω για μένα). Ειλικρινά όμως πιστεύω ότι η συνταγή του Τσίπρα είναι συνταγή για την καταστροφή. Ειδικά τώρα. Ξέρεις πότε θα ήταν καταλληλη στιγμή για μια πιο αυστηρή γραμμή; Στην αρχή της κρίσης. Τότε με την ευρώπη απροετοίμαστη, με μόλις 2 χρόνια μετά το subprime crisis μιλούσαμε σε άλλη βάση. Κοίτα λίγο τα αρχικά μου post στο Χρεωκοπία και θα διαπιστώσεις τι έλεγα τότε. Το ιδιο ελεγα και εγω αλλα το θεμα ειναι τι κανεις τωρα. Η συνταγη Τσιπρα δεν ειναι το θεμα συνολικα. Το θεμα ειναι καθαρα διαπραγματευτικο και προτιμω να εχω καποιον που εχει τα @@ να προτεινει οτι θα χρεοκοπισω εντως ευρω και θα σας πηδηξω ενω εγω θα καιγομαι, παρα τους σφουγκοκωλάριους σαν τον Αντωνακι και τον αλλο τον γλοιώδη των διπλοσάγονο. Ειλικρινά θες να κάτσω και να σου πω ότι α) όσο το πετρέλαιο διαπραγματεύεται σε USD η Αμερική δε θα έχει πρόβλημα με τη χαρτούρα που τυπώνει και β) για ακριβώς τους λόγους που εσύ αναφέρεις πχ η Κίνα δεν πρόκεται ποτέ (ή περίπου) να ψαχτεί να βγάλει στην αγορά τα αποθέματα δολλαριών που κατέχει; Κοιτα καποια στιγμη και η νομισματικη πλημμυρα εχει αντικτυπο. ΚΑι ναι το πετρέλαιο διαπραγματευεται σε $$$ αλλα αμα φτάσει να κανει $250 εχεις θεμα οσα και να κοψεις. Η Αμερικη εχει μεγαυτερο προβλημα απο το δικο μας απλα τωρα ολοι κοιτανε εδω, Συγνώμη αλλά τώρα αερολογείς. Σε ρώτησα τι κάνεις σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή και μου λες ότι γυριζουμε σε κατανάλωση προιοντων που έχουμε οι ίδιοι. ΟΚ σύμφωνοι. Πως θα μπορούν οι καταναλωτές να επωμιστούν το βάρος της μεταφοράς των προιόντων; Πως θα αγοράζουν πετρέλαιο για τα γεωργικά τους μηχανήματα οι αγρότες; Σου φαίνεται μικρό σαν κόστος; Οχι αλλα δεν ειναι το κυριο κοστος στην τελικη τιμη. Αυτην την δεδομενη στιγμη εντος ευρω, το γαλα στην Γερμανια κανει 0,39€/lt και εδω το φθηνότερο 0,89€. See the problem? Και σου ξαναλέω ότι ο πόνος για τους Ευρωπαίους απο ενδεχόμενο default πλέον είναι πόσο; 120 δις; 500 που λέει ο Τσίπρας; Έστω. Είσαι σίγουρος ότι αυτή η χασούρα είναι μεγαλύτερη απο τον πόνο του να συντηρούν ένα κακό trade? Γιατί να μην ρίξουν τα πακέτα κατευθείαν στην Ισπανία(ξέρεις αυτή που μας δανείζει φτηνότερα απο ότι η ίδια δανείζεται) (της οποίας η κυβέρνηση είναι το άλλο άκρο ετσι; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αγάπη με τη Μέρκελ) και να μας αφήσουν εμάς στη μοίρα μας στην πρώτη αφορμή που θα δώσουμε. Αμα εισαι ακομα στο dealing room ακομα δεν εχεις καταλαβει ποσο μπλεγμενα ειναι, μαλλον κοιτας βαθος αγορας και τι στησιματα εχει η ΕΤΕ μετα την αλλαγη κατηγορίας Περα απο την πλακα, η Ισπανια ΔΕΝ σωζεται, γιατι δεν ειναι μονο το ποσο σαπιες ειναι οι τραπεζες να ριξεις χρημα, ειναι και το bank run και αμα αρχισει εκει bank run (μετα απο χρεοκοπια ελλάδας) θα "μολυνει" και την Ιταλια με εξωτερικο χρεος (δημοσιο + ιδιωτικο) ειναι στα 2,1τρις € και μετα εχεις Πορτογαλια (μικρο impact) και ουπς Γαλλία. Yeah **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 24, 2012 #2104 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Άσε με να μαντέψω. Για σένα ο σαρκασμός είναι ένα χωρίο λίγο έξω απο τη Σπάρτη.δεν σε πιανω και ειμαι απο την καλαματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 24, 2012 #2105 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το δικό του «ΕΑΜ» ιδρύει ο Γιώργος Τράγκας! - Πολιτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 24, 2012 #2106 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Οχι αλλα δεν ειναι το κυριο κοστος στην τελικη τιμη. Αυτην την δεδομενη στιγμη εντος ευρω, το γαλα στην Γερμανια κανει 0,39€/lt και εδω το φθηνότερο 0,89€. See the problem?Σε μια ενδόμενη επιστροφή στη δραχμή θα γίνειΑμα εισαι ακομα στο dealing room ακομα δεν εχεις καταλαβει ποσο μπλεγμενα ειναι, μαλλον κοιτας βαθος αγορας και τι στησιματα εχει η ΕΤΕ μετα την αλλαγη κατηγορίας Περα απο την πλακα, η Ισπανια ΔΕΝ σωζεται, γιατι δεν ειναι μονο το ποσο σαπιες ειναι οι τραπεζες να ριξεις χρημα, ειναι και το bank run και αμα αρχισει εκει bank run (μετα απο χρεοκοπια ελλάδας) θα "μολυνει" και την Ιταλια με εξωτερικο χρεος (δημοσιο + ιδιωτικο) ειναι στα 2,1τρις € και μετα εχεις Πορτογαλια (μικρο impact) και ουπς Γαλλία. Yeah **** Με αυτό που λες τη δικιά μου αποψη ενισχύεις. Άρα το όλο πράγμα είναι καμμένο χαρτί και αρα τι κάνουμε; Το συνεχίζουμε ή το σταματάμε; Α και γράφω όλη την ημέρα στο thelab λες να είμαι ακόμα εκεί; (ME) Σταμάτησα(Ν) τον Ιανουαριο στις περικοπες δεν σε πιανω και ειμαι απο την καλαματα...Ρε συντοπίτη αυτό απο το οποιο πιάστηκες ήταν σαρκασμός ως προς τη δήλωση του narta ότι δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2012 #2107 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Σε μια ενδόμενη επιστροφή στη δραχμή θα γίνει Εστω. Για ποσο΄Εκτος αν πιστυεις οτι η υποτιμηση θα ειναι αεναη... Με αυτό που λες τη δικιά μου αποψη ενισχύεις. Άρα το όλο πράγμα είναι καμμένο χαρτί και αρα τι κάνουμε; Το συνεχίζουμε ή το σταματάμε; Ειναι σαν να λες εχω το 20% της ΕΤΕ και τραβαω market-ια ελπιζωντας οτι δεν θα σκασουν συνεγαρμοι στα trading programs για να αρχισουν οι market-ιες σε ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ... Δεν γινονται αυτα. Και δεν παιζει market maker εδω να κοψει τον πανικο. Α και γράφω όλη την ημέρα στο thelab λες να είμαι ακόμα εκεί; (ME) Σταμάτησα(Ν) τον Ιανουαριο στις περικοπες Ευχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια ΑΛΛΑ ευχη και καταρα σου δινω φυγε απο το μαγαζι. Εγω το εκανα και γλυτωσα καρδια και μου εμειναν λιγα μαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 24, 2012 #2108 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Μέτα όταν κάποιοι λένε ότι τον σπρώχνουν τον Συριζα, τους παρεξηγείτε.Δημοσκόπηση Public Issue: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30% - NEWS247Διότι είναι το λογικότερο. Όταν κάποιος ακούει τις θέσεις τους Αλέξη, πορώνεται πιο πολύ! Μια απο τα ίδια δυστυχώς. Οι ίδιες λειτουργίες, τα ίδια τερτίπια. Δημοσκοπήσεις που "δείχνουν" τον δρόμο. Τελικά δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Ισχύει το μη χείρον βέλτιστον;Αν τα άκρα βγουν ενισχυμένα ακόμα πιο πολύ μην απορήσει κανείς. Οι κολοτούμπες από το Λαος μέχρι την ΔΗμαρ, πάνε και έρχονται πια χωρίς κάλυψη. Συνενώσεις, επιστροφές, καταστροφές..Δηλαδή, εκεί ρε αυτοί, είναι που είναι σκασμένος ο άλλος, με το ζόρι να τον σκάσουν περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2012 #2109 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Ισχύει το μη χείρον βέλτιστον;Πότε στην ιστορία της ανθρωπότητας ίσχυσε σαν λογική επιλογή;Στις επόμενες και μεθεπόμενες και μεταμεθεπόμενες εκλογές απλώς θα έχει ανταλλάξει θέση το μή χείρον με το χείρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 24, 2012 #2110 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Οι κωλοτράπεζες δάνεισαν τη χώρα μας για να στήσει το πανηγυράκι των τελευταίων 40 ετώνΤραγικος....Ναι βγαλτεις και κακομοιρες και θυματα στην ολη φαση που στησαμε πανηγυρι 40 χρονια στις ανιδεες πλατες τους...Ξερεις καλυτερα απο μενα οτι η δουλεια των τραπεζων ειναι να δανειζουνε. Αν τραπεζα (ανεξαρτητως μεγεθων) δεν δανεισει γιατι ολοι κανουνε συνετο κουμαντο και αγοραζουν ΜΟΝΟ αμα εχουνε κασερι... εβαλε λουκετο ΧΤΕΣ. Εκτος αμα εισαι ακομα στην εποχη του far west οπου δουλεια τους ειναι και να φυλανε τον χρυσο που βγαζει ο θειος Σκρουτζ απο τον ποταμο Κλονταικ.Αν αυτό το ποστ είχε στάμπα 2009 καταλαβαίνεις φυσικά ότι θα ήταν ένα αντιστοίχως καλό επιχείρημα για να ψηφίσει κανείς GAP έτσι; Και τότε αυτός έλεγε ότι λεφτά (ή εύκολες λύσεις) υπάρχουν και ο Κώτσος έλεγε ότι έρχεται φούτσαΦανταστικα εξυπνο σχολιο... μονο που δυστυχως αποδεικνυει αυτο που λεω... καραγκιοζηδες διχως στοιχεια ταζουν ο,τι ναναι και προβατα, απλα πιστευουν. Καμμια σχεση με το 2009 που ο ενας εταζε λεφτα και ο αλλος κορν φλεηξΣτην συγκεκριμενη περιπτωση εισαι 2 φορες off βεβαια, γιατι παλι οι μνημονιακοι ταζουν αν ανοιξεις την TV... Οι αλλοι δεν εχουν ταξει τιποτα... μονο το οτι, στην καλυτερη, "θα -προσπαθησουμε- να ανακτησουμε την εθνικη κυριαρχια/αξιοπρεπεια/λεφτα που χασαμε με το μνημονιο" Και αυτο ειναι και το κυριο επιχειρημα αυτων που τους πολεμανε... "δεν εχουν κατι σταθερο για προγραμμα να ταξουν"Οι αλλοι ταζουνε οτι του χρονου καλυτερευουν τα παντα... Ξαναψηφισε τους... δεν μπορει... την 5η, 6η ... 9η φορα μπορει να το πετυχουν.Δυστυχως για σενα και το επιχειρημα σου, εχω παψει προ πολλου να πιστευω οτιδηποτε βγαινει απο το στομα οποιουδηποτε πολιτικου. Απλα επιλεκτικα διαλεγω ποιος απο τους "εκλεκτους" θα κανει πιο μεγαλη ζημια στο αρρωστημενο μας συστημα. Αυτο μπορει να ειναι ανετα η ΧΑ, ο "μοιραζω οικοπεδα σωζω ζωες" ή ο Συριζα. Φυσικα ειναι προφανες οτι και δεν πιστευω 52x φορες οτιδηποτε (αρεστο) πει καποιος που για Ψ χρονια κυβερναει και τα εχει κανει ταναπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 25, 2012 #2111 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Τραγικος....Ναι βγαλτεις και κακομοιρες και θυματα στην ολη φαση που στησαμε πανηγυρι 40 χρονια στις ανιδεες πλατες τους...Ξερεις καλυτερα απο μενα οτι η δουλεια των τραπεζων ειναι να δανειζουνε. Αν τραπεζα (ανεξαρτητως μεγεθων) δεν δανεισει γιατι ολοι κανουνε συνετο κουμαντο και αγοραζουν ΜΟΝΟ αμα εχουνε κασερι... εβαλε λουκετο ΧΤΕΣ. Εκτος αμα εισαι ακομα στην εποχη του far west οπου δουλεια τους ειναι και να φυλανε τον χρυσο που βγαζει ο θειος Σκρουτζ απο τον ποταμο Κλονταικ.Δεν τις βγάζω ούτε καλές ούτε κακές ούτε μεσαίες. Όπως λες και συ τη δουλειά τους κάνουν. Όπως δεν τις κακίζω που έδιναν τα δάνεια δεν τις κακίζω αν κάνουν και ότι περνάει απο το χέρι τους για να πάρουν τα χρηματά τους πίσωΦανταστικα εξυπνο σχολιο... μονο που δυστυχως αποδεικνυει αυτο που λεω... καραγκιοζηδες διχως στοιχεια ταζουν ο,τι ναναι και προβατα, απλα πιστευουν. Καμμια σχεση με το 2009 που ο ενας εταζε λεφτα και ο αλλος κορν φλεηξΣτην συγκεκριμενη περιπτωση εισαι 2 φορες off βεβαια, γιατι παλι οι μνημονιακοι ταζουν αν ανοιξεις την TV... Οι αλλοι δεν εχουν ταξει τιποτα... μονο το οτι, στην καλυτερη, "θα -προσπαθησουμε- να ανακτησουμε την εθνικη κυριαρχια/αξιοπρεπεια/λεφτα που χασαμε με το μνημονιο" Και αυτο ειναι και το κυριο επιχειρημα αυτων που τους πολεμανε... "δεν εχουν κατι σταθερο για προγραμμα να ταξουν"Οι αλλοι ταζουνε οτι του χρονου καλυτερευουν τα παντα... Ξαναψηφισε τους... δεν μπορει... την 5η, 6η ... 9η φορα μπορει να το πετυχουν.Δε νομίζω ρε Σόλωνα. Τσίπρα και Καμμένο ακούω να τάζουν καταργήσεις των μνημονιων των εφαρμοστικών νόμων κτλ. Που και μένα μου ακούγονται ωραία τώρα αλλά μου φαίνονται τρελές φιδιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 25, 2012 #2112 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Το επικίνδυνο «Ολαντρέου» και η τρομοκρατία των γερόντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 25, 2012 #2113 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ρε πουλάκι μου έφαγε άκυρο στα μούτρα απο τον Γερμαναρά για αυτό το λόγο; Εκτός και αν νομίζεις ότι ο άλλος ήταν απασχολημένος στο να απλώνει τραχαναΔεν έφαγε άκυρο ο Τσίπρας ( αν έφαγε) αλλά οι χιλιάδες Έλληνες τους οποίους εκπροσωπούσεΘεωρώ προσωπική προσβολή οποιαδήποτε παρόμοια αντιμετώπιση απευθύνετε σε εκπρόσωπο ανθρώπων της χώρας μου . Ακόμα και αν είναι πολιτικά αντίθετος με τα πιστεύω μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2012 #2114 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Το κατά πόσο ισχύει δε γνωρίζω.Το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε τη λειτουργία του! - Λόγιος Ερμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2012 #2115 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Το κατά πόσο ισχύει δε γνωρίζω.Το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε τη λειτουργία του! - Λόγιος ΕρμήςΡε Χυτρα εκει που εχεις παρει τα πανω σου ξαφνικα πεφτεις 5 επιπεδα. Διαβασε πριν ποσταρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 25, 2012 #2116 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ρε Χυτρα εκει που εχεις παρει τα πανω σου ξαφνικα πεφτεις 5 επιπεδα. Διαβασε πριν ποσταρεις. Το είχα διαβάσει μέχρι τη μέση, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τέταρτο απ' όταν ξύπνησα. Διαβάζοντας και το ΥΓ στο τέλος ψιλομπερδεύτηκα, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 25, 2012 #2117 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Εγώ από την πρώτη παράγραφο γέλαγα με αυτά που έγραφε.Μέτα όταν κάποιοι λένε ότι τον σπρώχνουν τον Συριζα, τους παρεξηγείτε......Ο δικομματισμός πέθανεΖήτω ο δικομματισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2012 #2118 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Ερμηνεύοντας τον Αριστοτέλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 25, 2012 #2119 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 θα γίνει σφαγήΠρώτο ΘΕΜΑ online : Εκλογικό θρίλερ δείχνουν και τα νέα γκάλοπ - Εκλογές 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 25, 2012 #2120 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Κι αλλη μια εδω: Μπροστά με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑΑν δεν κανω λαθος, και στις εκλογες της 6ης Μαιου, παλι ο Συριζα φαινοταν πρωτος στις δημοσκοπησεις, οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.