Myralis Μάϊος 18, 2012 #1941 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 ε, δες και πόση είναι η συμμετοχή σε αυτό το τσίρκο, και θα καταλάβεις γιατί είναι όπως είναι τα αποτελέσματα.Αυτό που καταλαβαίνω από την αποχή είναι η ισχυρή πλειοψηφία όσων δεν ψήφισαν ΠΑΣΠ-ΔΑΠ φέτος, απλά δεν ψήφισαν καθόλου.Μάλλον η ΠΑΣΠ δεν μπορούσε να πείσει κανέναν φέτος ή μετά την ήττα των εθνικών εκλογών δεν είχαν λεφτά να φέρνουν ψήφους όπως χρόνια τώρα (με ΙΧ στις σχολές, μπουκάλια στα κλαμπάκια κτλ...)Πάντως, τελευταίο σχόλιο γιατί αρκετά οφφτοπικ πήγα, γέλασα με τα αποτελέσματα από το βιολογικό Ηρακλείου.Πέρσι ήταν 1η δύναμη με 43 ψήφους η ΠΑΣΠ, φέτος τελευταία δύναμη με 3 ψήφους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 18, 2012 #1942 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 TaXalia (Macedonia): Γνωστός δημοσιογράφος επιβεβαιωνει τη γελοιότητα ΡεπούσηΑριστερά ζεις εσύ μας οδηγείς..Βρε μήπως ο Βύρων είπε κανα Εγέρθητω και φοβήθηκε η Βρωμούση;Κοιτάτε τι μιάσματα βάλατε ρε στην Βουλή.....εκατέρωθεν...Γουστάρω τελικά τρελά. Επιτέλους θα βλέπω το κανάλι της Βουλής. Δεν μπορεί. Θα πέσουν αρκετές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 18, 2012 Author #1943 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Guys, εδώ μιλάμε για ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές. Η τριτοβάθμια πάει αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 19, 2012 #1944 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Πάντως έχει λίγο ενδιαφέρον να δείτε και τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών εδώ.Για δύο λόγους,1) Γιατί μόνο μερικώς ακολουθήθηκε η τάση των εθνικών εκλογών.Έπεσε ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ η ΠΑΣΠ, αλλά παρέμεινε δευτερη, η ΔΑΠ έπεσε αρκετά, αλλά ποσοστιαία δεν άλλαξε πολύ, η Αριστερά ανέβηκε αλλά όχι όσο στις εθνικές εκλογές2) Δεδομένου ότι φοιτητές είναι οι ηλικίες 18-30, είναι περίεργο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα στοιχεία των στατιστικών για αυτές τις ηλικίες.Πάντως δεν έχω βρει συγκεντρωτικά από ΤΕΙ ακόμα (παρά μόνο του Ηρακλείου), και εκεί τα πράγματα είναι γενικά διαφορετικά.Διότι πολύ απλά οι φοιτητές είναι υποσύνολο της ηλικιακής ομάδας 18-30 στην οποία αναφέρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 19, 2012 #1945 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jmSuu3so2vY]Εκλογές 2012-Προεκλογικό spot Ένωσης Κεντρώων(3) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 19, 2012 #1946 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Σιγά μην βάλουμε λεβεντη στη βουλή. Εμείς ΧΑ θα ξαναβαλουμε που είναι και της μόδας και ακραία και δεν είναι και του συστήματος.Edit: επίσης δεν θα ξεχάσουμε αυτη την φορα του οικολόγους που έχουν και πολιτική άποψη έχουν και σκληρή αντιπολίτευση κάνουν και επίσης είναι αντισυστηματικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 19, 2012 #1947 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Συμφωνα με δημοσκοπηση της Public Issue για την "Καθημερινη της Κυριακης" ο Συριζα εμφανιζει ανεβασμενα ποσοστα και ερχεται σε αντιθεση με την ερευνα της Marc που αναπαραχθηκε απο ολους μεσοβδομαδα.Θα ΄θελα να δω βεβαια λεπτομερειες καθως φαινεται οτι αναφερονται επι συνολου με απουσια ΔΞ/ΔΑ κλπ, ωστε να αφηνει και περιθωρια αλλαγων.Δεν ξερω αν ειναι τελικα πεταμενη η ψηφος στο Β. Λεβεντη. Ο Τζημερος φαινεται να εχει πιθανοτητες ενω ο Λεβεντης ουτε τωρα. Περναει στο υποσυνειδητο η φρεσκια παρουσια εν αντιθεσει με την αναχρονιστικηονομασια της Ενωσης Κεντρώων; Οσοι ειχαν την ορεξη να παρακολουθησουν την συνεντευξη του Λεβεντη στην ΝΕΤ ειδαν μερικες ομοιοτητες στις θεσεις με αλλα κομματα αλλα και ευρωπαικο χαρακτηρα με πραγματιστικες ιδεες.Το μονο που πεφτει εξω παντα ειναι στα ποσοστα που αναμενει. Ισως πρεπει να πεταξει καμια ατακα για συντηρηση του δημοσιου τομεα ωστε να γινει πιο θελκτικος...ΣΥΡΙΖΑ 28%Νέα Δημοκρατία 24%ΠΑΣΟΚ 15%Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%ΔΗΜΑΡ 7%ΚΚΕ 5%Χρυσή Αυγή 4,5Δημιουργία Ξανά 3% Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1948 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Άρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος και αντιπολίτευση. Στο μεταξύ, τα ταμεία θα έχουν στεγνώσει σε 2 μήνες καθώς δεν λειτουργεί τίποτε. Ήδη μετράνε 20% πτώση εσόδων καθώς μεταθέτουν εισπράξεις για μετά τις εκλογές για να μη δυσαρεστηθούν οι ψηφοφόροι και χάσουν καμιά ψήφο. Θα έρθουν και τα μπάνια του λαού και άντε γεια, μνημόνιο 3 κατά τον Οκτώβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 19, 2012 #1949 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Έλατε ρε παιδιά..Υπάρχει κανείς που πιστεύει πραγματικά ότι όσοι ουδέτεροι, είδαν τις κινήσεις του παιδιού των καταλήψεων, θα τον ψηφίσουν τώρα; Ή ότι υπάρχαν άνθρωποι που δεν στραβομουτσούνιασαν που τον ψήφισαν; Ο άνθρωπος είναι τόσο ..παπάρας...(αλλα θεοπούλα) που κατάφερε να διώξει ψηφοφόρους πάλι σε Πασοκ κ ΝΔ. Δημοσκοπήσεις και καλά....Στις παρέες που γυρνμε ο καθένας...ο τσίπρας είναι πρώτο κόμμα; Δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1950 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Δεν είναι το θέμα αν ο Τσίπρας είναι καλός. Το θέμα είναι ότι οι "άλλοι" είναι ανύπαρκτοι και χιλιοδοκιμασμένα ανίκανοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 19, 2012 #1951 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Ο τσίπρας είναι πρώτο κόμμα για τους "αγανακτισμένους" λόγω έλλειψης καλύτερης εναλλακτικής. Οι υπόλοιποι είναι πάρτον ένα και βάρα τον άλλον. Όχι ότι ο Τσίπρας έχει ιδέα τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει πραγματικά αλλά τουλάχιστον θα ναι (μάλλον) κάτι διαφορετικό, έτσι για το γαμώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1952 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Ο Τσίπρας εμέσως έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει λύση στο πρόβλημα (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό - αυτή είναι η αλήθεια - παραμύθια λένε οι υπόλοιποι που ισχυρίζονται ότι έχουν λύση). Ο Τσίπρας στη συνέντευξη στη ΝΕΤ είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό αλλά Ευρωπαϊκό και πρέπει να το λύσει η Ευρώπη. Η Ευρώπη όμως ακόμη δεν το έχει νιώσει καλά το πρόβλημα. Πρέπει να χειροτερέψει λίγο ακόμη η κατάσταση σε Ισπανία-Ιταλία-Γαλλία με τα όμόλογα για να χ3στ0ύν καλά μερικοί και να ξυπνήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2012 #1953 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Δεν είναι το θέμα αν ο Τσίπρας είναι καλός. Το θέμα είναι ότι οι "άλλοι" είναι ανύπαρκτοι και χιλιοδοκιμασμένα ανίκανοι.τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτοι που αντιπολευοντουσαν τους ανικανους ειναι ικανοι? δεν ηταν και αυτοι μια ανικανη αντιπολευση? απο το 81 και μετα σκατα, τι εκαναν τοσα χρονια? 31 χρονια ρε φιλε, ποσο καρβουνο δλδ? τπτ, εγω ειμαι υπερ της αποψης οτι θα πρεπει οι κυβερνωντες να πληρουν ελαχιστα κριτηρια, λογικης, οργανωτικης σκεψης, μετριοπαθειας, ικανοτητων.Τις ρητοριες, πολιτικης σκεψης (στην ελλαδα αυτο μεταφραζεται σε προσληψεις κομματικου στρατου) τις αποψεις περι της παγκοσμιας τραπεζικης σκηνης κλπ να τις βαλουν εκει που δε λαμπει ποτε ο ηλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1954 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Τίποτα δεν με κάνει να τους θεωρώ ικανούς. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλύτερο για πρωθυπουργό από τον κάθε Τσίπρα και το κάθε μαθητευόμενο μάγο που κουβαλάει μαζί του. Οπότε τι να κάνω... να ψηφίσω Σαμαρά?Θα προτιμούσα να είχα το δικαίωμα να ψηφίσω πρόσωπα, ότι κόμματα. Και οι 200 πρώτοι να στρώσουν τον κ0λ0 τους και να βρούν λύση. Και μη μου πεις "πώς θα συννενοηθούν πράσινοι μπλέ κόκκινοι ροζ πορτοκαλοί κτλ"... Μόλις εκλεγούν μια χαρά θα συμφωνήσουν. Οι διαφωνίες προεκλογικά είναι ναχαμε να λέγαμε. Δεν είδα κανένα να μιλάει για τη δικαιοσύνη (που φοράει χρωματιστά γυαλιά), την μη εφαρμογή νόμων, την ανύπαρτκη αξιοκρατία, κτλ κτλ. Πώς θα στρώσει το πράγμα? Με τα νομοσχέδια που καμάρωνε ο Βενιζέλος ότι έφερε στη βουλή? Τι θα σου κάνει ο νόμος ρε μπουχ3σ@ αν την επόμενη μέρα τον γράψουν όλοι στα παλιά τους τα παπούτσια? Όταν ψηφίζεις μόνο για να την σκαπουλάρουν τα λαμόγια? Ψήφισαν και τον 4009 της τριτοβάθμιας με απίθανη πλειοψηφία, so what?Η χώρα χρειάζεται reset και κανείς δε πατάει το κουμπάκι. Μόνο με "αποφασίζουμε και διατάσουμε" (αυτό δεν είναι απαραίτητα χούντα - μη με παραξηγείς) με ικανό άτομο επί κεφαλής μπορεί να αλλάξει η κατάσταση γρήγορα. Διαφορετικά θα μας πάρει 50 χρόνια και θα ξαναγίνει ότι έγινε ήδη 4-5 φορές (τόσες δεν έχουμε χρεωκοπίσει ως χώρα στη σύγχρονη ιστορία?).Πες μου λοιπόν τι να ψηφίσω. Συγκεκριμένα, ονόμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2012 #1955 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 δυστηχως η χωρα δεν σωζεται με reset, μακαρι με ενα κουμπακι να λυνονταν ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1956 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Πολλά reset, όχι ένα. Δηλαδή τι? Αν υπάρχουν άχρηστοι θα καθόμαστε να περιμένουμε πότε θα βγουν στη σύνταξη για να απαλαγούμε από αυτούς? Από το αυτί και στο θρανίο κι αν δεν χαμπαριάζει να πάει στο σπίτι του. Τους βλέπω τους κηφήνες κάθε μέρα γύρω μου. Δώσ'τους μια ευκαιρία ακόμη. Αν δεν μπορούν, να φύγουν - so simple as that. Αν ήσουν εταιρία και είχες συστηματικά άχρηστο υπάλληλο θα τον κρατούσες?Δεν μου είπες όμως, τι να ψηφίσω? Ειλικρινά ρωτάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1957 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Δεκάδες χιλιάδες λέει έπαιρναν παράνομα επιδόματα επί δεκαετίες. Κόπηκε κανενός υπαλλήλου που ήταν στη διαδικασία απόδοσης διακιώματος για επίδομα ο κ0λ0ς? Αμφιβάλω! Θα κοπεί προσεχώς... ας γελάσω. Θα μου πεις, "αυτό είναι το πρόβλημα". ΝΑΙ, αυτό είναι και λέγεται σαπίλα και διαφθορά και πλέον δεν παίρνει από φάρμακο - μόνο ακρωτηριασμό! "Ανταλλακτικά" υπάρχουν. We can fix it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2012 #1958 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 τι λες ρε φιλε εγω θα σου πω τι θα φηφισεις, ινστρουχτορας σου ειμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 19, 2012 #1959 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Δε είμαι συριζικός, btw. Είμαι κατά των άχρηστων και των τεμπέληδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 19, 2012 Author #1960 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Πάσχουμε από καταλογισμό ευθυνών. Από τίποτε άλλο. Αν αναζητούνταν ευθύνες για ό,τι παράνομο ή ανήθικο γινόταν, οι κακοί θα ήταν φυλακή και το σύστημα θα δούλευε ρολόι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.