Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Καλα hydra υποτιθεται ακους και μεταλ. Δεν ειναι επισημοι σατανιστες οσοι ακουνε μπλακ, ελεος.

Για την προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι ολοι εχουν θεση, τι δουλεια εχει και μπλεκεις ναρτα

το επισημο θρησκευμα του κρατους με τις προσωπικες πεοιθησεις πιστευω κτλπ ενος ατομου;

Νομιμος Ελληνας και μετα βλεπουμε. Αν μεγαλωνουν με σωστη παιδεια τα ατομα,θα μπορουν να διαλεγουν μονα τους τη σωστη και τη λαθος θρησκεια κτλπ.

Τη βαρβαροτητα προσωπικα δε τη βαζω σε εισαγωγικα.

Αρα σαν υποστηρικτης τους Συνταγματος γιατι επικροτεις την υποτιμηση 3 Ελληνων βουλευτων που ειναι μουσουλμάνοι; Γιατι σαν υποστηριτκης του Συνταγματος πρεπει να γνωρίζεις οτι μονο Ελληνας πολιτης μπορει να εκλεγει βουλευτης.

Επισης συμμεριζεσαι το αρθρο 13 του Συνταγματος που μιλά για την ελευθερια της θρησκευτικης συνείδησης.

Ειτε λες ψεμματα οτι εισαι υποστηρικτης τους Συνταγματος, είτε λες στα ψεμματα μπραβο στους βουλευτες της Χ.Α.

Ενα απο τα δυο.

Προσωπικα πιθανολογω το 1ο.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Το κρατος δημιουργηθηκε στο ονομα της Παναγιας και αυτοι οι τυποι

αν ηθελαν να υπηρετησουν το κρατος αυτο σαν στρατιωτες θα πρεπε να δωσουν

ορκο στο Ευαγγελιο. Δινουν ορκο στο κορανι σε ενα κρατος που δινει ορκο στο Ευαγγελιο.

Δε θελει να σκεφτεις πολυ.

Το κρατος δημιουργηθηκε στο ονομα της Παναγιας και αυτοι οι τυποι

αν ηθελαν να υπηρετησουν το κρατος αυτο σαν στρατιωτες θα πρεπε να δωσουν

ορκο στο Ευαγγελιο. Δινουν ορκο στο κορανι σε ενα κρατος που δινει ορκο στο Ευαγγελιο.

Δε θελει να σκεφτεις πολυ.

Αρα εχω δικιο. Στα @@ σου το Συνταγμα. :whistling

Εντάξει έχω αρχίσει και ησυχάζω. Τα παλικάρια απο όλες τις συνιστώσεις έχουν αρχίσει και κελαηδάνε

Την διάλυση της αστυνομίας και του λιμενικού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ | VIMA Online

και μια πρωτοποριακή ιδέα

Λαφαζάνης: καταργούμε το μνημόνιο αλλά διατηρούμε το PSI (!!!) | ANTINEWS

Εντάξει έχω αρχίσει και ησυχάζω. Τα παλικάρια απο όλες τις συνιστώσεις έχουν αρχίσει και κελαηδάνε

Την διάλυση της αστυνομίας και του λιμενικού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ | VIMA Online

Δε μου φαίνεται για ρητή θέση υπέρ της καταργήσεως της Αστυνομίας. Αλλά, θα ήθελα να μας εξηγούσαν κιόλας πώς θα γίνεται κάποιος αστυνομικός χωρίς εκπαίδευση. ( ;;; )

:slap:

Δε μου φαίνεται για ρητή θέση υπέρ της καταργήσεως της Αστυνομίας. Αλλά, θα ήθελα να μας εξηγούσαν κιόλας πώς θα γίνεται κάποιος αστυνομικός χωρίς εκπαίδευση. ( ;;; )

:slap:

Με κοπτοραπτική όλα γίνοντε..

Το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο εδώ μπορείς να διαβάσεις όλη την θέση.

Επίσης δεν καταλαβαίνω που κολάνε οι συνιστώσες σε όλο αυτό, γιατί εγώ κατάλαβα ότι κάπου κολλάνε και αυτές οι έρμες από το ποστ του LL_NEO.

Πλάκα έχει πάντως, πριν 3 χρόνια δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι υπήρχαν συνιστώσες, πριν ένα μήνα, αυτό έγινε λίγο πιο γνωστό, τώρα που βγήκαν 4 άτομα βουλευτές από τις συνιστώσες μας κοιτάτε σαν εξωγήινους και πυροβολείτε στον αέρα με λόγια του τύπου "Οι συνιστώσες θέλουν την έξοδο από το ευρώ εδώ και τώρα"..

Ποια κοπτοραπτική; Απο το λινκ που εσύ παρέθεσες

Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες. Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Να διαλυθούν οι ειδικές δυνάμεις που αποσκοπούν στην καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. Να απαγορευθεί η οπλοφορία και η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια.

Να πάψει η πρόσληψη αστυνομικών και λιμενικών εκτός των αποφοίτων των παραγωγικών σχολών. Σε όσες και όσους έχουν προσληφθεί διαφορετικά να δοθεί η δυνατότητα εκπαίδευσης στις παραγωγικές σχολές και, αν δεν επιτύχουν, να μετατεθούν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμα σπουδών στις παραγωγικές σχολές των Υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης προς όφελος των θεωρητικών μαθημάτων, όπως Δίκαιο, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, με έμφαση στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η μετανάστευση, τα ναρκωτικά και ο κοινωνικός αποκλεισμός.

Όσον αφορά τις συνιστώσες, έχεις δίκιο. Πίστευα ότι μια τόσο ακραία (κατά την ταπεινή μου άποψη) θέση θα είχε να κάνει με κάποια συνιστώσα μέσα στο Σύριζα και δε θα ήταν στο επίσημο πρόγραμμα του κόμματος. Προφανώς και έκανα λάθος.

Τις συνιστώσες τις μάθαμε απο τους Συριζαίους του forum που προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις αντικρουόμενες απόψεις ειδικά στα θέματα οικονομίας πιπιλάνε συνέχεια την ίδια καραμέλα.

Κάντε τον κόπο να ακούσετε τις 3 τελευταίες εκπομπές του Καζάκη-Κακλαμάνου εδώ ΑΕ 18.05.2012on ΕΠΑΜ Web TV - live streaming video powered by Livestream, σκεφτείτε για λίγο ορθολογικά και θα καταλάβετε τί μπαρούφες ακούμε από όλους - και ειδικά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - στα προεκλογικά τους προγράμματα για την οικονομία.

[MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION]

Κανένα κράτος δεν ορκίζεται σε Ευαγγέλιο. Δεν θέλω να είμαι χριστιανός η μουσουλμάνος γμτ καντήλια σας μέσα.. Δεν μπορώ να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ σκέτο;

αλλά...

[MENTION=14120]narta[/MENTION]

..δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ουδέτερο στην κατάσταση στην θράκη με τα βουλευτιλίκια. Δεν μπαίνουν τυχαία αυτοί οι άνθρωποι εκεί.

αλλά...

[MENTION=14120]narta[/MENTION]

..δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ουδέτερο στην κατάσταση στην θράκη με τα βουλευτιλίκια. Δεν μπαίνουν τυχαία αυτοί οι άνθρωποι εκεί.

Εχεις ζήσει εκει πανω και μιλας ή απλα θεωρητικα;

Καθηστε να γινουμε κρατος αρχικα, μετα διαλεγει ο καθενας θρησκεια, εχετε αρχισει

απο τις πολυτελειες...

Ναι αν στηθει το κρατός με τον τρόπο της Χ.Α. μετα οι επιλογές θα ειναι ανοικτες: Ορθοδοξος ή τον πούλο.

Ναι αν στηθει το κρατός με τον τρόπο της Χ.Α. μετα οι επιλογές θα ειναι ανοικτες: Ορθοδοξος ή τον πούλο.

Εντάξει και αυτοί τώρα το κάνουν για τελείως ψηφοθηρικούς σκοπούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι Ορθόδοξοι και δε θα έβλεπε με καλό μάτι περιοδικά και ανακοινώσεις για παγανιστικές θρησκείες και "εβραιοχριστιανικά μιάσματα". Παρομοίως και ο Σύριζα. Τσίπρας και Γλέζος δέχονται τα μαγικά του σαμάνου του χωριού, τώρα που πήραν διψήφια.

Πάντως έχει λίγο ενδιαφέρον να δείτε και τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών εδώ.

Για δύο λόγους,

1) Γιατί μόνο μερικώς ακολουθήθηκε η τάση των εθνικών εκλογών.

Έπεσε ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ η ΠΑΣΠ, αλλά παρέμεινε δευτερη, η ΔΑΠ έπεσε αρκετά, αλλά ποσοστιαία δεν άλλαξε πολύ, η Αριστερά ανέβηκε αλλά όχι όσο στις εθνικές εκλογές

2) Δεδομένου ότι φοιτητές είναι οι ηλικίες 18-30, είναι περίεργο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα στοιχεία των στατιστικών για αυτές τις ηλικίες.

Πάντως δεν έχω βρει συγκεντρωτικά από ΤΕΙ ακόμα (παρά μόνο του Ηρακλείου), και εκεί τα πράγματα είναι γενικά διαφορετικά.

Παιδια τι παιζει με τα λευκα που αλλοι λενε οτι πανε στο πρωτο κομμα και αλλοι οτι καταμετρειται ως αποχη? Αλλους εχω ακουσει οτι υπαρχουν 2 ειδη λευκων το οποιο το ενα παει στο πρωτο κομμα και το αλλο ως αποχη.Τι ισχυει γνωριζετε?

Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο?

2) Δεδομένου ότι φοιτητές είναι οι ηλικίες 18-30, είναι περίεργο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα στοιχεία των στατιστικών για αυτές τις ηλικίες.

ε, δες και πόση είναι η συμμετοχή σε αυτό το τσίρκο, και θα καταλάβεις γιατί είναι όπως είναι τα αποτελέσματα.

Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο?

Ναι υπάρχει το λευκό-λευκό και το λευκό-άσπρο. :hehe::hehe:

Το λευκό ΔΕΝ είναι αποχή, και ΔΕΝ προσμετράται στο πρώτο κόμμα, απλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ βολέυει το πρώτο κόμμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.