Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Και η ερώτηση είναι. Αφού πλέον η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρώτα τον ήθελε με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θέλουνε την ΔΗΜΑΡ, γιατί δεν κάνουν μια ωραιότατη συγκυβέρνηση οι τρεις τους?

Σωστό, αν και στο προηγούμενο σου ποστ έβγαζες πικρία για κάτι τέτοιο αν κατάλαβα καλά.

Όσο για το ΔΗΜΑΡ δεν έχω καταλάβει αν είναι μνημονιακό/αντι-μνημονιακό. Η αίσθηση μου είναι ότι θα κάνει κυβέρνηση με όποιον κάτσει.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Σωστό, αν και στο προηγούμενο σου ποστ έβγαζες πικρία για κάτι τέτοιο αν κατάλαβα καλά.

Όσο για το ΔΗΜΑΡ δεν έχω καταλάβει αν είναι μνημονιακό/αντι-μνημονιακό. Η αίσθηση μου είναι ότι θα κάνει κυβέρνηση με όποιον κάτσει.

Καθόλου πικρία. Ειρωνικό (για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) σχόλιο ήταν.

Η ΔΗΜΑΡ ΛΕΕΙ ότι είναι αντιμνημονιακή, αλλά κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι θέλει καρέκλα.

Κανενας δεν ασχολειτε με την οικονομια, μονο το Βυζαντινων διαστασεων παζαρι εξουσιας. Λιγο πριν πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας, μα τον τουτατη

Οχι σοβαρα τωρα, εχετε δει 8 μερες σερι να μιλανε 24/7 για την οικονομια στα καναλια? ΠΟΤΕ δεν εχει γινει αυτο το πραμα, δλδ τι να πω...

3595-i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg

Δεν ξέρω αν το είπε έτσι ακριβώς, αλλά γενικά ναι η στάση του είναι ότι δεν συγκυβερνεί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Πως ο τίτλος κάτω από τον Βενιζέλο (δεν θυμάμαι κανάλι) έλεγε για κυβέρνηση προσωπικοτήτων δεν το κατάλαβα.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει και κάτι άλλο:

Στην αρχή η ΔΗΜΑΡ είπε ναι για κυβέρνηση Αριστεράς (που τελικά δεν έκατσε).

Μετά είπε ναι σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ (με επιμονή να έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ)

Μετά όμως είπε ότι λόγω "αλλαζονείας" του ΣΥΡΙΖΑ, αν ξαναπάμε σε εκλογές, η ΔΗΜΑΡ δεν θα συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Και η ερώτηση είναι. Αφού πλέον η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρώτα τον ήθελε με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θέλουνε την ΔΗΜΑΡ, γιατί δεν κάνουν μια ωραιότατη συγκυβέρνηση οι τρεις τους?

Υπάρχει μόνο ένα κοινό ανάμεσα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ. Και οι 4 μας περνάνε για καρότα, λαχανικά, μπάμιες, μπρόκολα, κουνουπίδια, ραδίκια.

Πωπωωω, έχουν λυσάξει ΟΛΟΙ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ ανακάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα ίδια σύμβολα με τους Γκρίζους Λύκους της Τουρκίας!

Ναι ναι, καλά διαβάσατε, είχε βέβαια και φωτογραφικό υλικό για να το στηρίξει.. Και αφότου φρίκαρα με αυτό που είδα και την βλακεία που δέρνει τον Καρατζαφέρη, Γούγλισα το "γκρίζοι λύκοι συριζα" χωρίς "". Πρώτον ανακάλυψα ότι τελικά δεν δέρνει μόνο τον Καρατζαφέρη αλλά και πολλούς άλλους (κυρίως ακροδεξιούς) η ίδια βλακεία. Δευτερον, στα αποτελέσματα του Γούγλη πρώτο αποτέλεσμα ήταν.. η παλιά σελίδα της Χ.Α... Σας παραθέτω λοιπόν το δευτερο αποτέλεσμα για να δείτε το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων σε αφίσα του... ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Υπάρχει μόνο ένα κοινό ανάμεσα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ. Και οι 4 μας περνάνε για καρότα, λαχανικά, μπάμιες, μπρόκολα, κουνουπίδια, ραδίκια.

Πιο τραγικο ομως δεν ειναι που δεν πηρε παραπανω εδρες ο καμμενος;

Το απεδειξε ο λαος οτι δε θελει μνημονιο, αλλα απεδειξε οτι γουσταρει να ελπιζει προς το δημοσιο...

Χρυσοχοίδης απόψε στον Πρετεντέρη:

''Αν πάμε σε δραχμή συμμορίες με Kalasnikov θα κυκλοφορούν στο δρόμο''.

Κάτι έχει χάσει όλο αυτό το καιρό που κυβερνούσαν

:hehe:

Meanwhile, 19 years ago...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1xnMWDwihmA&feature=youtube_gdata_player]Εκλογές 2012-Η Προφητεία Του Βασίλη Λεβέντη - YouTube[/ame]

Πωπωωω, έχουν λυσάξει ΟΛΟΙ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ ανακάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα ίδια σύμβολα με τους Γκρίζους Λύκους της Τουρκίας!

Ναι ναι, καλά διαβάσατε, είχε βέβαια και φωτογραφικό υλικό για να το στηρίξει.. Και αφότου φρίκαρα με αυτό που είδα και την βλακεία που δέρνει τον Καρατζαφέρη, Γούγλισα το "γκρίζοι λύκοι συριζα" χωρίς "". Πρώτον ανακάλυψα ότι τελικά δεν δέρνει μόνο τον Καρατζαφέρη αλλά και πολλούς άλλους (κυρίως ακροδεξιούς) η ίδια βλακεία. Δευτερον, στα αποτελέσματα του Γούγλη πρώτο αποτέλεσμα ήταν.. η παλιά σελίδα της Χ.Α... Σας παραθέτω λοιπόν το δευτερο αποτέλεσμα για να δείτε το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων σε αφίσα του... ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Το Τηλεάστυ πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει ποια δάχτυλα σηκώνονται.

Μην τρώτε ότι σας σερβίρουν ρε παιδιά! Μπροστά στα μάτια σου είναι ρε φίλε!

Τυχαία νομίζεις στην αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ βλέπεις τα χέρια από πίσω και στην άλλη που διάλεξαν να δείξουν τα χέρια είναι από το πλάι;

Αποσταθεροποιούν το τραπεζικο συστημα και την οικονομια λογο των πρακτικων του υπερδανεισμου χωρις οριο, σε εταιρίες χωρίς υποβαθρο. Και τώρα που φτάνει ο κομπος στο χτενι παιζουν το κλασικο Too big to fail, συνεπως πληρώστε μας για να μην καταρρευσει η οικονομια.

Επιπλέον, πονταριζαν σε τοξικα προϊοντα, πρότειναν τα τα αγοράρσουν οι πελατες χωρις ενδελεχη ενημέρωση. Αλλα το κυριότερο, κερδοσκοπουσαν ασυστολα δανειζόμενες με 1% απο την ΕΚΤ και δανέιζοντας το κράτος, μεσω αγοράς ομολογων με 2%+ Τωρα που εφαγαν το "εθελοντικο" κουρεμα φωνάζουν για την σωτηρία τους και επειδη το ευρωπαϊκο και παγκοσμιο κατ' επεκταση τραπεζικο συστημα ειναι τοσο αλληλοκαλυπτόμενο και συνεραγζόμενο, απο την καταρρευση του ελληνικου τραπεζικου συστηματος κινδυνευει ολη η Ευρώπη και βαλε.

Αυτο που λες θα ήταν σωστό αν ήσουν Ιρλανδός η Ισλανδος. Το αυγό του φιδιου στην Ελλάδα δεν εκκολαυτηκε απο τις τράπεζες αλλα απο μια τριαντάχρονη πολιτική αλλογιστης σπατάλης. Αν εσυ τώρα πιστεύεις ότι αν δεν είχες τις τράπεζες να χρηματοδοτούν τις παροχές που κάθε κόμμα έκανε, η Ελλάδα θα ήταν τώρα παράδεισος οκ πάσο.

Αυτο που λες θα ήταν σωστό αν ήσουν Ιρλανδός η Ισλανδος. Το αυγό του φιδιου στην Ελλάδα δεν εκκολαυτηκε απο τις τράπεζες αλλα απο μια τριαντάχρονη πολιτική αλλογιστης σπατάλης. Αν εσυ τώρα πιστεύεις ότι αν δεν είχες τις τράπεζες να χρηματοδοτούν τις παροχές που κάθε κόμμα έκανε, η Ελλάδα θα ήταν τώρα παράδεισος οκ πάσο.

μου δίνει η τράπεζα δάνειο 30.000 ευρώ για να το καταναλώσω στην επιχείρηση ή σε διακοπές ή σε οτιδήποτε...δανειζόμενη αυτή με 1% μου το δίνει με επιτόκιο 10-12% (όταν το νόμιμο μέγιστο είναι στο 6.75%)...Εγώ λοιπόν επί 60+ μήνες προσπαθώ να το αποπληρώσω και αντί να δίνω 300ευρό στην τράπεζα δίνω 500+, και αυτά τα 200 ευρώ αντί να τα χρησιμοποιήσω για άλλους σκοπούς (κίνηση αγοράς ή και πιο γρήγορη αποπληρωμή του δανείου) τα δίνω στην τράπεζα η οποία με την σειρά της θα δώσει άλλα τόσα δάνεια σε κόσμο...έτσι αντί τα λεφτά να πάνε στην αγορά και σε κάποιους που έχουν μια επιχείρηση, οδηγούνται σε αυτήν.. όσο πιο απλά μπορώ το εξήγησα...

Αγνοουν τον κοσμακη το 60% που παει και ψηφιζει, αλλα παλι πασοκ νδ συριζα θα παρουν ποσοστα. Καμμενε σε καινεεε....

Πάμε για υπηρεσιακή κυβέρνηση και ξανά εκλογές.

Δεν τέθηκε το θέμα Κυβέρνησης προσωπικοτήτων τελικά.

Τα ίδια με πριν είπανε στην συνάντηση όλοι, καμία καινούργια πρόταση, εκτός απο την επισημοποίηση αυτών που είπε ο Καμμένος.

Αισχρός ο ΑΝΤ1 στον σχολιασμό αυτών που είπε ο Βενιζέλος... (δικό μου σχόλιο αυτό προφανώς).

ΕΔΙΤ:

Αγνοουν τον κοσμακη το 60% που παει και ψηφιζει, αλλα παλι πασοκ νδ συριζα θα παρουν ποσοστα. Καμμενε σε καινεεε....

Ο Καμμένος δεν έριξε βέλη κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, παρά μόνο εναντίον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ πρακτικά δεν είχαν πρόβλημα μαζί του. (Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος).

Και κάπου εδώ θέλω να πω ένα μπράβο στον Καμμένο για την μετεκλογική του στάση. Χαίρομαι που είχα άδικο στις προβλέψεις μου, μακάρι να συνεχίσει έτσι και αυτός και οι βουλευτές του.

Όχι βέβαια ότι θα τον ψήφιζα ποτέ δεδομένου ότι πρακτικά είναι φιλελευθερος χωρίς να θέλει ΔΝΤ, ή αλλιώς ΝΔ, χωρίς μνημόνιο.

Σας έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να πάτε στην κακιά τράπεζα να πάρετε δάνειο;

Σας έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να πάτε στην κακιά τράπεζα να πάρετε δάνειο;

συμφωνούμε, αλλά όταν μοιράζεις χρήματα πρέπει να προσέχεις και που τα δίνεις, με τι ρυθμό και πάνω από όλα ΝΟΜΙΜΑ...

υγ. Οι πολιτικοί μας μαλ@κίστηκ@νε όλοι μαζί...κατά την δικιά μου άποψη μόλις πηδήξαμε από τον γκρεμό...το θέμα είναι αν θα καταλάβουμε το λάθος και κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να κρατηθούμε και ανέβουμε πάλι πάνω...

είδωμεν..

συμφωνούμε, αλλά όταν μοιράζεις χρήματα πρέπει να προσέχεις και που τα δίνεις, με τι ρυθμό και πάνω από όλα ΝΟΜΙΜΑ...

υγ. Οι πολιτικοί μας μαλ@κίστηκ@νε όλοι μαζί...κατά την δικιά μου άποψη μόλις πηδήξαμε από τον γκρεμό...το θέμα είναι αν θα καταλάβουμε το λάθος και κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να κρατηθούμε και ανέβουμε πάλι πάνω...

είδωμεν..

απο που θα κρατηθεις οταν πεφτεις σε ελευθερη πτωση, απο τα μαλλια σου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.