yanni Μάϊος 12, 2012 #1661 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Επειδη την συνέντευξη την είδα, χωρις να υποστηρίζω τον αρθρογράφο - ο Τζημερος μου ειναι τιγκα αδιαφορος, πέραν απο 2-3 υπερβολές ποιες ειναι οι διαστρεσβλωσεις;Όλη η σάλτσα που γράφει και δεν είναι 2-3 υπερβολές. Πάρε έναν αριστερό να σου αναλύσει το πρόγραμμα ενός κεντρώου ή ενός δεξιού, έναν δεξιό να σου αναλύσει το πρόγραμμα ενός αριστερού, έναν ΚΚΕ το πρόγραμμα της ΧΑ ή έναν χρυσαυγίτη να σου αναλύσει το πρόγραμμα του ΚΚΕ.Το παραπάνω άρθρο εντάσσεται σε αυτή τη κατηγορία. Λέει κάποια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές απλά βγάζει χολή. Ψάχνεις να βρεις αν και σε ποια σημεία είναι αυτή δικαιολογημένη. Μέχρι εκεί. Τίποτα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 12, 2012 #1662 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Σύμφωνοι, αλλα αλλο πράγμα η διαστρέβλωση κι αλλο η οπτική γωνία του αρθρογράφου. Το οτι θέτει τα λεγόμενα του σε ακολουθία με τα δικά του σχόλια το κανει προσωπικό άρθρο κι οχι αρεστό σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 12, 2012 #1663 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Αυτά τα διαβάσατε στο πρόγραμμα του ΤΣΙΠΡΑ; Αυτα όλα ειναι λεπτομέρειες !!!! Έξω φούστηδες απο την παράγκα λέμε . έξωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2012 #1664 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Σύμφωνοι, αλλα αλλο πράγμα η διαστρέβλωση κι αλλο η οπτική γωνία του αρθρογράφου. Το οτι θέτει τα λεγόμενα του σε ακολουθία με τα δικά του σχόλια το κανει προσωπικό άρθρο κι οχι αρεστό σε ολους.Το ότι για παράδειγμα θα πάρει τα τανκς και θα κρεμάσει (πολύ χοντρικά) απεργούς είναι διαστρέβλωση όχι οπτική γωνία αρθρογράφου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2012 #1665 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ρε ψηφιστε Τζημερο να ξεβρωμισει ο τοπος να 'όυμ!! Ειναι το μελλον! Παντως πραγματικα μεταξυ σοβαρου και αστειου (πιο πολυ σοβαρου βεβαια αλλα ασχετα με τις θεσεις του κομματος και τον "ολοκληρωμενο πολιτικο λογο")...... επαγγελματια ανθρωπο του μαρκετινγκ πατε και πιστευετε??? Το Νο2 ανθρωπο μετα τους πολιτικους που δουλεια του ειναι το ψεμα, η υπερβολη και η διαστρεβλωση της οπτικης γωνιας!! Παλι εκτος βλεπω να μενουμε οι Πειρατες... Κανεις δεν ασχολειται με μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 13, 2012 #1666 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Σα να έχεις δίκιο τελικά.Νομίζω θα το γυρίσω σε πασοκ για να είμαι και απόλυτα βέβαιος οτι θα με κλέψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 13, 2012 #1667 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Σα να έχεις δίκιο τελικά.Νομίζω θα το γυρίσω σε πασοκ για να είμαι και απόλυτα βέβαιος οτι θα με κλέψουν.Μιλαγα με έναν ταρίφα σήμερα τίγκα συριζαιο. Αφού μου λοιπόν μου ανέλυσε το προγράμμα του τσίπρα και του λέω ότι κατα την ταπεινή μου άποψη τα κουκιά δε βγαίνουν και ότι όλα αυτά που λέει δεν είναι υλοποιησιμα γυρνάει και μου λέει ότι το ξέρω αλλα τα λέει ωραία και ελπίζω. Τελικα η ελπίδα είναι πολυ μυστήριο πράγμα αλλα και πολυ ύπουλο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει όμοιοκαταληξια με το "πηδα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 13, 2012 #1668 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Έχεις πάει ποτέ στην τράπεζα και έχεις διαπιστώσει ότι λείπουν 100€ διότι αυτό θα συμβεί. Νομίζεις ότι με τα 100€ θα αποτρέψουν τα χαράτσια και τους φόρους; Στην καλύτερη των περιπτώσεων μαζεύεις λίγα παραπάνω από 1 δις (αν πληρώσει κάθε κάτοικος της χώρας) που δεν νομίζω ότι μας σώζουν. Εκτός και αν αυτό το δάνειο είναι εξαμηνιαίο, τριμηνιαίο, μηνιαίο. Θα μπορούσα να γράψω ένα κάρο πράγματα αλλά μάλλον θα είναι τζάμπα κόπος. Θα περιοριστώ στο ότι ήξερα ότι οι Έλληνες τσιμπάνε μόλις διαβάζουν τις λέξεις "έκπτωση" και "δώρο". Τελικά τσιμπάνε και όταν ακούνε την λέξη "δάνειο" στην θέση της λέξης φόρος.Δηλαδή χωρίς κανένα δήγμα διακυβέρνησης τους, μαντεύεις ότι είναι απατεώνες.Μετά χρησιμοποιείς την μαντεψιά ως επιχείρημα και μου απαντάς.Δυστυχώς δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω , έχω δανείσει την τράπουλα ταρω σε ένα φίλο μου και δεν προβλέπετε να μου την φέρει σύντομα : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 13, 2012 #1669 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Έτσι όπως το λες έχεις δίκιο αλλα δε σου κάνει άσχημη εντύπωση όλο αυτο το brain storming που κανείς τις τελευταίες μέρες; Βγαίνει ο ένας και λέει θα χρησιμοποιήσουμε τις καταθέσεις (και γιατι αυτη η πρόταση είχε τόσο έντονη βλακεία πάνω της που μπορούσες να την πιάσεις νομίζω ότι έγινε κατανοητό), βγαίνει τώρα ο χαμένος αδελφός του Ευγενιου Σπαθαρη και λέει για αναγκαστικο δάνειο. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 13, 2012 #1670 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Δηλαδή χωρίς κανένα δήγμα διακυβέρνησης τους, μαντεύεις ότι είναι απατεώνες.Μετά χρησιμοποιείς την μαντεψιά ως επιχείρημα και μου απαντάς.Δυστυχώς δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω , έχω δανείσει την τράπουλα ταρω σε ένα φίλο μου και δεν προβλέπετε να μου την φέρει σύντομα : PΕγώ βλέπω το αντίθετο, ότι χωρίς κανένα δήγμα διακυβέρνησης ότι και αν βγαίνουν και αν λένε απαγορεύεται κάποιος να εκφράσει σκεπτικισμό ή αντίθετη άποψη χωρίς να γίνει δέκτης αρνητικής κριτικής ή απύθμενης ειρωνείας ε [MENTION=1498]SLN[/MENTION]?Μετά από 35 χρόνια που ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ με φανατισμό και δεν δεχόμασταν μύγα στο σπαθί μας, βρήκαμε την λύση. ΣΥΡΙΖΑ και μην μου μιλάτε. Ότι και αν βγουν και πουν, δεν σας ενδιαφέρει αν είναι ή όχι υλοποιήσιμο, αν αρκεί ή όχι να δώσει λύση, αν ενδεχομένως έχει ή όχι αρνητικές επιπτώσεις. Κλείνετε τα μάτια και το προσυπογράφετε με την μία.Εγώ πάντως το έγραψα. Δεν άλλαξε τίποτα. Απλά εκεί που πηδάγαμε από το τετραγωνάκι ΠΑΣΟΚ σε αυτό της ΝΔ και αντίστροφα, τώρα θα πηδάμε από το τετραγωνάκι ΣΥΡΙΖΑ στο τετραγωνάκι (πιθανόν) ΔΕΞΙΑ και αντίστροφα. Και θα το κάνουμε με τον ίδιο φανατισμό που το κάναμε τα τελευταία 35 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 13, 2012 #1671 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ο καθένας από μόνος του ρίχνει στο τραπέζι την βλακεία του ως πρόταση επίλυσης του προβλήματος. Ποια από όλες θα ακολουθηθεί τελικά, είναι ζητούμενο. Όπως ζητούμενο είναι οι αγαθές προθέσεις τους.Από την άλλη όμως έχω τους εντολοδόχους ξένων συμφερόντων, των οποίων τα πεπραγμένα ζω στο πετσί μου. Δεν είναι δα και δύσκολη η επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 13, 2012 #1672 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Οπότε ο τρόπος με τον οποίο ψηφίζουμε δε άλλαξε. Απλά καταψηφίζουμε τον προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 13, 2012 #1673 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Καταψηφίζουμε τον αποτυχημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 13, 2012 #1674 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Σωστά. Εδώ και 35 χρόνια καταψηφίζουμε τον αποτυχημένο και συνήθως από τους υπόλοιπους επιλέγουμε αυτόν που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Έτσι παγιώθηκε ο δικομματισμός και έτσι θα συνεχίσει να υφίσταται και στο μέλλον. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε 7 μονάδες με βάση τις δημοσκοπήσεις μέσα σε 3 μέρες. Αναμενόμενο για μένα από την στιγμή που χαρακτηρίζεται ο νικητής αυτών των εκλογών και αναμένεται να κερδίσει την πρώτη θέση στις επόμενες. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μέχρι τον άλλο μήνα ξεπεράσει το 30% απορροφώντας μεγάλο μέρος από τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, των ΑΕ, της ΧΑ και κυρίως από αυτό το 18% που δεν μπήκε στην βουλή. Γιατί να ψηφίσεις αυτούς όταν μπορείς απλά να ψηφίσεις τον νικητή; Είναι ωραίο να κερδίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2012 #1675 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Μιλαγα με έναν ταρίφα σήμερα τίγκα συριζαιο. Αφού μου λοιπόν μου ανέλυσε το προγράμμα του τσίπρα και του λέω ότι κατα την ταπεινή μου άποψη τα κουκιά δε βγαίνουν και ότι όλα αυτά που λέει δεν είναι υλοποιησιμα γυρνάει και μου λέει ότι το ξέρω αλλα τα λέει ωραία και ελπίζω. Τελικα η ελπίδα είναι πολυ μυστήριο πράγμα αλλα και πολυ ύπουλο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει όμοιοκαταληξια με το "πηδα"Ακου και μια αλλη ιστορια...Μιλαγα με ενα φιλο μου ρεμπεσκε, τεντα τεμπελη, Πασοκομματοσκυλο. Βαγγελη τον λενε, λιγο παχουλος ειναι.Μου ανελυσε τις θεσεις του για το μνημονιο. Οταν του ειπα, δεν βγαινουν τα κουκια... θα πεινασει ο κοσμος και ολα αυτα που λες ακομα κι αν τα υλοποιησεις με πολυ ξυλο απο τα γουρουνια σου ειναι αμφιβολο αν τελικα μετα απο 10-20-30 χρονια θα οδηγησουν καπου καλυτερα τον τοπο και τους ιθαγενεις του, μου ειπε "το ξερω αλλα ετσι μου ειπανε να κανω"Μυστηριο πραγμα οι δανειστες και οι τραπεζες τελικα. Αλλα και πολυ υπουλο και π#$%!ρικο Δεν ειναι τυχαιο οτι η Τραπεζα και η Τζουλια αρχιζουν απο "Τ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 13, 2012 #1676 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ετσι. Οι κακες τραπεζες φταινε. Ουγκ.Sent from my GT-I8350 using Board Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 13, 2012 #1677 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Europe Blinks: Troika Willing To Change Terms Of Greek Bailout Deal | ZeroHedge Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάϊος 13, 2012 #1678 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ετσι. Οι κακες τραπεζες φταινε. Ουγκ.Sent from my GT-I8350 using Board Expresstrol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 13, 2012 #1679 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 ακουω σκουρλετη και τσιπρα και ειναι εμετικοι, ανευθυνοι και δεν ντρεπονται κιολας.Αυτα τραβαμε αφου δε ψηφισανε καμμενο.Αλλα σε περιπτωση που πανε σε εκλογες (ανουσιο μερικως), γινεται να παρει τους βουλευτες ο καμμενος;(απιθανο μερικως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 13, 2012 #1680 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2012 Ετσι. Οι κακες τραπεζες φταινε. Ουγκ.Sent from my GT-I8350 using Board ExpressΟχι δεν φταινε. Περασαν απο την κολυμπυθρα του Σιλωαμ (Πασοκ+ΝΔ) και καθαρισαν απο τα σκατα. Ειναι τοσο, μα τοσο αθωες.BTW Ναζι στο Προεδρικο Μεγαρο. ΣΚΑΤΑ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.