yanni Μάϊος 12, 2012 #1641 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 ενω σημερα οταν 2 ατομα/κομματα/χωρες διαφωνουν συμβαινει κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 12, 2012 #1642 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 θεωρω οτι δεν ειμαι ακομα εγκεφαλικα ετοιμος εγω να ενταχθω σε μια αναρχικη κοινωνικη ομαδα οποτε και δεν μπορω να κατσω να σου αναλυω τις θεσεις του Μπακουνιν ή του venus project.Πιστευω ομως ακραδαντα στην αρχη λειτουργιας ενος τετοιου μοντελου ΟΤΑΝ θα ειμαστε εγκεφαλικα ολοι ετοιμοι. Τεχνολογικα θεωρω οτι ειμαστε ετοιμοι να παμε σε κατι τετοιο. Εγκεφαλικα οσο ειμαστε "ο καθενας για την παρτη του" <--- παρτη του δεν εννοουμε μονο τον εαυτουλη μας, αλλα το αμαξακι μας, το σπιτακι μας, την δουλιτσα μας, την χωρα μας και ολα τα "ΜΑΣ"¨.... Μεχρι τοτε ... Τζημερο Είμαστε off topic αλλά προσπαθώ να καταλάβω το συλλογισμό σου. Πως γίνεται να μην έχω πχ το σπιτάκι μου; Το μου, δε δημιουργεί υπευθυνότητα; Η υπευθυνότητα είναι αμαρτωλή ιδιότητα στον άνθρωπο; Αν είναι έτσι έστω ότι εξιδανικεύουμε την κοινοχρησία. Έχεις δει πολλά κοινόχρηστα πράγματα στην κοινωνία μας που απολαμβάνουν γενικό σεβασμό; Εγώ πάντως βλέπω πολλούς κοινόχρηστους τοίχους με το Α της Αναρχίας ζωγραφισμένο πάνω τους Το να μοιραζόμαστε τα πάντα απαιτεί εξωγήινη ωριμότητα και σίγουρα χρόνο να την περιμένω. Μέχρι τότε Τζήμερο Σόρρυ για το off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 12, 2012 #1643 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Είμαστε off topic αλλά προσπαθώ να καταλάβω το συλλογισμό σου. Πως γίνεται να μην έχω πχ το σπιτάκι μου; Το μου, δε δημιουργεί υπευθυνότητα; Η υπευθυνότητα είναι αμαρτωλή ιδιότητα στον άνθρωπο; Αν είναι έτσι έστω ότι εξιδανικεύουμε την κοινοχρησία. Έχεις δει πολλά κοινόχρηστα πράγματα στην κοινωνία μας που απολαμβάνουν γενικό σεβασμό; Εγώ πάντως βλέπω πολλούς κοινόχρηστους τοίχους με το Α της Αναρχίας ζωγραφισμένο πάνω τους Το να μοιραζόμαστε τα πάντα απαιτεί εξωγήινη ωριμότητα και σίγουρα χρόνο να την περιμένω. Μέχρι τότε Τζήμερο Σόρρυ για το off topic Εδω ειμαστε... Γιαυτο σου λεω... οταν εγκεφαλικα θα σταματησουμε να ειμαστε υπευθυνοι εξαιτιας του "ΜΟΥ" αλλα θα μας δημιουργειται υπευθυνοτητα και για το "ΣΟΥ" και για το "ΤΟΥ" αλλα κυριως για το "ΜΑΣ"... Εγω ετσι το αντιλαμβανομαι... Και φυσικα δεν ειπα οτι το κυκλικο Α ειναι αυτο που επιδιωκω και πρεσβευω... Απλα μεταξυ του εφιαλτη που ζουμε, προτιμω τους... Ινδιανους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 12, 2012 #1644 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] Μην αλλάζεις αυτά που λέω.Προσωπικά δεν βρίσκω το κακό με ονόματα που έχουν μέσα την λέξη Μακεδονία, (εκτός βέβαια να έχουν ΜΟΝΟ την λέξη Μακεδονία". Τώρα αν θα είναι "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας" ή "Μακεδονική Βόρεια Δημοκρατία" ή "Μη Ελληνική Μακεδονία, Ειμαστε Ένα Κράτος Βόρεια της Κανονικής Μακεδονίας και Δεν Εχουμε Σχεση Με Αυτους" λίγο με νοιάζει εφόσον υπάρχει κιαι ο γεωγραφικός προσδιορισμός.Δεν αλλαζω τιποτα.Αυτο το ποστ σου με εδωσε αυτη την εικονα.Αν νομιζεις οτι διστρεβλωνω αυτα που λες συγνωμη κιολας αλλα θα το ξαναπω αυτο το ποστ αυτη την εικονα με εδωσε.Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο,κανενα σεναριο ,καμια ιντριγκα.Εnd of story απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 12, 2012 #1645 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Αναλύετε πώς θα λειτουργεί ένα αναρχικό σύστημα; Για εμένα μετά την κατάλληλη παιδεία που αναφέρει ο [MENTION=1498]SLN[/MENTION], το μεγαλείο της αναρχίας είναι ακριβώς το σημείο εκείνο που θα φθάσουμε να πούμε: "Και τώρα;" Νομίζω πως το επακόλουθο θα ήταν πολύ καλύτερο από όλα τα προκατασκευασμένα συστήματα που προσπαθούν να θεσπίσουν οι αμόρφωτοι, που δε θα υπάρχουν στην αναρχία. Δε ξέρω ποιό είναι ούτε χρειάζεται μελέτη. Αλλά θα ήταν καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 12, 2012 #1646 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Η νέα πρωθυπουργός της Ελλάδας - Για πρώτη φορά θα είναι γυναίκα! ~ Hellenic News Today Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2012 #1647 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Πρόταση Γλέζου για σύναψη υποχρεωτικών δανείων με πολίτες - NEWS247Μετά αν δεν μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε σε ευρώ, θα τα ξεπληρώσουμε σε δραχμές ή απλά θα τα κουρέψουμε.Ο ΣΥΡΙΖΑ "κέρδισε" τις εκλογές και θα κερδίσει στο χαλαρό και τις επόμενες. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνουν τον άνθρωπο να λέει τέτοια πράγματα στα κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 12, 2012 #1648 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Πρόταση Γλέζου για σύναψη υποχρεωτικών δανείων με πολίτες - NEWS247Μετά αν δεν μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε σε ευρώ, θα τα ξεπληρώσουμε σε δραχμές ή απλά θα τα κουρέψουμε.Ο ΣΥΡΙΖΑ "κέρδισε" τις εκλογές και θα κερδίσει στο χαλαρό και τις επόμενες. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνουν τον άνθρωπο να λέει τέτοια πράγματα στα κανάλια.Ενώ τώρα που στα παίρνουν με μαγκιά αγύριστα σου αρέσει περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 12, 2012 #1649 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε....προς το παρων εδω η συνεχεια :Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή | Αρχική Σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 12, 2012 #1650 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 υ.γ. δεν ξερω για σενα αλλα προσωπικα η ιδεα της αναρχιας ειναι η τελεια... Εσυ εχεις στο μυαλο σου την αναρχια του mad max (ή δεν ξερω εγω τι αλλο σου διαβαζαν) αλλα η απουσια αρχης οπου ολοι ειμαστε ισοι και δεν εργαζομαστε για το αφεντικο/προεδρο/χρημα αλλα για την κοινωνια ειναι ενα βημα πιο κοντα στο venus project.Με τέτοια δημοκρατία που επικρατεί, η αναρχία σε εμας θα μαμάει και θα δέρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 12, 2012 #1651 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε....προς το παρων εδω η συνεχεια :Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή | Αρχική ΣελίδαΈλα, δες το και απ' τη θετική πλευρά, επιτέλους το έκαναν .com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2012 #1652 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ενώ τώρα που στα παίρνουν με μαγκιά αγύριστα σου αρέσει περισσότεροΈχεις πάει ποτέ στην τράπεζα και έχεις διαπιστώσει ότι λείπουν 100€ διότι αυτό θα συμβεί. Νομίζεις ότι με τα 100€ θα αποτρέψουν τα χαράτσια και τους φόρους; Στην καλύτερη των περιπτώσεων μαζεύεις λίγα παραπάνω από 1 δις (αν πληρώσει κάθε κάτοικος της χώρας) που δεν νομίζω ότι μας σώζουν. Εκτός και αν αυτό το δάνειο είναι εξαμηνιαίο, τριμηνιαίο, μηνιαίο. Θα μπορούσα να γράψω ένα κάρο πράγματα αλλά μάλλον θα είναι τζάμπα κόπος. Θα περιοριστώ στο ότι ήξερα ότι οι Έλληνες τσιμπάνε μόλις διαβάζουν τις λέξεις "έκπτωση" και "δώρο". Τελικά τσιμπάνε και όταν ακούνε την λέξη "δάνειο" στην θέση της λέξης φόρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 12, 2012 #1653 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Έλα, δες το και απ' τη θετική πλευρά, επιτέλους το έκαναν .com. Δέχθηκαν domain που δεν είναι στο .gr??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 12, 2012 #1654 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 έπρεπε να ναι .he γιαυτο δεν πολυενδιαφερει το .gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 12, 2012 #1655 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Πέρι Τζήμερου..O Mr. “Δημιουργία,. Ξανά !;” « //ΠαραλληλοΓράφος// Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2012 #1656 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Πέρι Τζήμερου..O Mr. “Δημιουργία,. Ξανά !;” « //ΠαραλληλοΓράφος//Το μεγαλύτερο ψέμα τους αρθρογράφου είναι το παρακάτω:"Αλλά ας μην είμαστε εμπαθείς απο την αρχή"Όποιος έχει ακούσει την συνέντευξη τους Τζήμερου ξέρει ότι πέφτει η διαστρέβλωση της αρκούδας στο άρθρο. Αλλά και αυτή ακόμα η πλήρως αρνητική και απαξιωτική εικόνα είναι καλή αν θέλεις να βγάλεις ολοκληρωμένη άποψη για τις απόψεις του εν λόγω τύπου.Υ.Γ. [Αναδημοσίευση απο το blog του Ευρυτάνα Ταξιδιώτη] το οποίο blog από ότι βλέπω είναι ποιο κόκκινο και από την Παπαρήγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 12, 2012 #1657 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Επειδη την συνέντευξη την είδα, χωρις να υποστηρίζω τον αρθρογράφο - ο Τζημερος μου ειναι τιγκα αδιαφορος, πέραν απο 2-3 υπερβολές ποιες ειναι οι διαστρεσβλωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 12, 2012 #1658 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Αυτά τα διαβάσατε στο πρόγραμμα του ΤΣΙΠΡΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 12, 2012 #1659 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 www.xryshaygh.com με λατινικά και όχι με ελληνικά (νεοελληνικά έστω) :crazy: Ο tempora ! O mores ! Φτου σας προδότες !!!! :P Για γέλια (δεν το γράφω όπως πρέπει γιατί δεν κάνει να βρίζουμε) εντελώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 12, 2012 #1660 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε....προς το παρων εδω η συνεχεια : Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή | Αρχική Σελίδα ήμουν σήμερα εκεί, όταν ανέφερε το site, εσυ σε ποια θέση καθόσουν; εγώ ήμουν τέρμα πίσω βάθος, αφού δε με έβγαλε έξω ο Μιχαλολιάκος όταν έψαχνα το app να ηχογραφίσω την ομηλία πάλι καλά :warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.