yanni Μάϊος 11, 2012 #1601 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Μαγαζί γωνία ο ΟΤΕ , μας χάλαγε να παντελονιάζαμε το όποιο σίγουρο κέρδος του με λίγο συμμάζεμα στην κρεπάλη και γι'αυτό τον "αξιοποιήσαμε". Και τα καρναβάλια που έχουμε το ίδιο θα κάνουν και στον ΟΣΕ (παρά τα όποια χρέη είναι επιχείρηση χρυσάφι), ΕΥΔΑΠ , λιμάνια (δείτε τί έγινε στον ΟΛΠ με την αύξηση των εμπορευματοκιβωτίων) και σχετικά φιλέτα.Ενώ η ΔΕΗ το καμάρι μας ε; Προεκλογικό «δωράκι» στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Αυξήσεις έως 72% στα οδοιπορικά!Πόσο θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ | tsantiriΤο πρόβλημα δεν είναι ότι τις πουλάνε. Το πρόβλημα είναι ότι ως κρατικές τις καταστρέφουν. Τις μετατρέπουν σε ζημιογόνες, τις χρησιμοποιούν ως ταμεία από όπου βουτάνε χρήματα και κάνουν πλούσιους διάφορους ιδιώτες, τις χρησιμοποιούν για ψήφους και για να βολεύουν συνδικαλιστές που αργότερα θα τους προωθήσουν για βουλευτές. Ο ΟΤΕ σήμερα θα ήταν ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ, όχι διότι δεν αξίζει ως εταιρία, αλλά επειδή έτσι θα φρόντιζαν να τον κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 11, 2012 #1602 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Είναι απίστευτο πως αντιμετωπίζουν το θέμα ΔΕΗ οι "υπεύθυνοι" , οι πολιτικοί και η δημοσιογραφία... στημένο παιχνίδι απο ξεπουλημενους μέχρι το κόκκαλο. Αν χάρηκαν με τον ΟΤΕ με την ΔΕΗ οι Γερμανοί θα κάνουν παρτάρες για μια ζωή. Με μια δυο επενδύσεις (αλλα και χωρίς) και φυσικά όχι αυτήν την ξεπουλημενη εσκεμμένη κακοδιαχείριση η ΔΕΗ έχει απίστευτες δυνατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 11, 2012 #1603 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Νομίζω κάπου 4 δις έχουν δώσει συνολικά οι Γερμανοί για το ποσοστό που έχουν, άλλο αν το τελευταίο 10% το πήραν κοψοχρονιά. Σήμερα με λιγότερο από 1,5δις αγοράζεις όλες τις μετοχές που υπάρχουν (αν στις πουλήσουν). Ο ΟΤΕ δεν έχει Φωτόπουλους όπως η ΔΕΗ λόγω και της DT κάτι που αποτρέπει να γίνει παιδική χαρά συνδικαλισμού. Αυτό επέτρεψε να τα βρουν και οι υπάλληλοι με την διοίκηση όσον αφορά τις αποδοχές τους ώστε να μην γίνουν απολύσεις(αν δεν κάνω λάθος). Έτσι από συνεχόμενες πτώσεις στην κερδοφορία του οργανισμού - αν επίσης δεν κάνω λάθος - αρχίζει να φαίνεται ένα πολύ θετικό μέλλον. Αυτό το θετικό μέλλον θα ήταν αμφίβολο αν ο ΟΤΕ δεν είχε ξεπουληθεί, δυστυχώς αλλά είναι η αλήθεια. Απλά δες και τον πόλεμο που κάνει η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ και πόσο καβατζώνει/προστατεύει τους εναλλακτικούς. Φαντάσου το ίδιο το κράτος να ήταν ακόμα το 100% και απόλυτο αφεντικό στον οργανισμό. Η διοίκηση κατά την γνώμη μου θα δούλευε για τους εναλλακτικούς αγκαλίτσα με την ΕΕΤΤ.Και μερικές λεπτομέρειες.90+εκατ. είναι η κερδοφορία. Τα υπόλοιπα είναι από πώληση θυγατρικής στην Σερβία νομίζω. Αυτό ξεχνάνε να το πούνε στο link που παραθέτεις. Με αυτά τα λεφτά ο ΟΤΕ θα ξεπληρώσει μέρος ομολογιακού δανείου 1 δις που λήγει το 2013. Άλλη μια λεπτομέρεια που ξεχνάνε. Ειλικρινά δεν κατανοώ γιατί επιμένετε να "ενημερώνεστε" από καραβαμμένες ιστοσελίδες.όπως ακριβώς τα λες έχουν γίνει τα πράγματα...με μια μόνο ένσταση...έπρεπε να είχαν σπάσει τον ΟΤΕ σε κομμάτια και να κρατήσουν ΚΡΑΤΙΚΟ το κομμάτι του χαλκού...τώρα η DT απομυζεί τους εναλλακτικούς και με το VDSL ΠΟυ παει να χτίσει θα τους ξεφτιλίσει τελείως...όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορεί και κανένας εναλλακτικός να στήσει ολοκληρωμένο δίκτυο FTTC καθώς ο ΟΤΕ και μόνο ο ΟΤΕ γνωρίζει που τρέχει στον δρόμο αυτός ο χαλκός..αλλά ο Παπακωνσταντίνου είναι τόσο ******* που νομίζει ότι έκανε και καλό στην χώρα...όχι μόνο για τον ΟΤΕ, αλλά για όλα αυτά που έκανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 11, 2012 #1604 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 όπως ακριβώς τα λες έχουν γίνει τα πράγματα...με μια μόνο ένσταση...έπρεπε να είχαν σπάσει τον ΟΤΕ σε κομμάτια και να κρατήσουν ΚΡΑΤΙΚΟ το κομμάτι του χαλκού...τώρα η DT απομυζεί τους εναλλακτικούς και με το VDSL ΠΟυ παει να χτίσει θα τους ξεφτιλίσει τελείως...όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορεί και κανένας εναλλακτικός να στήσει ολοκληρωμένο δίκτυο FTTC καθώς ο ΟΤΕ και μόνο ο ΟΤΕ γνωρίζει που τρέχει στον δρόμο αυτός ο χαλκός..αλλά ο Παπακωνσταντίνου είναι τόσο ******* που νομίζει ότι έκανε και καλό στην χώρα...όχι μόνο για τον ΟΤΕ, αλλά για όλα αυτά που έκανε..Παρομοίως με τη ΔΕΗ. Κρατικό το δίκτυο διανομής και τα μέσα παραγωγής ηλεκτρικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 11, 2012 #1605 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Πατριώτης ο Τσίπρας; - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 11, 2012 #1606 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Πατριώτης ο Τσίπρας; - YouTubeΠατριώτης είναι, εθνικιστής και ρατσιστής δεν είναι.Αχ πόσο λατρεύω τα ίδια και τα ίδια ανακυκλωμένα βίντεο να ποστάροντε εδώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 11, 2012 #1607 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Ενοείτε πως τα λατρεύουμε ολοι , ειτε αναφέρονται στον τσίπρα είτε σε τεύχη της χρυσής αυγής του 87'' . . . Τωρα για τον πατριωτισμό του τσίπρα ασε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας . Αν ήταν στο χέρι του να νομιμοποιήσει αλλο ενα εκατομμύριο λαθρο για τις ψήφους θα το έκανε χαλαρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 11, 2012 #1608 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Πατριώτης είναι, εθνικιστής και ρατσιστής δεν είναι.Αχ πόσο λατρεύω τα ίδια και τα ίδια ανακυκλωμένα βίντεο να ποστάροντε εδώ..Όσο ανακυκλώσιμα και αν είναι αυτά τα video το δώστε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας και η αναγνώριση Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη είναι θέμα. Όσο λογική και αν είναι μια τέτοια πολιτική όταν ο ένας θέλει το μισό Αιγαίο και ο άλλος φτιάχνει χάρτες με την μεγάλη Μακεδονία μέχρι την Λάρισα ούτε δώρα του κάνεις ούτε τον ενθαρρύνεις να σε beep συνεχώς. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δεν το παίζεις πολιτισμένος και συζητήσιμος εκτός και αν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα και την βρίσκεις να βγαίνεις μόνιμα χαμένος.Επίσης σε μια χώρα που πάει να γίνει ο υποδοχέας κάθε μετανάστη Ασίας και Αφρικής δεν Ελληνοποιείς τους πάντες και τα πάντα εκτός και αν έχεις σκοπό να μετονομάσεις την χώρα σε 50-100 χρόνια (και πολλά λέω) από Ελλάδα σε Βαβέλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 12, 2012 #1609 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ενοείτε πως τα λατρεύουμε ολοι , ειτε αναφέρονται στον τσίπρα είτε σε τεύχη της χρυσής αυγής του 87'' . . . Τωρα για τον πατριωτισμό του τσίπρα ασε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας . Αν ήταν στο χέρι του να νομιμοποιήσει αλλο ενα εκατομμύριο λαθρο για τις ψήφους θα το έκανε χαλαρα ... Γιατί αυτός έχει νομιμοποιήσει τους μετανάστες στην Ελλάδα? αυτός τους έφερε εδώ? αυτός τους εμπόδισε να φύγει? Αυτόν ψηφίζουν?Οχι σε όλα είναι η απάντηση και πλήρως αποδεδειγμένη, αλλά προεκλογικά (και μάλλον εκεί το πάμε) ο καθένας λέει ότι θέλει.Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές, μαζί με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και το βιντεάκι έχει ποσταριστεί άλλες δύο φορές νομίζω, και δεν λέει κάτι που να βρίσκω άκρως ενοχλητικό. Αν εννοείς το ξενικό όνομα.. ζήτω που καήκαμε, μέχρι και το ΛΑΟΣ το έχει κάνει.Όσο ανακυκλώσιμα και αν είναι αυτά τα video το δώστε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας και η αναγνώριση Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη είναι θέμα. Όσο λογική και αν είναι μια τέτοια πολιτική όταν ο ένας θέλει το μισό Αιγαίο και ο άλλος φτιάχνει χάρτες με την μεγάλη Μακεδονία μέχρι την Λάρισα ούτε δώρα του κάνεις ούτε τον ενθαρρύνεις να σε beep συνεχώς. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δεν το παίζεις πολιτισμένος και συζητήσιμος εκτός και αν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα και την βρίσκεις να βγαίνεις μόνιμα χαμένος.Επίσης σε μια χώρα που πάει να γίνει ο υποδοχέας κάθε μετανάστη Ασίας και Αφρικής δεν Ελληνοποιείς τους πάντες και τα πάντα εκτός και αν έχεις σκοπό να μετονομάσεις την χώρα σε 50-100 χρόνια (και πολλά λέω) από Ελλάδα σε Βαβέλ.Για τους Σκοπιανούς δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, και είμαι σίγουρος ότι κάτι λένε μέσα για γεωγραφικό προσδιορισμό, οπότε τι χάρτες να κάνει, ότι όνομα και να πάρει (που δεν θα είναι "Μακεδονία") τα όρια της χώρας θα είναι δεδομένα.Για την Θράκη, 1) Δεν ξέρω το ζήτημα καθόλου 2) Δεν ξέρω τι αρνητικό/θετικό σημαίνει αυτή η αναγνώριση 3) Δεν είναι γνωστό ότι εκεί μένουν ισλαμιστές έτσι και αλλιώς?Δεν ειναι καθόλου στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να νομιμοποιήσει ότι μετανάστη βρει μπροστά του και καταλάβετε το.Να αλλάξει το Δουβλίνο ΙΙ θέλει για να μπορέσουν να φύγουν από εδώ οι περισσότεροι.Νομιμοποίηση ζητάει υπό προυποθέσεις, και γιατί να αρνηθεί το κράτος νομιμοποίηση σε κάποιος που ζει και εργάζεται τίμια στην χώρα μας για πολλά χρόνια?Α και κάτι βασικό, μόνο με την νομιμοποίηση τους θα μπορούν να τους κατακρατάνε λεφτά για ΙΚΑ κτλ. Αλλά βέβαια η μαύρη εργασία έχει βολέψει πολλούς και δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 12, 2012 #1610 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Γιατί αυτός έχει νομιμοποιήσει τους μετανάστες στην Ελλάδα? αυτός τους έφερε εδώ? αυτός τους εμπόδισε να φύγει? Αυτόν ψηφίζουν?Οχι σε όλα είναι η απάντηση και πλήρως αποδεδειγμένη, αλλά προεκλογικά (και μάλλον εκεί το πάμε) ο καθένας λέει ότι θέλει.Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές, μαζί με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και το βιντεάκι έχει ποσταριστεί άλλες δύο φορές νομίζω, και δεν λέει κάτι που να βρίσκω άκρως ενοχλητικό. Αν εννοείς το ξενικό όνομα.. ζήτω που καήκαμε, μέχρι και το ΛΑΟΣ το έχει κάνει. Δεν είπα πουθενα οτι ουτε τους νομιμοποιησε ουτε οτι τους έφερε αλλωστε δεν εχει κυβερνησει και ποτε για να το κάνει . Οι φιλομεταναστευτικές του θέσεις ομως αυτο δείχνουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 12, 2012 #1611 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Για τους Σκοπιανούς δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, και είμαι σίγουρος ότι κάτι λένε μέσα για γεωγραφικό προσδιορισμό, οπότε τι χάρτες να κάνει, ότι όνομα και να πάρει (που δεν θα είναι "Μακεδονία") τα όρια της χώρας θα είναι δεδομένα.Για την Θράκη, 1) Δεν ξέρω το ζήτημα καθόλου 2) Δεν ξέρω τι αρνητικό/θετικό σημαίνει αυτή η αναγνώριση 3) Δεν είναι γνωστό ότι εκεί μένουν ισλαμιστές έτσι και αλλιώς?Δεν ειναι καθόλου στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να νομιμοποιήσει ότι μετανάστη βρει μπροστά του και καταλάβετε το.Να αλλάξει το Δουβλίνο ΙΙ θέλει για να μπορέσουν να φύγουν από εδώ οι περισσότεροι.Νομιμοποίηση ζητάει υπό προυποθέσεις, και γιατί να αρνηθεί το κράτος νομιμοποίηση σε κάποιος που ζει και εργάζεται τίμια στην χώρα μας για πολλά χρόνια?Α και κάτι βασικό, μόνο με την νομιμοποίηση τους θα μπορούν να τους κατακρατάνε λεφτά για ΙΚΑ κτλ. Αλλά βέβαια η μαύρη εργασία έχει βολέψει πολλούς και δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους.Οι Σκοπιανοί θέλουν πρωτίστως το όνομα για να συσπειρώσουν τον λαό τους, να κάνουν τις νέες γενιές να νιώθουν περήφανοι για την καταγωγή τους (απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου) και σε ένα βαθμό να φτιάξουν ένα συμπαγές μέτωπο απέναντι στους Αλβανούς που είναι μεγάλη μειονότητα στην χώρα και ονειρεύονται και αυτοί την μεγάλη Αλβανία. Τα σύνορα μπορεί να είναι δεδομένα, αλλά αποκτάνε δικαιώματα. Έχεις υποχωρήσει.Τουρκική μειονότητα στην Θράκη αντί για Μουσουλμανική δίνει δικαιώματα στην Τουρκία να σου πρήζει όλη την ώρα το συκώτι και να έχει όλη την ώρα απαιτήσεις. Τούρκοι είναι οι άνθρωποι, αλλά όταν έχεις την Τουρκία γείτονα, το ποιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι να το παίζεις χαζός. Δεν είναι Τούρκοι είναι μουσουλμάνοι.Όσο για το Δουβλίνο ΙΙ η απάντηση των Ευρωπαίων στον Τσίπρα θα είναι "Πήγαινε στην πόρτα να δεις αν ερχόμαστε". Δεν είναι ούτε τρελοί ούτε ηλίθιοι. Εδώ ο Σαρκοζύ προσπάθησε να πάρει τις εκλογές με το "Θα κάνω ελέγχους στα σύνορα". Και οι νόμιμοι μετανάστες που λες. Όπως και με τα αυθαίρετα. Όλο θα νομιμοποιείς για να έχεις έσοδα, όλο θα λες ότι δεν θα νομιμοποιείς άλλους όπως με τα αυθαίρετα και όλο και θα έρχονται περισσότεροι και θα τους νομιμοποιείς όπως και με τα αυθαίρετα. Και όλο και θα αυξάνουν οι οικονομικοί και πολιτικοί μετανάστες και όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχεις όπως ποτέ δεν θα σταματήσουν οι εμπρησμοί στα δάση. Και αν μετά από 2-4-8 χρόνια αρχίσεις να βλέπεις τα ποσοστά σου να πέφτουν οι νομιμοποιήσεις θα πάρουν φωτιά και θα μοιράζεις σημαιάκια σε μετανάστες και χαρτιά όπως ο Βενιζέλος σε αυτές τις εκλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 12, 2012 #1612 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Προσωπικα, το μονο που πιστευω ειναι οτι ειδικα "η ριζικη αλλαγη και η προοδος" δεν προκειται να προελθει απο τον οποιονδηποτε παπαρισκο βαζεις στην βουλη για να μιλησει "εξ ονοματος σου" για 4 χρονακια.Η ριζικη αλλαγη και η προοδος θα προελθει πρωτα απο μας...Οσο εμεις δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε πραξη (ΣΩΣΤΑ) την αμεση δημοκρατια τοσο θα υπαρχουνε πολιτικαντηδες οι οποιοι θα προσπαθουν να μας πεισουν οτι "αυτοι ξερουν καλυτερα τι ειναι το σωστο για την χωρα και για σενα".Συμφωνώ ότι η αλλαγή θα έρθει και από εμάς αλλά νομίζω ότι γίνεσαι αρκετά παραπλανητικός εδώ.Η βουλή στη θεωρία έχει ως εξής: ο λαός εκλέγει ανθρώπους για να εκπροσωπήσουν στάσεις, ιδεολογίες ή/και συμφέροντα. Αφού ο νόμος μου ζητάει κάθε 4 χρόνια να εμπιστευτώ κάποιον για να "μιλήσει εκ μέρους μου", αυτό επρόκειτω να κάνω. Αλλιώς μετά πάμε σε αναρχία που ο καθένας θα αποφασίζει για τον άλλον "γιατί έτσι" και να τα πηδήξομεν όλα, θεσμούς και νόμους.Στη πράξη βέβαια είναι μια λυπητερή ιστορία, την οποία γνωρίζουμε όλοι μας.Η ριζική αλλαγή είναι αυτονόητο πως δεν θα έρθει ακαριαία, αλλά για να υπάρξει μια τέτοια κατεύθυνση θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη δράση.Από κει και πέρα, για να μην προτιμάς εσύ να μπει στη βουλή κάποιος που δείχνει αρκετά υπεύθυνος σημαίνει ότι:1) οι ήδη υπάρχοντες στη βουλή είναι περισσότερο ικανοί2) δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα το τι γίνεται στη βουλή3) προτιμάς την ίδια φιλοσοφία πολιτικών που μας διακυβερνούσε μέχρι προσφάτως4) απέχεις γενικά από το θέμα5) εθελοτυφλώ εγώΤέλος, οι πολιτικοί έχουν ευθύνες και αρμοδιότητες. Είναι παράλογο να επιχειρεί ο πολίτης να γίνει πολιτικός στη θέση πολιτικού, εφ'όσον δεν το προσδοκεί, επειδή επικρατεί κομφούζιο. Διαφωνείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 12, 2012 #1613 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ερωτηση: Οι εκλογές θα γινουν με την απογραφη του 2001 παλι ή του 2011? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 12, 2012 #1614 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Ερωτηση: Οι εκλογές θα γινουν με την απογραφη του 2001 παλι ή του 2011? Δεν ξέρω, αλλά το σχόλιο είναι, δεν ήταν τελικά τόσο παράλογο το 35% αποχή εφόσον ήταν με τους καταλόγους του 2001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 12, 2012 #1615 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Παρομοίως με τη ΔΕΗ. Κρατικό το δίκτυο διανομής και τα μέσα παραγωγής ηλεκτρικού.έχουμε συμφωνήσει σε πολλά αλλά εδώ διαφωνούμε...Δίκτυο διανομής κρατικό ναι...αλλά μέσα παραγωγής ηλεκτρικού πρέπει να γίνουν ιδιωτικά... ή να τα ενοικιάζει το κράτος σε ιδιώτες (δεν μαρέσει σαν λύση όμως, αλλά συμβιβάζομαι)...επίσης εγώ ΔΕΝ θέλω η χώρα να επενδύσει σε φωτοβολταικά (που σημειώνω ότι όλα αυτά που λένε για φωτοβοταικά και να πουλάμε ρεύμα στους Γερμανούς είναι μια μεγάλη μ@λακι@ καθώς και δάνεια θα πάρουμε για να πάρουμε Panels από Γερμανία μεριά που τους έχουν περισσέψει, αλλά και θα τους το πουλάμε σε τιμές που θέλουν αυτοί), ας βάλει τα λεφτάκια του ένας ιδιώτης και μετά να αγοράζουμε από αυτόν ρεύμα ΑΝ γούσταρουμε και ΑΝ μας συμφέρει... @narta έχω διαβάσει πολλάκις ότι μετά τις 15 Μαίου θα γίνουν με του 2011...αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν πάρει τα ίδια ποσοστά θα πάρει περισσότερες μονοεδρικές ή κάτι τέτοιο...Όσο για τους Σκοπιανούς δεν πρέπει να αναγνωρίσυμε ΠΟΤΕ τίτποτα και όποιος το κάνει θα είνια προδότης από την μεριά μου...τέλος κατά 90% πάμε σε εκλογές...άρα και άλλα λεφτά για ξόδεμα..το ομόλογο που λήγει σε λίγο δεν το πληρώνουμε (πιστωτικό γεγονός)...κάποιοι συνταξιούχοι και ΔΥ δεν θα πληρωθούν (μάλλον)...και αν συνεχίσει το ίδιο τροπάριο βλέπω ΣΥΡΙΖΑ με 25% να μην μπορεί να βγάλει αυτοδυναμία και να παρακαλάει αριστερά και δεξία να κάνουν κυβέρνηση...ο καιρός γαρ εγγύς..υγ. Φέρε μας το Ευρωπαικό!!! Θρυλέ ολέ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 12, 2012 #1616 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 kathimerini.gr | Εκπληξη τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στους ΑμπελόκηπουςΦαίνεται λίγο πιο αξιόπιστο από το blog που είχε ανεβάσει κάποιος..[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] Μάλιστα.. αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούντε να έχουν όνομα σαν κράτος έτσι?Το να πιστευουν ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου μου ακούγεται τόσο αστείο όσο τον average Χρυσαυγίτη που μπορεί και πιστευει ότι είναι απόγονος του Περικλή. Μάλλον λένε ότι το πιστευουν για να αυτοφανατιστούν και να πιστέψουν ότι είναι Έλληνες και τους ανήκει η Μακεδονία.Το θλιβερό για εμένα παραμένει ένα. Για πρώτη φορά φαίνεται κάτι να αλλάζει, και η μιζέρια μεγαλώνειεδώ μέσα. Αν είναι έτσι ρε παιδιά, τότε τι κατηγορούσατε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ? Και το μνημόνιο μας είχαμε, και πολλές φορές μας έσωσαν, και το ευρώ μας είχαμε, και μέσα στην Ευρώπη είμαστε και τα ομόλογα πληρώναμε, και βολευόμασταν στο δημόσιο, και οι μετανάστες ήταν στην Ομόνοια χωρίς χαρτιά να τους μαζέψουμε να τους πνίξουμε στην θάλασσα, και τα σκόπια δεν έπαιρναν όνομα, και η ΑΟΖ δεν καθοριζόταν από κανέναν, και στην θράκη υπάρχουν οι Τούρκοι αναγνωρισμένοι μόνο ως Μουσουλμάνοι να μας πρίζουν τα @@ μόνο για Τζαμί, και διέξοδο από την Κρίση δεν βλέπαμε..Όλα καλά, όλα ανθηρά.. Τι πάμε τώρα και ψηφίζουμε κάτι άλλο να ξεβολευτούμε? Αφού δεν θέλουμε καμία αλλαγή, είμαστε έτοιμοι να γκρινιάξουμε για ότι αλλαγή ίσως παρουσιαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 12, 2012 #1617 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 kathimerini.gr | Εκπληξη τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στους ΑμπελόκηπουςΦαίνεται λίγο πιο αξιόπιστο από το blog που είχε ανεβάσει κάποιος..@tavliban Μάλιστα.. αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούντε να έχουν όνομα σαν κράτος έτσι?πως δεν δικαιούνται; Σκόπια... μια χαρά μου ακούγεται... Αντίστοιχα το Λουξεμβούργο που είναι κράτος έτσι λέγεται (όπως και η Πρωτεύουσα δηλαδή)...Όπως λέει ο @yanni και παραπάνω θες δηλαδή να δώσεις το όνομα Μακεδονία σε αυτούς τους τύπους που κάνουν χάρτες ως την Λάρισα; και θέλω να μου απαντήσεις ξερά με ένα ναι ή όχι...Επίσης θέλεις να κάνεις την χάρη στους average χρυσαυγίτες (τους αντίστοιχους δηλαδή που νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Περικλέος);;;;;; Personally δεν θέλω...Για όλα αυτά που λες παρακάτω καλά είναι και συμφωνώ, αλλαγή θέλει η χώρα, αλλά να είσαι σίγουρος πως ο Αλέξης ή και ο Καμμένος ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος τους δικούς τους θα παέι να βάλει στον ΔΤ και γενικά θα αποτύχουν όπως οι προηγούμενοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 12, 2012 #1618 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 πως δεν δικαιούνται; Σκόπια... μια χαρά μου ακούγεται... Αντίστοιχα το Λουξεμβούργο που είναι κράτος έτσι λέγεται (όπως και η Πρωτεύουσα δηλαδή)...Όπως λέει ο @yanni και παραπάνω θες δηλαδή να δώσεις το όνομα Μακεδονία σε αυτούς τους τύπους που κάνουν χάρτες ως την Λάρισα; και θέλω να μου απαντήσεις ξερά με ένα ναι ή όχι...Επίσης θέλεις να κάνεις την χάρη στους average χρυσαυγίτες (τους αντίστοιχους δηλαδή που νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Περικλέος);;;;;; Personally δεν θέλω... Για όλα αυτά που λες παρακάτω καλά είναι και συμφωνώ, αλλαγή θέλει η χώρα, αλλά να είσαι σίγουρος πως ο Αλέξης ή και ο Καμμένος ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος τους δικούς τους θα παέι να βάλει στον ΔΤ και γενικά θα αποτύχουν όπως οι προηγούμενοι.. Ώπα κάτσε, είπες Όσο για τους Σκοπιανούς δεν πρέπει να αναγνωρίσυμε ΠΟΤΕ τίτποτα και όποιος το κάνει θα είνια προδότης από την μεριά μου... , όχι, "Οκ να αναγνωρίσουμε το όνομα Σκόπια.." ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Προσωπικά δεν βρίσκω το κακό με ονόματα που έχουν μέσα την λέξη Μακεδονία, (εκτός βέβαια να έχουν ΜΟΝΟ την λέξη Μακεδονία". Τώρα αν θα είναι "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας" ή "Μακεδονική Βόρεια Δημοκρατία" ή "Μη Ελληνική Μακεδονία, Ειμαστε Ένα Κράτος Βόρεια της Κανονικής Μακεδονίας και Δεν Εχουμε Σχεση Με Αυτους" λίγο με νοιάζει εφόσον υπάρχει κιαι ο γεωγραφικός προσδιορισμός. Όσο για τον Τσίπρα και τον ΔΤ κτλ, χωρίς δείγματα γραφής, δεν μου λες κάτι... Με την λογική σου σε ρωτάω, "Ποιον Φιλελευθερο θες για Πρωθυπουργό?" Μου απαντάς "Τον Ασδφ" και σου απαντάω και εγώ "Τι?? ο Ασδφ?? Αυτός θα ξεπουλήσει όλη την χώρα, θα ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες! Το ρεύμα θα ακριβύνει, το τηλέφωνο θα ακριβύνει, η εκπαίδευση θα ακριβύνει, η περίθαλψη θα ακριβύνει, και κάποιοι θα τα τρώνε όλα αυτά.. Και ο Ασδφ δεν θα πάρει μίζες? Φυσικά και θα πάρει. Και θα πουλήσει και κάτι στους δικούς του. Όλη η χώρα θα ξεπουληθεί σε 20 ιδιώτες που πρακτικά έχουν την Ελλάδα και θα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Μετά θα πουλήσουμε και την αστυνομία με τον στρατό και πάει η χώρα" Γιατί σου φαίνοντε παράλογα αυτά? Ελευθερη αγορά δεν θέλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 12, 2012 #1619 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 λιγο σε νοιαζει για το ονομα ε? αρκετα ενδιαφερουσα αποψη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάϊος 12, 2012 #1620 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 Σε λίγο θα τρώμε από τα σκουπίδια και θα ασχολούμαστε με το πως θα λένε τα σκόπια.Δεν λέω πως δεν είναι σημαντικό, φυσικά και είναι, αλλά προέχουν άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.