Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

πολυ ωραιο και εξυπνο γραμμα, χωρις τετριμμενες κοινοτοπιες. Με αντιληψη.

"ασε τον δρομο του δογματος και του ανεξελεγκτου συναισθηματος στο ΚΚΕ και στην Χρυση Αυγη"...

+1

Απλα και ομορφα αυτο που πρεπει να γινει, τουλαχιστον για αρχη.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

δεν είναι κωλοτούμπα που μόλις βγήκε έλεγε για μονομερή καταγγελία του μνημονίου, και στην επιστολή του λέει για αναθεώρηση του κλπ?????

όπως καταλαβές ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας είναι "ακροβάτες"...

δεν είναι κωλοτούμπα που μόλις βγήκε έλεγε για μονομερή καταγγελία του μνημονίου, και στην επιστολή του λέει για αναθεώρηση του κλπ?????

όπως καταλαβές ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας είναι "ακροβάτες"...

Στην επιστολή του δεν λέει κάτι τέτοιο. Λέει

"Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής, δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί και πηγή αστάθειας για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη."

Όλο το πλαίσιο σημαίνει τα πάντα όλα, και νομίζω ότι χωρίς να έχει κυβέρνηση, καλά τα είπε.

Αυτό που καταλαβαίνω από την επιστολή του Νικήτα Κλιντ είναι συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα ήταν κολοτούμπα μεγάλη αν δεν έπαιρναν πίσω τις υπογραφές τους, και εκεί να δεις κράξιμο που θα έπεφτε.

Στην επιστολή του δεν λέει κάτι τέτοιο. Λέει

Όλο το πλαίσιο σημαίνει τα πάντα όλα, και νομίζω ότι χωρίς να έχει κυβέρνηση, καλά τα είπε.

Αυτό που καταλαβαίνω από την επιστολή του Νικήτα Κλιντ είναι συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα ήταν κολοτούμπα μεγάλη αν δεν έπαιρναν πίσω τις υπογραφές τους, και εκεί να δεις κράξιμο που θα έπεφτε.

το "οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής," ΔΕΝ σημαίνει μονομερής κατάργηση ή τα πάντα όλα που λες...

αν θες δεν είναι κωλοτούμπα του Αλέξη, αλλά αλλαγή πλεύσης 145 μοιρών και βάλε...προφανώς κάποιοι σύμβουλοί του (που πραγματικά τους θεωρώ γατόνια) του πρότεινε να αλλάξει μυαλά...

το "οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής," ΔΕΝ σημαίνει μονομερής κατάργηση ή τα πάντα όλα που λες...

αν θες δεν είναι κωλοτούμπα του Αλέξη, αλλά αλλαγή πλεύσης 145 μοιρών και βάλε...προφανώς κάποιοι σύμβουλοί του (που πραγματικά τους θεωρώ γατόνια) του πρότεινε να αλλάξει μυαλά...

Εγω παλι θεωρω οτι η διατυπωση του δεν θα μπορουσε να ειναι και πολυ διαφορετικη δεδομενου οτι απευθυνοταν στα υψηλοτερα θεσμικα οργανα της ΕΕ...συγκρατημενη αλλα με σαφη κατευθυνση για ανατροπες. Αλλωστε φανταζομαι δεν αμφιβαλλεις οτι οι αποδεκτες καταλαβαν στο ακεραιο τις "προθεσεις" του.

Υποτιθεται κιολας οτι ο τασσεται υπερ της Ευρωπαικης προοπτικης της χωρας και παραμονης της στο € ..οποτε κακως περιμενες κατι σε "αντε και @μηθειτε" αλα ΚΚΕ :p

Εγω παλι θεωρω οτι η διατυπωση του δεν θα μπορουσε να ειναι και πολυ διαφορετικη δεδομενου οτι απευθυνοταν στα υψηλοτερα θεσμικα οργανα της ΕΕ...συγκρατημενη αλλα με σαφη κατευθυνση για ανατροπες. Αλλωστε φανταζομαι δεν αμφιβαλλεις οτι οι αποδεκτες καταλαβαν στο ακεραιο τις "προθεσεις" του.

Υποτιθεται κιολας οτι ο τασσεται υπερ της Ευρωπαικης προοπτικης της χωρας και παραμονης της στο € ..οποτε κακως περιμενες κατι σε "αντε και @μηθειτε" αλα ΚΚΕ :p

βασικά περίμενα το αντε και γαμ... που λες με αυτά που ξεστόμιζε εξ αρχής...αλλά και αν δεν ίσχυε αυτό που λέω, οι πολιτικές του και η διάθεση του για απότομη αποκοπή της Ελλάδος από το μνημόνιο, θα οδηγούσε/οδηγήσει στην δραχμή και την απόλυτη εξαθλίωση μας...ευτυχώς κάποιοι εκεί μέσα τον συμβουλεύουν να κάνει λίγο υπομονή..για μένα τον βλέπω να γίνεται (δυστυχώς γτ είναι λαικιστής του κερατά) σε καμια 2-3ετία πρωθυπουργός (εκτός εάν τα κάνει σκ@τ@ τώρα)

Για αυτό και προτιμώ την σταδιακή απαγκίστρωση της ελλάδος από το μνημόνιο καθώς η χώρα χρειάζεται τις μεταρυθμίσεις...είπαμε δεν είμαι μαζόχα για να γουστάρω μνημόνιο...αλλά imho είναι απαραίτητο να εκπληρωθούν οι στόχοι του...μετά και αυξήσεις στους μισθούς/συντάξεις (με μέτρο όμως και να μην παρεκλίνουμε από προυπολογισμούς) και επενδύσεις στο δημόσιο κ.ο.κ....

Ε; Μήπως πρέπει να ξεδιαλύνεις κάποια πραγματα στο μυαλό σου; Στην επιχείρηση εισρέουν χρήματα μόνο στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Ο επιχειρηματίας πουλώντας μετοχές της επιχειρησης του στη δευτερογενή αγορά (δλδ στο χρηματιστήριο) εισπράττει χρήματα για την τσέπη του. Απλουστευμένα να στο πω οτι για την επιχείρηση αυτή καθεαυτή της είναι αδιάφορο αν η μετοχή της κάνει 30 απανωτά limit up ή limit down. Απο όλο αυτό το σκαμπανευασμα οι ταμειακές ροές που θα παρατηρήσεις είναι 0. (Αφήνω έξω θέματα όπως τις σχέσεις με τους μετόχους σε τέτοιες περιπτώσεις ή πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν οι επόμενες ΑΜΚ).

Μα εγω μιλαω για οταν μπηκαν για πρωτη φορα εταιριες στο χρηματιστηριο και για τις απανωτες αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου που εκαναν.

Τελειως ενδεικτικα , το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο ειχε πουλησει 11 ευρω ανα μετοχη , πριν την κριση ειχε φτασει στα 3 ευρω η μετοχη ,και τωρα κανει 30 λεπτα η μετοχη.

Καλή η έκθεση συμπαράστασης προς τον Αλέξη , όμως εγώ ακούγοντας το Καζάκη εχθές - AE 10.05.2012on ΕΠΑΜ Web TV - live streaming video powered by Livestream - ψιλοψυχοπλακώθηκα. Περιμένω να ακούσω κάτι ρεαλιστικό από τους μνηστήρες της Πρωθυπουργίας.

μηντο χασετε την κυριακη..

Σήμερα οι δημοσιογράφοι επιδιώκουν και παίρνουν συνεντεύξεις από τα στελέχη της Χ.Α. κάτι που πριν τις εκλογές, δικαίως ή αδίκως, θεωρείτο επαίσχυντο.

Δεν παίρνουν όμως τις συνεντεύξεις για να φέρουν στο φως την πραγματική εικόνα αυτών που ψηφίσαμε, αφού αν αυτή ήταν η πρόθεσή τους, όφειλαν να παρουσιάσουν αντικειμενικά όλα τα σχετικά για την Χ.Α. πριν τις εκλογές και όχι να ανακαλύπτουν/αποκαλύπτουν τι εστεί Χ.Α. εκ των υστέρων.

Οι συνεντεύξεις γίνονται επειδή πλέον η Χ. Α. πουλά και τίποτα στον θαυμαστό κόσμο της δημοσιογραφίας δεν φαίνεται να αντιστέκεται σε ότι πουλά.

Αυτοκριτική όμως από τους δημοσιογράφους για το φαινόμενο της Χ.Α. δεν έχω δει...

έχω μεγάλο σεβασμό στον Νικήτα Κλιντ σαν καλλιτέχνη (κατά κάποιους γνωστός σαν X-Ray) και σε αυτή την επιστολή που στέλνει στον Τσίπρα συμφωνώ 100%...

Νικήτας Κλιντ προς Αλέξη Τσίπρα: Κάντε συγκυβέρνηση και παλέψτε - Πολιτική - Ελλάδα | Cosmo.gr

Ti να βρούνε ρε παιδιά ? Σε εναν "αγγελικά πλασμένο" κόσμο μπορεί. Οταν οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΙΤΕΣ ξεπουλάνε την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί (που τρώνε οι ίδιοι) τι να βρούνε, πως να συγκυβερνήσουν ? Εκτός αν θέλετε να φάει και ο Αλέξης (και ο κάθε Αλέξης)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”! OTE>Στα 306,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το α’ τρίμηνο. Στην Deutche Telekom όμως που ανοίγει σαμπάνιες αφού έκανε την “επένδυση του αιώνα”! « www.olympia.gr

Ti να βρούνε ρε παιδιά ? Σε εναν "αγγελικά πλασμένο" κόσμο μπορεί. Οταν οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΙΤΕΣ ξεπουλάνε την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί (που τρώνε οι ίδιοι) τι να βρούνε, πως να συγκυβερνήσουν ? Εκτός αν θέλετε να φάει και ο Αλέξης (και ο κάθε Αλέξης)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”! OTE>Στα 306,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το α’ τρίμηνο. Στην Deutche Telekom όμως που ανοίγει σαμπάνιες αφού έκανε την “επένδυση του αιώνα”! « www.olympia.gr

Νομίζω κάπου 4 δις έχουν δώσει συνολικά οι Γερμανοί για το ποσοστό που έχουν, άλλο αν το τελευταίο 10% το πήραν κοψοχρονιά. Σήμερα με λιγότερο από 1,5δις αγοράζεις όλες τις μετοχές που υπάρχουν (αν στις πουλήσουν). Ο ΟΤΕ δεν έχει Φωτόπουλους όπως η ΔΕΗ λόγω και της DT κάτι που αποτρέπει να γίνει παιδική χαρά συνδικαλισμού. Αυτό επέτρεψε να τα βρουν και οι υπάλληλοι με την διοίκηση όσον αφορά τις αποδοχές τους ώστε να μην γίνουν απολύσεις(αν δεν κάνω λάθος). Έτσι από συνεχόμενες πτώσεις στην κερδοφορία του οργανισμού - αν επίσης δεν κάνω λάθος - αρχίζει να φαίνεται ένα πολύ θετικό μέλλον. Αυτό το θετικό μέλλον θα ήταν αμφίβολο αν ο ΟΤΕ δεν είχε ξεπουληθεί, δυστυχώς αλλά είναι η αλήθεια. Απλά δες και τον πόλεμο που κάνει η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ και πόσο καβατζώνει/προστατεύει τους εναλλακτικούς. Φαντάσου το ίδιο το κράτος να ήταν ακόμα το 100% και απόλυτο αφεντικό στον οργανισμό. Η διοίκηση κατά την γνώμη μου θα δούλευε για τους εναλλακτικούς αγκαλίτσα με την ΕΕΤΤ.

Και μερικές λεπτομέρειες.

90+εκατ. είναι η κερδοφορία. Τα υπόλοιπα είναι από πώληση θυγατρικής στην Σερβία νομίζω. Αυτό ξεχνάνε να το πούνε στο link που παραθέτεις.

Με αυτά τα λεφτά ο ΟΤΕ θα ξεπληρώσει μέρος ομολογιακού δανείου 1 δις που λήγει το 2013. Άλλη μια λεπτομέρεια που ξεχνάνε.

Ειλικρινά δεν κατανοώ γιατί επιμένετε να "ενημερώνεστε" από καραβαμμένες ιστοσελίδες.

Μαγαζί γωνία ο ΟΤΕ , μας χάλαγε να παντελονιάζαμε το όποιο σίγουρο κέρδος του με λίγο συμμάζεμα στην κρεπάλη και γι'αυτό τον "αξιοποιήσαμε". Και τα καρναβάλια που έχουμε το ίδιο θα κάνουν και στον ΟΣΕ (παρά τα όποια χρέη είναι επιχείρηση χρυσάφι), ΕΥΔΑΠ , λιμάνια (δείτε τί έγινε στον ΟΛΠ με την αύξηση των εμπορευματοκιβωτίων) και σχετικά φιλέτα.

ΕΥΤΥΧΩΣ τωρα που μπηκε η ΧΑ στην Βουλη εχουνε ερθει στο φως της δημοσιοτητας διαφορα ομορφα πραγματακια για τα απανταχου μελη της.

Αξιζει να το ακουσετε ολοκληρο.

http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3806-2012-05-11-11-31-30

και η διαγραφη (οχι συλληψη)

http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3803-2012-05-11-11-17-58

Προφανως θα πει καποιος "και τι σου φταιει η ΧΑ ρε φιλε...?"

"δειξτε μου κανα "νορμαλ" ανθρωπο που να ειναι μελος της θα πω εγω... " :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.