Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

One step at a time. Καταπίνατε αμάσητες τις σβουνιές και τώρα "ελα μωρέ, σιγα το πράμα".

:confused:

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Πολυ καλο all around αρθρακι για το πως ολοι εγιναν ξαφνικα "σκληροι διαπραγματευτες του μνημονιου"

Εσύ γιατί δεν είσαι εγέρθητος; Του Κ.Βαξεβάνη

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]. Αλλες προσδοκιες εχω απο τον Σαμαρα, κι αλλες απο τον Καμμενο... Θα προτιμουσες να τους εχω στην ιδια μοιρα ?? :p

Μας αξίζει ότι μας κάνουν.Για 2 λόγους κυρίως.Για όσους βαρέθηκαν να σηκώσουν την κολάρα τους από την καρέκλα για να πάνε να ψηφίσουν 5 λεπτά, και για αυτούς που ψήφισαν νδ πασοκ.

[MENTION=1498]SLN[/MENTION]

Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί καταδικάζεις έναν άνθρωπο που βγαίνει και ισχυρίζεται δημόσια ότι "αν εκλεγούμε, παραιτούμαστε από πριν από κάθε δικαίωμα που απορρέει από τη βουλευτική μας ιδιότητα από κάθε συνταξιοδοτικό δικαίωμα"

(6:10)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην βρίσκεται ο Τζημερός στη βουλή με τόση σαφήνεια και διαφάνεια αλλά να εξακολουθούν να υπάρχουν Πασοκ/ΝΔ που συνεχίζουν να καταστρέφουν πλαγίως το έθνος.

Για το μνημόνιο, εμείς που δεν το έχουμε διαβάσει (και που δεν είναι η δουλειά μας), μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Είναι φανερό ότι το πρόβλημα περιπλέκεται και βιαστικές απαντήσεις ναι/όχι καταλήγουν μακριά από την ουσία. Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί να πιστεύουμε σε τσαρλατάνους που προπαγανδίζουν αποκομμένες φράσεις και δεν κοιτάμε τη γενική εικόνα. Είναι γεγονός, η δύναμη της Ελλάδας να διαπραγματεύεται, μειώνεται σημαντικά. Αντί όμως να καταθέτουν σοβαρές προτάσεις, τα κόμματα συνεχίζουν να αλληλοσυγκρούονται δίχως λογική, να παραπλανούν θρασώς, να αναβάλλουν τα κύρια ζητήματα της χώρας, να εμπλέκονται σε υψηλές χρηματοοικονομικές συναλλαγές, να ψευδουν χυδαίως και τα δήθεν ιδανικά που υπερασπίζονται να χαρακτηρίζονται από τέσσερα γράμματα (ακα ευρώ).

Ύστερα από όλα αυτά, νομίζεις είναι λογικό να καταδικάσω την όποια πραγματική ελπίδα δημιουργείται επειδή και μόνο μία φράση out of context αλλοιώνει το νόημα?

Να θυμήσω ότι στο μνημόνιο συμμετείχαν υπουργοί που δεν το είχαν διαβάσει. Ο Τζημερός δήλωσε ότι παρότι τα κερδοσκοπικά πλάνα, το αρνητικό του κομμάτι, περιέχει και σοβαρές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται χρόνια η χώρα (ιδίως του δημόσιου τομέα, παρότι αυτό το μέρος μας το έχουν αποκρύψει οι παραπάνω επιτήδειοι) και δηλώνει ότι τον λόγο μας πρέπει να τον τηρούμε (μία αρετή που ψάχνουμε στους πολιτικούς). Επιμένει στο Ευρώ αλλά το θέμα του μνημονίου χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Εκτός αν είμαστε οι μάγκες εκλεκτικής ιδιότητας που κάνουμε ό,τι θέλουμε και δεν απολογούμαστε σε κανένα πολίτη της ΕΕ για τα λάθη μας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που ο Τζημερός θα πρέπει να είναι στη βουλή, εάν έχουμε λίγο συναίσθηση ότι η χώρα μας χρειάζεται ριζική αλλαγή και πρόοδος.

Οπότε έχουμε 3 που πνίγονται(ΔΗΜΑΡ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ) με μόνη τους ελπίδα να αλληλοπιάνονται από τα μαλλιά του διπλανού τους και κοντά τους να κολυμπάει ο καρχαρίας (ΣΥΡΙΖΑ). Τι θα κάνουν;

[MENTION=1498]SLN[/MENTION]

Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί καταδικάζεις έναν άνθρωπο που βγαίνει και ισχυρίζεται δημόσια ότι "αν εκλεγούμε, παραιτούμαστε από πριν από κάθε δικαίωμα που απορρέει από τη βουλευτική μας ιδιότητα από κάθε συνταξιοδοτικό δικαίωμα"

.... η χώρα μας χρειάζεται ριζική αλλαγή και πρόοδος.

Δεν καταδικασα τον Τζημερο (βασικα δεν καταδικασα κανεναν αλλα για την πλακα μας ας το παμε ετσι) για την συγκεκριμενη φραση... οπως δεν καταδικασα και την ΧΑ για τα "ενα καρο σωστα πραγματα" που λεει... αναμεσα τους και μια παρομοια δηλωση με του Τζημερου :p

Τα κραξιματα μου ειναι πολυ συγκεκριμενα.

Για το τελευταιο... "Γιατι πιστευω οτι ο Τζημερος δεν ειναι η ριζικη αλλαγη και η προοδος που λες"

Εκτος αν με ρωτας αν προτιμας τον Τζημερο ΑΝΤΙ της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/κλπ που μαλλον ειναι ρητορικη ερωτηση :p

Παιδια μην το κουραζουμε ο καθενας ψηφιζει οτι γουσταρει και υποστηριζει οποιον γουσταρει. Για τον Τζημερο το ειπα, και δεν παλευω να πεισω κανεναν.

Δυστυχως η ευτυχως οι ομαδες που παιζουνε στο champions league ειναι "μνημονιο-αντιμνημονιο" ή ακομα πιο σωστα "τραπεζιτες-κοσμακης".

Διαλεξε πλευρα και παιξε μπαλα ή κουνα το κασκολ. Αργοτερα ΑΦΟΥ ληξει ο συγκεκριμενος αγωνας... champions league ξεκινανε τα υπολοιπα τοπικα ματσακια λεβαδειακος/απολλων/ηρακλης (σορρυ [MENTION=101]ea6gka[/MENTION]).... <-- πρωτη και τελευταια ποδοσφαιρικη παρομοιωση

Ξεκιναω να κρινω το εκαστοτε παπαρισκο που ζηταει την ψηφο μου απο τα σημαντικα (για μενα θεματα). Αν τα περασει, παμε στα δευτερευοντα.

π.χ. εγω πιστευω "οχι στο μνημονιο" και το θεωρω σημαντικο ζητημα...

Δεν θα κατσω να ασχοληθω με καποιον που λεει "ναι" επειδη τυγχανει να εχουμε το ιδιο γουστο στις γυναικες και στις τυροπιτες.

O Καμμενος π.χ. ελεγε ΟΧΙ...

πολυ ομορφα, περνας την πρωτη φαση... παμε στο παρασυνθημα... π.χ. σε πιστευω?? ναι/οχι... εστω ναι... ωραια! ποιες ειναι οι αποψεις σου για την παιδεια?? Δεν εχεις?? κριμα... τα λεγαμε...

Προσωπικα, το μονο που πιστευω ειναι οτι ειδικα "η ριζικη αλλαγη και η προοδος" δεν προκειται να προελθει απο τον οποιονδηποτε παπαρισκο βαζεις στην βουλη για να μιλησει "εξ ονοματος σου" για 4 χρονακια.

Η ριζικη αλλαγη και η προοδος θα προελθει πρωτα απο μας...

Οσο εμεις δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε πραξη (ΣΩΣΤΑ) την αμεση δημοκρατια τοσο θα υπαρχουνε πολιτικαντηδες οι οποιοι θα προσπαθουν να μας πεισουν οτι "αυτοι ξερουν καλυτερα τι ειναι το σωστο για την χωρα και για σενα".

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] Οπότε από τον δικομματισμό που βρίζαμε και βρίζουμε, απελευθερωνόμαστε και πάμε σε έναν νέο δικομματισμό που μένει να τον δούμε και να τον μάθουμε.

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] Οπότε από τον δικομματισμό που βρίζαμε και βρίζουμε, απελευθερωνόμαστε και πάμε σε έναν νέο δικομματισμό που μένει να τον δούμε και να τον μάθουμε.

Με δουλευεις ρε Γιαννη?

Δηλαδη ποτε στη ζωη σου γενικα δεν ειχες να κανεις ή την μια ή την αλλη επιλογη???

Μια ζωη σε ενα "δικομματισμο" ειμαστε.

Δυσαρεστες εξαιρεσεις οι φορες που εχεις μονο μια επιλογη.

Χαρουμενες εξαιρεσεις οι φορες που εχεις περισσοτερες απο 2... :hehe:

Για αλλο λογο βριζαμε τον (δικο σου) δικομματισμο και το ξερεις... μην γραφουμε τα αυτονοητα.

Με δουλευεις ρε Γιαννη?

Δηλαδη ποτε στη ζωη σου γενικα δεν ειχες να κανεις ή την μια ή την αλλη επιλογη???

Μια ζωη σε ενα "δικομματισμο" ειμαστε.

Δυσαρεστες εξαιρεσεις οι φορες που εχεις μονο μια επιλογη.

Χαρουμενες εξαιρεσεις οι φορες που εχεις περισσοτερες απο 2... :hehe:

Για αλλο λογο βριζαμε τον (δικο σου) δικομματισμο και το ξερεις... μην γραφουμε τα αυτονοητα.

Δικό μου; Παλιά στο Τέξας. Θέλω να δω συνεργασίες και πολυφωνία. Όχι συνεργασίες πνιγμένων ή κωλοτουμπάτων, αλλά σοβαρών ανθρώπων. Το ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά τι να κάνουμε; Αν σας αρέσει ο νέος δικομματισμός επειδή το ένα από τα δύο συστατικά πλέον σας εκφράζει, δεκτό.

Φιρστ (εχω γινει [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]) Τα χρηματα πηγανε σε επενδυσεις κινητων αξιων (μετοχες) μετα απο αποφαση της συνελευσης των μετόχων (που το 51%+ το ειχει ο βασικος) και αγορες παγιων (οικοπεδο στην ανω Ραχουλα Ημαθίας) με εξωφρενικες τιμες

Σεκοντ Απεδειξε το. Καλα τα λες και οι οφσορ ηταν πολυ in πριν γινουν πλην, αλλα αν δεν το αποδειξεις εγκλημα δεν υπαρχει.

Εχε υποψιν σου οτι γυρω στο 1/3 εως 1/2 των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες εκεινη την εποχη παιχτηκε στο χρηματιστηριο.Μιλαμε για τεραστιο ποσο το οποιο αν δεν ειχε ξεπλυθει ,αλλα ειχε επενδυθει , θα το καταλαβαινες σιγουρα ,γιατι θα μιλαγαμε για αναπτυξη μαμουθ στην ελλαδα.

Τωρα με τη λογικη του στυλ απεδειξε το ,ενω αλλοι εχουνε τα γενια και τα χτενια , πες μου τι εχει αποδειχθει στην ελλαδα ως σκανδαλο και ποιος εχει μπει φυλακη.

Αρα η ελλαδα ειναι η πιο αδιαφθορη χωρα και να ευχαριστουμε το πασοκ και τη νδ για αυτο. Και να τους ξαναψηφισουμε ολοι φυσικα. :p

Εχε υποψιν σου οτι γυρω στο 1/3 εως 1/2 των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες εκεινη την εποχη παιχτηκε στο χρηματιστηριο.Μιλαμε για τεραστιο ποσο το οποιο αν δεν ειχε ξεπλυθει ,αλλα ειχε επενδυθει , θα το καταλαβαινες σιγουρα ,γιατι θα μιλαγαμε για αναπτυξη μαμουθ στην ελλαδα.

Ε; Μήπως πρέπει να ξεδιαλύνεις κάποια πραγματα στο μυαλό σου; Στην επιχείρηση εισρέουν χρήματα μόνο στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Ο επιχειρηματίας πουλώντας μετοχές της επιχειρησης του στη δευτερογενή αγορά (δλδ στο χρηματιστήριο) εισπράττει χρήματα για την τσέπη του. Απλουστευμένα να στο πω οτι για την επιχείρηση αυτή καθεαυτή της είναι αδιάφορο αν η μετοχή της κάνει 30 απανωτά limit up ή limit down. Απο όλο αυτό το σκαμπανευασμα οι ταμειακές ροές που θα παρατηρήσεις είναι 0. (Αφήνω έξω θέματα όπως τις σχέσεις με τους μετόχους σε τέτοιες περιπτώσεις ή πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν οι επόμενες ΑΜΚ).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RvSaOIK79eQ]newsIt.gr Χ.Α. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές - YouTube[/ame]

Άντε πότε θα ντυθούν με σβάστικες και θα ουρλιάζουν "Είμαστε Χρυσαυγίτες και Φασίστες, φρικτός θάνατος σε όλους τους μετανάστατες. Hail Hitler / Ουγκα μπούγκα / ταμ ταμ κλπ";

Άλλα έχω ακούσει και ανησυχώ.

BONUS μερικοί δοσίλογοι

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...

http://sfoulidis.landofheroes.org/dosilogoi/dosilogoi.htm

Έπρεπε να πάρουν 7% για να τους φωνάξει ο Ευαγγελάτος και τα αφεντικά του στο σκάι !!! Έτσι ειναι οποιος έχει δύναμη τον αναγνωρίζουμε ,,, 20 μέρες πρίν περιοριζόταν σε ειρωνίες!!!

Οτι μπουρδελοεκπομπή με οποιον βρωμο-π00στα και πατσαβούρα υπαρχει την παίζουνε να βγάζανε 10 λεπτα ενα ( ακραιο εστω ) κομμα που συμμετέχει στις Εθνικές Εκλογές δεν μπορούσαν και ας αποφάσιζε ο κόσμος το ποιόν τους .

Προκειται περι γελοιοτητας ...Κακοι,στραβοι αναποδοι,τους ψηφισε πολυ μεγαλο ποσοστο για μικρο κομμα,γιατι να απαγορευσουν?

Δεν ξερω βεβαια ποιος ειναι ο πιο ηλιθιος.

Αυτος που δεν ξερει οτι εγερθητι σημαινει σηκω και οχι σηκωθειτε?

Αυτος που δουλευει στα ΜΜΕ και δεν ξερει οτι αν το μεγαλοποιησει και το κανει θεμα προσφερει τσαμπα προβολη ΑΜΕΣΑ?

Η μποφιλιου που βγαινει και λεει "να πεθανουνε οσοι ψηφισαν χρυση αυγη" (τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI]Basilis lebentis leventis - Βασίλης λεβέντης Kanali 67 enosi - YouTube[/ame] )

Οι δημοσιογραφοι, δεν εχουν συναισθηση μαλλον του πως τους αντιμετωπιζει ο κοσμος. Το να προβαλλουν καποιον που τους προσεβαλε, τον ηρωοποιουν αμεσα.

Αν ήταν άντρας και είχε πηδήξει όλες τις γερμανίδες θα τα πίστευες αυτά;

Γυναίκα που της άρεσε υπερβολικά το πήδημα ήταν και όπως όλες θέλει να πληρώνετε για αυτό. Όποιος πει ότι πηδάει τσάμπα μάλλον τον παίζει μόνος του. : P

Αυτά τα ηθικοπλαστικά είναι μουσουλμανικά κατάλοιπα της τουρκοκρατίας

έχω μεγάλο σεβασμό στον Νικήτα Κλιντ σαν καλλιτέχνη (κατά κάποιους γνωστός σαν X-Ray) και σε αυτή την επιστολή που στέλνει στον Τσίπρα συμφωνώ 100%...

Νικήτας Κλιντ προς Αλέξη Τσίπρα: Κάντε συγκυβέρνηση και παλέψτε - Πολιτική - Ελλάδα | Cosmo.gr

έχω μεγάλο σεβασμό στον Νικήτα Κλιντ σαν καλλιτέχνη (κατά κάποιους γνωστός σαν X-Ray) και σε αυτή την επιστολή που στέλνει στον Τσίπρα συμφωνώ 100%...

Νικήτας Κλιντ προς Αλέξη Τσίπρα: Κάντε συγκυβέρνηση και παλέψτε - Πολιτική - Ελλάδα | Cosmo.gr

Είναι καλό παιδί!! Συμφωνώ κι εγώ..

πολυ ωραιο και εξυπνο γραμμα, χωρις τετριμμενες κοινοτοπιες. Με αντιληψη.

"ασε τον δρομο του δογματος και του ανεξελεγκτου συναισθηματος στο ΚΚΕ και στην Χρυση Αυγη"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.