Myralis Μάϊος 10, 2012 #1481 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, αλλά κυκλοφορεί.Η παγίδα των νέων εκλογών | δημοκρατίαΉμουν μόλις 3 χρονών για να ξέρω, αλλά πρακτικά αυτός δεν είναι και ο λόγος που επικαλούντε οι ΚΚΕδες όταν τους ρωτάνε γιατί συγκυβέρνησαν με την ΝΔ το '89? "Για να δικαστεί ο Α. Παπανδρέου"?Βέβαια αμέσως μετά το αλλάζουν και, με έναν συλλογισμό που χάνω, καταλήγουν να λένε ότι έφταιγε ο ΣΥΝ...Πάλι στα ίδια λοιπόν, αλλά τώρα δεν θέλουν να δικαστεί ο ΓΑΠ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 10, 2012 #1482 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Με τον Βαλιανάτο δεν ασχολείται ούτε η μάνα του. Αν ψάχνεις μέσα σου για ένα λόγο ώστε να μην ψηφίσεις ΔΞ κάντο αφού διαβάσεις το πρόγραμμά του. Μην ψάχνεις για αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "Τεχνοκράτης και αυτός που την λέξη ηθική θα την ξεχάσει;"Όχι, παρεξήγησες., πραγματικά δεν τον ήξερα καθόλου.Απλά όταν ακούω την λέξη τεχνοκράτης, βγάζω σπυράκια. Διότι όπως προειπωθηκε στο thread, τεχνοκράτης με τεχνοκράτης διαφέρει...Άλλο ο ειδικός στην ανάλογη θέση, και άλλο ο τεχνοκράτης που το μόνο που ξέρει είναι οικονομική θεωρία, αλλά απο "γενικές" γνώσεις....σκράπας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 10, 2012 #1483 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Ήμουν μόλις 3 χρονών για να ξέρω, αλλά πρακτικά αυτός δεν είναι και ο λόγος που επικαλούντε οι ΚΚΕδες όταν τους ρωτάνε γιατί συγκυβέρνησαν με την ΝΔ το '89? "Για να δικαστεί ο Α. Παπανδρέου"?Βέβαια αμέσως μετά το αλλάζουν και, με έναν συλλογισμό που χάνω, καταλήγουν να λένε ότι έφταιγε ο ΣΥΝ...Πάλι στα ίδια λοιπόν, αλλά τώρα δεν θέλουν να δικαστεί ο ΓΑΠ?Λενε οτι εφταιγε ο ΣΥΝ ή ο Κωνσταντοπουλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 10, 2012 #1484 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Όχι, παρεξήγησες., πραγματικά δεν τον ήξερα καθόλου.Απλά όταν ακούω την λέξη τεχνοκράτης, βγάζω σπυράκια. Διότι όπως προειπωθηκε στο thread, τεχνοκράτης με τεχνοκράτης διαφέρει...Άλλο ο ειδικός στην ανάλογη θέση, και άλλο ο τεχνοκράτης που το μόνο που ξέρει είναι οικονομική θεωρία, αλλά απο "γενικές" γνώσεις....σκράπας.Ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει πέσει δουλειά σε πολλαπλά θέματα και πιθανών να σου φανεί ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 10, 2012 #1485 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Λοιπόν, μπορώ να πω ότι με βρίσκει σύμφωνο στο σύνολο των θέσεων της. Ιδίως στάθηκα εδώ:Κι επειδή αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά «θεωρητικό», ας κάνουμε μια εντελώς πρακτική ερώτηση: ποιος ευθύνεται για τις ανορθόγραφες λεζάντες των τηλεοπτικών σταθμών, ακόμα και της κρατικής τηλεόρασης; Ποιος κρατικός φορέας, αν όχι κάποιος ο οποίος θα υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας, θα έχει την ευθύνη της καλλιέργειας και της ανάδειξης της ελληνικής γλώσσας; Ποιος θα προστατεύσει τις νέες γενιές από τη λαίλαπα των greeklish;Η γλώσσα μας, το ουσιωδέστερο συστατικό της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της εθνικής μας συνοχής, έχει περάσει από τόσους διδακτικούς πειραματισμούς εις βάρος πάντοτε των νέων, που σήμερα μεταφράζουν από αγγλικά στα ελληνικά για να μιλήσουν και τελειώνουν ακόμη και το ελληνικό πανεπιστήμιο με ένα λεξιλόγιο που με βία υπερβαίνει τις 500 λέξεις , χωρίς να μπορούν να γράψουν στοιχειωδώς ορθογραφημένα. Χρειαζόμαστε μια καθαρή και χτενισμένη νέα ελληνική, χωρίς τους «μαλλιαρούς» πειραματισμούς του ’80 που μας δυναστεύουν έως σήμερα, όπου η γραμματική και το συντακτικό της θα διδάσκονται από νωρίς. Είναι επίσης απαραίτητη η διδασκαλία των αρχαίων από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι χωρίς τα αρχαία είναι αδύνατον να μιλήσεις σωστά τα νέα, ή να έχεις συνείδηση των όσων λες. Αν ένα παιδί σήμερα δεν μπορεί να κατανοήσει τον Καβάφη, ή τον Παπαδιαμάντη, αυτό οφείλεται στην παιδευτική μας ένδεια και στο ότι κάναμε τα παιδιά πειραματόζωα στις πολιτικές μας συγκρούσεις για το γλωσσικό ζήτημα.Διαβασμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2012 #1486 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Για να κλεισω γιατι η γελιοτητα εχει κ τα ορια της.1)Δεν εκλαψα για κατι απλα διαφωνω με την ισοπεδοτηκη (εσκεμμενα) σταση σου και φυσικα δεν σε εβρισα.2)Ριζοσπαστη δεν διαβαζω η μαλλον διαβαζω εντελως τυχαια αμα τον βρω πεταμενο πουθενα, οπως επισης και ελευθεροτυπια (παλια) ,εθνος, βημα και τα νεα και καμια φορα real news γενικως προτιμω οσο γινετε πολυχρωμη ενημερωση.3)Δηλ κ που μου προβαλεις το εν λογω κοινωνολογο πρεπει να πεισθω επειδη επικαλεστικες αυθεντια? Μπορω επισης να σου παραθεσω αποψεις του Noam Chomsky που θεωρηται ενα απο τα μεγαλυτερα μυαλα του αιωνα μας.4)Το τελευταιο σου ποστ ειναι πραγματικα αστειο, υπαρχουν απειροι ιστορικοι επιστημονες που αναφερονται στην συγχρονη ιστορια ή τουλαχιστον πιστευω οτι αυτοι που εγω εχω διαβασει ειναι αντικειμενικοι και σοβαροι στην δουλεια τους ιστορικους που βασιζονται σε πηγες που προερχονται κ απο τον τοτε δεξιο κ αριστερο χωρο.Αλλα οπως κ να εχει δεν υπαρχει καν αυτο το ζητημα για κανεναν νοημων ανθρωπο, οσο αφορα την δραση του ΕΛΑΣ εναντιον τον γερμανων. Τωρα το τι λεει ο μουσατος της ΧΑ δεν νομιζω οτι εχει κ καποια αξια.5)Το τελευταιο τραγελαφικο ειναι πως με αποκαλεις κνιτη μονο κ μονο επειδη η λεξη "μικροαστος" ηχει πολυ ντεμοντε ή γραφικη στα αυτια σου, μαλιστα κοπιεησταρω αρλουμπολογιες του ριζοσπαστη. Μιλαμε το ποσο "μεσα" πεφτεις δειχνει ποσο αξιξεις τους παραπανω χαρακτηρισμους μου κ. Καψη και φυσικα την εξαρτηση σου απο παντως τυπου στερεοτυπα.Δηλαδη γιατι οτι λεει ο μουσιας δεν εχει καποια αξια?Μην γινεσαι μισανθρωπος, εχετε τοσα κοινα1) Πιστευετε και οι δυο οτι μονο το κομμα που γουσταρετε/εγκρινετε εδιωξε τους γερμανους απο την Ελλαδα 2) Αναμασατε συνεχεια την λεξη "αγωνας" και τα παραγωγα της 3) Εχετε εφαμιλλες γνωσεις ορθογραφιας ,γραμματικης και συνταξης ( βλεπε δικα σου bold - η παρεα του μουσατου παει να πουλησει αρχαιοελληνικο υφος και δεν ξερει οτι "εγερθητι" ειναι β'ενικο, σημαινει "ΣΗΚΩ", οχι "ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ" , "εγέρθητω" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,τονιζεται στο "η" και ειναι εγερθήτω και ειναι Γ'ΕΝΙΚΟ ,δηλαδη σημαινει "να σηκωθει αυτος)4) Ειστε και οι δυο απολυτως πεπεισμενοι οτι ειστε ανωτεροι απο τους αλλους. Αυτος ειναι επειδη πιστευει ειναι αρια φυλη, εσυ εισαι πεπεισμενος ,επειδη οσα λεει ο μουσατος δεν εχουν κ καποια αξια, α και υπαρχουν και απειροι ιστορικοι επιστημονες που τα λενε...Μην βιαζεσαι και τοσο να τον ακυρωσεις τον μουσια...Man hasst nur, was man ist(ο καθενας μισει, αυτο που ο ιδιος ειναι)K.Tucholsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 10, 2012 #1487 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Επίσης, δίκαιη στάση έχει και αυτό το άρθρο.Πάντως σε προηγούμενες σελίδες εδώ στο thread, πήρε το μάτι μου ότι ο Τζημερός ακολουθεί πολιτική του Μοντί, εκ του οποίου υπάρχουν παραδείγματα για αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες περί αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 10, 2012 #1488 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Επίσης, δίκαιη στάση έχει και αυτό το άρθρο.Πάντως σε προηγούμενες σελίδες εδώ στο thread, πήρε το μάτι μου ότι ο Τζημερός ακολουθεί πολιτική του Μοντί, εκ του οποίου υπάρχουν παραδείγματα για αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες περί αυτού.Μπούρδες λέει . Καμία σχέση δεν έχει ο κατσικοκλέφτης του κοινού ποινικού δικαίου που θα πάει φυλακή, με τον μεγαλοκλέφτη πολιτικό του συστήματος, που δεν τον αγγίζει ο νόμος επειδή ο ίδιος τον φτιάχνει όπως θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 10, 2012 #1489 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Σωστά, είναι επειδή οι άλλοι παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsoureki Μάϊος 10, 2012 #1490 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 ΥΓ Αφού είναι παιδί του συστήματος και των αμερικανώνε, γιατί τον πολεμούν τόσο πολύ αυτόν τον Τσίπρα;Πραγματικά παράξενο. Η τελευταία ανάλογη περίπτωση αμερικανοαναθρεμένου που θυμάμαι (Γιωργάκης - Jeffrey) δεν είχε δεχθεί πόλεμο από κανέναν. Μάλιστα όλα τα ΜΜΕ το είχαν βουλώσει, ενώ κάποια που σήμερα το παίζουν αποστασιωποιημένα τότε είχαν φτιάξει μέχρι και [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UrOvlFBtZS0]αμερικάνικο ύμνο του ΠΑΣΟΚ[/ame] Ακόμα και τα blogs έδειχναν να φοβούνται τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από CIA, FBI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 10, 2012 #1491 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Κλεινουν το καναλι 67 - 2012 remix ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 8-5-12 - YouTube!Για την Δημιουργια Ξανα θα επαναλαβω οσα ειχα πει.Οτιδηποτε ξερω, το ξερω απο το στομα του προεδρου."Εμεις το μνημονιο το υπογραψαμε και την υπογραφη μας την σεβομαστε"troktiko » ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμεΔημιουργία Ξανα: Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμε - dimiourgia xana to mnimonio to ypograpsame kai tin ypografi mas prepei na tin sevastoumeΔεν θα κατσω καν να αναλυσω απο ποσες μεριες μπαζει η παραπανω δηλωση.Θα αρκεστω να πω οτι "μνημονιακο" κομμα θα ψηφισω ΜΟΝΟ αν κατεβαινουν 2 κομματα και το αλλο ειναι η ΧΑ.Το οτι διαφημιζει καποιος "πολιτικη χωρις πολιτικους" δεν ειναι πανακεια!Και οι τραπεζιτες ΔΕΝ ειναι πολιτικοι... Και ειχατε/ειχαμε πριν 15 μερες μη-πολιτικο για αρχηγο...Το αλλο το ξαναειπα πριν 2-3 σελιδεςΤο βραδυ των εκλογων ο Τζημερος δηλωσε οτι ευαγγελιζεται κυβερνηση τεχνοκρατων τυπου Μοντι για να βγουμε απο την κριση... Αυτα τα 2 εμενα μου φτανουν για να μην ξανακουσω τις λεξεις "δημιουργια ξανα" μαζι σε μια προταση...Αν εσας με το χερι στην καρδια αυτα σας δειχνουν κατι διαφορετικο απο αυτο που ειχατε πριν 1 μηνα στην Ελλαδα (μνημονιο-παπαδημος) επειδη απλα οι βουλευτες του εχουν 5 χρονια ενσημα "go ahead and vote". Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 10, 2012 #1492 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Βασικα το βέλτιστο θα ηταν κυβερνηση τεχνοκρατών με υποχρέωση να περνανε οι νομοι απο κοινοβουλευτικη πλειοψηφία 180 αριστερών βουλευτων με ευρωπαϊκο προσανατολισμο.Ξερω ονειρωξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 10, 2012 #1493 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Για την Δημιουργια Ξανα.........go ahead and vote". Είδες πως βάζοντας τελίτσες μπορώ να διαστρεβλώσω πλήρως το νόημα του post σου? Κοίτα αν το δεις "άσπρο μαύρο" έχεις απόλυτο δίκιο και την λογική σου την ακολούθησα στις προηγούμενες εκλογές (δεν τον ψήφισα για αυτό το λόγο "Μνημόνιο YES? Εγώ τότε NO!"). Αν κάτσεις και ακούσεις στην συνέντευξη τι λέει περί μνημονίου (300+ σελίδες μέσα στις οποίες έχει και καλά και κακά και πράγματα που χρόνια είναι στα προγράμματα των κομμάτων, αλλά δεν τα κάνουν διότι δεν τα συμφέρει) καταλαβαίνεις ότι παίζει και η άποψη γκρίζο. Ίσως το ίδιο γκρίζο να παίζει και στα περί Μόντι (Pythons?) κυβέρνησης. Το ερώτημα τώρα είναι το εξής. Ριψοκινδυνεύεις το γκρίζο; Ξέρεις ότι δεν θέλεις το μαύρο (μνημόνιο με όλα τα βάρη στον μισθωτό/συνταξιούχο ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και σαμπάνιες στην Βουλή), ότι μπορεί να βρεθείς με δραχμή και αυτό να είναι το μικρότερο σου βάσανο με το άσπρο (ΣΥΡΙΖΑ κ.τ.λ), αλλά τι παίζει με το γκρίζο; Η συνταγή του μνημονίου είναι δηλητήριο όπως εφαρμόζεται, αλλά ίσως απλά να φταίει ο μάγειρας για αυτό, ένας μάγειρας που ξέρουμε ότι είναι διεφθαρμένος και άχρηστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 10, 2012 #1494 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 [MENTION=22691]Tsoureki[/MENTION] [MENTION=4171]deninho[/MENTION]Συγνώμη, (πραγματική ερώτηση, δεν ειρωνεύομαι), αλλά πως προκύπτει ότι ο Cool Alexis είναι αμερικανόθρεφτος?Να ο Τσίπρας, να ο Γιώργος Α. Παπανδρέου - Βικιπαίδεια. Η διαφορές κάνουν μπαμ.Το αν είναι του συστήματος ή όχι, μένει να αποδειχθεί, το σίγουρο είναι ότι χαλάει την σούπα των Βενιζέλο-Σαμαρά.[MENTION=10736]Thrael[/MENTION] Ο τότε ΣΥΝ που γενιόταν? ο Κωσταντόπουλος? ο Αλαβάνος? η Δαμανάκη?Κάτι από όλα ακούγεται, δεν ήταν αυτό το συμαντικό από αυτά που έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 10, 2012 #1495 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 E νταξει αμα παμε στο οτι "καλα τα λεει το μνημονιο" εγω δεν θα κατσω να συζητησωΤα πραγματα ειναι απλα... Το μνημονιο λεει ενα 90% ΣΩΣΤΑ και εφαρμοσιμα πραγματα που οπως λες ειναι εδω και χρονια στις προεκλογικες εξαγγελιες (και οχι στις μετεκλογικες πραξεις) και το αλλο 10% ειναι παραδοση εθνικης κυριαρχιας στους τραπεζιτες.Δηλαδη αν εγω πω ΟΧΙ σε αυτο το πραγμα ειναι παραλογος και οπισθοδρομικος και αναρχοκουμμουνι και αντι-Ευρωπαιστης και οτι αλλο γκαριζει ο Μπεννυ Χιλλ και ο καθε καραγκιοχης Τζημερος??? Λιγο λογικη ρε παιδια...Πρεπει δηλαδη να μου φερουνε τον Αμπντουλ (ή τον Καιαδα) εδω να με μαστιγωνει για να κανω το αυτονοητο?? Το να ψηφισω μνημονιο (προσεξε μιλαω για το αγνο μνημονιο, οχι αυτο που πρακτικα θελουν να εφαρμοσουν οι συνωμοσιολογοι τραπεζιτες της λεσχης Μπιλντεμπεργκ κλπ κλπ) ειναι σαν να παραδεχομαι οτι σαν Ελληνας (ψηφοφορος και πολιτικος) ειμαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διαχειριστω ή να εκλεξω καποιον να διαχειριστει την χωρα και να κανει τα αυτονοητα. Γιαυτο και φερνω καποιον αλλον να τα κανει και ως ανταλλαγμα του δινω λωκο...Εγω αυτο το πραγμα με την ποταπη ψηφο μου ΔΕΝ θελω να το παραδεχτω.And now for something completely different...Οταν ο Τζημερος και ο καθε μνημονιακος παπαρισκος δηλωνει "θα πρεπει να κανουμε αυτα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ... το χρειαζομαστε" εμενα με εχει χασει.Η Θατσερ χρειαστηκε να εφευρει πολεμο για να περασει τις παπα@%!#%ς "ή υπαρχει δρομος ή θα τον δημιουργησουμε"Φιλος τα πραγματα ειναι απλα!Θελεις να διωξεις το 99% των δημοσιων υπαλληλων για να εξυγιανεις το κρατος??Καντο!Θελεις να αυξησεις το ΦΠΑ στο 98% ??? Καντο!Θελεις να καταργησεις τις συνταξεις και να μειωσεις τους μισθους σε ολους τους τομεις για να τραβηξεις πολυεθνικες??? Καντο!Το μνημονιο μπορεις να μου πεις ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ????? Το οποιο πετρελαιο και φυσικο αεριο και... βοσκοτοπο εχουμε γιατι θες να το δωσεις???Για μενα οποιος λεει ναι στο μνημονιο το χρησιμοποιει απλα σαν δικαιολογια για να λες "δεν θελω να τα κανω εγω!!! οι αλλοι με αναγκασαν!!" ??Εχει ενα τεραστιο Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 10, 2012 #1496 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 πολυ ενδιαφερον άρθροΈνα μικρό μάθημα τραπεζικής - Capital.grτι θα δουνε τα ματακια μας αν αναλαβει ο Τσιπρας :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 10, 2012 #1497 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Για την Δημιουργια Ξανα θα επαναλαβω οσα ειχα πει.Οτιδηποτε ξερω, το ξερω απο το στομα του προεδρου."Εμεις το μνημονιο το υπογραψαμε και την υπογραφη μας την σεβομαστε"troktiko » ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμεΔημιουργία Ξανα: Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμε - dimiourgia xana to mnimonio to ypograpsame kai tin ypografi mas prepei na tin sevastoumeΔεν θα κατσω καν να αναλυσω απο ποσες μεριες μπαζει η παραπανω δηλωση.Θα αρκεστω να πω οτι "μνημονιακο" κομμα θα ψηφισω ΜΟΝΟ αν κατεβαινουν 2 κομματα και το αλλο ειναι η ΧΑ.Το οτι διαφημιζει καποιος "πολιτικη χωρις πολιτικους" δεν ειναι πανακεια!Και οι τραπεζιτες ΔΕΝ ειναι πολιτικοι... Και ειχατε/ειχαμε πριν 15 μερες μη-πολιτικο για αρχηγο...Το αλλο το ξαναειπα πριν 2-3 σελιδεςΤο βραδυ των εκλογων ο Τζημερος δηλωσε οτι ευαγγελιζεται κυβερνηση τεχνοκρατων τυπου Μοντι για να βγουμε απο την κριση... Αυτα τα 2 εμενα μου φτανουν για να μην ξανακουσω τις λεξεις "δημιουργια ξανα" μαζι σε μια προταση...Αν εσας με το χερι στην καρδια αυτα σας δειχνουν κατι διαφορετικο απο αυτο που ειχατε πριν 1 μηνα στην Ελλαδα (μνημονιο-παπαδημος) επειδη απλα οι βουλευτες του εχουν 5 χρονια ενσημα "go ahead and vote".Παραθέτεις ποστ από το τροκτικό που συγκρατούν μια φράση από μια ολόκληρη συνέντευξη (την οποία δεν έχω ακούσει). Σου παραθέτω την χτεσινή συνέντευξη στην οποία αναπτύσσει τη θέση του κόμματος για το μνημόνιο. Αν θες άκουσέ τη για να κρίνεις με βάση αυτά που ακούς όχι αυτά που σου πλασάρουν φιλτραρισμένα για να ακούσεις.Επίσης όσον αφορά τους τεχνοκράτες είναι η ίδια δαιμονοποίηση που τυγχάνει στην Ελλάδα και το κεφάλαιο.Τεχνοκράτες=Λαμόγια που εκμεταλλεύονται τους πολίτεςΕπιχειρηματίες=Λαμόγια που εκμεταλλεύονται τους εργάτεςBy default.Λες και είναι κακό ο Υπουργός που υπογράφει για ένα θέμα να ξέρει που βάζει την υπογραφή του.Η γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε ηθικούς τεχνοκράτες με @@. Ουτοπικό; Το ίδιο και το να φύγουν όλοι οι μετανάστες, να δημιουργηθούν 1.000.000 θέσεις εργασίας από επιχειρήσεις που πρέπει να ανοιχτούν από τρελούς, να παταχτεί η φοροδιαφυγή και πολλά άλλα. Την ουτοπία που πιστεύουμε τη διαλέγουμε. Η δική μου ουτοπία είναι να μπει ο Τζήμερος στη Βουλή και να βγει η ΧΑ και το ΚΚΕ που δεν προσφέρουν τίποτα στην πολιτική σκηνή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 10, 2012 #1498 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Τροφή για φιλτράρισμα αξίζει να την ακούσετε (αν όχι ήδη).Μέρος 1° streaming ή το κατεβάζετε από εδώ στον υπολογιστή σας Μέρος 2° streaming ή το κατεβάζετε από εδώ στον υπολογιστή σας Μέρος 3° streaming ή το κατεβάζετε από εδώ στον υπολογιστή σας Μέρος 4° streaming ή το κατεβάζετε από εδώ στον υπολογιστή σαςΜην σταματήσετε αν δεν ακούσετε τουλ έως και το Μέρος 2°. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 10, 2012 #1499 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Πρεπει δηλαδη να μου φερουνε τον Αμπντουλ (ή τον Καιαδα) εδω να με μαστιγωνει για να κανω το αυτονοητο?? Το να ψηφισω μνημονιο (προσεξε μιλαω για το αγνο μνημονιο, οχι αυτο που πρακτικα θελουν να εφαρμοσουν οι συνωμοσιολογοι τραπεζιτες της λεσχης Μπιλντεμπεργκ κλπ κλπ) ειναι σαν να παραδεχομαι οτι σαν Ελληνας (ψηφοφορος και πολιτικος) ειμαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διαχειριστω ή να εκλεξω καποιον να διαχειριστει την χωρα και να κανει τα αυτονοητα. Γιαυτο και φερνω καποιον αλλον να τα κανει και ως ανταλλαγμα του δινω λωκο...Εγω αυτο το πραγμα με την ποταπη ψηφο μου ΔΕΝ θελω να το παραδεχτω.Έχει πει πολλές φορές πως το μνημόνιο είναι ντροπή για τη χώρα. Διότι είναι σαν να γκρεμίζεται το σπίτι σου και εσύ να κάθεσαι και να το κοιτάς. Και έρχεται ο γείτονας και σου λέει πως να αποφύγεις κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πράγματα στο μνημόνιο τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει χρόνια τώρα. Και προφανώς δε μιλάω για το πώς "ερμήνευσε" το μνημόνιο το ΠΑΣΟΚ πρώτα και αργότερα η ΝΔ. Οι δανειστές ήθελαν έσοδα. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρούμε έσοδα χωρίς να χρειαστεί να πειράξουμε απολύτως τίποτα από τον κομματικό μας στρατό; Άμεση και έμμεση φορολογία αντί να κάνουν αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Και όλο το χρέος να μας διέγραφαν τώρα, πάλι θα ξαναφούσκωνε αν δεν αλλάζαμε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 10, 2012 #1500 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 [MENTION=2474]Γιωργος_Μ[/MENTION] : Έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο του Πλεύρη ή απλά λες ότι σου πούνε;Δεν εχω διαβασει βιβλια του , αλλα εχω ακουσει πολλες φορες τις αποψεις του στην τηλεοραση.Περιμένεις να σου απαντήσω σοβαρά μετά απο αυτό; Στην τελική ζητήστε τους ψήφο ανοχής και αφήστε τους να εκτεθούν αν δε σας τη δώσουν. Αλλά τι νουμοσύνη να περιμένεις απο άτομα που δεν βλέπουν το προφανές. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως την σκαπουλάρετε κάθε Πάσχα....Πρωτον δεν ειμαι τσιπραιος για να ανοιξω ολοκληρη κουβεντα για αυτο , αλλα οχι και να μας πουλαει τρελιτσα ο βενιζελος και ο σαμαρας και να τα τρωμε αχωνευτα.Σαν να σου πω εγω σου δωριζω το σπιτι μου και ταυτοχρονα να το εχω υποθηκευσει σε 3 τραπεζες.ΥΓ Και οσο για το προσωπικο σχολιο και λιγα λεω , κρατιεμαι για να μην ξεφυγει η κουβεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.