Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Όλες οι θεωρίες καλές είναι....στην θεωρία, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης παράγει ίπποδυναμη, όσοι λειτουργούν μέσα σε πραγματικά αυτοκίνητα και όχι βιβλία μηχανολογιας, παράγουν διοξείδιο,μόνοξειδιο κλπ.

Αν ζεις μακριά απο την Αθήνα θα σου φαίνεται κ γάμω τις εφευρέσεις, με ένα σαββατοκύριακο στο κέντρο όμως σύντομα θα αλλάξεις γνώμη....

Πες μου για τον μηδενισμό μου και το αντικομμουνιστικο μου μενος όσα θες...Στον στρατό θα δεις πόσο άριστοι στρατιώτες είναι οι κνιτες ,καθότι είναι απολύτως συνηθισμένοι σε αυστηρότατη πειθαρχία (με διαφορετικά βέβαια προσωπεία)

Πες μου όσα θες για το δεν ταυτίζεται και τις ωραίες ιδεολογιες,μπλα μπλα στο κέντρο ο άνθρωπος, οι κατσικες βελαζουν οι πεταλούδες πετούν κλπ...τα καθεστωτα και τα κόμματα τυπου χρυσή αυγή-ΚΚΕ έχουν κοινωνική οργάνωση με "πυραμίδοειδη συλλογικη νοημοσύνη ...το λένε κάτι ψεύτοδημοκρατες σαν και του λόγου μου (Noubel, M.Bauwens)...(βλέπε λημμα fixed hierarchy structures) και αυτοι φυσικα για λογους εντυπωσιασμου.

Δικαίωμα σου βέβαια να το βλεπεις διπολικα ,τύπου Παναθηναϊκός ΟλυμπιΑκος δηλ. "ο υπέροχος κομμουνισμος με τους αγωνιστές , ο αίσχρος φασισμός με τους νέο ναζί και την χρυσή αυγή.Σου αντιστοιχούν άλλοι τόσοι χρυσΑυγιτες που θα λένε ακριβώς τα ίδια που λες κι εσύ,με υποκείμενο τους εθνικιστές/δεξιούς/φασιστες/κλπ που αυτοί πάλεψαν για να μιλάω εγω σήμερα ελεύθερα το 1940 και το 1821 κλπ κΑι όχι το ΚΚΕ.Παντα οι αυταρχικες δομες κάθε πολιτικής αποχρωσης οικειοποιουνται ένα επίτευγμα για να εδραιωθούν στην συλλογική συνείδηση.

Μου αρεσει που τα επιχειματα σου βασιζονται παντα σε απαραδεχτα στερεοτυπα τα οποια μαλιστα τα κανεις και εντονα για να δωσεις εμφαση.

Τα περι στρατου, και μποεμ φοιτητες ειναι γελοιοτητες και πιστεψε δεν υπαρχει περιπτωση να γνωριζεις περισσοτερους κνιτες απο μενα. Το επομενο σοβαρο επιχειρημα σου θα ειναι οτι οι κινεζοι ειναι καλοι στα μαθηματικα ή οτι τρωνε μονο ρυζι?

Φυσικα βεβαια η ισοπεδοση κ ο χλεασμος των παντων απο μικροαστους του καναπε χωρις ιδεολογια και πιστευω ειναι συνηθησμενο φαινομενο. Με πρωτους και καλυτερους τα μπουμπουκια των καναλιων των οποιων τις αποψεις αναπαραγεις τελεια.

Οταν λοιπον θα ερθεις και εσυ στην θεση των δημοσιογραφων του τοσα χρονια ταυτηζαν αριστερους, αναρχικους, φασιστες, κκεδες και το "εγερθητι" φτασει στον καναπε σου, τοτε θα καταλαβεις την διαφορα.

Μπορω να πω οτι τους εχω "γνωρισει" και εχω βρεθει αντιμετωπος με "αγανακτησμενους πολιτες" της ΧΑ, ουτε τωρα τους εμαθα ουτε περιμενα τα καναλια να μου πουν τα κατορθωματα τους για να κανω συγκρισεις με τετοια βεβαιοτητα.

Φυσικα ξερω οτι ανθρωποι με τετοιες αποψεις ειναι καταδικασμενοι να σκυβουν κεφαλι ειτε σε κοκκινους, ειτε σε μπλε, ειτε σε μαυρους, φιλελευθερους, φασιστες, κομμουνιστες δεν εχει σημασια, δεν επηρεαζες ουτε προκειτε να επηρεασεις την κοινωνικη εξελιξη αλλα εως τοτε προσπαθησε να μην ντροπιαζεις αγωνες κ ιδανικα, επειδη σου χαλασε η βολη σου.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Συνέντευξη Τζήμερου

Με κάλυψε. Το απογοητευτικό είναι ότι υπάρχει αρκετός φανατισμός ακόμα και για να ακούσουμε τέτοιες φωνές. Εύχομαι να μπει στη Βουλή για να προβληθεί ακόμα περισσότερο.

Πράγματι πολύ καλός. Και εμένα με κάλυψε. Πάει ψηλά στην λίστα μου.

Υ.Γ.

Άσχετο.

Κάποια στιγμή ανέφερε 3 απλά παραδείγματα πολιτικών που του είχαν αφήσει θετικές εντυπώσεις από όλους τους χώρους - δεν του ζητήθηκε απλά το έφερε η κουβέντα. Παπαγιαννάκης. Αν ήταν εν ζωή και αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο άνθρωπος, θα τον ψήφιζα με χέρια και με πόδια. Πάντοτε όταν τον πετύχαινα στην τουβού καθόμουν να τον ακούσω. Τεράστιος.

Συνέντευξη Τζήμερου

Με κάλυψε. Το απογοητευτικό είναι ότι υπάρχει αρκετός φανατισμός ακόμα και για να ακούσουμε τέτοιες φωνές. Εύχομαι να μπει στη Βουλή για να προβληθεί ακόμα περισσότερο.

Επαρμένος (Καρα)δεξιός με όραμα.

Το στιλάκι του μου θυμίζει εκείνον τον αχώνευτο το Νίκο Δήμου.

Μακάρι να πείσει

Μου αρεσει που τα επιχειματα σου βασιζονται παντα σε απαραδεχτα στερεοτυπα τα οποια μαλιστα τα κανεις και εντονα για να δωσεις εμφαση.

Τα περι στρατου, και μποεμ φοιτητες ειναι γελοιοτητες και πιστεψε δεν υπαρχει περιπτωση να γνωριζεις περισσοτερους κνιτες απο μενα. Το επομενο σοβαρο επιχειρημα σου θα ειναι οτι οι κινεζοι ειναι καλοι στα μαθηματικα ή οτι τρωνε μονο ρυζι?

Φυσικα βεβαια η ισοπεδοση κ ο χλεασμος των παντων απο μικροαστους του καναπε χωρις ιδεολογια και πιστευω ειναι συνηθησμενο φαινομενο. Με πρωτους και καλυτερους τα μπουμπουκια των καναλιων των οποιων τις αποψεις αναπαραγεις τελεια.

Οταν λοιπον θα ερθεις και εσυ στην θεση των δημοσιογραφων του τοσα χρονια ταυτηζαν αριστερους, αναρχικους, φασιστες, κκεδες και το "εγερθητι" φτασει στον καναπε σου, τοτε θα καταλαβεις την διαφορα.

Μπορω να πω οτι τους εχω "γνωρισει" και εχω βρεθει αντιμετωπος με "αγανακτησμενους πολιτες" της ΧΑ, ουτε τωρα τους εμαθα ουτε περιμενα τα καναλια να μου πουν τα κατορθωματα τους για να κανω συγκρισεις με τετοια βεβαιοτητα.

Φυσικα ξερω οτι ανθρωποι με τετοιες αποψεις ειναι καταδικασμενοι να σκυβουν κεφαλι ειτε σε κοκκινους, ειτε σε μπλε, ειτε σε μαυρους, φιλελευθερους, φασιστες, κομμουνιστες δεν εχει σημασια, δεν επηρεαζες ουτε προκειτε να επηρεασεις την κοινωνικη εξελιξη αλλα εως τοτε προσπαθησε να μην ντροπιαζεις αγωνες κ ιδανικα, επειδη σου χαλασε η βολη σου.

Οσο πιο πολυ βλεπω να προσπΑθει καποιος να θιξει το ατομο μου για να ακυρωσει τα επιχειρηματα μου τοσο περισσοτερο πειθομαι κι εγω απο ταεπιχειρηματα μου.

Αν σε βολευει να με χαρακτηρισεις μικροαστο του καναπε για να δικαιολογησεις την ανεπαρκεια σου να απαντησεις κατι συγκεκριμενο στα απλα παραδειγματα και στους επιστημονες που παραθετω (ο bauwens ειναι ο γ@μω τους θεωρητικους των κενωνιων p2p) γκο αχεντ.

Τυπους σαν κι εσενα αντιμετωπιζω καθημερινα στις δημοσιες υπηρεσιες, ετοιμους να βρισουν οταν δεν θαχουν τι να πουν... κι απλα κρυβω το φολεξ και αρχιζω να κλΑιγομαι κι εγω για να μην νιωθουν μονοι...μονο που απο αυτους χρειαζομαι εγγραφα κι απο σενα δεν χρειαζομαι τιποτα.

Δεν μπορεις καν να συλλαβεις το αν επηρεαζω την κοινωνικη εξελιξη. Τουλαχιστον εκανα μια καλη προσπΑθεια οταν μου καναν την τιμη να με καλεσουν να πω 2 κουβεντες στο κινημα των διοδιων, κι αυτο που ανοιγει την χαραδρα αναμεσα στον τροπο μου και τον τροπο σου, ειναι πως εκει με καλεσαν σαν tsakona, ενω εσυ ,αναγομενος σε αυθεντιες τυπου αγωνιστες, κοπιπεησταρεις τις γνωστες αρλουμπολογιες του ριζοσπαστη περι αγωνων που εκανε αποκλειστικα το κκε κλπ...

ποιος Τζημερος ρε παιδιά, απαγόρεψη διαδηλώσεων, η αστυνομία θα εκπαιδευθεί κατά τα πρότυπα της Αστυνομίας των ΗΠΑ, ιδιωτικά πανεπιστήμια. Δεν μας φτάνουν όλα τα προβλήματα, θα μας κάνει και αμερική.

σε άλλα νέα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KecnPQ3Cyos]Enikos.gr ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ALPHA 09.05.2012.flv - YouTube[/ame]

τους ζόρισε λίγο μου φαίνεται, μάλλον σήμερα είναι η εκπομπή στις 12

απαγόρεψη διαδηλώσεων

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχει ακριβής οργάνωση και πρόβλεψη των διαδηλώσεων έτσι ώστε να μην προκαλούν προβλήματα στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Εδώ στην Ελλαδάρα μία ομάδα των 20 ατόμων μπορεί να κλείσει το δρόμο μπροστά από τη Βουλή. Γιατί έτσι μας αρέσει.

ιδιωτικά πανεπιστήμια

Τζιζ κακά ιδιωτικά πανεπιστήμια. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες το σύστημα δουλεύει τόσο με δημόσια όσο και ιδιωτικά πανεπιστήμια, κάτι το οποίο οδηγεί σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, αλλά μάλλον εδώ για μία ακόμα φορά ξέρουμε καλύτερα. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το επίπεδο των Ελληνικών Πανεπιστημίων στις διεθνείς λίστες.

Toxa toxa , οπως ειπα και στο προπροηγουμενο τσακωνοποστ,βρηκα ποιος σου αντιστοιχει να λεει ,ο,τι λες εσυ για το κκε ,αλλα για την χ.α. :

Ο μουσιας της χρυσης αυγης Απο πανω λεει πως η χ.α εδιωξε τους γερμανους, εσυ διαρρηγνυεις τα ιματια σου οτι το κκε τους εδιωξε...ειδες κατι "απαραδεχτα στερεοτυπα" ρε παιδι μου;;;;;να ρωτησουμε παντως και τους ιδιους τους γερμανους να μας πουνε,αν αυτοι που τους διωξαν το 1940 φωναζαν ο ενας τον αλλο συντροφε η ελληνοψυχε....

Τζιζ κακά ιδιωτικά πανεπιστήμια. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες το σύστημα δουλεύει τόσο με δημόσια όσο και ιδιωτικά πανεπιστήμια, κάτι το οποίο οδηγεί σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, αλλά μάλλον εδώ για μία ακόμα φορά ξέρουμε καλύτερα. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το επίπεδο των Ελληνικών Πανεπιστημίων στις διεθνείς λίστες.

Ανταγωνισμός, aha... ναι! Ποιός θα σκάει τα πιο πολλά...

Δε φταίει που είναι δημόσια τα πανεπιστήμια, φταίει η κακή διαχείρηση, οι κακοί διδάσκοντες, η κουλτούρα του Έλληνα φοιτητή και οι υποδομές, για παράδειγμα. Αν μπορούσαν να διοθρωθούν αυτά, προτιμώ το δημόσιο πανεπιστήμιο για χίλιους δυο λόγους.

Αλλά, εδώ δεν έχουμε να πάρουμε τετράδιο ρε [MENTION=9387]victor[/MENTION], θα πλήρωνα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Άσε που μου κάθεται κάπως να πληρώνω για τη "γνώση". Δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν αγνές οι προθέσεις καθηγητών/μαθητών υπό τέτοιες συνθήκες.

Το να μην πληρώνεις και να πας στα δημόσια σου έχει περάσει από το μυαλό; Ή το κράτος να δίνει επιδότηση στους φοιτητές για φοίτηση στα ιδιωτικά. Δεν είπα κλείσιμο των δημόσιων. Και αφού το σύστημα αυτό έχει αποδειχθεί ότι δουλεύει και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο, πάει να πει ότι εμείς κάνουμε κάτι λάθος.

victor, όταν η χρηματοδότηση των ελληνικών πανεπιστημίων φτάσει αυτών στις αναπτυγμένες χώρες που λες, τότε θα μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε ασφαλέστερα. για την ώρα, τα μισά ιδρύματα της χώρας είναι έτοιμα να βάλουν λουκέτο. Η φάση όποιος έχει τα φράγκα αποκτά καλύτερη εκπαιδεύση δεν σε προβληματίζει;

μακαρι να μας κανει αμερικη! αλλα δεν.

σοβαρά τώρα;

Ο κ. Schaeuble ειναι ο υπουργος οικονομικων της Ομοσπονδιας της Γερμανίας, ΟΧΙ ο αποφασίζων και διατάζων της Ευρώπης. Το αν θα κανουν ή ηδη κανιυν πισω, μπορεις να το κρινεις απο το γεγονός οτι ο προεδρος του ευρ. κοινοβουλιου ερχεται εσπευσμενα στην Ελλάδα για διαβουλευσεις και την αλλαγη στάσης του Dallara.

Το εκλογικο αποτελεσμα στην Ελλάδα σε συνδιασμο με την νικη Hollande στην Γαλλία και την πατάτα της Bankia στην Ισπανία εχουν ξεγυμνωσει το προβλημα και αναδεικνύουν την πραγματικη διασταση: δεν ειναι προβλημα Ελλάδας, Ισπανιας, Ιταλιας, ή εν γενει χρεους των κρατων, αλλα συστημικη κριση του euro σαν οικονομικοπολιτικο μόρφωμα. Ειτε αλλαζει η ΕΕ ειτε βουλιάζει.-

δεκτό, αλλά σε μια περίπτωση απομάκρυνσης από το ευρώ έχει σημασία και το... πότε.

Σε λίγο καιρό το ποσοστό (που θα μεγαλωνει) των ψηφοφόρων που θα βγάζουν κυβέρνηση δεν θα τον

απασχολούν διλήμματα τύπου εντός-εκτος ευρω και αυτό δεν ξερω κατα ποσο καλα το

εχουν καταλάβει στην Ευρώπη ακόμα, εδω δεν το εχουν καταλαβει στην Ελλαδα... με την έννοια του ποσο γρήγορα μπορεί να ψηφισει ο

Ελληνας χωρις αυτο το διλημμα στο μυαλό, ειτε γιατι μεγαλο ποσοστο δεν θα εχει να χασει πραγματικα τιποτα δοκιμαζοντας κατι αλλο, ειτε γιατι θα ειναι κυριολεκτικά (και οχι οπως εχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε την λεξη) σε απόγνωση

εξάλλου σ αυτες τις διχως προηγουμενο καταστασεις για την

Ευρωπη, το απρόβλεπτο, η λάθος εκτίμηση - χειρισμοί , παίζουν περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

μ αυτο το σκεπτικο και οχι συγκεκριμενα για την επισκεψη φυσικα, μπορει να πει καποιος οτι ο προεδρος του ευρ. κοινοβουλιου ερχεται εσπευσμενα στην Ελλάδα για διαβουλευσεις .... και να διασφαλισει παράταση.

victor, όταν η χρηματοδότηση των ελληνικών πανεπιστημίων φτάσει αυτών στις αναπτυγμένες χώρες που λες, τότε θα μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε ασφαλέστερα. για την ώρα, τα μισά ιδρύματα της χώρας είναι έτοιμα να βάλουν λουκέτο. Η φάση όποιος έχει τα φράγκα αποκτά καλύτερη εκπαιδεύση δεν σε προβληματίζει;

Είπα ότι δε χρειάζονται χρηματοδότηση; Προφανώς και χρειάζονται. Από την άλλη όμως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στα ελληνικά πανεπιστήμια. Έξοδος των κομματικών στρατών, αξιολόγηση καθηγητών και επίσης κλείσιμο μερικών άχρηστων ΤΕΙ ανά τη χώρα με μόνο σκοπό να νοικιάζονται σπίτια. π.χ. ΤΕΙ Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής Φλώρινα και άλλα πολλά.

Οσο πιο πολυ βλεπω να προσπΑθει καποιος να θιξει το ατομο μου για να ακυρωσει τα επιχειρηματα μου τοσο περισσοτερο πειθομαι κι εγω απο ταεπιχειρηματα μου.

Αν σε βολευει να με χαρακτηρισεις μικροαστο του καναπε για να δικαιολογησεις την ανεπαρκεια σου να απαντησεις κατι συγκεκριμενο στα απλα παραδειγματα και στους επιστημονες που παραθετω (ο bauwens ειναι ο γ@μω τους θεωρητικους των κενωνιων p2p) γκο αχεντ.

Τυπους σαν κι εσενα αντιμετωπιζω καθημερινα στις δημοσιες υπηρεσιες, ετοιμους να βρισουν οταν δεν θαχουν τι να πουν... κι απλα κρυβω το φολεξ και αρχιζω να κλΑιγομαι κι εγω για να μην νιωθουν μονοι...μονο που απο αυτους χρειαζομαι εγγραφα κι απο σενα δεν χρειαζομαι τιποτα.

Δεν μπορεις καν να συλλαβεις το αν επηρεαζω την κοινωνικη εξελιξη. Τουλαχιστον εκανα μια καλη προσπΑθεια οταν μου καναν την τιμη να με καλεσουν να πω 2 κουβεντες στο κινημα των διοδιων, κι αυτο που ανοιγει την χαραδρα αναμεσα στον τροπο μου και τον τροπο σου, ειναι πως εκει με καλεσαν σαν tsakona, ενω εσυ ,αναγομενος σε αυθεντιες τυπου αγωνιστες, κοπιπεησταρεις τις γνωστες αρλουμπολογιες του ριζοσπαστη περι αγωνων που εκανε αποκλειστικα το κκε κλπ...

Για να κλεισω γιατι η γελιοτητα εχει κ τα ορια της.

1)Δεν εκλαψα για κατι απλα διαφωνω με την ισοπεδοτηκη (εσκεμμενα) σταση σου και φυσικα δεν σε εβρισα.

2)Ριζοσπαστη δεν διαβαζω η μαλλον διαβαζω εντελως τυχαια αμα τον βρω πεταμενο πουθενα, οπως επισης και ελευθεροτυπια (παλια) ,εθνος, βημα και τα νεα και καμια φορα real news γενικως προτιμω οσο γινετε πολυχρωμη ενημερωση.

3)Δηλ κ που μου προβαλεις το εν λογω κοινωνολογο πρεπει να πεισθω επειδη επικαλεστικες αυθεντια? Μπορω επισης να σου παραθεσω αποψεις του Noam Chomsky που θεωρηται ενα απο τα μεγαλυτερα μυαλα του αιωνα μας.

4)Το τελευταιο σου ποστ ειναι πραγματικα αστειο, υπαρχουν απειροι ιστορικοι επιστημονες που αναφερονται στην συγχρονη ιστορια ή τουλαχιστον πιστευω οτι αυτοι που εγω εχω διαβασει ειναι αντικειμενικοι και σοβαροι στην δουλεια τους ιστορικους που βασιζονται σε πηγες που προερχονται κ απο τον τοτε δεξιο κ αριστερο χωρο.

Αλλα οπως κ να εχει δεν υπαρχει καν αυτο το ζητημα για κανεναν νοημων ανθρωπο, οσο αφορα την δραση του ΕΛΑΣ εναντιον τον γερμανων. Τωρα το τι λεει ο μουσατος της ΧΑ δεν νομιζω οτι εχει κ καποια αξια.

5)Το τελευταιο τραγελαφικο ειναι πως με αποκαλεις κνιτη μονο κ μονο επειδη η λεξη "μικροαστος" ηχει πολυ ντεμοντε ή γραφικη στα αυτια σου, μαλιστα κοπιεησταρω αρλουμπολογιες του ριζοσπαστη. Μιλαμε το ποσο "μεσα" πεφτεις δειχνει ποσο αξιξεις τους παραπανω χαρακτηρισμους μου κ. Καψη και φυσικα την εξαρτηση σου απο παντως τυπου στερεοτυπα.

δεκτό, αλλά σε μια περίπτωση απομάκρυνσης από το ευρώ έχει σημασία και το... πότε.

Σε λίγο καιρό το ποσοστό (που θα μεγαλωνει) των ψηφοφόρων που θα βγάζουν κυβέρνηση δεν θα τον

απασχολούν διλήμματα τύπου εντός-εκτος ευρω και αυτό δεν ξερω κατα ποσο καλα το

εχουν καταλάβει στην Ευρώπη ακόμα, εδω δεν το εχουν καταλαβει στην Ελλαδα... με την έννοια του ποσο γρήγορα μπορεί να ψηφισει ο

Ελληνας χωρις αυτο το διλημμα στο μυαλό, ειτε γιατι μεγαλο ποσοστο δεν θα εχει να χασει πραγματικα τιποτα δοκιμαζοντας κατι αλλο, ειτε γιατι θα ειναι κυριολεκτικά (και οχι οπως εχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε την λεξη) σε απόγνωση

εξάλλου σ αυτες τις διχως προηγουμενο καταστασεις για την

Ευρωπη, το απρόβλεπτο, η λάθος εκτίμηση - χειρισμοί , παίζουν περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

μ αυτο το σκεπτικο και οχι συγκεκριμενα για την επισκεψη φυσικα, μπορει να πει καποιος οτι ο προεδρος του ευρ. κοινοβουλιου ερχεται εσπευσμενα στην Ελλάδα για διαβουλευσεις .... και να διασφαλισει παράταση.

Κανενας σοβαρός και λογικος ανθρωπος δεν θελει την Ελλάδα εκτος ΕΕ. Μονο κατι κουκουεδες που φαντασιώνονται το Κομμα να ελεγχει τα παντα.

Στην κατασταση που βρισκομαστε καλα ειναι να καταλάβει ο καθενας οτι το κυριο διαπραγματευτικο χαρτι του Τζιπρα και καθε τζιπρα ειναι η απειλη χρεοκοπιας εντος ευρω. Εκτος ευρω στα παπακια τους δεν χανουν πολλα και μας κανουν και οικονομικο υποσιτισμο για παρδειγματισμο προς ναυτιλομενους χρεοκοπακιδες ευρωπης (Ισπανια, Ιταλια, Πορτογαλια, Ιρλανδια)

Και στην τελικη, εκτος ευρω θα καταληξουμε χειροτερο μπορδελο απ' οτι ημασταν πριν, γιατι κυβερνηση που κοβει χρημα και κοιταει να γλυκανει τον λαο = πληθωρισμος like a bitch.

Μπορει ο πιτσιρικος να σχηματησει κυβερνηση στις επομενες εκλογες εστω με συμπραξη αλλων πλην πασοκονουδουδων; Αν ναι, τοτε το πρωτιστο μελημα θα ειναι η συνεννοηση με λοιπα PIIGS και Γαλλιας σε ενα μετωπο κατα της λιτοτητας με βαρβαρους ορους και συνεχης πιεση προς την Γερμανια προς ομοσπονδιοποιηση της ΕΕ. Αλλιως δεν βγαινει, plain and simple και για εμας και για την ΕΕ εν γενει. Και οχι, διαλυση της ΕΕ πρεπει να ειναι το υστατο οχι το πρωτο μελημα.

Η συγκυρια ειναι μοναδικη και απο οικονομικη και απο πολιτικη αποψη. Δεν θα υπαρξει επαναληψη. Ειτε το παιζουμε σωστα και κερδιζουν ΟΛΟΙ πλην της γαμογερμανιας που θελει να γινει η φαντασιωση του Χιτλερ με χρηματοοικονομικα οπλα, ειτε το χανουμε το κορμι πατριωτη και παμε να βοσκαμε βρουβες με ψημενο αλιγατορα στην Αυστραλια.

Ανταγωνισμός, aha... ναι! Ποιός θα σκάει τα πιο πολλά...

Δε φταίει που είναι δημόσια τα πανεπιστήμια, φταίει η κακή διαχείρηση, οι κακοί διδάσκοντες, η κουλτούρα του Έλληνα φοιτητή και οι υποδομές, για παράδειγμα. Αν μπορούσαν να διοθρωθούν αυτά, προτιμώ το δημόσιο πανεπιστήμιο για χίλιους δυο λόγους.

Αλλά, εδώ δεν έχουμε να πάρουμε τετράδιο ρε [MENTION=9387]victor[/MENTION], θα πλήρωνα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Άσε που μου κάθεται κάπως να πληρώνω για τη "γνώση". Δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν αγνές οι προθέσεις καθηγητών/μαθητών υπό τέτοιες συνθήκες.

Θα διαφωνήσω εδώ μαζί σου διότι:

Είναι εύκολο να ρίχνουμε μόνιμα το φταίξιμο στον Χ και στον Υ και να πλακώνουμε τα αν και τα θα. Το εφαρμόζουν χρόνια, δεκαετίες, τώρα διάφορα κόμματα μέσα στην βουλή.

Λόγο λανθασμένης νοοτροπίας ένας καθηγητής, ο ίδιος καθηγητής, θα θεωρείται από τους περισσότερους καλύτερος αν είναι στην ιδιωτική εκπαίδευση από ότι αν είναι στην δημόσια. Έχω βοηθήματα καθηγητών δημοσίου που είναι να τα ζηλεύεις και βοηθήματα καθηγητών φροντιστηρίου που είναι για πέταμα.

Δεν καταργούνται τα δημόσια. Αν ιδρυθούν ιδιωτικά για να καταργηθούν τα δημόσια μαζί σου. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό η παιδεία θα είναι δωρεάν διότι κανείς δεν σε υποχρεώνει όταν παρακολουθείς μαθήματα σε δημόσιο σχολείο/πανεπιστήμιο να πληρώνεις ταυτόχρονα δίδακτρα σε ιδιωτικό.

Υ.Γ. πληρώνεις την γνώση που αποκομίζεις από το internet κάθε μήνα στην εταιρία που σου παρέχει την πρόσβαση.

Τα μισά πανεπιστήμια στην χώρα έχουν φτιαχτεί για να παρθούν οι ψήφοι των κατοίκων της περιοχής, ψιλό άχρηστα ή περιττά για να μην χρησιμοποιήσω τόσο βαριά λέξη, χωρίς φοιτητές χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πανεπιστήμια για να μπορεί και ο μαθητής του 4 με άριστα το 20 να λέει ότι σπούδασε και ο γονιός του να λέει ότι έχει παιδί σπουδαγμένο με πτυχίο. Αν βέβαια το παιδί τα παρατήσει θα φταίει η πόλη, οι καθηγητές, η σχολή, ο καιρός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.