Tsoureki Μάϊος 9, 2012 #1421 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ναι. Νομικη διαδικασια εξοδου χωρας μέλους απο την ΕΕ και το ευρω δεν υφίσταται. Καταλαβετε το. Ειναι one way διεθνης συνθηκη δεν υπάρχουν ρητρες εξόδου/ακυρωσης.Το ότι δεν υπάρχουν ρήτρες εξόδου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σε αναγκάσουν σε έξοδο βεβαίως βεβαίως (μόνος σου θα βγεις στην ουσία). Δυστυχώς το αν θα εξουσιάζεσαι δεν είναι στο χέρι σου: ο πιο δυνατός θα σε εξουσιάζει. Τέσπα το θέμα μου δεν ήταν αυτό, αλλά πήρα την απάντηση που ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1422 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Οι τράπεζες έχουν και μικρομετόχους, έχουν και υπαλλήλους, έχουν και υπαλλήλους άλλων εταιριών οι οποίες κάνουν δουλειές με τις τράπεζες π.χ. support σε κάποιο software που έχουν πουλήσει στις τράπεζες. Μην βλέπετε μόνο τραπεζίτες και μεγαλομετόχους.Αν συμφωνείτε να χάσουν οι μέτοχοι τις αποταμιεύσεις τους, τις αποταμιεύσεις όχι σε ρευστό αλλά σε μετοχές, τότε δεν υπάρχει κανένα χρηματιστηριακό έγκλημα και το 99. Και αν ζητάτε να χάσουν τις δουλειές τους πολλοί που δουλεύουν σε τράπεζες ή σε εταιρίες που συνεργάζονται με τράπεζες τότε φοβάμαι ότι δεν σας αρκεί να απολυθούν οι ΔΥ, αλλά και πολύς περισσότερος κόσμος. Ο θάνατός σου η ζωή μου; I don't like it.ούτε εμένα μου αρέσει..αλλά δυστυχώς κάποιος θα πληρώσει τις βλακείες αυτών που μοιράζουν λεφτά χωρίς σκέψη... και οι εργαζόμενοι/outsourcers θα βρουν δουλειές αλλού, ίσως όχι άμεσα, αλλά θα βρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 9, 2012 #1423 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 ούτε εμένα μου αρέσει..αλλά δυστυχώς κάποιος θα πληρώσει τις βλακείες αυτών που μοιράζουν λεφτά χωρίς σκέψη... και οι εργαζόμενοι/outsourcers θα βρουν δουλειές αλλού, ίσως όχι άμεσα, αλλά θα βρουν...Δεν είναι δεδομένο ότι θα βρουν και ναι, δυστυχώς κάποιος άλλος θα πληρώσει αρκεί να μην είμαι εγώ και εσύ. Δεν το γράφεις έτσι προφανώς, απλά προσθέτω σάλτσα η οποία μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας μπορεί και να μην έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 9, 2012 #1424 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Το ότι δεν υπάρχουν ρήτρες εξόδου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σε αναγκάσουν σε έξοδο βεβαίως βεβαίως (μόνος σου θα βγεις στην ουσία). Δυστυχώς το αν θα εξουσιάζεσαι δεν είναι στο χέρι σου: ο πιο δυνατός θα σε εξουσιάζει. Τέσπα το θέμα μου δεν ήταν αυτό, αλλά πήρα την απάντηση που ήθελα.Περιέγραξε μου λιγο την διαδικασια για να το καταλαβω. Ειμαι εντος €, θελω αλλαγη του μνημονίου με κατι πιο ανθρωπινο, διαρθρωτικες αλλαγες μεν, αλλα χωρις εξαθλιωση της κοινωνίας και σε ανεκτο χρονικο διάστημα οχι αυριο, με απειλεις με παυση ρευστοτητας σε απειλω με χρεοκοπια εντος €. Γιατι να κανεις δηλωση οτι βγαινεις απο το €? Παρανοϊκο μου ακουγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 9, 2012 #1425 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τζήμερος και Βαλιανάτος σε διαδραστικό video chat στις 13:00edit: Στις 13:00 ο Βαλιανάτος και στις 14:30 ο Τζήμερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 9, 2012 #1426 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τι ψήφισαν τα ΜΑΤ; | Ειδήσεις από την Ελλάδα την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsoureki Μάϊος 9, 2012 #1427 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Περιέγραξε μου λιγο την διαδικασια για να το καταλαβω. Ειμαι εντος €, θελω αλλαγη του μνημονίου με κατι πιο ανθρωπινο, διαρθρωτικες αλλαγες μεν, αλλα χωρις εξαθλιωση της κοινωνίας και σε ανεκτο χρονικο διάστημα οχι αυριο, με απειλεις με παυση ρευστοτητας σε απειλω με χρεοκοπια εντος €. Γιατι να κανεις δηλωση οτι βγαινεις απο το €? Παρανοϊκο μου ακουγεται...Με δεδομένο ότι Σόιμπλε κ σία δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω εικάζω πως μάλλον μια δικιά μας χρεοκοπία εντός ή εκτός ευρώ θα ήταν χειρότερη για εμάς παρά για αυτούς (σκέψου μόνο το κοινωνικό χάος). Μακάρι πάντως να είναι όπως τα λες και να είναι εφικτή η αναδιαπραγμάτευση, ακόμα και η διαγραφή των χρεών χωρίς πτώχευση, επιστροφή στη δραχμή κτλ. Αυτό άλλωστε ήταν και το αρχικό ερώτημα που έθεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 9, 2012 #1428 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Διοτι ως γνωστόν έχουμε άπειρο χρόνο για συζητήσεις και δε μιας πιέζει τίποτα.Εγώ θέλω το Σαμαρά να βγει και να πει, δίνουμε ψήφο ανοχής στον τΣυριζα. Σχηματίστε κυβέρνηση και στα οικονομικά θέματα θα έχετε την ψήφο μας. Να δω πόσο κουλ θα είναι ο κουλ Αλέξης μετά και πόσοι αντιμνημονιακοί θα μείνουν.Ρε ειστε σοβαροι ? , εχουνε υπογραψει επιστολες οτι δεσμευονται να τηρησουνε το μνημονιο και θα δωσουνε ψηφο ανοχης για τι πραγμα ?Αλλα τι νουμοσυνη να περιμενεις απο ατομα που εχουνε βαλει τον πλευρη αβαταρ.Edit : Αυτο δεν σημαινει οτι πιστευω οτι μια αριστερη διακυβερνηση θα βγαλει τη χωρα απο αυτη την οικονομικη κατασταση , αλλα δεν γινεται να συνεχιστει και αυτο που γινοτανε τα τελευταια 40 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 9, 2012 #1429 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Δε θα βγάλουμε άκρη με όλους αυτούς!! :lock:Real.gr - Πολιτική - Επίθεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά του Αλ. ΤσίπραΕ.ΠΑ.Μ. - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 9, 2012 #1430 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Καλά, όπως την βλέπω τη δουλειά οι εκλογές έγιναν για τα μάτια του κόσμου. 3 μέρες τώρα παίζουν το μουτζούρη και παραδίδουν ο ένας τη βόμβα της διακυβέρνησης στα χέρια του άλλου. Στο τέλος δεν θα βγάλουν άκρη. Εν τω μεταξύ, η οικονομία μας παραμένει χάλια, ο κόσμος παραμένει ζορισμένος, αλλά έχει το τέλειο αντικείμενο να γεμίζει τις συζητήσεις του. Τι κάνει ο Αντώνης, ο Αλέξης, ο Βαγγέλης και λοιποί και Ω, κοίτα, τώρα έχουμε και τη Χ.Α.Μας βλέπω σε λίγες μέρες να τον πίνουμε από Ευρώπη και να μας λένε ή Παπαδήμο* με Κυβέρνηση Συνεργασίας** ή χρεωκοπία*** κι όταν βγάλετε άκρη τα ξαναλέμε.Γιατί από τους πολιτικούς μας δεν βλέπω κάτι σοβαρό, ούτε κάποιον να είναι διαθέσιμος να ρισκάρει σοβαρά το πολιτικό του πρόσωπο και να πάρει σοβαρές αποφάσεις.* μπορεί να είναι και άλλο υβρίδιο Πρωθυπουργού, δεν έχει σημασία το πρόσωπο.** ή ότι άλλο θελήσουν δόκιμο*** ή όποια άλλη απειλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 9, 2012 #1431 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τι ψήφισαν τα ΜΑΤ; | Ειδήσεις από την Ελλάδα την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα!Η αντικειμενικότητα στο απόγειο της.Εικόνα ΜΑΤατζή με μπογιές.Τα εκλογικά τμήματα 806 έως 813 ήταν μέσα στη ΓΑΔΑ, όπου ψήφισαν και τα ΜΑΤ και οι υπόλοιποι αστυνομικοί, ανεξάρτητα του τόπου που είναι δημότες. Σ’ αυτά, η Χρυσή Αυγή πήρε περίπου 20%. Που βρήκε τα αποτελέσματα;πχ 810 εκλογικό τμήμα ψήφισαν 551 Χρυσή Αυγή 106 δεν είναι 20%811 εκλογικό τμήμα ………………Χρυσή Αυγή 126 στο 810 βρήκε και το σύνολο των ψηφοφόρων, εδώ γιατί όχι;813 εκλογικό τμήμα………………..Χρυσή Αυγή 104 ομοίωςστα υπόλοιπα δεν βρήκε ούτε ψηφοφόρους ΧΑ, ούτε καν το σύνολο;(Ευχαριστώ τον καλό φίλο για την ενημέρωση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι ψηφίζουν τα ΜΑΤ. Κάθε φορά που μας έβλεπαν στο Σύνταγμα, στέκονταν όρθιοι. Από σεβασμό. )[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AaA_NExr9SI]Αντιεξουσιαστές έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής - YouTube[/ame]Και από πίσω η αστυνομία να φυλάει τους άπλυτους, από τον λαό και τους Χρυσαυγίτες.@Γιωργος_Μ : Έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο του Πλεύρη ή απλά λες ότι σου πούνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 9, 2012 #1432 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού ψήφισε ΠΑΣΟΚ | On-news.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1433 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 έλεγα να το βάλω στο αστεία και παρατράγουδα...αλλά η θέση του είναι εδώ..International House of Pander-cakes - Greece & France Vote - The Daily Show with Jon Stewart - 05/07/12 - Video Clip | Comedy Central Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 9, 2012 #1434 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Με δεδομένο ότι Σόιμπλε κ σία δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω εικάζω πως μάλλον μια δικιά μας χρεοκοπία εντός ή εκτός ευρώ θα ήταν χειρότερη για εμάς παρά για αυτούς (σκέψου μόνο το κοινωνικό χάος). Μακάρι πάντως να είναι όπως τα λες και να είναι εφικτή η αναδιαπραγμάτευση, ακόμα και η διαγραφή των χρεών χωρίς πτώχευση, επιστροφή στη δραχμή κτλ. Αυτό άλλωστε ήταν και το αρχικό ερώτημα που έθεσα.Ο κ. Schaeuble ειναι ο υπουργος οικονομικων της Ομοσπονδιας της Γερμανίας, ΟΧΙ ο αποφασίζων και διατάζων της Ευρώπης. Το αν θα κανουν ή ηδη κανιυν πισω, μπορεις να το κρινεις απο το γεγονός οτι ο προεδρος του ευρ. κοινοβουλιου ερχεται εσπευσμενα στην Ελλάδα για διαβουλευσεις και την αλλαγη στάσης του Dallara. Το εκλογικο αποτελεσμα στην Ελλάδα σε συνδιασμο με την νικη Hollande στην Γαλλία και την πατάτα της Bankia στην Ισπανία εχουν ξεγυμνωσει το προβλημα και αναδεικνύουν την πραγματικη διασταση: δεν ειναι προβλημα Ελλάδας, Ισπανιας, Ιταλιας, ή εν γενει χρεους των κρατων, αλλα συστημικη κριση του euro σαν οικονομικοπολιτικο μόρφωμα. Ειτε αλλαζει η ΕΕ ειτε βουλιάζει.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 9, 2012 #1435 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Μαζεύτε τους ούγκα μπούγκαΕπιτέθηκαν σε 19χρονο γιατί νόμισαν ότι είναι Χρυσαυγίτης! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 9, 2012 #1436 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Απαγορευμένο το βίντεο με το εγέρθητι στη Γερμανία - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 9, 2012 #1437 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 http://www.todaynews.gr/natasa-bofiliou-gia-chrisi-avgi-na-pethanete-fasistes-meli-ke-psifofori/ ...κάτι τέτια λένε, και μετά λέμε"γιατί η ΧΑ έχει ψήφους... άμα την πολεμάνε έτσι, απο αντίδραση και μόνο θα πάρει σίγουρα κάποιους ψήφους edit: 10000 sorry μπέρδεψα τα copy-paste [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] καταλάθος έγινε bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 9, 2012 #1438 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Συνέντευξη ΤζήμερουΜε κάλυψε. Το απογοητευτικό είναι ότι υπάρχει αρκετός φανατισμός ακόμα και για να ακούσουμε τέτοιες φωνές. Εύχομαι να μπει στη Βουλή για να προβληθεί ακόμα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 9, 2012 #1439 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4110315_460s_v1.jpg ...κάτι τέτια λένε, και μετά λέμε"γιατί η ΧΑ έχει ψήφους... άμα την πολεμάνε έτσι, απο αντίδραση και μόνο θα πάρει σίγουρα κάποιους ψήφους??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 9, 2012 #1440 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ρε ειστε σοβαροι ? , εχουνε υπογραψει επιστολες οτι δεσμευονται να τηρησουνε το μνημονιο και θα δωσουνε ψηφο ανοχης για τι πραγμα ?Αλλα τι νουμοσυνη να περιμενεις απο ατομα που εχουνε βαλει τον πλευρη αβαταρ.Edit : Αυτο δεν σημαινει οτι πιστευω οτι μια αριστερη διακυβερνηση θα βγαλει τη χωρα απο αυτη την οικονομικη κατασταση , αλλα δεν γινεται να συνεχιστει και αυτο που γινοτανε τα τελευταια 40 χρονια.Περιμένεις να σου απαντήσω σοβαρά μετά απο αυτό; Στην τελική ζητήστε τους ψήφο ανοχής και αφήστε τους να εκτεθούν αν δε σας τη δώσουν. Αλλά τι νουμοσύνη να περιμένεις απο άτομα που δεν βλέπουν το προφανές. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως την σκαπουλάρετε κάθε Πάσχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.