gio102004 Μάϊος 8, 2012 #1381 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 το γιωργακη θα τον πανε μεσα για προδοτη?και ολους τους προηγουμενους?...μετα το λογιστικο ελεγχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 9, 2012 #1382 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Γι' αυτο λοιπον, οσοι, μαζι με εσενα προτάσουν οικονομικους λόγους για να δικαιολογησουν την υπαρξη μεσα σε ενα δημοκρατικο κοινοβούλιο, ολων αυτων των ουρακοτάγκων, θα με βρισκουν απεναντι τους. Μονιμα.Eκτός από τους 21 ουρακοτάγκους όπως λές, αυτός ο ζωολογικός κήπος που εσύ αποκαλείς "δημοκρατικό κοινοβούλιο" κατοικείται και από άλλα ήδη ζώων, τα περισσότερα δε εξημερομένα. Οι ουρακοτάγκοι, πιθανολογώ δεν θα είναι εξημερομένοι. Ελπίζω δε, να δούμε και κανένα κυνηγητό ανάμεσα στις αγέλες των ζώων. Καλύτερα εκεί μέσα, παρά έξω...Μακάρι όοοοολα τα ζωάκια του κήπου να σε βρίσκουν πάντα απέναντι τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάϊος 9, 2012 #1383 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JQ8AVzRQ35I&feature=player_embedded]Η παταγώδης αποτυχία της Ευρωζώνης - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1384 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Sorry tsakman αλλα αν καποιος καθορίζεται σαν αντρας απο το αν εχει λεφτα και ειναι επιτυχημένος και δή στον διπλανο του και στις τρυπες που κυνηγάει, τοτε τον λυπάμαι προσωπικα. Προτιμω να ειμαι ο "περνάω απαρατήρητος" και να εχω καποις αρχες, παρα να "στηνω κώλο" και να παω οπου πάει για να εχω περαση στις μπιτσιζ και τους φελλους τριγυρω. ωραια και συγκινητικα ολα αυτα, αλλα ο κοσμος ειναι σκληρος.Για να επιβιωσει κανεις (και να συνεχισει να βρισκει gold), θα πρεπει για καποιο λογο να προτιμηθει απο τον ανταγωνισμο.Και αν δεν ειναι πιο επιτυχημενος απο τον ανταγωνισμο, ο mr average guy θα προτιμησει να δωσει το gold του καπου αλλου, γιατι κανεις δεν θελει να δινει gold χωρις αποτελεσμα.Ευχαριστώ, δε χρειάζομαι μέντιουμς. Αυτο που προσπαθω να εξηγησω και ως απαντηση παιρνω μια -ακυρη- αντιπαραβολη με ηθικη/κλπ αρχες γουωτεβα, είναι οτι ,καλες ολες αυτες οι φωτογραφιουλες με την ιστορια κλπ κλπ που θα ξαναζησουμε κλπ κλπ, αλλα, αυριο μεθαυριο που το ΑΕΠ που κυκλοφορει ,αντι να μοιραζεται στον Hydra και τον pokemon640 ,θα μοιραζεται στον Hydra ,στον pokemon640, στον Αμπντουλ,στον Μωχαμετ,και σε 25 αλλους μεταναστες, φαε ιδεολογια και οχι φαγητο, πλερωσε την ΔΕΗ με ιδεολογια και φωτογραφιες.Η πραγματικοτητα εχει την κακη συνηθεια να σε κανει πολυ πρακτικο.Και ξανα μανα:Ωραια τα λεμε ολοι εδω στις πολεις κλπ "οξω οι φασιστες,ΝΤΡΟΠΗ που τους ψηφισατε ,κοινωνικο ιδεωδες μπλα μπλα ,απανθρωποι μπλα μπλα"Στο χωριο που ημουν για εκλογες, οπου το κινητο επαυε να πιανει 30 χλμ πριν μπεις στο χωριο, και η τουαλετα του σχολειου ηταν χτισμενη ΕΞΩ απο το κτιριο του σχολειου, και υπηρχε χημικη τουαλετα μες στην ταξη(οπου τις κανονικες μερες φοιτουν 3 παιδια),η Χ.Α. πηρε 12.5%.Απο τις πολεις σας και την PCαρα σας μπορειτε να στειλετε οσες συγκινητικες φωτογραφιες θελετε για ιστορια που θα ξαναζησουμε. Οι ανθρωποι που ζουν την πραγματικοτητα του χωριου εδωσαν 12.5% στην Χ.Α..Αν την δημοκρατια την μετράς με το ποσα εχεις στην τσέπη, καλυτερα που εχεις ελλειμα δημοκρατίας, γιατι η δημοκρατία σου μοιαζει πολυ με αυτην την δημοκρατια που τοσο πολυ πολεμάς: του βολεμένου.Α ωραια, αμα η δημοκρατια ειναι ανεξαρτητη απο τα λεφτα στην τσεπη ,ναχουμε οση ελευθερια λογου θελουμε ,αλλα να μην μας νοιαζει αν εχουμε λεφτα για ιντερνετ η τηλεφωνοναχουμε οση ελευθερια μετακινησης θελουμε, αλλα να μην μας νοιαζει ποσο κανει η βενζινηναχουμε οσα δικαιωματα για δικαιη δικη θελουμε,αλλα να μην μας νοιαζει αν εχουμε λεφτα για δικηγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1385 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rcNZls96Z3E]Moby feat. Vasilis Leventis - The Sky Is Broken (gorgo's channel 67 mix) - YouTube[/ame] ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1386 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Ευχαριστώ, δε χρειάζομαι μέντιουμς. Στη χειρότερη δε θα κάνω παιδιά, αν πρέπει να στηρίζω φασίστες για να έχω λεφτά και να θεωρούμαι "άνθρωπος". Sorry tsakman αλλα αν καποιος καθορίζεται σαν αντρας απο το αν εχει λεφτα και ειναι επιτυχημένος και δή στον διπλανο του και στις τρυπες που κυνηγάει, τοτε τον λυπάμαι προσωπικα. Προτιμω να ειμαι ο "περνάω απαρατήρητος" και να εχω καποις αρχες, παρα να "στηνω κώλο" και να παω οπου πάει για να εχω περαση στις μπιτσιζ και τους φελλους τριγυρω. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mn3fNV9iWWY]TSAKONAS GAMIESTE - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1387 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Καλημέρα σας κύριοι,διαβάστε το παρακάτω άρθρο από έναν δημοσιογράφο που προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Συγκεκριμένα διαβάστε την απάντηση του στο ερώτημα για αυτά που συζητάγαμε χτες που έλεγε ο Στρατούλης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠότε, πως και από τι κινδυνεύουν οι καταθέσεις; - Capital.gr δηλαδή από εδώ και έπειτα 3) Περί αναγκαστικής χρήσης καταθέσεων για ανάπτυξη...Πηγή:Capital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1388 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Καλημέρα σας κύριοι,διαβάστε το παρακάτω άρθρο από έναν δημοσιογράφο που προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Συγκεκριμένα διαβάστε την απάντηση του στο ερώτημα για αυτά που συζητάγαμε χτες που έλεγε ο Στρατούλης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠότε, πως και από τι κινδυνεύουν οι καταθέσεις; - Capital.gr δηλαδή από εδώ και έπειτα 3) Περί αναγκαστικής χρήσης καταθέσεων για ανάπτυξη...Πηγή:Capital.grΕ καλα, συριζαιος δεν ειμαι, αλλα μεχρι κι εγω καταλαβαινω οτι αν το κανουν αυτο ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα δεσμευσουν τις μικροκαταθεσεις 3-4 χιλιαρικων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάϊος 9, 2012 #1389 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τσακω, εχεις αναρωτηθει ποτε οτι ισως εισαι απλα πιο τυχερος ή και θρασυς απο τους αλλους και οχι απαραιτητα τοοοσο "καλυτερος" ?Γιατι τα υπολοιπα επιχειρηματα και σταση σου απεναντι σε ιδεολογιες και καταστασεις θυμιζουν γλοιώδεις νεοφιλελευθερους Πασοκους της "καλης" εποχης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1390 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ε καλα, συριζαιος δεν ειμαι, αλλα μεχρι κι εγω καταλαβαινω οτι αν το κανουν αυτο ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα δεσμευσουν τις μικροκαταθεσεις 3-4 χιλιαρικων...ναι αλλά γιατί να δεσμεύσουν οποιαδήποτε κατάθεση χωρίς αυτή να περάσει τον απαραίτητο έλεγχο (πόθεν έσχες)...δηλαδή εάν εγώ πληρώνομαι 10Κ το μήνα και αποταμιεύω τα 6 κάθε μήνα...μέσα σε 3-5 χρόνια θα έχω αποκτήσει ένα κομπόδεμα...γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ/whatever να έρθει και να τα δεσμεύσει;λοιπόν όλα αυτά είναι αυτό που λέει ο κ. Στούπας σε τρεις προτάσεις αντιπροσωπεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ και την άποψη μου...1. Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων χωρίς αποκατάσταση ανταγωνιστικότητας και αύξησης σε μια χώρα με άδεια ταμεία είναι «σαπουνόφουσκες».2. Κούρεμα ή διαγραφή των χρεών σημαίνει επίσης πως οι καταθέσεις κάποιων άλλων πρέπει να "κουρευτούν".3. Στήριξη μικρομεσαίων... Συνήθως τονίζουν την λέξη μικρομεσαίους γιατί είναι πολλοί στον αριθμό και άρα και στις ψήφους.Πηγή:Capital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1391 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τσακω, εχεις αναρωτηθει ποτε οτι ισως εισαι απλα πιο τυχερος ή και θρασυς απο τους αλλους και οχι απαραιτητα τοοοσο "καλυτερος" ?Γιατι τα υπολοιπα επιχειρηματα και σταση σου απεναντι σε ιδεολογιες και καταστασεις θυμιζουν γλοιώδεις νεοφιλελευθερους Πασοκους της "καλης" εποχηςΤυχη ειναι που με διαλεξαν καποιοι σημαντικοι ανθρωποι και ρισκαραν να μου αναθεσουν κατι ΔΥΣΚΟΛΟ.Το υπολοιπο ειναι 169% δουλεια.Κι εγω φανταζομαι πως θα πλερωνα με πολλη χαρα εναν γιατρο που ξερω οτι στις ελευθερες ωρες του κ@υλωνει με την δουλεια του και δεν ειναι οχταωρακιας.Εσυ εχεις αναρωτηθει ποτε οτι ισως να ειμαι απλα πιο πειστικος επειδη χαρακτηριζω αποψεις και οχι ανθρωπους ως γλοιδωδεις/νεοφιλελευθερους απανθρωπους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 9, 2012 #1392 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Πάντως Τσακ δε με πείθουν τα επιχειρήματά σου. Και στο δικό μου χωριό ψήφισαν 21 άτομα ΧΑ, αλλά είναι αυτοί που ψήφιζαν και παλαιότερα ΕΠΕΝ. Όμως είναι γέροι και δε γνωρίζουν ότι μπροστά στην ΧΑ ο Παπαδόπουλος ήταν παρθένα! Φυσικά σε όλους από αυτούς είχε χαρίσει κάποια χρέη... και αυτό τους αρκεί για να θεωρούν τους εαυτούς τους "χουντικούς".Δε θα αναλωθώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, γιατί όπως φαίνεται διαφωνούμε στα πολύ βασικά και δεν έχει σημασία να το συνεχίσω, όμως ρωτώ εσένα και τους παππούδες στο χωριό σου και το χωριό μου: Τί θα κάνει η ΧΑ, αφού διώξει/κάψει/πνίξει όλους τους μετανάστες στον τομέα της παιδείας, της οικονομίας και της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και αλλού;Γιατί σίγουρα το μόνο πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες. Δε θεωρώ σοβαρές απαντήσεις του τύπου: "Γιατί οι σοσιαλιστές τί έκαναν τόσα χρόνια..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 9, 2012 #1393 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Καλημέρα σας κύριοι,διαβάστε το παρακάτω άρθρο από έναν δημοσιογράφο που προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Συγκεκριμένα διαβάστε την απάντηση του στο ερώτημα για αυτά που συζητάγαμε χτες που έλεγε ο Στρατούλης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΠότε, πως και από τι κινδυνεύουν οι καταθέσεις; - Capital.gr δηλαδή από εδώ και έπειτα 3) Περί αναγκαστικής χρήσης καταθέσεων για ανάπτυξη...Πηγή:Capital.grΚαι όταν τελοιώσετε με την αντί-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα, μία από τις πολλές που θα βγουν αυτές τις μέρες, διαβάστε και τα σχόλια του άρθρου.[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] , καταλαβαίνω απόλυτα που βρίσκεσαι ιδεολογικά, για αυτό και είναι απόλυτα λογικό να διαφωνείς με τον ΣΥΡΙΖΑ και να ποστάρεις και για το που έβαλε το κόμμα ο Τσίπρας σε αυτά που λέει... Είναι το πιο ευκολο να ψάχνεις σε σελίδες με παρόμοιο ιδεολογικό περιεχόμενο και να πυροβολείς.Θα ήθελα όμως, με το χέρι στην καρδιά να μου πεις, ποιο κόμμα στήριξες προχθές (έτσι για να ξέρω ποιο κόμμα είναι πιο δεξιό από ΝΔ, και λιγότερο λαμόγια από την ΝΔ) , και ποιον τρόπο από τους τρόπους που στηρίζει ο Κ . Στούπας θα πρότεινες εσύ. ΕΔΙΤ: Από τους 5 τρόπους εξόδου από τισ οικονομικές κρίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 9, 2012 #1394 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 ωραια και συγκινητικα ολα αυτα, αλλα ο κοσμος ειναι σκληρος.Για να επιβιωσει κανεις (και να συνεχισει να βρισκει gold), θα πρεπει για καποιο λογο να προτιμηθει απο τον ανταγωνισμο.Και αν δεν ειναι πιο επιτυχημενος απο τον ανταγωνισμο, ο mr average guy θα προτιμησει να δωσει το gold του καπου αλλου, γιατι κανεις δεν θελει να δινει gold χωρις αποτελεσμα.Δεν υπάρχουν μονο golden boys και loosers. Υπάρχουν και οι average guys που αποτελουν την συντρηπτικη πλειονοτητα του κοσμου. Βέβαια σε μια καταναλωτικη κοινωνία που ενδιαφέρεται μονο για τον golden boy που εχει 3 μοντελες διπλα του και μεσω αυτου κανει την δουλειά της, φυσικο ειναι ο τελευταιος να γινεται το πρώτυπο ανδρα. Πως αλλιως θα πουληθει το καινουριο αστραφτερο αμαξι που μολις εβγαλε απο την παραγωγη η Χ εταιρια;ναι αλλά γιατί να δεσμεύσουν οποιαδήποτε κατάθεση χωρίς αυτή να περάσει τον απαραίτητο έλεγχο (πόθεν έσχες)...δηλαδή εάν εγώ πληρώνομαι 10Κ το μήνα και αποταμιεύω τα 6 κάθε μήνα...μέσα σε 3-5 χρόνια θα έχω αποκτήσει ένα κομπόδεμα...γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ/whatever να έρθει και να τα δεσμεύσει;λοιπόν όλα αυτά είναι αυτό που λέει ο κ. Στούπας σε τρεις προτάσεις αντιπροσωπεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ και την άποψη μου...1. Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων χωρίς αποκατάσταση ανταγωνιστικότητας και αύξησης σε μια χώρα με άδεια ταμεία είναι «σαπουνόφουσκες».2. Κούρεμα ή διαγραφή των χρεών σημαίνει επίσης πως οι καταθέσεις κάποιων άλλων πρέπει να "κουρευτούν".3. Στήριξη μικρομεσαίων... Συνήθως τονίζουν την λέξη μικρομεσαίους γιατί είναι πολλοί στον αριθμό και άρα και στις ψήφους.Πηγή:Capital.gr1) Η ανταγωνιστικοτητα της Ελλάδας δεν εχει να κανει τοσο με τους μισθους. Το μισθολογικο κόστος ειναι το μικρο μέρους της εξίσωσης. Αμα ηταν ετσι η Βουλγαρία θα ηταν το πιο ανταγωνιστικο κράτος με τις περισσοτερες επενδυσεις. Αμα ρωτησεις τους Βουλγαρους υπευθυνους ξενων επενδυσεων θα σου πουνε οτι βαράνε μυγες. Μονο τα ελλληνικα κορακια μεταφερανε διπλα επιχειρησεις για να μειωσουν κόστος μισθων, καμια σοβαρη εταιρια δεν ειδα να παει.2) Τα ομολογα σαν χρηματοοικονομικο προϊον εμπεριέχει ρισκο. Δηλαδη γιατι να μην εχουν κανενα ρισκο αυτοι που απολαμβάνουν αποδόσεις πολλαπλάσιες των καταθέσεων προθεσμιάς; Γιατι οι τράπεζες που επενδυσαν σε τέτοια προϊοντα να μην γραψουν ζημιές; Γιατι παντα να την γλυτώνουν τα λαμόγια και να μην πληρώνουν την νυφη; Ρισκο θες; Παρε τωρα τον μουτζουρη.3) Στηριξη των μικρομεσαίων γιατι δεν εχουν αλλες μορφές χρηματοδότησης. Ο εργολάβος της γειτονιάς δενε χει πρόσβαση σε χρηματοδοτηση απο ξενη τράπεζα, ουτε σε εκδοση ομολογιακου δανείου. Το μπακαλικο/mini market επισης. Το ιδιο και το συνικοιακο καταστημα ηλεκτρονικων σε σχέσεη με το Πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 9, 2012 #1395 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Eκτός από τους 21 ουρακοτάγκους όπως λές, αυτός ο ζωολογικός κήπος που εσύ αποκαλείς "δημοκρατικό κοινοβούλιο" κατοικείται και από άλλα ήδη ζώων, τα περισσότερα δε εξημερομένα. Οι ουρακοτάγκοι, πιθανολογώ δεν θα είναι εξημερομένοι. Ελπίζω δε, να δούμε και κανένα κυνηγητό ανάμεσα στις αγέλες των ζώων. Καλύτερα εκεί μέσα, παρά έξω...Μακάρι όοοοολα τα ζωάκια του κήπου να σε βρίσκουν πάντα απέναντι τους...Ολα. Ειμαι κατα της διαφθορας κατα της εκμετάλλευσης. Πολιτικος που πιαστηκε για χρηματισμο, δημευση περιουσιας και διαπομπευση. Αρση βουλευτικης ασυλιας για πράξεις ποινικου περιεχομενου. Κατάργηση του νομου περι ευθυνης υπουργών. Κατάργηση της διαγραφης αδικηματων πολιτικων μετα το κλεισιμο της βουλης. Στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθε σε ολους τους παραπανω. Ειτε ειναι δεξιος/αριστερος/whatevah Αλλο τα παραπανω και αλλο ο ουγκ με ινδαλμα τον μυστακοφορο παρανοϊκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάϊος 9, 2012 #1396 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Εκτος γιατρους και δικηγορους υπαρχουν και αλλα επαγγελματα και επαγγελματιες που τους ανατίθενται ΔΥΣΚΟΛΕΣ αποστολες , εχουν ριξει 170% δουλεια αλλα δεν "τους καθορίζουν -στα ματια του κοσμου και των μπιτσιζ -σαν άντρες" ,και ουτε ειδαν "πολλάαα πράγματα με άλλο μάτι..." . Ασε τους εντυπωσιασμους,... και χαρακτηριζω ανθρωπους οσο εσυ ΟΥΣΙΩΔΩΣ αναφερεσαι αποψεις και ιδεολογιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1397 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Και όταν τελοιώσετε με την αντί-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα, μία από τις πολλές που θα βγουν αυτές τις μέρες, διαβάστε και τα σχόλια του άρθρου.@tavliban , καταλαβαίνω απόλυτα που βρίσκεσαι ιδεολογικά, για αυτό και είναι απόλυτα λογικό να διαφωνείς με τον ΣΥΡΙΖΑ και να ποστάρεις και για το που έβαλε το κόμμα ο Τσίπρας σε αυτά που λέει... Είναι το πιο ευκολο να ψάχνεις σε σελίδες με παρόμοιο ιδεολογικό περιεχόμενο και να πυροβολείς.Θα ήθελα όμως, με το χέρι στην καρδιά να μου πεις, ποιο κόμμα στήριξες προχθές (έτσι για να ξέρω ποιο κόμμα είναι πιο δεξιό από ΝΔ, και λιγότερο λαμόγια από την ΝΔ) , και ποιον τρόπο από τους τρόπους που στηρίζει ο Κ . Στούπας θα πρότεινες εσύ.πάντως δεν ψήφισα χρυσή αυγή ή καμμένο...και όχι δεν θα σου πω τι ψήφισα...είπα ότι με εκπροσωπεί το 18% εκτός βουλής...αυτό αρκεί...τρόπους έχω αναφέρει σε παλαιότερα post...και ο λόγος που διαφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν πιστεύω τους λαικισμούς του και τις ανοησίες του...σύμφωνα με τον κ. Στούπα αναφέρει...α) Με λιτότητα, που σημαίνει μείωση των δαπανών για την δημιουργία πλεονάσματος το οποίο θα μειώνει το χρέος.β) Πλήρη μονομερή διαγραφή, μέσω κήρυξης χρεοκοπίας.γ) Αναδιαπραγμάτευση με «κούρεμα» και επιμήκυνση σε συνεννόηση με τους πιστωτές, στα πλαίσια της απειλής χρεοκοπίας.δ) Με διάβρωση του χρέους, μέσω της πρόκλησης αυξημένου πληθωρισμού.ε) Με οικονομική ανάπτυξη με ρυθμό μεγαλύτερο του ρυθμού που αυξάνεται το χρέος, ο οποίος ορίζεται από τα επιτόκια.Οι τρόποι αυτοί μπορεί να λειτουργήσουν και συνδυαστικά.Πηγή:Capital.grγια μένα πρέπει να συνδυάσεις το α, γ και ε (αν και πριν δύο χρόνια μπορούσαμε να μην εφαρμόσουμε το γ)... Το α και το γ εφαρμόστηκαν ήδη, λανθασμένα κατά την άποψη μου, εν μέρει σωστά (μεγαλύτερο λάθος η φοροείσπραξη που αναφέρω) αλλά πολύ καθυστερημένα λόγο έλλειψης πολιτικής βούλησης η βλακείας ή ανικανότητα αν θες (εγώ τείνω στην βλακεία τους πάντως)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2012 #1398 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Εκτος γιατρους και δικηγορους υπαρχουν και αλλα επαγγελματα και επαγγελματιες που τους ανατίθενται ΔΥΣΚΟΛΕΣ αποστολες , εχουν ριξει 170% δουλεια αλλα δεν "τους καθορίζουν -στα ματια του κοσμου και των μπιτσιζ -σαν άντρες" ,και ουτε ειδαν "πολλάαα πράγματα με άλλο μάτι..." . Ασε τους εντυπωσιασμους,... και χαρακτηριζω ανθρωπους οσο εσυ ΟΥΣΙΩΔΩΣ αναφερεσαι αποψεις και ιδεολογιες...Ποσταρεις να μου πεις τι?Οτι πρεπει ναμαι πιο σεμνος?Οτι δεν ειμαι οντως καλυτερος?Οτι απλα με βοηθησαν οι ιδιες περιστασεις που αδικησαν αλλους?Οτι σε πειραζει που δεν ειμαι μελαγχολικο κυκλαμινο?Οτι ταραζεται η αντιληψη σου περι ισοτητας οταν ανοιγω το στομα μου?Οτι σε ενοχλει να πιστευω οτι ειμαι καλυτερος?Οτι σε ενοχλει η ατιμη κενωνια?2 ποστ στο θρεντ των εκλογων για να με πεισεις οτι ειμαι ενας κοινος θνητος?Εκτιμω το οτι σου φαινομαι πιο σημαντικος απο τις εκλογες της χωρας ,αλλα πες στα ποστς σου και μια κουβεντα για τις εκλογες,μην βγαινεις ΟΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 9, 2012 #1399 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 1) Η ανταγωνιστικοτητα της Ελλάδας δεν εχει να κανει τοσο με τους μισθους. Το μισθολογικο κόστος ειναι το μικρο μέρους της εξίσωσης. Αμα ηταν ετσι η Βουλγαρία θα ηταν το πιο ανταγωνιστικο κράτος με τις περισσοτερες επενδυσεις. Αμα ρωτησεις τους Βουλγαρους υπευθυνους ξενων επενδυσεων θα σου πουνε οτι βαράνε μυγες. Μονο τα ελλληνικα κορακια μεταφερανε διπλα επιχειρησεις για να μειωσουν κόστος μισθων, καμια σοβαρη εταιρια δεν ειδα να παει.η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας είναι στο μηδέν γιατί απλά δεν παράγει ΤΙΠΟΤΑ...Πώς να εξάγεις αν δεν παράγεις; δεν είναι θέμα μισθών...συμφωνούμε..edit: το μόνο που πραγματικά παράγουμε σε αξία και ποιότητα είναι τα κουφώματα αλουμινίου...να μην τα ισοπεδώνω..2) Τα ομολογα σαν χρηματοοικονομικο προϊον εμπεριέχει ρισκο. Δηλαδη γιατι να μην εχουν κανενα ρισκο αυτοι που απολαμβάνουν αποδόσεις πολλαπλάσιες των καταθέσεων προθεσμιάς; Γιατι οι τράπεζες που επενδυσαν σε τέτοια προϊοντα να μην γραψουν ζημιές; Γιατι παντα να την γλυτώνουν τα λαμόγια και να μην πληρώνουν την νυφη; Ρισκο θες; Παρε τωρα τον μουτζουρη.+100000!!! Ρίσκαρες τα λεφτά σου στην Ελλάδα και οποιαδήποτε επένδυση και δεν τα έχεις ασφαλίσει;; Πάρτα στη μούρη...Για αυτό για μένα π.χ την Proton bank (?) έπρεπε να την αφήσουν στον καιάδα και όχι να την σώσουν με τα λεφτά του ελληνικού λαού...3) Στηριξη των μικρομεσαίων γιατι δεν εχουν αλλες μορφές χρηματοδότησης. Ο εργολάβος της γειτονιάς δενε χει πρόσβαση σε χρηματοδοτηση απο ξενη τράπεζα, ουτε σε εκδοση ομολογιακου δανείου. Το μπακαλικο/mini market επισης. Το ιδιο και το συνικοιακο καταστημα ηλεκτρονικων σε σχέσεη με το Πλαισιο.Δεν λέω να μην στηριχτούν...έχω πει σε παραπάνω post ότι όποιος είναι να λάβει δάνειο πρέπει να περάσει κόσκινο από την τράπεζα..Δεν γίνεται να δίνουμε δάνεια π.χ. σε Μεξικανούς μετανάστες που έκαναν στην αμερική για να ανοίξουν e-shop από το πουθενά...Θα θέσω όμως ένα παράδειγμα στην επιχείριση που δουλεύει η κοπέλα μου.. Η εταιρεία παράγει software και δουλεύουν 20 περίπου άτομα...Ο επιχειρηματίας ζητούσε από την τράπεζα να πάρει δάνειο ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους μισθούς κλπ μέχρι να πληρωθεί για ένα έργο της εταιρείας.. Η τράπεζα όμως δεν έδωσε τπτ (ζητούσε 50Κ).. Αντιθέτως όμως ταυτόχρονα την ίδια εποχή η τράπεζα έδωσε 150Κ και βάλε σε ένα ζευγάρι (το οποίο δεν έχει δουλειά κανένας του) για να χτίσει σπίτι...το συμπέρασμα δικό σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Μάϊος 9, 2012 #1400 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 πάντως δεν ψήφισα χρυσή αυγή ή καμμένο...και όχι δεν θα σου πω τι ψήφισα...είπα ότι με εκπροσωπεί το 18% εκτός βουλής...αυτό αρκεί...Ψήφισες όλα τα κόμματα που έμειναν εκτός βουλής; Αν όχι σε εκπροσωπεί το ποσοστό του κόμματος που ψήφισες δηλαδή < 3% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.