Hydra Μάϊος 8, 2012 #1361 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] έχει απαντήσει ο Τσάκωνας μερικές σελίδες πίσω, περί αυτού του θέματος (αποχής), δεν χρειάζεται συστάσεις για να μου αλλάξεις γνώμη, αν θες εσύ κάνε αποχή, εγώ ψηφίζω αυτά που ψηφίζω, αν θες αντεπίθεση ψήφισε οτιδήποτε πιστεύεις καλύτερο για εσένα / το τόπο σου whatever.. δε σε καθοδηγώ τι κάνεις. Δε θέλω να σου αλλάξω γνώμη. Δεν υπολογίζω σαν λύση την αποχή ούτως ή άλλως. Το βάρος αλλού το έριξα με το post μου, αλλά το υπεξέφυγες.... Nevermind. Κάποια πράγματα με στεναχωρόυν, αλλά ως φαίνεται ο λαός είναι αμετανόητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 8, 2012 #1362 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 CATASTROIKA - Video DailymotionΑλλη μία για να το δείτεΚαι ένα δείγμα χρυσαυγίτη (για να το αλαφρύνουμε λίγο)oste kouvalate kai spathia - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1363 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 CATASTROIKA - Video DailymotionΑλλη μία για να το δείτεΚαι ένα δείγμα χρυσαυγίτη (για να το αλαφρύνουμε λίγο)oste kouvalate kai spathia - YouTubesorry φίλε δεν προλαβαίνω να το δω καθόλου...όμως στα πρώτα 15 λεπτά (κατά το δικό μου τρόπο σκέψης) θεωρώ ότι πρόκειται για ένα λαικιστικό ντοκυμαντέρ που δεν κοιτάει και τα θετικά που έχει φέρει ο φιλελευθερισμός..και για να είμαι σαφής έχει κ ο κρατισμός αλλά σε λογικά πλαίσια..τι εννοώ λογικά πλαίσια; Πάρτε για παράδειγμα τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα (σε αυτό το χώρο δουλεύω οπότε τον γνωρίζω καλα)... όσο ήταν ο ΟΤΕ είχαμε απλα τηλέφωνο και μας το χρέωνε και εγώ δεν ξέρω πόσο...μόλις απελευθερώθηκε η αγορά και σιγά σιγά βάζαν ιδιώτες τα λεφτά τους, έριξε τις τιμές του, δημιουργήθηκαν δουλειές από τους εναλλακτικούς και πλέον έχουμε αρκετά μεγάλη διύσδηση Broadband συνδέσεων στα νοικοκυριά...άμα είμασταν ακόμα με ΟΤΕ μόνο, θα είχαμε τώρα που μιλάμε το πολύ 4mbps adsl και εγώ θα ήμουν το πολύ καφετζής καθώς δεν θα είχα μέσo να μπω στον ΟΤΕ (να τονίσω εδώ ότι πάντα ήθελα να δουλέψω στις τηλεπικοινωνίες καθώς junky)...το όλο αυτό μοντέλο επιτηρήθηκε από τον ΕΕΤΤ (να που πρέπει να μπαίνει το κράτος) το οποίο ρύθμισε την αγορά, βοήθησε τους εναλλακτικούς μέσω επενδυτικών προγραμμάτων να αναπτυχθούν και προώθησε τον ανταγωνισμό... σημ. για την ιδιοτικοποίηση του ΟΤΕ κάναν 1 μεγάλο λάθος κατά την άποψη μου. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ από τον οποίο ο ΟΤΕ τώρα βγάζει τα μαριοκέφαλα του...έπρεπε να μείνει κρατικος...αλλά μιλάμε για άχρηστους..και για την Θάτσερ (μιας και αναφέρετε στο catastroika) έχω να πω ότι απλά την Αγγλία την έσωσε σαν χώρα...σκεφτείτε ότι τα έβαλε εναντίων του Φωτόπουλου (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) και κέρδισε...Για την ΔΕΗ πιστεύω πως το δίκτυο πρέπει να παραμείνει ΚΡΑΤΙΚΟ και η παραγώγή πρέπει να περάσει σε ιδιώτες αρκετοί οι οποίοι θα σφάζονται ποιος θα πουλήσει ρεύμα στους Έλληνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 8, 2012 #1364 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ο ΟΤΕ δεν εμπορεύεται κρατικό πλούτο όπως είναιτα νερά και ο ορυκτός πλούτος.Το ρεύμα άνοιξε και είδαμε πως πήγανε να πλουτήσουν κάποιοι.λοιπόν το βίντεο απλά σου λέει και σου αποδεικνύει (με παραδείγματα που έχουν γίνει σε άλλες χώρες Γαλλιά, Αγγλία κλπ) πως όπου υπάρχει ιδιωτικοποίηση οι τιμές ανεβαίνουν.Και το ντοκυμαντέρ δεν είναι καθόλου λαϊκίστικο. Λέει τα πράγματα όπως είναι και όπως έγιναν σε άλλες χώρες.Είναι δουλειά των πολιικών και του κράτους να βγάζουν κέρδος αυτοί οι οργανισμοί. Και φυσικά με λενα καθαρό και όχι ξεπουλημένο κράτος φυσικά και μπορούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 8, 2012 #1365 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 μια χαρά στέγη είναι η ΧΑ. Μετά βλέπουμε.Βεβαίως αν αντί να χρεώνομαι καθημερινά είχα ένα μισθό ( έστω και μειωμένο ) που έπεφτε στο παντελόνι μου ίσως είχα και εγώ την πολυτέλεια να εκφράζω τα δημοκρατικά μου ιδεώδηUnknown voter, Germany, circa 1930 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Μάϊος 8, 2012 #1366 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 δεν ειναι εγκληματικη,αλλα στρατιωτικη φιλοσοφια οργανωσηςπαρατηρησε -καλα- το κκε και συγκρινε το με την στρατιωτικη οργανωση (αν εχεις παει στρατο, η οταν πας τελος παντων)Συμφωνώ ότι και η Χ.Α. και το Κ.Κ.Ε. έχουν στρατιωτική φιλοσοφία οργάνωσης.Όμως, στρατιωτική φιλοσοφία οργάνωσης πιθανόν να έχει και η ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζω, αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κατακριτέο. Το πως δηλαδή οργανώνονται εσωτερικά τα κόμματα ούτε είναι σημαντικό για την υπόλοιπη κοινωνία, ούτε όμως τυχόν ομοιότητες στον τρόπο οργάνωσής τους, καθιστά όμοια και τα όσα πρεσβεύουν, έστω και αν το κ.κ.ε. κινείται σε ένα ιδεολογικά ακραίο και πολλές φορές γραφικό επίπεδο. Από την άλλη, δεν κατακρίνω οποιονδήποτε που είτε τιμωρητικά είτε λόγω άγνοιας ψήφισε Χ.Α. Δεν φταίει εκείνος αλλά εμείς οι υπόλοιποι που δεν του προσφέραμε επαρκή παιδεία ή ελπίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 8, 2012 #1367 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 CATASTROIKA - Video DailymotionΑλλη μία για να το δείτεΚαι ένα δείγμα χρυσαυγίτη (για να το αλαφρύνουμε λίγο)oste kouvalate kai spathia - YouTubeεπειδη το λενε ντοκιμαντερ. δεν ειναι ντοκιμαντερ γιατι ρεπει προς μια μερια συγκεκριμενα.Yupi.gr - : Debtocracy: Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 8, 2012 #1368 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Αν την δημοκρατια την μετράς με το ποσα € εχεις στην τσέπη, καλυτερα που εχεις ελλειμα δημοκρατίας, γιατι η δημοκρατία σου μοιαζει πολυ με αυτην την δημοκρατια που τοσο πολυ πολεμάς: του βολεμένου.Το να μην γνωρίζεις ότι αναπτυξιακές ορμόνες και η υπερκατανάλωση πρωτεΐνης είναι πράξεις που θα διαπιστώσεις τις επιπτώσεις τους μετά τα 40 έχει την πλάκα του και το διασκεδάσαμε.Το να μην γνωρίζεις όμως ότι όλες οι επαναστάσεις όλα τα συστήματα διακυβέρνησης στόχο έχουν την ισοκατανομή του πλούτου δεν έχει πλάκα είναι τραγικό. Δηλαδή όταν ακούς ψωμί παιδία ελευθερία τι φαντάζεσαι; Κάποιους να ζητάνε καρβέλια; Όσο για το έλλειμμα δημοκρατίας οφείλω να σε πληροφορήσω ότι η δημοκρατία του καθενός μετριέται από τις πράξεις του και όχι από φτηνούς δεκάρικους. Θα θεωρούσα χείριστη πράξη να μου λέει ο άλλος τον πόνο του και τι ψήφισε και εγώ να του εκθειάζω τα προτερήματα της αριστεράς προσπαθώντας να το ψήσω, με μεγαλύτερες πιθανότητες να τον οδηγήσω στην αγκαλιά της ΝΔΤέλος φτιάξε οικογένεια, κάνε παιδί/α στείλε τα σχολείο και αν ζούμε έλα να συζητήσουμε σοβαρά περί χρημάτων και έκφρασης δημοκρατικών απόψεωνUnknown voter, Germany, circa 1930Όχι μόνο δεν σε πιάνω, αλλά δεν σε βλέπω καν να ξέρω προς τα που θα τρέξω : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 8, 2012 #1369 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Όλες οι θεωρίες καλές είναι....στην θεωρία, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης παράγει ίπποδυναμη, όσοι λειτουργούν μέσα σε πραγματικά αυτοκίνητα και όχι βιβλία μηχανολογιας, παράγουν διοξείδιο,μόνοξειδιο κλπ.Αν ζεις μακριά απο την Αθήνα θα σου φαίνεται κ γάμω τις εφευρέσεις, με ένα σαββατοκύριακο στο κέντρο όμως σύντομα θα αλλάξεις γνώμη....Πες μου για τον μηδενισμό μου και το αντικομμουνιστικο μου μενος όσα θες...Στον στρατό θα δεις πόσο άριστοι στρατιώτες είναι οι κνιτες ,καθότι είναι απολύτως συνηθισμένοι σε αυστηρότατη πειθαρχία (με διαφορετικά βέβαια προσωπεία)Πες μου όσα θες για το δεν ταυτίζεται και τις ωραίες ιδεολογιες,μπλα μπλα στο κέντρο ο άνθρωπος, οι κατσικες βελαζουν οι πεταλούδες πετούν κλπ...τα καθεστωτα και τα κόμματα τυπου χρυσή αυγή-ΚΚΕ έχουν κοινωνική οργάνωση με "πυραμίδοειδη συλλογικη νοημοσύνη ...το λένε κάτι ψεύτοδημοκρατες σαν και του λόγου μου (Noubel, M.Bauwens)...(βλέπε λημμα fixed hierarchy structures) και αυτοι φυσικα για λογους εντυπωσιασμου.Δικαίωμα σου βέβαια να το βλεπεις διπολικα ,τύπου Παναθηναϊκός ΟλυμπιΑκος δηλ. "ο υπέροχος κομμουνισμος με τους αγωνιστές , ο αίσχρος φασισμός με τους νέο ναζί και την χρυσή αυγή.Σου αντιστοιχούν άλλοι τόσοι χρυσΑυγιτες που θα λένε ακριβώς τα ίδια που λες κι εσύ,με υποκείμενο τους εθνικιστές/δεξιούς/φασιστες/κλπ που αυτοί πάλεψαν για να μιλάω εγω σήμερα ελεύθερα το 1940 και το 1821 κλπ κΑι όχι το ΚΚΕ.Παντα οι αυταρχικες δομες κάθε πολιτικής αποχρωσης οικειοποιουνται ένα επίτευγμα για να εδραιωθούν στην συλλογική συνείδηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 8, 2012 #1370 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Τέλος φτιάξε οικογένεια, κάνε παιδί/α στείλε τα σχολείο και αν ζούμε έλα να συζητήσουμε σοβαρά περί χρημάτων και έκφρασης δημοκρατικών απόψεων Άσ' το αν είναι να καταλήξουν έτσι... με τα μυαλά των γονιών τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 8, 2012 #1371 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Άσ' το αν είναι να καταλήξουν έτσι... με τα μυαλά των γονιών τους. Στα 30 σου, που το επάγγελμα σου και η επιτυχία σου σε αυτο θα σε καθορίζουν -στα ματια του κοσμου και των μπιτσιζ -σαν άντρα ,Θα δεις πολλάαα πράγματα με άλλο μάτι... Υγ : τώρα που το θυμήθηκα, οσοι κράζετε την χρυση αυγη κΑι το 6τα εκατό της στην επικράτεια θα πρέπει να δείτε τα νούμερα της στην επαρχία...σε πολύ απομονωμένο χωριό που ήμουν δικ.αντιπροσωπος και ήταν Παραδοσιακά "κόκκινο" η χ.α. Τσίμπησε ένα ζουμεροτατο 12.5% έναντι 8,κάτι % του ΚΚΕ... Δεν πίστευα στα ματιά μου λέμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 8, 2012 #1372 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Ευχαριστώ, δε χρειάζομαι μέντιουμς. Στη χειρότερη δε θα κάνω παιδιά, αν πρέπει να στηρίζω φασίστες για να έχω λεφτά και να θεωρούμαι "άνθρωπος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 8, 2012 #1373 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 το πρόβλημά μας δεν είναι η ΧΑ και κακώς χαλάμε σάλιο αυτή τη στιγμή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 8, 2012 #1374 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Το να μην γνωρίζεις ότι αναπτυξιακές ορμόνες και η υπερκατανάλωση πρωτεΐνης είναι πράξεις που θα διαπιστώσεις τις επιπτώσεις τους μετά τα 40 έχει την πλάκα του και το διασκεδάσαμε.Το να μην γνωρίζεις όμως ότι (1) όλες οι επαναστάσεις (2) όλα τα συστήματα διακυβέρνησης στόχο έχουν την ισοκατανομή του πλούτου δεν έχει πλάκα είναι τραγικό. (3)Δηλαδή όταν ακούς ψωμί παιδία ελευθερία τι φαντάζεσαι; Κάποιους να ζητάνε καρβέλια; Όσο για το έλλειμμα δημοκρατίας οφείλω να σε πληροφορήσω ότι η δημοκρατία του καθενός μετριέται από τις πράξεις του και όχι από φτηνούς δεκάρικους. Θα θεωρούσα χείριστη πράξη να μου λέει ο άλλος τον πόνο του και τι ψήφισε και εγώ να του εκθειάζω τα προτερήματα της αριστεράς προσπαθώντας να το ψήσω, με μεγαλύτερες πιθανότητες να τον οδηγήσω στην αγκαλιά της ΝΔΤέλος φτιάξε οικογένεια, κάνε παιδί/α στείλε τα σχολείο και αν ζούμε έλα να συζητήσουμε σοβαρά περί χρημάτων και έκφρασης δημοκρατικών απόψεων1) Σαφώς, η νεοφιλελευθερη οικονομικη επανάσταση γινεται για την ισοκατανομη του πλουτου2) Επίσης το καπιταλιστικο συστημα καθως και οι στρατιωτικές δικτατορίες εχουν ως στοχο να ειναι ολοι ισοι3) Οχι πάντως το Εγερθητι των υπάνθρωπων που υποστηριξες.Και τελος, δεν ξερεις την οικονομικη μου κατάσταση. Σωστα; Ουτε ξερεις αν κανω 2 δουλειες για να τα βγαλω πέρα. Ουτε αν εχω να ταϊσω 2 οικογένειες. Αλλα και αν το ηξερες, θα ηξερες επισης, οπως εχω επαναλάβει, οτι εφαγε πολυ ξυλο ο μη αριστερος πατερας μου απο κατι εθνικιστικα απολειφάδια και μια σφαιρα ο παππους μου απο κατι ΚΩΛΟναζιστες για να διαπραγματευτω την δημοκρατια και την εισοδο ΝΑΖΙΣΤΩΝ στην βουλη. Ο παππους μου την γλυτωσε, αλλα τα εφτα αδερφια του οχι.Γι' αυτο λοιπον, οσοι, μαζι με εσενα προτάσουν οικονομικους λόγους για να δικαιολογησουν την υπαρξη μεσα σε ενα δημοκρατικο κοινοβούλιο, ολων αυτων των ουρακοτάγκων, θα με βρισκουν απεναντι τους. Μονιμα.Στα 30 σου, που το επάγγελμα σου και η επιτυχία σου σε αυτο θα σε καθορίζουν -στα ματια του κοσμου και των μπιτσιζ -σαν άντρα ,Θα δεις πολλάαα πράγματα με άλλο μάτι...Sorry tsakman αλλα αν καποιος καθορίζεται σαν αντρας απο το αν εχει λεφτα και ειναι επιτυχημένος και δή στον διπλανο του και στις τρυπες που κυνηγάει, τοτε τον λυπάμαι προσωπικα. Προτιμω να ειμαι ο "περνάω απαρατήρητος" και να εχω καποις αρχες, παρα να "στηνω κώλο" και να παω οπου πάει για να εχω περαση στις μπιτσιζ και τους φελλους τριγυρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 8, 2012 #1375 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 1) Σαφώς, η νεοφιλελευθερη οικονομικη επανάσταση γινεται για την ισοκατανομη του πλουτου2) Επίσης το καπιταλιστικο συστημα καθως και οι στρατιωτικές δικτατορίες εχουν ως στοχο να ειναι ολοι ισοι3) Οχι πάντως το Εγερθητι των υπάνθρωπων που υποστηριξες.Και τελος, δεν ξερεις την οικονομικη μου κατάσταση. Σωστα; Ουτε ξερεις αν κανω 2 δουλειες για να τα βγαλω πέρα. Ουτε αν εχω να ταϊσω 2 οικογένειες. Αλλα και αν το ηξερες, θα ηξερες επισης, οπως εχω επαναλάβει, οτι εφαγε πολυ ξυλο ο μη αριστερος πατερας μου απο κατι εθνικιστικα απολειφάδια και μια σφαιρα ο παππους μου απο κατι ΚΩΛΟναζιστες για να διαπραγματευτω την δημοκρατια και την εισοδο ΝΑΖΙΣΤΩΝ στην βουλη. Ο παππους μου την γλυτωσε, αλλα τα εφτα αδερφια του οχι.Γι' αυτο λοιπον, οσοι, μαζι με εσενα προτάσουν οικονομικους λόγους για να δικαιολογησουν την υπαρξη μεσα σε ενα δημοκρατικο κοινοβούλιο, ολων αυτων των ουρακοτάγκων, θα με βρισκουν απεναντι τους. Μονιμα.Καμία σχέση δεν έχουν αυτά που έγραψα με αυτά που απάντησεςΚυρίως δε, ποτέ δεν υποστήριξα τους ανθρώπους της ΧΑΈχεις πρόβλημα κατανόησης. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά πόσες οικογένειες ταΐζεις. Όταν θα κάνεις δική σου πιθανώς να καταλάβεις τη διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 8, 2012 #1376 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Καμία σχέση δεν έχουν αυτά που έγραψα με αυτά που απάντησεςΚυρίως δε, ποτέ δεν υποστήριξα τους ανθρώπους της ΧΑ Έχεις πρόβλημα κατανόησης. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά πόσες οικογένειες ταΐζεις. Όταν θα κάνεις δική σου πιθανώς να καταλάβεις τη διαφορά Αρα αυτο: Το εγραψε καποιος αλλος; Οικογένεια εχω. Μια δικια μου και αλλη μια που συντηρω. Αλλα παλι δεν μετράω την δημοκρατία με €. Ελπίζω η συζητηση να εχει τιποτα αλλο εκτος απο ΧΑ. Ειπαμε το αν άξιζαν ή οχι να μπουν αυτοι στην Βουλη θα το δουμε. Τωρα μιλάνε δημόσια. Και ο δημόσιος λόγος εχει και ενα καλο - δειχνεις ποιος εισαι θες δεν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 8, 2012 #1377 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Όχι μόνο δεν σε πιάνω, αλλά δεν σε βλέπω καν να ξέρω προς τα που θα τρέξω : )Δεν είναι τόσο προσωπικό σχόλιο όσο αναφορά στην ιστορία των γεγονότων που οδήγησαν στην άνοδο του ναζισμού και κατ'επέκταση στον Β'ΠΠ.Έως τα τέλη του 1930 το ναζιστικό κόμμα δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά γιατί και υπερβολικά δραστήριο/βίαιο ήταν αλλά και η Γερμανία απολάμβανε μια σχετική οικονομική ανάπτυξη. Εκεί έσκασε μια δυνατή κρίση με (μεταξύ άλλων) ταυτόχρονο πληθωρισμό και ανεργία. Και εκεί ο λόγος του κόμματος άρχισε να περνάει. Οι Γερμανοί ξεχάσανε την πολιτισμένη τους πλευρά και ασπαστήκανε τις πιο ακραία τους πλευρά.Εκείνη η εποχή έχει τόσα πολλά να μας διδάξει, βρείτε τις ομοιότητες/διαφορές ένα πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 8, 2012 #1378 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Επειδή θεωρό μια χαρά προσωρινή στέγη την ΧΑ για τους ΝΔημοκράτες φίλους μου που την ψήφισαν, σημαίνει ότι υποστηρίζω τους χρυσαυγήτες;Έλεος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 8, 2012 #1379 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Επειδή θεωρό μια χαρά προσωρινή στέγη την ΧΑ για τους ΝΔημοκράτες φίλους μου που την ψήφισαν, σημαίνει ότι υποστηρίζω τους χρυσαυγήτες;Έλεος !! Αν αυτο εννοεις τοτε λαθος δικη μου ερμηνεία. Απο την αλλη οποις και να διαβάσει τα συμφραζόμενα βγάζει αλλο νόημα. Οπως και να εχει, αρκετα με τα αυγα. Αυτα θα κριθουν σε ενα μηνα και κατι μερες. Μεχρι τοτε ας σχολιάσουμε την αντιδράση των ευρωπαιων εταίρων μας στην ακυβερνησία. Γιατι τους καει τοσο πολύ αφου ουτε εχουν να χασουν πολλα και η ΕΕ ειναι τοσο σταθερη και ετοιμη να δεχθει το πληγμα; Μια ενδιαφέρουσα αποψη της Deutsche Bank http://jmp.io/vUF Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 8, 2012 #1380 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 η επομενη μερα εσκασε μυτη λοιπον κι εμεις αποδειχθηκαμε ανεπαρκεις να διαχειριστουμε τι ''γενννησε''.........απο την συμπεριφορα των πολιτικων αρχηγων κατανοει κανεις ποιος ειναι ετοιμος -εχει ετοιμο το μανιουαλ - για την εξουσια και ποιος νοιωθει λες και του δωσαμε σκατα στα χερια να κραταει.....ελπιζω να συνελθουν γρηγορα γιατι φοβαμαι οτι το 'παραθυρακι' μπορει να κλεισει γρηγορα....[παρανοικος mode/ON] αυτο ηταν το σχεδιο!! νοθεια στις εκλογες για να εχουμε αυτο το αποτελεσμα!! ο κοσμος θα δει οτι εξω απο το μαντρι ειναι ολοι φλωροι και με την ικανοποιηση οτι ''τους τιμωρησαμε'' ,θα ριξουν παλι ψηφο στους λεμεδες.....[/οφφφφ]:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.