narta Μάϊος 8, 2012 #1341 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Διοτι ως γνωστόν έχουμε άπειρο χρόνο για συζητήσεις και δε μιας πιέζει τίποτα.Εγώ θέλω το Σαμαρά να βγει και να πει, δίνουμε ψήφο ανοχής στον τΣυριζα. Σχηματίστε κυβέρνηση και στα οικονομικά θέματα θα έχετε την ψήφο μας. Να δω πόσο κουλ θα είναι ο κουλ Αλέξης μετά και πόσοι αντιμνημονιακοί θα μείνουν.@@ δεντρολίβανο. Μια χαρα τους τα εφερε ο Συριζαιος: Στειλτε επιστολες οτι δεν ισχυουν οι δεσμέυσεις αμα υποστηρίζετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την διαπραγματευση. Ξεβράκωμα στους ργιοληδες. Τελος τα ψεμματα. Και για τον πιτσιρικο φυσικα, θελω να βγει πρωθ/ργος στις 2ες εκλογες και να εφαρμοσει αυτα που λεει χωρις πιρουετες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1342 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ακου την δηλωση του Τσιπρα οταν πηρε την εντολη. Επίσης ο ελεγχος των τραπεζων αυτο σημαινει, δεν σημαινει ανοιξτε τις κάνουλες. Και προσωπικα γνωρίζω ΠΟΛΥ καλα που πηγαν τα μαμημενα 3δις που μαζεψε η ΠΕΙΡΑΙΩΣ το 2008: Θαλασσοδάνεια σε Μπατσόκους και ΝουΔουδες λαμογιοσκατάνθρωπους. Να σταματησει επιτελους αυτες οι @@ριες του Σάλλα, του Κωστοπουλου και του Λάτση. Πότσος και ξυλο στους τοκογλυφους.για μένα σημαίνει άλλα πράγματα εκτός από το να ανοίξουν οι κάνουλες...όσο για τα κόμματα ναι ...σκ@τ@ να φάνε... τώρα να δω πως θα πληρώσουν τα δάνεια με τα ποσοστά που πήραν στις εκλογές, έβαλαν και σαν εγγύηση τις επιχορηγήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 8, 2012 #1343 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Διοτι ως γνωστόν έχουμε άπειρο χρόνο για συζητήσεις και δε μιας πιέζει τίποτα.Εγώ θέλω το Σαμαρά να βγει και να πει, δίνουμε ψήφο ανοχής στον τΣυριζα. Σχηματίστε κυβέρνηση και στα οικονομικά θέματα θα έχετε την ψήφο μας. Να δω πόσο κουλ θα είναι ο κουλ Αλέξης μετά και πόσοι αντιμνημονιακοί θα μείνουν.ενω μεχρι τωρα, ειναι πασιγνωστο, που παιρναμε αποφασεις γρηγορα, την νυχτα στη βουλη, με πληρη αυτοδυναμια ηταν αποτελεσματικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 8, 2012 #1344 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ενω μεχρι τωρα, ειναι πασιγνωστο, που παιρναμε αποφασεις γρηγορα, την νυχτα στη βουλη, με πληρη αυτοδυναμια ηταν αποτελεσματικες.Και φυσικά σαν κλασικό μπουρδέλο που είμαστε πρέπει να πάμε απο το ένα άκρο στο άλλο@@ δεντρολίβανο. Μια χαρα τους τα εφερε ο Συριζαιος: Στειλτε επιστολες οτι δεν ισχυουν οι δεσμέυσεις αμα υποστηρίζετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την διαπραγματευση. Ξεβράκωμα στους ργιοληδες. Τελος τα ψεμματα. Και για τον πιτσιρικο φυσικα, θελω να βγει πρωθ/ργος στις 2ες εκλογες και να εφαρμοσει αυτα που λεει χωρις πιρουετες!Χμμμμ αυτός είναι ένας τρόπος να το δει κανείς. Ο άλλος είναι ότι ουτε ο Τσιπρας πίστευε ότι θα πάρει τέτοιο ποσοστό και αρχίζει τις τρίπλες. Στην τελική στα παπάρια του τι υπέγραψαν οι προηγούμενοι ηγέτες. Αυτός είναι πρωθυπουργός, η δικιά του υπογραφή δε βρίσκεται πουθενά, ήδη διατυμπανίζει ότι το Μνημόνιο ήταν παράνομο κτλ, δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται τη νομιμοποιήση απο τους άλλους.Μια πρόβλεψη και την καταθέτω για να υπάρχει εδώ. Πολλοί πανηγυρίζουν το τέλος του δικομματισμού. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τελικά σχηματιστεί Αριστερή κυβέρνηση, το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα είναι στα πάνω του ξανα in no time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 8, 2012 #1345 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ο Τσίπρας στα πολιτικά play off πάντως παίζει μπάλα μόνος του.Και φυσικά σαν κλασικό μπουρδέλο που είμαστε πρέπει να πάμε απο το ένα άκρο στο άλλοΔεν σε έχουν κουράσει οι κομματικοί στρατοί; Ας χαθεί χρόνος στο διάλογο, αυτό είναι το τίμημα της δημοκρατίας. Δεν είναι κακό να υπάρχουν ακραίες απόψεις αρκεί οι αποφάσεις να είναι στο κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 8, 2012 #1346 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Δεν σε έχουν κουράσει οι κομματικοί στρατοί;Αφάνταστα αλλά που κολλάει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 8, 2012 #1347 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 δεν θα διαφωνήσω ή θα συμφωνησω αλλα το "κεντρο" στο 50σελιδο πρόγραμμα του Καμμενου που το είδες?Εσύ προς τα που το καταστάσεις;Αφάνταστα αλλά που κολλάει αυτό;Εδώ....Στη συνέχεια να το πάνε στη βουλή προς ψήφιση και ο κάθε εκλεγμένος βουλευτής χωρίς να φοράει τον κομματικό μανδύα να το ψηφίσει με τα δικά του προσωπικά αντικειμενικά κριτήρια. Αν πάρει 151 ψήφους να περάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 8, 2012 #1348 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ότι και να ειπωθεί δηλαδή αυτές τις μέρες εγώ θα είμαι ο ΣΥΡΙΖΑιος που θα απολογούμαι στο thelab?:rant::rant:και εγώ θα είμαι η golden dawn, γιατί η dawn μου αρέσει :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 8, 2012 #1349 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Χωρις να ψηφιζω ΚΚΕ, μονο και μονο που τα βαζεις σε συγκριση δειχνει ποσο απολιτικ φραπε καναπε ησουν κ εισαι.Οι ανθρωποι του ΚΚΕ πολεμησαν, αντισταθηκαν, βασανιστηκαν και πεθαναν απο ανθρωπους σαν και αυτους, απο τους Ναζιστες κ τους συνεργατες τους ΧΙΤΕΣ και πασης φυσεως δοσιλογους.Πραγματικα ειναι ντροπη να τα λετε αυτα, σας προσβαλει και ως Ελληνες και ως ανθρωπους.Ειναι ντροπη στα Καλαβρυτα 650 ψηφοι στην χρυση αυγη, δειχνει ελλειμα παιδειας, κοινωνικης κ μορφωτικης καταντιας και σηψης.Και ανεξαρτητα απο την ολη φασιστικη ιδεολογια που ειναι ετσι κ αλλιως απαραδεχτη, το ιδιο το "κομμα" της Χρυσης Αυγης εκτος απο την προκλητικη κ βιαιη συμπεριφορα κατα παντων, το χαμηλο εως μηδενικο μορφωτικο κ διανοητικο επιππεδο (veni vidi vicky) εχει στο ιστορικο της μαχαιρωματα, ξυλοδαρμους και δολοφονιες, ελληνων κ μεταναστων.Αλλα ακομα και καθαρα ιδεολογικα να το παρεις τι σχεση μπορει να εχει μια ιδεολογια που μιλαει για κοινωνικη δικαιοσυνη και βασιζετε σε θεωριες πασιγνωστων κ αναγνωρισμενων φιλοσοφων κ επιστημονων και την ιδεολογια του "μισω ολους τους διαφορετικους απο μενα", η οποια εχει πρεσβευτες αγραμματους ημιτρελους πολεμοχαρης τυπους σαν τον Χιτλερ.Ντροπή-ξένη τροπή είναι η μοναδική κ αναπαλλοτριωτη γνώμη μου που μπορώ να παραγω αντί να ανάπαραγω...κάτσε να λες ότι θες για ελλείμματα παιδείας κλπ.Σε μια νύχτα το κόμμα αυτό μάζεψε ότι μαζεύει το ΚΚΕ κάτι δεκαετίες.Οποτε το να ακυρώσεις την λαϊκή βούληση που τους ενέκρινε μάλλον δείχνει έλλειμα δημοκρατίας.Και πριν μιλήσεις για ιδεολογίες κ ντροπες κλπ, πήγαινε να προφερεις απλά την λέξη "kommunist" στην πρώην ανατολική Γερμανία, να δεις εκφράσεις κ "ιδεολογιες"...εκεί θα σου φανεί απολίτικ φραπέ κ καναπέ η μισή Γερμανία.Από εκεί κ πέρα, για το αν πολέμησε κλπ το ΚΚΕ ( επειδή μονίμως παει να οικειοποιηθει τα πάντα όλα ,ότι δήθεν τα κανε όλα το κόμμα αυτο κλπ), κοιτά απλά την στάση του ΠΑΜΕ γύρω απτην βουλή τότε με τους αγανακτισμένους κ τις βλακωδεις εξαγγελίες του σε σχέση με το κίνημα των διοδίων κ το κίνημα της πατάτας.Ένα κόμμα σαν όλα τα αλλά ειναι και το κκε με πιο εξελιγμένο στρατιωτικό μηχανισμό ένδοκομματικης πειθαρχιας κ προπαγανδας είναι,απευθυνόμενο -κ ικανό να πείσει- μόνον αμορφωτους σπασμενους απο την καθημερινοτητα η υπέρ-μορφωμένους αίθεροβαμονες αποσπασμενους από την πραγματικότητα... Ο λόγος που τόσα χρόνια μένει σταθερό στο ίδιο ποσοστό είναι πως με κάποιο μυστικό κόλπο καταφέρνει να ισοσταθμιζει τους κολλημένους ς παππούδες που πεθαίνουν και τους πιτσιρικάδες που ωριμάζουν ξαφνικά με ισάριθμους κουρασμένους μποεμ φοιτητές κ απελπισμένους losers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 8, 2012 #1350 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Όσους συναδέλφους μικρομεσαίους επαγγελματίες, δεξιούς πρώην ΝΔημοκράτες ρώτησα, έχουν ψηφίσει ΧΑΔεν εμπιστεύονται τον Καμένο η τους βουλευτές του , και δεν υπάρχει άλλο κόμμα πλην της ΧΑ.να ψηφίσουν.Σε όλους έδωσα συγχαρητήρια που δεν ψήφισαν ΝΔΣυνεχίζω να θεωρώ στόχο τον δικομματισμό και το μνημόνιο, ως εκ τούτου μια χαρά στέγη είναι η ΧΑ. Μετά βλέπουμε.Βεβαίως αν αντί να χρεώνομαι καθημερινά είχα ένα μισθό ( έστω και μειωμένο ) που έπεφτε στο παντελόνι μου ίσως είχα και εγώ την πολυτέλεια να εκφράζω τα δημοκρατικά μου ιδεώδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 8, 2012 #1351 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 @ΓιαγκΤ το 1 like είναι λίγο, πραγματικά ένα από τα καλύτερα post που διάβασα σε αυτό το thread, merci :thank_you2:περί αποχής τα λέω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 8, 2012 #1352 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Και πριν μιλήσεις για ιδεολογίες κ ντροπες κλπ, πήγαινε να προφερεις απλά την λέξη "kommunist" στην πρώην ανατολική Γερμανία, να δεις εκφράσεις κ "ιδεολογιες"...εκεί θα σου φανεί απολίτικ φραπέ κ καναπέ η μισή Γερμανία.Έλα πάλι τα ίδια θα λέμε μετά από τόσα χρόνια;http://www.thelab.gr/1062665020-post189.htmlή ο δικός σου λόγος είναι πιο έγκυρος από κάθε link που είναι εξ ορισμού αφερέγγυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 8, 2012 #1353 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 @ΓιαγκΤ το 1 like είναι λίγο, πραγματικά ένα από τα καλύτερα post που διάβασα σε αυτό το thread, merci :thank_you2:περί αποχής τα λέω εδώ.Οκ και εγώ τα λέω εδώΑλλά... νομίζω θα έπρεπε να σε απασχολεί το περί ψήφου... με αυτά που ψηφίζεις.(η ψήφος διαμαρτυρίας στους πιο ξεπεσμένους και μισανθρώπους δεν είναι λύση)Όχι τίποτε άλλο, χρησιμοποιείς και τη λέξη Δημοκρατία στον τίτλο σου. Πού φθάσαμε. Ψηφίζεις ΧΑ και μιλάς για δημοκρατία, έχεις και χεσμένα τα δημοκρατιά ιδεώδη, όπως συμφώνησες με τον [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 8, 2012 #1354 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Βεβαίως αν αντί να χρεώνομαι καθημερινά είχα ένα μισθό ( έστω και μειωμένο ) που έπεφτε στο παντελόνι μου ίσως είχα και εγώ την πολυτέλεια να εκφράζω τα δημοκρατικά μου ιδεώδηΑν την δημοκρατια την μετράς με το ποσα € εχεις στην τσέπη, καλυτερα που εχεις ελλειμα δημοκρατίας, γιατι η δημοκρατία σου μοιαζει πολυ με αυτην την δημοκρατια που τοσο πολυ πολεμάς: του βολεμένου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 8, 2012 #1355 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 δεν μίλησα για τους γονείς σου αδερφέ και μην τα παίρνει ποτέ επί του προσωπικού...μιλάω για κάποια άχρηστα τομάρια που έχουν αμαυρώσει τον δημόσιο υπάλληλο, οι οποίοι δυστυχώς είναι πλειοψηφία...η έννοια "φιλελευθερισμός" πάει στην ελεύθερη αγορά...δηλαδή ότι πρέπει να μικρύνει το κράτος...εσύ λοιπόν αν θες να χαρακτηριστείς λέγεσαι "κρατιστης" γτ πιστεύεις π.χ. ότι πρέπει να συνεχίζεις να πληρώνεις τον ΟΣΕ που μας βάζει μέσα 1billion per year...κατά την δικιά μου άποψη πρέπει να κλείσει...ΧΤΕΣ...μην την προβάλλεις έτσι ως έννοια όπως την προβάλλεις...είναι πολύ λάθος να λες ότι οι υπόλοιποι είναι ανθελεύθεροι.... Μόνος σου μου λες ότι η ΝΔ δεν είναι Φιλελεύθερη...(και ο ίδιος προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ήταν επ ουδενί φιλελεύθεροι όταν ρουσφέτιζαν και ξεχείλωναν το κράτος όπως έκαναν και τα άλλα ζώα)... με λίγα λόγια αλλό τι λεω εγώ ρε συ...μπορεί να λέω ότι είμαι ο Michael Jordan και σας καρφώνω όλους στην μούρη....δεν είμαι όμως...άσπρος είμαι και δεν ξέρω μπάσκετ όπως ο Jordan το ίδιο ισχύει και με την ΝΔ...εγώ διακρίνω φανατισμό από μεριά σου (δυστυχώς και μακάρι να κάνω λάθος) και αν έχασες την όρεξη να μιλήσουμε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου... Για τον ΟΣΕ και τις υπόλοιπες ιδιωτικοποιήσεις δειτε αυτό: CATASTROIKA - Video Dailymotion Δείτε το όσοι θέλετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 8, 2012 #1356 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Διπλό Post λόγω κολλήματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 8, 2012 #1357 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Όσους συναδέλφους μικρομεσαίους επαγγελματίες, δεξιούς πρώην ΝΔημοκράτες ρώτησα, έχουν ψηφίσει ΧΑΔεν εμπιστεύονται τον Καμένο η τους βουλευτές του , και δεν υπάρχει άλλο κόμμα πλην της ΧΑ.να ψηφίσουν.Σε όλους έδωσα συγχαρητήρια που δεν ψήφισαν ΝΔΣυνεχίζω να θεωρώ στόχο τον δικομματισμό και το μνημόνιο, ως εκ τούτου μια χαρά στέγη είναι η ΧΑ. Μετά βλέπουμε.Βεβαίως αν αντί να χρεώνομαι καθημερινά είχα ένα μισθό ( έστω και μειωμένο ) που έπεφτε στο παντελόνι μου ίσως είχα και εγώ την πολυτέλεια να εκφράζω τα δημοκρατικά μου ιδεώδηΠραγματικά θλίβομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 8, 2012 #1358 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 @Hydra έχει απαντήσει ο Τσάκωνας μερικές σελίδες πίσω, περί αυτού του θέματος (αποχής), δεν χρειάζεται συστάσεις για να μου αλλάξεις γνώμη, αν θες εσύ κάνε αποχή, εγώ ψηφίζω αυτά που ψηφίζω, αν θες αντεπίθεση ψήφισε οτιδήποτε πιστεύεις καλύτερο για εσένα / το τόπο σου whatever.. δε σε καθοδηγώ τι κάνεις.Υ.Γ. Ισχυρότερη δύναμη έχει η ψήφος παρά να χαλάς το χρόνο σου σε σχολιασμούς των σχολιασμών ω σχολιασμέ (flood). Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 8, 2012 #1359 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Newsbeast.gr | ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : «Πρώτη η Χρυσή Αυγή στη δικαστική φυλακή Κορυδαλλού»το κορυφαιο που γραφει...Πάντως, στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο κόμμα με 20 ψήφους. «Μόνο εκεί οι κρατούμενοι έδωσαν την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Μάϊος 8, 2012 #1360 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ντροπή-ξένη τροπή είναι η μοναδική κ αναπαλλοτριωτη γνώμη μου που μπορώ να παραγω αντί να ανάπαραγω...κάτσε να λες ότι θες για ελλείμματα παιδείας κλπ.Σε μια νύχτα το κόμμα αυτό μάζεψε ότι μαζεύει το ΚΚΕ κάτι δεκαετίες.Οποτε το να ακυρώσεις την λαϊκή βούληση που τους ενέκρινε μάλλον δείχνει έλλειμα δημοκρατίας.Και πριν μιλήσεις για ιδεολογίες κ ντροπες κλπ, πήγαινε να προφερεις απλά την λέξη "kommunist" στην πρώην ανατολική Γερμανία, να δεις εκφράσεις κ "ιδεολογιες"...εκεί θα σου φανεί απολίτικ φραπέ κ καναπέ η μισή Γερμανία.Από εκεί κ πέρα, για το αν πολέμησε κλπ το ΚΚΕ ( επειδή μονίμως παει να οικειοποιηθει τα πάντα όλα ,ότι δήθεν τα κανε όλα το κόμμα αυτο κλπ), κοιτά απλά την στάση του ΠΑΜΕ γύρω απτην βουλή τότε με τους αγανακτισμένους κ τις βλακωδεις εξαγγελίες του σε σχέση με το κίνημα των διοδίων κ το κίνημα της πατάτας.Ένα κόμμα σαν όλα τα αλλά ειναι και το κκε με πιο εξελιγμένο στρατιωτικό μηχανισμό ένδοκομματικης πειθαρχιας κ προπαγανδας είναι,απευθυνόμενο -κ ικανό να πείσει- μόνον αμορφωτους σπασμενους απο την καθημερινοτητα η υπέρ-μορφωμένους αίθεροβαμονες αποσπασμενους από την πραγματικότητα... Ο λόγος που τόσα χρόνια μένει σταθερό στο ίδιο ποσοστό είναι πως με κάποιο μυστικό κόλπο καταφέρνει να ισοσταθμιζει τους κολλημένους ς παππούδες που πεθαίνουν και τους πιτσιρικάδες που ωριμάζουν ξαφνικά με ισάριθμους κουρασμένους μποεμ φοιτητές κ απελπισμένους losersΔεν θα κατσω να υπερασπιστω ενα κομμα σαν το ΚΚΕ του οποιου την πολιτικη κ συμπεριφορα εχω κατακρινει πολλες φορες.Ομως η γενικευση, ο μηδενισμος κ η βεβαιοτητα με την οποια εκφραζεσε για μια τοσο σοβαρη κατηγορια ειναι τουλαχιστον απαραδεχτη κ ντροπιαστικη για ανθρωπους που αγωνιστηκαν για μπορεις να γραφεις αυτα σημερα.Μπορω να καταλαβω που το πας και συγγνωμη που θα πληγωσω το αντι-κομμουστικο σου μενος αλλα η ταυτηση κομμουνισμου με τον φασισμο δεν υφισταται οσο και το πασχιζεις.Το οτι καποιοι ανθρωποι εκμεταλλευτηκαν καταστασεις για να γινουν δικτατορες ειναι διαφορετικη ιστορια, ποτε ομως ο κομμουνισμος ή το ΚΚΕ δεν ειναι σαν κεντρικη ιδεολογια το μισος προς το διαφορετικο, οπως ουτε και επισης μαχαιρωματα, δολοφονιες, βασανισμους και τυφλη υποταγη σε αρχηγους κ συμβολα.Επισης για να καταλαβεις το μεγεθος του μηδενισμου σου συγκρινεις τις εξαγγελιες του ΚΚΕ στο κινημα της πατατας με τους μαχαιροβγαλτες της ΧΑ.Το ΚΚΕ μιλα για θεωρια με αντικειμενο τον ανθρωπο κ συγκεκριμενα την εργατικη ταξη, τωρα κατα ποσο, η θεωρια αυτη σε καλυπτει ή πως παει να την εφαρμοσει ειναι διαφορετικα ΕΝΤΕΛΩΣ θεματα. Δεν σου ζητησε ουτε ανθρωποθυσιες στον βωμο της πατριδας η να κατσεις προσοχη σε ενδειξη σεβασμου προς τον "αρχηγο" του.Οσο για την βουληση του ελληνικου λαου να σου πω προσωπικα οτι δεν πιστευω στην αστικη δημοκρατια και ως αποτελεσμα ουτε κ στις εκλογες ειδικα οταν τα αποτελεσματα δεν εκφραζουν πλειοψηφια και την δικαιη κατανομη εδρων.Κατα τα αλλα συμφωνω με τις επικρισεις σου για κομματικη πειθαρχια (αν κ στα υποτιθεμενα φιλλελευθερα δεν ειναι καλυτερα) η για την στηριξη του σε κατεστραμμενα σοβιετικα μοντελα η την απαραδεκτη σταση του σε μαζικα κινηματα.Οπως ειχα διαβασει κ σε ενα κειμενο "Ο σταλινισμος αποτελει το μεγαλυτερο παραδειγμα αντικουμμουνισμου" εργαλειο που ψευτοδημοκρατες σαν κ του λογου σου εχουν μαθει να χρησιμοποιουν πολυ καλα, εξομοιωνοντας τον για λογους εντυπωσιασμου κ προπαγανδας με αρρωτισμενες ιδεες κ καθεστωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.