Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Φαντάσου να μην βγάζαμε 2500 χρόνια ΠΑΝΤΑ το σάπιο συγκεκριμένο δικομματισμό των νδ πασοκ

ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να φταναμε εδω που φτασαμε.(και δεν ειμαστε στο πατο ακομα, εχουμε πολυ).

Ας μην κυβερνουσε ο ερασιτεχνης τσιπρας ή αόριστη παπαρηγα ή ή ή

Ας κυβερνουσε παντα ενας απο υπεραγαπημενους μας των νδ πασοκ που ειναι και επαγγελαμτιες ...

Αλλα ελεος....εστω και στρατηγικα καποιο οποιοδηποτε κομμα κομματα ας μπαιναν σφηνα 2α και 3α

εστω σαν πιεση στην κολλημενη καρεκλαρα τους, που εκαναν οτι τους ελεγαν οι εξω και κοιτουσαν μονο την παρταρα τους....

δηλαδη ας μην ειμαστε τοσο πεθαμενα ζομπι μια φορα ρε παιδια

ενας τροπος αντίδρασης μας εμεινε, (αφου αν βγουμε στο δρομο πεφτει ξυλο,η ψηφος, εστω και μ αυτο το κατάπτυστο +50...

ας γινουμε ζωντανα ζομπι εστω και τωρα.. κατι ειναι και αυτο...

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

να για να μην ξεχνιομαστε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΔ! αρκει να δειτε τα πρωτα 4 λεπτα...χαχαχ χαλια χαλια χαλια

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dZYnSZnb-kE&feature=endscreen&NR=1]Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ. - YouTube[/ame]

ΕΔΙΤ

@tavliban

E sorry, αλλά λέγοντας εγώ χάνω κάθε όρεξη να μιλήσω μαζί σου γιατί απλούστατα διαφωνούμε ριζικά.

Η Ν.Δ. καθαρά φιλελευθερη ήταν και έφαγε τον πούλο τώρα, και πριν 2.5 χρόνια γιατί έκανε κακό στην χώρα.. Το ΠΑΣΟΚ, κατηγορήθηκε από την ΝΔ ότι δεν ήταν αρκετά φιλελευθερο, με άλλα λόγια, τον φιλελευθερισμό (τι ωραία λεξούλα, λες και εγώ είμαι "ανθελευθεριακός") τον "νιώσαμε" καλά τόσα χρόνια. Το να κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ για μη-φιλελευθερισμό είναι μουσική στα αυτιά μου..

Θες απολύσεις Δ.Υ., ωραία, να μας πούνε τα "φιλελευθερα" κόμματα του Δικομματισμού ποιους τελμπεχανάδες διόρισαν εκτός ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια, να τους πετάξουμε έξω και να τους κρεμάσουμε στην πλατεία Συνταγματος για παραδειγματισμό. Ασε την μάνα μου και τον πατέρα μου ήσυχους, δεν μπήκαν με μέσο, μπήκαν με την αξία τους και δουλευουν κανονικά πολλά χρόνια τώρα.

@ Galioni

Απλά πράγματα, όπως εσύ θεωρείς ότι τα πετρέλαια είναι δικά σου, έτσι και οι Τούρκοι θεωρούν ότι είναι δικά τους! Μιλάμε για 3κμ απόσταση Τουρκία - Καστελόριζο, πως οποιοσδήποτε μπορεί να κρίνει τι είναι δικό σου και τι δικό μου? Αν εσύ θεωρείς ότι θέλουμε εξωτερική πολιτική με κάκαλα για να αρχίσουμε να τρυπάμε , σου απαντάω ότι τέτοια πολιτική θα σημάνει πόλεμο.

Όσο για τους μετανάστες, βαρέθηκα, δεν ξαναπαντάω για τα πράγματα που υποχρεούμαστε να κάνουμε από την Ε.Ε.

Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά τους admin, όπως αυτοί κρίνουν, να μεταφέρουν αυτό και τα προηγούμενα ποστς σε κάποιο άλλο θρεντ (πχ το Χρεοκοπία Ελλάδος). Δεν μιλάμε πλέον για τις εκλογές, τέλοιωσαν αυτές.

δεν μίλησα για τους γονείς σου αδερφέ και μην τα παίρνει ποτέ επί του προσωπικού...μιλάω για κάποια άχρηστα τομάρια που έχουν αμαυρώσει τον δημόσιο υπάλληλο, οι οποίοι δυστυχώς είναι πλειοψηφία...η έννοια "φιλελευθερισμός" πάει στην ελεύθερη αγορά...δηλαδή ότι πρέπει να μικρύνει το κράτος...εσύ λοιπόν αν θες να χαρακτηριστείς λέγεσαι "κρατιστης" γτ πιστεύεις π.χ. ότι πρέπει να συνεχίζεις να πληρώνεις τον ΟΣΕ που μας βάζει μέσα 1billion per year...κατά την δικιά μου άποψη πρέπει να κλείσει...ΧΤΕΣ...

μην την προβάλλεις έτσι ως έννοια όπως την προβάλλεις...είναι πολύ λάθος να λες ότι οι υπόλοιποι είναι ανθελεύθεροι....

Μόνος σου μου λες ότι η ΝΔ δεν είναι Φιλελεύθερη...(και ο ίδιος προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ήταν επ ουδενί φιλελεύθεροι όταν ρουσφέτιζαν και ξεχείλωναν το κράτος όπως έκαναν και τα άλλα ζώα)...

με λίγα λόγια αλλό τι λεω εγώ ρε συ...μπορεί να λέω ότι είμαι ο Michael Jordan και σας καρφώνω όλους στην μούρη....δεν είμαι όμως...άσπρος είμαι και δεν ξέρω μπάσκετ όπως ο Jordan ;)

το ίδιο ισχύει και με την ΝΔ...εγώ διακρίνω φανατισμό από μεριά σου (δυστυχώς και μακάρι να κάνω λάθος) και αν έχασες την όρεξη να μιλήσουμε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου...

Μήπως ξέρεις να μου πείς τον αριθμό των παράνομα εισερχομένων σε άλλη χώρα Ελλήνων?

Οι νόμιμοι μετανάστες δεν προκαλούν κατα κανόνα προβλήματα στην χώρα υποδοχής και όσο το οτι ζω στον πλανήτη γή δεν νομίζω οτι ειναι δικαιολογία για να υποδεχόμαστε καραβιές λαθρομεταναστών,εξ' άλλου νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου να δέχομαι ή οχι κάποιον στον χώρο που μου ανήκει(με την ευρεία έννοια)

Μα δεν απάντησα σε αυτή την ερώτηση...

Από την Ελλάδα η μετανάστευση είναι πολύ παλιά, κατά την τουρκοκρατία το πρώτο, το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Και ναι τότε πίστεψέ με δεν ήταν νόμιμες οι μεταναστεύσεις από την Ελλάδα στο εξωτερικό... Όπου μας βγάλει άκρη ήταν το ζήτημα.

Απλά τότε είμασταν κι εμείς σαν λαός στην κατάσταση που είναι ο λαθρομετανάστης που είναι στη χώρα σου τώρα. Φυσικά με τις γενιές οι Έλληνες ενσωματώθηκαν με τις κοινωνίες τους σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αλλά δυστυχώς έχουμε μικρή μνήμη και ξεχνάμε ότι κι εμείς κατα περιόδους είμασταν μετανάστες.

Αλλά και πάλι εγώ δε διαφωνώ ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος στη μετανάστευση και ότι η αθρώα έλευση είναι κάτι καλό για την χώρα. Κάθε άλλο.

Αλλά η απάντησή μου δεν ήταν σε αυτό. Ηταν στο αν θα έπρεπε να γενικά ξένους στη χώρα μας (λάθρους και μη)

έχεις δίκιο που λες ότι είναι τα δικά μας λεφτά...ΑΛΛΑ γτ να τα δώσουν οι τράπεζες σοριδόν (όπως τα έδιναν στο παρελθόν) σε διακοποδάνεια, στεγαστικά κλπ; και δεν τα δίνει για να ανοίξει μια επιχείρηση την οποία θα συμβουλέψουν με επαγγελματίες ώστε να πετύχει η επιχείρηση και να πάρουν έτσι τα λεφτά πίσω;

Η επιχείρηση θα δώσει δουλειά σε μερικά άτομα και σε κάποιους άλλους που θα πουλάνε σε αυτήν την καινούργια εταιρεία... Μόνο έτσι θα υπάρχει ανάπτυξη...όχι δίνω δάνεια για σπίτια κλπ...

Αν δεν έχουν λεφτά οι τράπεζες και τις έχει το κρατος....κλάφτα χαράλαμπε...

edit: εντάξει ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι καλά...δεν κρατικοποίησε τράπεζες αλλά έκλεισε την goodyear, pirelli, πειραική πατραική κοκ...κρατικοποίησε κάτι χρεοκοπημένες εταιρείες τις χρηματοδότησε δούλεψαν για όσο δούλεψαν και μετά ΕΚΛΕΙΣΑΝ..πεταμένα λεφτά δηλαδή...

Αν νομίζεις οτι ενα στεγαστικο εχει την ιδια αξία στην αγορά και στην κυκλοφορία του χρηματος στην αγορα με ενα διακοποδάνειο, τοτε πρεπει να ξαναδιαβάσεις. Η οικοδομικη δραστηριοτητα εχει δεκαδες επαγγέλματα που δουλευουν απο αυτο.

ναι αλλά λέει ότι θα αυξήσει μισθούς των ΔΥ και συντάξεις... άρα δεν θα μείνει τπτ για τις μικρομεσαίες που λέει, πολύ απλά γιατί το κεφάλαιο που θα μαζέψουν (αν μαζέψουν) θα φτάνει μόνο για τους μισθούς...απλά δεν τον πιστεύω/εμπιστεύομαι με λίγα λόγια...δεν κάνεις έτσι ανάπτυξη...

Ειπε περαιτέρω περικοπες και επανακτηση εργασιακων σχεσέων. Ποιος μιλησε για αυξησεις;

Και δεν ειμαι συριζαιος ρε ποστη μου....

Παντως αυτο με τις επιστολες ειναι και μαμω τις κινησεις. Το πληρες ξεβράκωμα... Παμε για 2ο γυρο εκλογων και παιζει μπαλα καλα ο μικρος Τσιπράκος. Παει να πιασει τους εκτος βουλης (19%) και οτι ξεφυγει απο Μπατσοκ και ΝουΔου.

Καλος ο μικρος αναμφισβητητα και ελπιζω να συνεχισει ετσι. Εντωμεταξυ επεσαν τις πρωτες πιρουετες

H Συνέντευξη της ημέρας! Ο Dallara καλεί Γερμανία και εταίρους να αλλάξουν το Μνημόνιο της Ελλάδας

Μάρτιν Σουλτς: «Η δημοσιονομική πειθαρχία δεν είναι αυτοσκοπός»

enikos.gr - Οικονομία: "Κυρία Μέρκελ αποτύχατε..."

δεν μίλησα για τους γονείς σου αδερφέ και μην τα παίρνει ποτέ επί του προσωπικού...μιλάω για κάποια άχρηστα τομάρια που έχουν αμαυρώσει τον δημόσιο υπάλληλο, οι οποίοι δυστυχώς είναι πλειοψηφία...η έννοια "φιλελευθερισμός" πάει στην ελεύθερη αγορά...δηλαδή ότι πρέπει να μικρύνει το κράτος...εσύ λοιπόν αν θες να χαρακτηριστείς λέγεσαι "κρατιστης" γτ πιστεύεις π.χ. ότι πρέπει να συνεχίζεις να πληρώνεις τον ΟΣΕ που μας βάζει μέσα 1billion per year...κατά την δικιά μου άποψη πρέπει να κλείσει...ΧΤΕΣ...

μην την προβάλλεις έτσι ως έννοια όπως την προβάλλεις...είναι πολύ λάθος να λες ότι οι υπόλοιποι είναι ανθελεύθεροι....

Μόνος σου μου λες ότι η ΝΔ δεν είναι Φιλελεύθερη...(και ο ίδιος προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ήταν επ ουδενί φιλελεύθεροι όταν ρουσφέτιζαν και ξεχείλωναν το κράτος όπως έκαναν και τα άλλα ζώα)...

με λίγα λόγια αλλό τι λεω εγώ ρε συ...μπορεί να λέω ότι είμαι ο Michael Jordan και σας καρφώνω όλους στην μούρη....δεν είμαι όμως...άσπρος είμαι και δεν ξέρω μπάσκετ όπως ο Jordan ;)

το ίδιο ισχύει και με την ΝΔ...εγώ διακρίνω φανατισμό από μεριά σου (δυστυχώς και μακάρι να κάνω λάθος) και αν έχασες την όρεξη να μιλήσουμε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου...

Ειρωνικός ήμουν για την λέξη, το έχω ξαναπεί παλιότερα. Εννοούσα ότι είναι μία άστοχη λέξη , αφού μιλάει για τις αγορές και όχι για τον πολίτη. Λέγοντας ότι δεν είμαι φιλελευθερος εγώ θα το πάρω ως κοπλιμέντο, αλλά κάποιος άλλος θα νομίζει ότι είμαι .. κατά της ελευθερίας του Πολίτη.

Ποιος είναι λοιπόν ο Φιλέλευθερισμός που προτείνεις? Και που είναι διαφορετικός με τον Φιλελευθερισμό της ΝΔ, και ακόμα καλύτερα, σε ποια παράταξη βρίσκεις (αν βρίσκεις) τις απόψεις αυτες?

Γιατί για εμένα , η ΝΔ ήταν μεν διπρόσωπη, ήταν όμως και νεοφιλελευθερη. Για αποκρατικοποιήσεις φώναζε, και τέτοιες έκανε. Δεν ξεπουλήθηκε έτσι ο ΟΤΕ? Μια χαρά τον έβλεπα όμως τον ΟΤΕ, επικερδή επιχείρηση, γιατί τον πούλησε?

Όσο για τον ΟΣΕ, και για ένα σωρό άλλους οργανισμούς, η ιστορία είναι γνωστή.

Το κράτος τους βάζει μία ΣΑΠΙΑ διοίκηση να την παει στον πάτο, και μετά ξεπουλάμε "όσο προλαβαίνουμε" γιατί χάνουμε λεφτά.

Ε όχι, αν ένας ιδιώτης θεωρεί ότι μπορεί να πάρει έναν οργανισμό, να τον αλλάξει, και να έχει κέρδος και όχι χασούρα, τότε δεν πρέπει να πουληθεί. Πρέπει να αλλάξουμε την διοίκηση και να κάνουμε τις ίδιες αλλαγες ώστε να ξαναγίνει επικερδής για το κράτος και όχι για τον ιδιώτη.

Αν νομίζεις οτι ενα στεγαστικο εχει την ιδια αξία στην αγορά και στην κυκλοφορία του χρηματος στην αγορα με ενα διακοποδάνειο, τοτε πρεπει να ξαναδιαβάσεις. Η οικοδομικη δραστηριοτητα εχει δεκαδες επαγγέλματα που δουλευουν απο αυτο.

Ειπε περαιτέρω περικοπες και επανακτηση εργασιακων σχεσέων. Ποιος μιλησε για αυξησεις;

Και δεν ειμαι συριζαιος ρε ποστη μου....

Παντως αυτο με τις επιστολες ειναι και μαμω τις κινησεις. Το πληρες ξεβράκωμα... Παμε για 2ο γυρο εκλογων και παιζει μπαλα καλα ο μικρος Τσιπράκος. Παει να πιασει τους εκτος βουλης (19%) και οτι ξεφυγει απο Μπατσοκ και ΝουΔου.

Καλος ο μικρος αναμφισβητητα και ελπιζω να συνεχισει ετσι. Εντωμεταξυ επεσαν τις πρωτες πιρουετες

H Συνέντευξη της ημέρας! Ο Dallara καλεί Γερμανία και εταίρους να αλλάξουν το Μνημόνιο της Ελλάδας

Μάρτιν Σουλτς: «Η δημοσιονομική πειθαρχία δεν είναι αυτοσκοπός»

enikos.gr - Οικονομία: "Κυρία Μέρκελ αποτύχατε..."

Θα αποκατασταθούν οι μισθοί, οι περικοπές που έχουν γίνει; Θα επιστραφούν τα χρήματα;

<<Δεν είναι αυτονόητο αυτό; Με αυτό τον προεκλογικό στόχο δεν εκλέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ; Όταν λέμε θα αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για στήριξη δημόσιων κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων –και ιδιωτικών, το τονίζω- για να υπάρξει μια παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα>>.

αν εννοεί το κομμάτι τον μισθών τότε πάει αέρα αυτά που έχουν πει...αν εννοεί μόνο αυτά που αναφέρεις...πάσο...

Αδερφέ συμφωνώ και επαυξάνω με τα στεγαστικά...αλλά πλεόν η αγορά έχει γεμίσει άδεια σπίτια (νεόδμητα κιόλας) συνεπώς η αγορά δεν χρειάζεται να χτιστούν καινούργια σπίτια...

Αν είναι να δωθούν λεφτά σε στεγαστικά πρέπει ο δανειζόμενος να περάσει από κόσκινο και όχι όπως του τα έδιναν στο παρελθόν...π.χ. η αδερφή μου πήρε δάνειο 150Κ με μισθό 500 ευρώ...(ευτυχώς βρήκε δουλειά καλύτερη και όλα καλά :p) σόρρυ αλλά η τράπεζα έκανε ΛΑΘΟΣ με τα λεφτά των πελατών της...γιατί το έχει κάνει κ σε άλλες περιπτώσεις...τώρα πρέπει να δημιουργήθουν δουλειές μέσα από ιδιωτικές κατά κυριο λόγο επενδύσεις... και η επενδύσεις πρέπει να ξεκινήσουν από την βιομηχανία/βιοτεχνία, μετά θα πάει στην υπηρεσία, μετά θα πάει και σε άλλους τομείς... στην συνέχεια θα πάνε στα στεγαστικά... γνώμη μου πάντα...

Παντως αυτο με τις επιστολες ειναι και μαμω τις κινησεις.

Βασικά τους πρόλαβε. Προσωπικά δεν ήξερα σε ποιον να ποντάρω. Σαμαρά ή Βενιζέλο; Ποιος θα έστελνε επιστολή πρώτος ότι το μήνυμα της κάλπης και η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού τον υποχρεώνει να αναιρέσει την υπογραφή του; Επιστολή η οποία θα απαντιόταν με μετριοπάθεια και αναπάντεχη κατανόηση ώστε να φανεί ο αποστολέας ως ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μνημόνιο σε βάθος, ως αυτός που θα έχει κάνει την κίνηση ματ και θα έχει λάβει και κατανοήσει το μήνυμα της κάλπης.

Αλλά τους πρόλαβε ο Τσίπρας. Αυτή του η κίνηση ήταν πολύ έξυπνη.

Ειρωνικός ήμουν για την λέξη, το έχω ξαναπεί παλιότερα. Εννοούσα ότι είναι μία άστοχη λέξη , αφού μιλάει για τις αγορές και όχι για τον πολίτη. Λέγοντας ότι δεν είμαι φιλελευθερος εγώ θα το πάρω ως κοπλιμέντο, αλλά κάποιος άλλος θα νομίζει ότι είμαι .. κατά της ελευθερίας του Πολίτη.

Ποιος είναι λοιπόν ο Φιλέλευθερισμός που προτείνεις? Και που είναι διαφορετικός με τον Φιλελευθερισμό της ΝΔ, και ακόμα καλύτερα, σε ποια παράταξη βρίσκεις (αν βρίσκεις) τις απόψεις αυτες?

Γιατί για εμένα , η ΝΔ ήταν μεν διπρόσωπη, ήταν όμως και νεοφιλελευθερη. Για αποκρατικοποιήσεις φώναζε, και τέτοιες έκανε. Δεν ξεπουλήθηκε έτσι ο ΟΤΕ? Μια χαρά τον έβλεπα όμως τον ΟΤΕ, επικερδή επιχείρηση, γιατί τον πούλησε?

Όσο για τον ΟΣΕ, και για ένα σωρό άλλους οργανισμούς, η ιστορία είναι γνωστή.

Το κράτος τους βάζει μία ΣΑΠΙΑ διοίκηση να την παει στον πάτο, και μετά ξεπουλάμε "όσο προλαβαίνουμε" γιατί χάνουμε λεφτά.

Ε όχι, αν ένας ιδιώτης θεωρεί ότι μπορεί να πάρει έναν οργανισμό, να τον αλλάξει, και να έχει κέρδος και όχι χασούρα, τότε δεν πρέπει να πουληθεί. Πρέπει να αλλάξουμε την διοίκηση και να κάνουμε τις ίδιες αλλαγες ώστε να ξαναγίνει επικερδής για το κράτος και όχι για τον ιδιώτη.

η γνώμη μου για τον ΟΤΕ είναι η εξής...έπρεπε να είχε πουληθεί το 1992 όταν ήθελε να την πουλήσει ο Μητσοτάκης...τώρα θα είμασταν με FTTH (τουλάχιστον FTTC)...γιατί θα δημιουργώνταν ανταγωνισμός πολύ πιο πριν από το 2004 που κάτι πήγε και έγινε...δες απλά τι έχει γίνει στην Νορβηγία (Telenor) και Σουηδιά...πιο πολλές δουλειές δημιουργήθηκαν στην τελική...λεφτά το κράτος παλι παίρνει από τους φορους που παίρνουν από τους μισθούς και τα κέρδη των ιδιωτικών εταιρειών...

Ο ΟΣΕ και κάθε Δημόσια Επιχείρηση που πάει κατά διαόλου έχει διαλυθεί για τον εξής λόγο... αν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι σε αυτήν ξέρουν ότι δεν θα απολυθούν και πως θα πληρωθούν κάθε 15 ή 30 του μήνα, θα τα γράψουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για την επιχείρηση...τίποτα όμως...επίσης αν δεν υπάρχουν εταιρείες δημόσιες δεν υπάρχει και τρόπος ο πολιτικός να ρουσφετίσει... διαφωνείς;

Εγώ θα ήθελα στις επόμενες εκλογές κυβέρνηση Καμμένου - Τσίπρα.:jester:

Κέντροδεξιά + Κέντροαριστερά

Χοντρικά και οι δύο είναι αντιμνημονιακοί μιλάνε για έλεγχο του χρέους και παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Διαφωνούν στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό.

Θα ήθελα λοιπόν να συμφωνήσουν ότι μπορούν να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό της χώρας και να συνεργαστούν σε μια κυβέρνηση. Να κάτσουν μετά οι μεγάλοι αντιπρόσωποι του λαού σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν. Και η κεντροαριστερή άποψη να συγκρουστεί με την κεντροδεξιά με επιχειρήματα και να προκύψει η κεντρική άποψη μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στη συνέχεια να το πάνε στη βουλή προς ψήφιση και ο κάθε εκλεγμένος βουλευτής χωρίς να φοράει τον κομματικό μανδύα να το ψηφίσει με τα δικά του προσωπικά αντικειμενικά κριτήρια. Αν πάρει 151 ψήφους να περάσει. Αν όχι ξανά συζήτηση, βελτίωση της πρότασης, ξανά προς ψήφιση και δώσε ξανά και ξανά μέχρι να περάσει. Να ματώσει η δημοκρατία στο διάλογο. Να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα επιτέλους.

Τρέλα;

Πάντως τα πιο fake και λασπολογικού κινήτρου ήταν εκείνες οι φωτό με τον υποψήφιο βουλευτή της ΧΑ να χαίρεται έξω απ' το Νταχάου και τους φούρνους των Ναζί. Φυσικά δεν πήγε, κι αν πήγε δε χαμογελούσε έτσι, photoshop-ιά!

Τα έχουμε βάλει εδώ και μέρες [MENTION=129]Chosen[/MENTION], μη σκας το κεφάλι σου, όλα fake θα στα πουν.

Εγώ μετά από αυτό, τις ηλικίες 18-25 που ψήφισαν ΧΑ όσο καμμιά άλλη ηλικία και τις ψήφους από Δίστομο - Καλάβρυτα, σηκώνω τα χέρια πιο ψηλά και απ' την φασολιά του Τζακ!! :confused:

Θα αποκατασταθούν οι μισθοί, οι περικοπές που έχουν γίνει; Θα επιστραφούν τα χρήματα;

<<Δεν είναι αυτονόητο αυτό; Με αυτό τον προεκλογικό στόχο δεν εκλέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ; Όταν λέμε θα αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για στήριξη δημόσιων κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων –και ιδιωτικών, το τονίζω- για να υπάρξει μια παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα>>.

αν εννοεί το κομμάτι τον μισθών τότε πάει αέρα αυτά που έχουν πει...αν εννοεί μόνο αυτά που αναφέρεις...πάσο...

Αδερφέ συμφωνώ και επαυξάνω με τα στεγαστικά...αλλά πλεόν η αγορά έχει γεμίσει άδεια σπίτια (νεόδμητα κιόλας) συνεπώς η αγορά δεν χρειάζεται να χτιστούν καινούργια σπίτια...

Αν είναι να δωθούν λεφτά σε στεγαστικά πρέπει ο δανειζόμενος να περάσει από κόσκινο και όχι όπως του τα έδιναν στο παρελθόν...π.χ. η αδερφή μου πήρε δάνειο 150Κ με μισθό 500 ευρώ...(ευτυχώς βρήκε δουλειά καλύτερη και όλα καλά :p) σόρρυ αλλά η τράπεζα έκανε ΛΑΘΟΣ με τα λεφτά των πελατών της...γιατί το έχει κάνει κ σε άλλες περιπτώσεις...τώρα πρέπει να δημιουργήθουν δουλειές μέσα από ιδιωτικές κατά κυριο λόγο επενδύσεις... και η επενδύσεις πρέπει να ξεκινήσουν από την βιομηχανία/βιοτεχνία, μετά θα πάει στην υπηρεσία, μετά θα πάει και σε άλλους τομείς... στην συνέχεια θα πάνε στα στεγαστικά... γνώμη μου πάντα...

Ακου την δηλωση του Τσιπρα οταν πηρε την εντολη. Επίσης ο ελεγχος των τραπεζων αυτο σημαινει, δεν σημαινει ανοιξτε τις κάνουλες. Και προσωπικα γνωρίζω ΠΟΛΥ καλα που πηγαν τα μαμημενα 3δις που μαζεψε η ΠΕΙΡΑΙΩΣ το 2008: Θαλασσοδάνεια σε Μπατσόκους και ΝουΔουδες λαμογιοσκατάνθρωπους. Να σταματησει επιτελους αυτες οι @@ριες του Σάλλα, του Κωστοπουλου και του Λάτση. Πότσος και ξυλο στους τοκογλυφους.

Εγώ θα ήθελα στις επόμενες εκλογές κυβέρνηση Καμμένου - Τσίπρα.

Κέντροδεξιά + Κέντροαριστερά

Χοντρικά και οι δύο είναι αντιμνημονιακοί μιλάνε για έλεγχο του χρέους και παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Διαφωνούν στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό.

Θα ήθελα λοιπόν να συμφωνήσουν ότι μπορούν να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για το καλό της χώρας και να συνεργαστούν σε μια κυβέρνηση. Να κάτσουν μετά οι μεγάλοι αντιπρόσωποι του λαού σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν. Και η κεντροαριστερή άποψη να συγκρουστεί με την κεντροδεξιά με επιχειρήματα και να προκύψει η κεντρική άποψη μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στη συνέχεια να το πάνε στη βουλή προς ψήφιση και ο κάθε εκλεγμένος βουλευτής χωρίς να φοράει τον κομματικό μανδύα να το ψηφίσει με τα δικά του προσωπικά αντικειμενικά κριτήρια. Αν πάρει 151 ψήφους να περάσει. Αν όχι ξανά συζήτηση, βελτίωση της πρότασης, ξανά προς ψήφιση και δώσε ξανά και ξανά μέχρι να περάσει. Να ματώσει η δημοκρατία στο διάλογο. Να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα επιτέλους.

Τρέλα;

Διοτι ως γνωστόν έχουμε άπειρο χρόνο για συζητήσεις και δε μιας πιέζει τίποτα.

Εγώ θέλω το Σαμαρά να βγει και να πει, δίνουμε ψήφο ανοχής στον τΣυριζα. Σχηματίστε κυβέρνηση και στα οικονομικά θέματα θα έχετε την ψήφο μας. Να δω πόσο κουλ θα είναι ο κουλ Αλέξης μετά και πόσοι αντιμνημονιακοί θα μείνουν.

Σε λίγα χρόνια, όταν αναφερόμαστε σε ιστορικά "Όχι", θα εννοούμε αυτά της Παπαρήγα αντί του Μεταξά :p

Θελετε συγκυβέρνηση; ΟΧΙ

Θέλετε Παπαρηγα Πρωθυπουργο; ΟΧΙ

Θελετε να κυβερνησετε; ΟΧΙ

Θελετε να ξαναμπειτε στην βουλη; ΟΧΙ

Σκατα στα μουτρα του ΚΚΕ. ΤΕΛΟC.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.