RootX Μάϊος 8, 2012 #1301 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Galioni, να σε παραπέμψω στα 2 βιντεάκια στο youtube, Money, debt and the banking system part 1 & 2 ώστε να θυμηθείς (sic) με ποιανού τα χρήματα κάνουν συναλλαγές οι τράπεζες;δεν τα ερμηνεύω ως κλοπή ή μίζες...το ερμηνεύω σαν αριστερή (προς κομμουνιστική) πολιτική εκτός πραγματικότητας...και ο τρόπος που θα το κάνουν είναι αυτός ακριβώς που αναφέρω παραπάνω...με ανάλογες πρακτικές του Α. Παπανδρέου η χωρα αντί να πάει μπροστά, χαντακώθηκε για μια ζωή (κρατικοποίησε τράπεζες, επιχειρήσεις, μεγάλωσε τους μισθούς των ΔΥ - με τον πληθωρισμό όμως να τρέχει η αύξηση έγινε μείωση)...Ποιες τράπεζες κρατικοποίησε ο Παπανδρέου ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 8, 2012 #1302 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Τα παρακάτω αποτελούν κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑΠροσοχή τα spoiler περιέχουν προπαγανδιστικά σχόλια Αφού δεν μπορούμε να σηκώσουμε πολιτικό ανάστημα χαρίζουμε στην Τουρκία το μισό πετρέλαιο του Αιγαίου και διαπραγματευόμαστε την ΑΟΖ (!) ενώ απομακρυνόμαστε από το Ισραήλ, τον μόνο σύμμαχο ο οποίος κρατάει τον σκύλο δεμένο. Μ' άλλα λόγια Ελλάδα = Παράδεισος για μετανάστες και ούτε λόγος για τον έλεγχο εισόδου τους στη χώρα. Εσύ διαβάζοντας αυτά που παρέθεσες αυτό κατάλαβες? Χαρίζουμε χώρο στην Τουρκία , και ελάτε ολο στην ελλάδα? dafuq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 8, 2012 #1303 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Τα γνωρίζω τα βιντεάκια, τα έχω δει. Δεν σου βγάζει ερασιτεχνισμό η συνέντευξη Στρατούλη; Θα «βαρέσουμε κανόνι» μέσα στο ευρώ;<<Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι η επιλογή του είναι μέσα στο ευρώ. Θα προβούμε και σε δημόσιο έλεγχο των τραπεζών. Έχουμε δώσει ή θα δώσουμε ως ελληνικός λαός, 200 δις στις ελληνικές τράπεζες για να τις σώσουμε τα οποία ανήκουν στο λαό. Επομένως με το δημόσιο έλεγχο θα εγγυηθούμε καταθέσεις και θα έχουμε χρήματα για την ανάπτυξη Και το τρίτο άμεση κατανομή του πλούτου για να έχουμε ανάπτυξη και να δώσουμε μισθούς και συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθούν >>.Τα 200 δις που θα δώσουμε στις τράπεζες είναι αν εφαρμοστεί το μνημόνιο και το PSI. Αφού είπατε ότι δεν θα το εφαρμόσετε.<<Σας είπα, αυτά εμείς θα τα καταγγείλουμε>>. Ο τύπος απαντάει ότι να ναι. Για την τωρινή κατάσταση και για την κατάσταση που θα ακολουθήσει θα πρέπει να κατηγορήσω τους μηχανισμούς παραγωγής χρήματος από αέρα; Και στη Δανία και τη Σουηδία πάντως με τον ίδιο μηχανισμό παράγουν το χρήμα και δεν βλέπω να παραπονιούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1304 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Galioni, να σε παραπέμψω στα 2 βιντεάκια στο youtube, Money, debt and the banking system part 1 & 2 ώστε να θυμηθείς (sic) με ποιανού τα χρήματα κάνουν συναλλαγές οι τράπεζες;έχεις δίκιο που λες ότι είναι τα δικά μας λεφτά...ΑΛΛΑ γτ να τα δώσουν οι τράπεζες σοριδόν (όπως τα έδιναν στο παρελθόν) σε διακοποδάνεια, στεγαστικά κλπ; και δεν τα δίνει για να ανοίξει μια επιχείρηση την οποία θα συμβουλέψουν με επαγγελματίες ώστε να πετύχει η επιχείρηση και να πάρουν έτσι τα λεφτά πίσω;Η επιχείρηση θα δώσει δουλειά σε μερικά άτομα και σε κάποιους άλλους που θα πουλάνε σε αυτήν την καινούργια εταιρεία... Μόνο έτσι θα υπάρχει ανάπτυξη...όχι δίνω δάνεια για σπίτια κλπ...Αν δεν έχουν λεφτά οι τράπεζες και τις έχει το κρατος....κλάφτα χαράλαμπε...edit: εντάξει ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι καλά...δεν κρατικοποίησε τράπεζες αλλά έκλεισε την goodyear, pirelli, πειραική πατραική κοκ...κρατικοποίησε κάτι χρεοκοπημένες εταιρείες τις χρηματοδότησε δούλεψαν για όσο δούλεψαν και μετά ΕΚΛΕΙΣΑΝ..πεταμένα λεφτά δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 8, 2012 #1305 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Εσύ διαβάζοντας αυτά που παρέθεσες αυτό κατάλαβες? Χαρίζουμε χώρο στην Τουρκία , και ελάτε ολο στην ελλάδα? dafuqΞεκάθαρα ναι χαρίζουμε χώρο στην Τουρκία ...μέσα από αμοιβαίους συμβιβασμούς με κοινό όφελος...και ναι ελάτε όλοι στην Ελλάδα που προσφέρει επίδομα ανεργίας και νοσοκομειακή περίθαλψη δωρεάν σε όλους τη στιγμή που ακροβατεί με τη χρεοκοπία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 8, 2012 #1306 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Σχετικά με το θέμα της ΧΑ και αυτούς που τους ψήφισαν και το σκεπτικό τους, επετρέψτε μου να copy-pasteάρω ένα post μου από άλλο γειτονικό forum μιας και βαριέμαι να το ξαναγράφω Δεν νομίζω να τους ψηφίσανε ιδεολογικά αλλά για να: 1) Μπας και πέσει κανά ξύλο στην βουλή και φάει ξύλο κανάς κοπρόΣαμαράς/Βενιζέλος/Πάγκαλος/Παπακωνσταντίνου/Παπανδρέου/κλπ 2) Δεν νομίζω να κάνουνε κάτι, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα θα πίεζαν είναι να πάνε να καταργήσουνε την συνθήκη που υπέγραψαν κάποια @@ πριν κάτι χρόνια όσων αφορά τους λαθρομετανάστες που καταντήσανε την χώρα τον "κάδο απορριμάτων" της Ευρώπης... * για να μην περάσω για ρατσιστής δίχως να είμαι καν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ΟΚ ανθρώπους από όπου και αν είναι, πρόβλημα έχω φυσικά με τους κλέφτες/βιαστές/κωλόπαιδα, αλλά και το κυριότερο ζήτημα εδώ είναι ότι η χώρα πλήτεται από αυτό σε πολλά επίπεδα, ιδιαιτέρως οικονομικά, εργασιακά, υγειονομικά, και τα "γκέτο" της Αθήνας. * Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2012 #1307 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 έχεις δίκιο που λες ότι είναι τα δικά μας λεφτά...ΑΛΛΑ γτ να τα δώσουν οι τράπεζες σοριδόν (όπως τα έδιναν στο παρελθόν) σε διακοποδάνεια, στεγαστικά κλπ; και δεν τα δίνει για να ανοίξει μια επιχείρηση την οποία θα συμβουλέψουν με επαγγελματίες ώστε να πετύχει η επιχείρηση και να πάρουν έτσι τα λεφτά πίσω;Η επιχείρηση θα δώσει δουλειά σε μερικά άτομα και σε κάποιους άλλους που θα πουλάνε σε αυτήν την καινούργια εταιρεία... Μόνο έτσι θα υπάρχει ανάπτυξη...όχι δίνω δάνεια για σπίτια κλπ...Αν δεν έχουν λεφτά οι τράπεζες και τις έχει το κρατος....κλάφτα χαράλαμπε...edit: εντάξει ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι καλά...δεν κρατικοποίησε τράπεζες αλλά έκλεισε την goodyear, pirelli, πειραική πατραική κοκ...κρατικοποίησε κάτι χρεοκοπημένες εταιρείες τις χρηματοδότησε δούλεψαν για όσο δούλεψαν και μετά ΕΚΛΕΙΣΑΝ..πεταμένα λεφτά δηλαδή...Για τα δάνεια, λέει τα παρακάτω:<<Και πού πρέπει να χρησιμοποιηθούν; Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για τα κέρδη των μετόχων τους, των τραπεζιτών. Δεν πρέπει να δίνουν ρευστότητα οι τράπεζες, να δώσουν δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; Είναι θέμα πολιτικής βούλησης.Βεβαίως, αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, κούρεμα χρεών και επενδύσεις>>.Δεν υποστηρίζω την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο 100%, εάν κερδίζει λίγους πόντους είναι λόγω προτέρου εντίμου βίου, διάβασα όμως την συνέντευξη και πάνω σε αυτή απαντώ.Edit: εκεί που χάνει πόντους είναι στο μεταναστευτικό (πάντα κάτ'εμέ): Θα ήθελα να ξεχωρίσει τους μετανάστες από τους πρόσφυγες διότι δεν καταλαβαίνω πότε απευθύνεται στους μεν(νόμιμους, παράνομους ; ) και πότε στους δε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 8, 2012 #1308 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 τεσπα , δεν +φωνό μαζί σου, but I'll defend to the death your right to say it Πάντως βλέπω , ότι πολοί εδώ μέσα, έχετε βγάλει ήδη συμπεράσματα για το Σύριζα και τι θα κάνει. με λίγα λόγια το βγάλατε ήδη ανίκανο..Και κυρίως από τα λόγια και όχι τις πράξεις..Δε λέω μπορεί να αποτύχει , και θα είμαι ο πρώτος που θα το κατακρίνει, αλλά δε πρέπει να του δώσουμε το ελαφρυντικό να προσπαθήσει? Η στη τελική, προτείνετε εσείς ένα κόμμα που σας εκφράζει και θεωρείται τις ιδέες του εφαρμόσιμες κα πραγματικές... γιατί άμα δεν έχετε να κάνετε αντίλογο με άλλες προτάσεις και απλά κατηγορείται το Συριζα, τουλάχιστον περιμένετε τις πράξεις πρώτα, και μετά το θάψιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1309 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ναι αλλά λέει ότι θα αυξήσει μισθούς των ΔΥ και συντάξεις... άρα δεν θα μείνει τπτ για τις μικρομεσαίες που λέει, πολύ απλά γιατί το κεφάλαιο που θα μαζέψουν (αν μαζέψουν) θα φτάνει μόνο για τους μισθούς...απλά δεν τον πιστεύω/εμπιστεύομαι με λίγα λόγια...δεν κάνεις έτσι ανάπτυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1310 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 τεσπα , δεν +φωνό μαζί σου, but I'll defend to the death your right to say it και πολύ καλά θα κάνεις! διάλογο κάνουμε... Πάντως βλέπω , ότι πολοί εδώ μέσα, έχετε βγάλει ήδη συμπεράσματα για το Σύριζα και τι θα κάνει. με λίγα λόγια το βγάλατε ήδη ανίκανο..Και κυρίως από τα λόγια και όχι τις πράξεις..Δε λέω μπορεί να αποτύχει , και θα είμαι ο πρώτος που θα το κατακρίνει, αλλά δε πρέπει να του δώσουμε το ελαφρυντικό να προσπαθήσει? Η στη τελική, προτείνετε εσείς ένα κόμμα που σας εκφράζει και θεωρείται τις ιδέες του εφαρμόσιμες κα πραγματικές... γιατί άμα δεν έχετε να κάνετε αντίλογο με άλλες προτάσεις και απλά κατηγορείται το Συριζα, τουλάχιστον περιμένετε τις πράξεις πρώτα, και μετά το θάψιμο.. φίλε δεν με κατάλαβες..δεν το λέω ανίκανο...το λέω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...δυστυχώς όμως το ελληνικό εκλογικό σώμα έχει γαλουχηθεί στον κρατισμό και όχι στον φιλελευθερισμό ο οποίος ειναι ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αυτή τη χρονική στιγμή που διανύουμε...αν ακούσεις τι λένε οι φιλελεύθεροι απλά πολλοί θα πούνε ότι λένε μ@λ@...ς (hint: λένε να απολύσουν Δ.Υ.) ...και όπως είδες τα φιλελεύθερα κόμματα "σάρωσαν"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 8, 2012 #1311 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Αφήστε να δούμε αν θα γίνει κυβέρνηση πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν με το καλό γίνει τότε συζητάμε για τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Το να τον κρεμάμε πριν τον δούμε γαμπρό είναι λίγο παράδοξο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1312 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 μπα δεν θα φτιάξει κυβέρνηση γιατί απλά δεν βγαίνουν οι αριθμοί...εκτός εάν οι άλλοι δώσουν ψήφο ανοχής και μας τρελάνουνε (δεν το έχω καταλάβει και καλά αυτό με την ψήφο ανοχής αλλά οκ)...για εκλογές πάμε 17 Ιούνη σούμπιτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάϊος 8, 2012 #1313 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Να πω και γω την γνωμη μου...Νομιζω πως περαν του θεματος των "μεταναστων" το συριζα εχει μια λογικη και μια θεληση να βοηθησει(βελτιωσει αν θελετε) την παρουσα κατασταση. Σε καμια περιπτωση δεν νομιζω πως πουλανε ψηφους σε χαμιλες τιμες.Οσον αφορα στα χρηματα των τραπεζων λεει ξεκαθαρα :Θα ειναι χρηματα των πολιτων(απο τις καταθεσεις των πολιτων) και θα χρησημοποιηθουν για αναπτυξη(δεν θα επιτραπει να βγει το κεφαλεο προς τα εξω αλλα θα δωση βαρος στο να χορηγηθουν δανεια σε επιχειρησεις και στεγαση)Μπορει να φανταζει ονειρο αλλα ειναι μια αποψη και μαλιστα μια ωραια και σεβαστη κατα την γνωμη μου.Σε καθε περιπτωση μου ακουγετε καλυτερη απο ολες τις αλλες οι οποιες κατα το ιμηση(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) εχουν επανειλιμενα αποδειχθει ψευτικες, καλπικες κλπ.Ας δοσουμε σε καποιον αλλον για μια φορα την δυνατοτητα να προσπαθησει...60 χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι...Δεν κανω προπαγανδα και συγνωμη αν προσανατολιζομαι προς το συριζα.Δεν ειμαι αριστερος ειμαι νεος με λογικη και ειμαι αγανακτιζμενος.Μετα απο τοσα χρονια μπορει να σπασει ο γ@__3ν0$ ο δικοματισμος... ας το βοηθησουμε οχι γιατι ειναι καλο η σηγουρο αλλα γιατι δεν θα μαθουμε ποτε τελικα τι μπορει να κανει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυΥ.Γ.καθε μα καθε σχολιο ειναι δεκτο προκειμενου να ακουστουνε γνωμες και να προβληματιστουμε ακομη ακομη και να αλλαξοπιστησουμε αν πρεπει. Δεν ειναι θρησκεια η πολιτικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 8, 2012 #1314 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 εμ έτσι είναι... με λίγα λόγια τι λέει για να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι labites αλλά και αυτοί που ψήφισαν σύριζα...1. Θα φορολογήσουμε τις καταθέσεις σας κύριοι, και θα τις μοιράσουμε στο κράτος/δημ. υπάλλ./συνταξιούχους κλπ...Πότε το είπε αυτό? Εγώ διαβάζωΕρώτηση: Τεχνικά και οικονομικά, αν πείτε ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, τη διαδικασία με τις τράπεζες πώς θα τη στήσετε; Αν βγούμε από το μνημόνιο, οι τράπεζες θα είναι άδεια θησαυροφυλάκια.Απάντηση: <<Δεν θα είναι άδεια θησαυροφυλάκια. Οι τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δις σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών>>.Ερώτηση: Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών.Απάντηση: <<Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας>>.Ερώτηση: Θα δεσμεύσετε τις καταθέσεις;Απάντηση: <<Είπαμε θα εγγυηθούμε, δεν θα δεσμεύσουμε τις καταθέσεις των πολιτών>>.Ερώτηση: Και πώς θα χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη αφού είναι των πολιτών;Απάντηση: <<Και πού πρέπει να χρησιμοποιηθούν; Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για τα κέρδη των μετόχων τους, των τραπεζιτών. Δεν πρέπει να δίνουν ρευστότητα οι τράπεζες, να δώσουν δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; Είναι θέμα πολιτικής βούλησης.Βεβαίως, αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, κούρεμα χρεών και επενδύσεις>>.2. Θα κάνουμε ΣΤΑΣΗ πληρωμών...(έτσι για να σας εκβιάσουμε κω..ευρωπαίοι)Αυτό ήταν στο προεκλογικό σχέδιο, και για αυτό ψηφίστικε.άρα για ποια ΑΝΑΠΤΥΞΗ μιλάμε;; Έτσι με αυτό το τρόπο ο κόσμος θα ΤΡΕΞΕΙ να πάρει τις καταθέσεις του (όποιες έχουν απομείνει), θα πτωχεύσουν οι τράπεζες, θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα πέσει το βιότικο επίπεδο στο 1950 (κ λίγο λέω)...Οι τράπεζες έχουν πτωχευσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, ακόμα δεν γυρίσαμε στην δραχμή γιατί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκαναν ενέσεις ρευστού στις τράπεζες υποθηκευοντας το μέλλον των πολιτών.μακάρι κάποιοι να καταλάβουν αυτά που λέει ο κυριούλης και να διαπιστώσουν ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ... οψώμεθα...Ρε για φαντάσου, με την αντίστροφη πολιτική ακριβώς, με μνημόνια, δάνεια και πάλι δάνεια, φτάσαμε ως εδώ, αν πραγματικά πιστευεις ότι με την ίδια πολιτική (που μας έφτασε ως εδώ) θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση, τότε μάλλον είσαι ένας από τους 4 που ψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...Απλά Ελληνικά, τα πράγματα είναι ζόρικα, όλοι το ξέρουν αυτό.Δεν ξέρω πόσες "λυσεις" υπάρχουν στο πρόβλημα της χώρας, μέχρι στιγμής είχε δοκιμαστεί μία λύση, η ίδια λύση (δάνεια και πάλι δάνεια και ξανά δάνεια, για να τα δίνουμε στις τράπεζες) δοκιμάστηκε όχι μόνο τα τελευταια 2 χρόνια, αλλα πολύ περισσότερα χρόνια.Τωρα που σας προτείνουν μία άλλη λύση, σίγουρα διαφορετική, αμέσως την απορρίπτετε! Οκ, δεκτό, ή προτείνετε όμως κάτι, ή ξαναγυρίστε στην λύση που μας έφερε μέχρι εδώ για να μας πάει πιο κάτω. Το κράξιμο για να κράξετε δεν το δέχομαι.Ναι άστα να πάνε. Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη μας για να κρατικοποιήσουν (βουτήξουν) τις τράπεζες και να φτιάξουν αναπτυξιακές βίλες για να βολέψουν το ποπουδάκι τους.[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] που είσαι να κάνεις ένα explain?Τώρα το bold από που ακριβώς προκύπτει? Και γιατί εγώ να κάνω το explain του Στρατούλη?Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών έβγαλα όχι κάποιο τμήμα οικονομικών.Στην Κ.Ο.Ε. είμαι όχι στον ΣΥΝ να απολογούμαι για τον κάθε τύπο που μιλάει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να ξέρει ο υπόλοιπος ΣΥΡΙΖΑ μερικές φορές τι λέει.Ότι και να ειπωθεί δηλαδή αυτές τις μέρες εγώ θα είμαι ο ΣΥΡΙΖΑιος που θα απολογούμαι στο thelab?:rant::rant:Έτσι όπως έθεσε ο Στρατούλης το θέμα δανείων για σπίτια κτλ Δεν πρέπει να δίνουν ρευστότητα οι τράπεζες, να δώσουν δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; δεν μου άρεσε καθόλου. Βέβαια αν έλεγε ότι τα δάνεια θα ήταν χωρίς τόκους κτλ, νομίζω όλοι θα είμασταν λίγο πιο χαρούμενοι.Ωραία η αντίδραση εναντίον του Στρατούλη σε κάτι που παρερμηνεϋσατε, αλλά αντιδράσατε έτσι όταν ο Καραμαλής ξεκάθαρα δανείστηκε από την ευρώπη 28 δις για να τα δώσει στις τράπεζες και να ενισχύσει έτσι την ρευστότητα? Τα 28 δις που ο λαός δεν είδε ποτέ τότε, και πολλά άλλα που δανειστήκαμε με αυτόν τον τρόπο, είναι αυτά που χρωστάμε τώρα.ΕΔΙΤ[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] E sorry, αλλά λέγοντας φίλε δεν με κατάλαβες..δεν το λέω ανίκανο...το λέω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...δυστυχώς όμως το ελληνικό εκλογικό σώμα έχει γαλουχηθεί στον κρατισμό και όχι στον φιλελευθερισμό ο οποίος ειναι ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ αυτή τη χρονική στιγμή που διανύουμε...αν ακούσεις τι λένε οι φιλελεύθεροι απλά πολλοί θα πούνε ότι λένε μ@λ@...ς (hint: λένε να απολύσουν Δ.Υ.) ...και όπως είδες τα φιλελεύθερα κόμματα "σάρωσαν"... εγώ χάνω κάθε όρεξη να μιλήσω μαζί σου γιατί απλούστατα διαφωνούμε ριζικά.Η Ν.Δ. καθαρά φιλελευθερη ήταν και έφαγε τον πούλο τώρα, και πριν 2.5 χρόνια γιατί έκανε κακό στην χώρα.. Το ΠΑΣΟΚ, κατηγορήθηκε από την ΝΔ ότι δεν ήταν αρκετά φιλελευθερο, με άλλα λόγια, τον φιλελευθερισμό (τι ωραία λεξούλα, λες και εγώ είμαι "ανθελευθεριακός") τον "νιώσαμε" καλά τόσα χρόνια. Το να κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ για μη-φιλελευθερισμό είναι μουσική στα αυτιά μου..Θες απολύσεις Δ.Υ., ωραία, να μας πούνε τα "φιλελευθερα" κόμματα του Δικομματισμού ποιους τελμπεχανάδες διόρισαν εκτός ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια, να τους πετάξουμε έξω και να τους κρεμάσουμε στην πλατεία Συνταγματος για παραδειγματισμό. Ασε την μάνα μου και τον πατέρα μου ήσυχους, δεν μπήκαν με μέσο, μπήκαν με την αξία τους και δουλευουν κανονικά πολλά χρόνια τώρα.@ GalioniΑπλά πράγματα, όπως εσύ θεωρείς ότι τα πετρέλαια είναι δικά σου, έτσι και οι Τούρκοι θεωρούν ότι είναι δικά τους! Μιλάμε για 3κμ απόσταση Τουρκία - Καστελόριζο, πως οποιοσδήποτε μπορεί να κρίνει τι είναι δικό σου και τι δικό μου? Αν εσύ θεωρείς ότι θέλουμε εξωτερική πολιτική με κάκαλα για να αρχίσουμε να τρυπάμε , σου απαντάω ότι τέτοια πολιτική θα σημάνει πόλεμο.Όσο για τους μετανάστες, βαρέθηκα, δεν ξαναπαντάω για τα πράγματα που υποχρεούμαστε να κάνουμε από την Ε.Ε.Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά τους admin, όπως αυτοί κρίνουν, να μεταφέρουν αυτό και τα προηγούμενα ποστς σε κάποιο άλλο θρεντ (πχ το Χρεοκοπία Ελλάδος). Δεν μιλάμε πλέον για τις εκλογές, τέλοιωσαν αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2012 #1315 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ότι και να ειπωθεί δηλαδή αυτές τις μέρες εγώ θα είμαι ο ΣΥΡΙΖΑιος που θα απολογούμαι στο thelab?:rant::rant: Έλα τώρα, αφού τον έχεις στο speed dial τον Αλέξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 8, 2012 #1316 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Το ένα με την λογική "Οκ, τιμωρήσαμε τον Βαγγελάκη και τον Αντωνάκη, τους τραβήξαμε το αυτάκι, τώρα ας πάμε να τους ψηφίσουμε γιατί η χώρα δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνηση και εκτός μνημονίου"Το πρωτο σεναριο δεν θα επρεπε να σου περναει απτο μυαλο ΚΑΝ, και στο λεει ατομο που ψηφισε τσιπρα το 9 και θα ψηφισει ξανα αμα γινουν επαναλλειπτικες.Πραγματικα αμα επαληθευτει το παραπανω, θα σταματησω να σκιζω τους φακελους που ερχονται στο γραμματοκιβωτιο πολυκατοικια μου απο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και θα παρω πιο ενεργο ρολο, ΤΣΟ-ΛΟ στην Κατιουλα μεσα στο Συνταγμα μπροστα σε ολο τον κοσμο,(χαρη θα της κανω, αφου ετσι οπως σκουζει μαλλον πρεπει να ειναι καθε βραδυ "πολυ κουρασμενος" ο αντρουλης της ) να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι δημοσιογραφισκοι που κανανε τον κοσμο πριν 3 χρονια να ψηφισει εναν ακατανομαστο που δεν ηξερε ουτε ποδηλατο να κανει και οταν τον ρωταγανε που θα βρει τα λεφτα απαντουσε ενα σκετο "θα τα βρω" :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 8, 2012 Author #1317 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 To δεξί χέρι του Παπαδήμου αποκαλύπτει: Μπορούμε να διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο!Μπουρλότο ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 8, 2012 #1318 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Οντως...θα μας αγανακτησουν τοσο, που ακομα κ το μπουρλοτο στη βουλη θα μοιαζει λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 8, 2012 #1319 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] είπα την άποψη μου κ σε άλλα Post ολοκληρωμένα...(και δεν ψήφισα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, να καούν και οι δύο..εκπροσωπούμαι από το 18-19% που είναι εκτός βουλής)...είπα και σε άλλο ποστ διάβασε όλα μου τα ποστ πριν απαντήσεις για να μην επαναλαμβάνομαι... "το μνημόνιο είναι χοντρό γ....ι ναι συμφωνώ.... ΑΛΛΑ δεν ορίζει μέτρα το μνημόνιο...ορίζει στόχους. αυτά τα ζώα που ήταν κυβέρνηση 30 χρόνια όμως διάλεξαν να φοροεισπράξουν αντί για να μειώσουν τα έξοδα του κράτους... έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με δύο προτάσεις.."ψηφίστικε ο Αλεξ γιατί λαικίζει αδερφέ...λέει "λεφτά υπάρχουν" με άλλο τρόπο...ο τρόπος φαίνεται σε αυτό που λεει ο επικινδυνος βουλευτής του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 8, 2012 #1320 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν καταθέσεις στις τράπεζες και μάλιστα αυτού του ύψους γιατί τότε έχουν πάρει ως στήριξη ένα σκασμό λεφτά έως τώρα; Και μάλιστα λεφτά από ένα κράτος που δεν τα είχε αλλά τα δανείστηκε , μεταφέροντας το κόστος τελικά στον κόσμο. Και γιατί να έχουν λυσάξει όλοι τους με την λεγόμενη επανακεφαλαιοποίηση αν δεν υπήρχε ανάγκη για χρήμα; Αράχνες έχουν τα θυσαυροφυλάκια παίδες και κούφια χαρτιά -ομόλογα δημοσίου- που αγοράστηκαν με λεφτά του κοσμάκη , κουρεύτηκαν και για να μην γκρεμοστακιστούν οι τράπεζες έπρεπε να βρεθεί τρόπος απορρόφησης της ζημίας , και ψάξε εσύ τώρα να κάνεις ανάπτυξη. Αν υπήρχε χρήμα δεν θα έδιναν χρήμα στις επιχειρήσεις να πάρει μπροστά η αγορά που έχει βελάξει;Τρομάρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.