mordred Μάϊος 6, 2012 #1061 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Λενε οι πολιτισμένοι:"Τα ζώα, τα χρυσά αυγά που δέρνουν και βγαίνουν με τα όπλα να φοβίσουν το κόσμο."Όσο μπορώ πιο αντικειμενικά, ήδη βιώνουμε τη χείριστη μορφή βίας, εκμετάλλευσης και απαξίωσης τόσο κεκαλυμμένη που έχουμε σκύψει σαν τις στρουθοκάμηλους που φωνάζουν για το ποιος βιαστής είναι ο πιο ακίνδυνος. ΒΙΑΣΤΕΣ είναι ξυπνάτε.Ακραίες καταστάσεις θέλουν ακραίες αντιδράσεις ώστε να επέλθει η ισορροπία.Φασισμό, ναζισμό, ειλωτισμό και αποθλίωση ζούμε στη καθημερινότητά μας, από δεξιούς - αριστερούς - κεντρώους κοκ, από τα ΜΜΕ, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, τη φοβία που αφήνεται να αιωρείται και να σαπίζει τα κόκκαλα των προγόνων μας από το πόσο αμέτοχοι μένουμε.Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή; Τους προδότες που πούλησαν τη χώρα, την ιστορία, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, και των παιδιών των παιδιών των παιδιών μας τους υποστηρίζετε και λογομαχείτε; Αλήθεια πόσο ΈΛΛΗΝΕΣ είστε; Πραγματικά θλίβομαι διαβάζοντας τέτοια.Δηλαδή επικροτείς το Ναζισμό που έκανε το ίδιο πράγμα...Το να είσαι Έλληνας δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι και φασίστας. Δεν είναι όλοι πουλημένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 #1062 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Με συγχωρείς. Είδες τα αμοντάριστα πλάνα που ο ξυρισμένος χρυσαυγίτης ΑΠΑΙΤΗΣΕ να σηκωθούν όλοι όρθιοι όταν θα μπει ο Μιχαλολιάκος; Ένα πράγμα θα σου πω. Τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς. Από αυτό και μόνο, χάσατε πολύ.δεν κατάλαβες ότι ήταν καψώνι επειδή δεν τον είχαν φωνάξει σε κανένα κανάλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 6, 2012 #1063 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=liRz6EZh_E4]NewsIt.gr: Ένταση στην συνέντευξη του Μιχαλολιάκου - YouTube[/ame]χαχαχαχα!ναι ειναι αληθειαμονο που δεν χαιρέτησαν χιτλερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 6, 2012 #1064 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ο Κουβέλης τελικά υφίσταται ως κόμμα για να γίνει δεκανίκι σε ΠΑΣΟΚ+ΝΔ. Δεν το ξέκοψε στη συνέντευξη, τον βλέπω να λέει "ναι υπό προϋποθέσεις". Γι' αυτο καποτε ηταν καβαλα στ' αλογο στα ψευτο-γκαλοπ και μολις αφησε να εννοηθει η πιθανοτητα συμπραξης καταποντιστηκε. Μόλις έδειξε ο Alpha αμοντάριστα πλάνα με τους δημοσιογράφους στην ΧΑ.Όντως έτσι έγινε...τους είπαν να βγούνε έξω όσοι δεν σηκώθηκαν. Άγρια πράγματα! (άλλη φορά 5Φ οι αξύριστοι/αγυάλιστοι) Δε θα ειχα ιδιαιτερο προβλημα μαζι τους αλλα αυτο ξεπερασε τα ορια της γελοιοτητας... "Εγερθητι" για να μπει ο γκαουλαϊτερ... ΕΛΕΟC... Ο σεβασμος κερδιζεται!!! Εγω παντως ξερω κι αλλα αρχαια ελληνικα ή καθαρευουσα εκτος απο προστακτικη και μαλλον γι 'αυτο εφυγα νωρις μακρια απο το χωρο αυτο... Ασε γτ το παιζουν πολυ προβλεπέ και περιμενω πλεον να αρχισουν να βγαινουν τα σκανδαλακια τους οπως γινεται συνηθως σε οσους σφιγγονται πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 6, 2012 #1065 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Μα είναι δυνατόν ρε φίλε μετά από ΤΟΣΑ πας και ψηφίζεις ΝΔ-πασοκ.....μα πόσο μακάκας πια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #1066 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 δεν κατάλαβες ότι ήταν καψώνι επειδή δεν τον είχαν φωνάξει σε κανένα κανάλι !!!Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει ωριμότητα και αντί αυτής να καταφεύγουν στο εβραϊκό "οφθαλμό αντί οφθαλμού". Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 6, 2012 #1067 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 δεν κατάλαβες ότι ήταν καψώνι επειδή δεν τον είχαν φωνάξει σε κανένα κανάλι !!!Θα μπορούσαν απλά να μην τους δεχτούν εξ' αρχής μέσα. Καραγκιοζιλίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 #1068 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 χαχαχαχα! ναι ειναι αληθεια μονο που δεν χαιρέτησαν χιτλερικα τι αυτό ? ? ? που είναι το ξύλοοοοο ??? κλασικοί δημοσιογράφοι edit όπως σου βαράνε θα χορέψεις l2phile, θέλανε να έχουν αποκλειστικότητα ας πάρουν αποκλειστικά πλάνα των βάνδαλων homosapien Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 6, 2012 #1069 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 δεν κατάλαβες ότι ήταν καψώνι επειδή δεν τον είχαν φωνάξει σε κανένα κανάλι !!!Φαίνεται πόσο αδιάβαστος είσαι. Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών τους είχαν καλέσει! Αυτοί δεν πήγαιναν. Το γιατί είναι προφανές νομίζω, όσο δεν τους βλέπεις δε ξέρεις και που πετάς την ψήφο σου. Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 #1070 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Φαίνεται πόσο αδιάβαστος είσαι. Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών τους είχαν καλέσει! Αυτοί δεν πήγαιναν. Το γιατί είναι προφανές νομίζω, όσο δεν τους βλέπεις δε ξέρεις και που πετάς την ψήφο σου. Καλή αρχή!όχι το ανάποδο , μόλις μάθαιναν τα άλλα κώματα ότι θα είναι και η ΧΑ στο πλατό στρίβανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 6, 2012 #1071 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Έπρεπε να φύγουν όλοι (οι δημοσιογράφοι) την ίδια στιγμή. ...οζηδες, τι περιμένεις (από το καραγκιόζηδες) (στους σκ@τ0μυαλ0υs αναφαίρομαι,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 6, 2012 #1072 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 12,21% των κατοίκων στο χωριό μου και το διπλανό (κοινό εκλογικό κέντρο) ψήφισαν χρυσή αυγή. 100% των κατοίκων σε αυτά τα δύο χωριά έχουν Πακιστανούς για να κάνουν δουλειές στα χωράφια, και είχαν Αλβανούς στις οικοδομές τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 6, 2012 #1073 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 δεν με ανησυχουν αυτοι, εμεις με ανησυχουν... Snips το σπερμα της διχονοιας, παρτο πιες το απολαυσε το.. Ξυπνατε, η χωρα πρπει να ειναι μονιασμενη για να προχωρησει, ο Αλκιβιαδης το ελεγε στους Περσες..."μην κανεις πολεμο ουτε με τους Αθηναιους ουτε με τους Σπαρτιατες, αστους να φαγωθουνε μεταξυ τους".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 6, 2012 #1074 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 ρε φίλε @ARMAGEDDON και έτσι να είναι, όπως είπε και ο άστρο είσαι υπερ του οτι με κάνουν, κάνω? δηλαδη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 6, 2012 #1075 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 12,21% των κατοίκων στο χωριό μου και το διπλανό (κοινό εκλογικό κέντρο) ψήφισαν χρυσή αυγή. 100% των κατοίκων σε αυτά τα δύο χωριά έχουν Πακιστανούς για να κάνουν δουλειές στα χωράφια, και είχαν Αλβανούς στις οικοδομές τους.**** logic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 6, 2012 #1076 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Όσο σκεφτομαι ότι ξερνούσα με Καρατζαφέρη και έγινε τράμπα με Μιχαλολιάκο ανακατεύομαι και το έντερό μου χαλαρώνει επικίνδυνα και ταυτόχρονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 6, 2012 #1077 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Προφανώς συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που λες... Και παρ'όλα αυτά πάλι πηγαίνατε (πηγαίναμε) τους ψηφίζατε (με) και τους ξαναψηφισατε (με)... Αφού ισχύουν αυτά που λες γιατί βγήκαν πάλι πρώτοι στην επαρχία;Θα σου απαντήσω. Και φυσικά θα είναι η γνώμη μου και μόνο. Και δεν είναι άλλό από το ότι υπάρχει άλλη επικοινωνία και βοήθεια μεταξύ τους. Δεν υπάρχει η αποξένωση που υπάρχει Αθήνα. Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιαν, διότι δεν έχω χρόνο τώρα. Ώς προς το εκλογικό αποτέλεσμα, μην νομίζεις ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό της Αθήνας. Στα ίδια ποσοστά κυμαίνονται ΝΔ-ΠΣΚ πάνω κάτω σε όλους τους νομούς. Αυτό που λένε, ότι πρώτα θα πεινάσει η Αθήνα και μετά η επαρχία ισχύει, αλλά όχι λόγω ανικατότητας της επαρχίας να κατανοήσει το πρόβλημα - σου εξήγησα παραπάνω ότι το πρόβλημα στην επαρχία (σίγουρα όχι σε όλες τις περιοχές), η πείνα αν θες υπήρχε πριν από την κρίση- απλά η κρίση έχει άλλη "ένταση" στην Αθήνα, που αν χάσεις την δουλειά σου, σου μειώσουν το εισόδημα, αυτό ήταν, τελείωσες, παρά στην επαρχία, όπου θα σε βολέψει ο γνωστός με ένα πιατο φαί πχ..Βέβαια και μένα μου προκαλεί απορία το ακόμα υψηλό ποσοστό του Πασοκ στην Κρήτη. Ακόμα και λεπτομέρειες στην τσέπη που κάνουν την διαφορά, πχ..εγώ Λάρισα πλήρωνα 200 ελάχιστο το μήνα για πετρελαιο με μέσο όρο 25 ώρες λειτουργείας, τζάκι να καίει, ζακέτες, κουβέρτες κτλ...Αν ήμουν Κρήτη τα έξοδα για θέρμανση θα ήταν πάρα πολύ λίγα, λόγω πιο θερμού κλίματος. Υποθέτω επίσης ότι δεν χτυπήθηκαν τόσο όσων αφορά τα επαγγελματικά επειδή μεγάλο ποσοστό ασχολείται με τουρισμό που ιδίως στην Κρήτη κρατάει καλά...Και έτσι πρέπει, γιατί Κρήτη είναι μόνο μία και την αγαπάμε... :turn:Αλλά πάλι δεν μπορείς-ω να ξέρεις-ω...edit: Συγχωρέστε με για τα ορθογραφικά...φεύγω σφαίρα.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 #1078 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 ρε φίλε @ARMAGEDDON και έτσι να είναι, όπως είπε και ο άστρο είσαι υπερ του οτι με κάνουν, κάνω? δηλαδη....τόσο χρόνια τι γινόταν - γίνετε ?αφήστε να δούμε τι θα κάνουν αν κάνουν ******* στην πυρά και αυτοί - κοιτάμε πράξεις και όχι τι είναι ! πασοκ - φάγατε/με τόσα χρόνια είδατε πως είναι !νδ - -//-ο Σύριζα είπε όχι στο μνημόνιο για αυτό και το ποσοστό του εκτινάχθηκε (αν και μου μυρίζει ανέκδοτο όπως το φοβερό που είχε πει ο γιωργάκης)ΚΚΕ έκανε τα αδύνατα δυνατά να είναι στο 8%Καμμένος πρώην βουλευτής της ΝΔ (not trusted at all)ΛΑΟΣ κολωτούμπαςsimple logicκαι πάει λέγοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 6, 2012 #1079 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ρε συ Snips και η μάνα μου από την Κρήτη είναι... Το ξέρω ότι ισχύει αυτό που λες... Δηλαδή στην επαρχία δε τους ένοιαξε που οι συντάξεις έχουν πάρει τον κατήφορο και θα πάνε στον πατο... Που πληρώσανε λησταρχικά χαράτσια... Προτιμούν να χάσουν την αξιοπρέπειά τους και να ζητάνε βοήθεια από τους γνωστούς παρά να ρίξουν κάτι άλλο στη κάλπη για να μην χάσει τη ψήφο ο ξάδερφος, ο κουμπάρος, ο μπατζανάκης. Και δηλαδή ζουν σε γυάλα δε βλέπουν τι γίνεται;Μου λες ότι η πείνα υπάρχει πριν από την κρίση... Αλλά αυτοί εκεί να πεινάσουν κιάλο... Δε βγάζουν νόημα αυτά που λες... Και αν είναι ευχαριστημένοι γιατί δε ψήφισαν Πασόκ και ρίξανε όλοι ΝΔ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 6, 2012 #1080 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Με συγχωρείς. Είδες τα αμοντάριστα πλάνα που ο ξυρισμένος χρυσαυγίτης ΑΠΑΙΤΗΣΕ να σηκωθούν όλοι όρθιοι όταν θα μπει ο Μιχαλολιάκος; Ένα πράγμα θα σου πω. Τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς. Από αυτό και μόνο, χάσατε πολύ.Θα σου πω μόνο το εξής: Απαίτησε από τα παπαγαλάκια του κίτρινου τύπου να σηκωθούν και στα παπαγαλάκια διατάζεις. Εδώ παίρνουν διαταγές από τον σόιμπλε το χαμένο κορμί και τους ομοίους του.Δηλαδή επικροτείς το Ναζισμό που έκανε το ίδιο πράγμα...Το να είσαι Έλληνας δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι και φασίστας. Δεν είναι όλοι πουλημένοι...Ειλικρινά πες μου μόνο αυτό. Είναι φασισμός να διατηρήσεις την ύπαρξη και τη πορεία της χώρας και της φυλής σου όταν βιάζεται καθημερινα τα τελευταία χρόνια από συμμορία ανθελλήνων; Όταν οι μετανάστες πολιτογραφούνται Έλληνες και θα πάρουν τη θέση των 200000 ΔΥ που θα απολυθούν;;; Θα γ@μ@νε και θα δέρνουμε μέσα στα ελληνικά υπυργεία μας που θα γίνουν και πρακτικά πλέον (αν και έχουν ήδη γίνει από τα γερμανόσκυλα) μπουρδέλ@ του σόιμπλε. Γιατί αυτοί που δήθεν κυβερνούν του κατέβασαν τα βρακιά τους δηλώνοντας και έμπρακτα ότι είναι υπάλληλοι της goldmen sucks. Δε σε ενόχλησε το θέαμα του ανθρώπου που σκότωσαν οι κωλ0μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα όταν πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο να φέρει στο κόσμο το παιδί τους; Να φέρει στο κόσμο έναν νέο Έλληνα στην υπεργερασμένη ελληνική κοινωνία μας; Έχεις πάρει χαμπάρι ότι το κέντρο της Αθήνας είναι άλλο κράτος και όχι ελληνικό; Έχεις πάρει χαμπάρι το παιχνίδι που παίζεται της κατάκτησης της χώρας μας με όλο αυτό το συρφετό των μεταναστών που σκοπό έχει με τη τρομοκρατία που ασκούν στους κατοίκους, κυρίως του κέντρου των Αθηνών, και με τις επιδοτήσεις που ασύστολα τους δίνει το κυβερνών σύστημα, τα οποία χρήματα στερεί από τους ΈΛΛΗΝΕΣ υπήκοους; Αυτό ξέρεις τι αποτέλεσμα έχει; Να μας κάνει όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνω να ψάξουμε σε άλλες χώρες να βρούμε ψωμί, η χώρα μας να μείνει στους μετανάστες και από εκεί και πέρα να μπούνε αμερικάνοι, γερμανοί και λοιπά και να σφετεριστούν τον πολύ μεγάλο εδαφικό και γεωγραφικό μας πλούτο!!!!Και πάνω από όλα αγαπητέ υπάρχει ποσόστωση την οποία δέχομαι και σέβομαι. Την είδες εσύ πουθενά να ακολουθείται; Όπως λένε και στο χωριό μου στη Κηφισιά, πρώτα τρώει ψωμί ο νοικοκύρης και αφού έχει το μοιράζεται και με το ξένο. Εσένα άμα σου περισσεύει μοιράσου το αλλά όχι με μετανάστη, έχεις πολλούς συμπατριώτες σου πεινασμένους... Αν τους καλύψεις όλους δώσε και στο ξένο, της ποσόστωσης επαναλαμβάνω.Αυτά και καληνύχτα ΈΛΛΗΝΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.