Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Το 40% είναι πλασματικό. Περίπου 27% λένε είναι το πραγματικό με τους σωστούς εκλογικούς καταλόγους. Βγάλε ένα 7-10% λέω που ναι οι μετανάστες και δεν είναι τραγικό το ποσοστό αποχής.

τι να το κανεις και παλι, ο κοσμος αγανακτει και με το κουτο τους το μυαλο καταφευγουν στη κοινωνικη βια, στον τραμπουκισμο κ στην καταστροφη της δημοκρατιας. ντροπη μου που συνυπαρχω και ελπιζω σε τετοιους συνανθρωπους.

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
....ο κοσμος αγανακτει και με το κουτο τους το μυαλο καταφευγουν στη κοινωνικη βια, στον τραμπουκισμο κ στην καταστροφη της δημοκρατιας. ντροπη μου που συνυπαρχω και ελπιζω σε τετοιους συνανθρωπους.

Σώπα βρε?

Ενώ τόσο καιρό που συνυπάρχεις με "δημοκράτες", "αξιοκράτες" και "ειρηνιστές" αισθανόσουν περήφανος ε;

Τα νταγλάρια με τα μαύρα μπλουζάκια σε χάλασαν ξαφνικά που έδωσαν "όνομα" στην βία...

Συνεχίστε να βλέπετε το δέντρο.

Kαι επίσης καλό θα είναι να μην θεωρείς ότι περίπου το 7% του εκλογικού σώματος τυχαίνει να είναι λιγότερο έξυπνοι από σένα. Εϊναι λίγο...φασιστικό αυτό...;)

Ιδού η ρόδος....

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι "εκπρόσωποι" των υπολοίπων "δημοκρατικών" κομμάτων ώστε να φτάσουμε στο σημείο να μην πάρει η ΧΑ ούτε μία ψήφο στις επόμενες εκλογές.

Newsbeast.gr | ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : Ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι για τον Μιχαλολιάκο

Να σας δω να βαράτε προσοχή όταν περνάει εσείς που τον ψηφίσατε. Κι αν δεν καθίσετε προσοχή θα φάτε καμιά μπατσούλα και θα ισιώσετε. Υπερβάλω; Υπομονή κι έρχεται.

Μολις γυρισα απο σπιτι φιλου και μου ελεγε οτι ειδε σε καταλογο το ονομα ενος θειου του που εχει πεθανει τουλαχιστον 25χρονια:spell:

σύνταξη !!! :dirol:

edit

djd γιατί μέχρι τώρα τι έκανες όχι εσύ όλοι μας ?

Και μονο το πως βγαζει λογο ο Μιχαλολιακος καταλαβαινεις τι παιζει με αυτους. Πο ρε φουστη πως μπηκαν αυτοι στη βουλη... :getlost:

Βασικά ήταν προσεχτικός. Μπορεί να γκαρίζει, αλλά δεν λέει κάτι το παράλογο και από την στιγμή που απλά γκαρίζει στα ΜΜΕ, το ότι τα λέει χουντοκάναλα (τρελή ειρωνεία) και πορνοκάναλα εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Σε αυτό δεν έχει άδικο. Αλλά βέβαια η άποψή μου δεν αλλάζει. Αν τα παλικάρια με τις σημαίες και τα αρχαιοελληνικά γράμματα είναι τα ίδια που διαβάζουν Χίτλερ, θαυμάζουν Χίτλερ και χαιρετάνε όπως ο Χίτλερ, ε αυτό ξέχασε να το αναφέρει. Για αυτό λέω ότι ήταν προσεχτικός και φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα θα είναι εξίσου προσεχτικός.

Μολις γυρισα απο σπιτι φιλου και μου ελεγε οτι ειδε σε καταλογο το ονομα ενος θειου του που εχει πεθανει τουλαχιστον 25χρονια:spell:

Στανταρ ο θειος ψηφισε σημερα...1000%.Το ιδιο εργο εχει παιχτει και σε πιο "παιδικη" μορφη με μεγαλη επιτυχια από τα 2 μεγαλα κομματα ειδικα.

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

ΚΚΕ :p

Το ΚΚΕ δεν μπαίνει σε κυβέρνηση ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα. Δεν κάνει κυβέρνηση ακόμα και αν πετυχαίνει αυτοδυναμία. Θα διαγράψει όσους βουλευτές χρειαστεί για να παραμείνει στην αντιπολίτευση.

Σώπα βρε?

Ενώ τόσο καιρό που συνυπάρχεις με "δημοκράτες", "αξιοκράτες" και "ειρηνιστές" αισθανόσουν περήφανος ε;

Τα νταγλάρια με τα μαύρα μπλουζάκια σε χάλασαν ξαφνικά που έδωσαν "όνομα" στην βία...

Συνεχίστε να βλέπετε το δέντρο.

Kαι επίσης καλό θα είναι να μην θεωρείς ότι περίπου το 7% του εκλογικού σώματος τυχαίνει να είναι λιγότερο έξυπνοι από σένα. Εϊναι λίγο...φασιστικό αυτό...;)

Ιδού η ρόδος....

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι "εκπρόσωποι" των υπολοίπων "δημοκρατικών" κομμάτων ώστε να φτάσουμε στο σημείο να μην πάρει η ΧΑ ούτε μία ψήφο στις επόμενες εκλογές.

σνιπσ θελεις να ανοιξουμε διαλογο οι δυο μας..?

Τι ωραία...τα κανάλια στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει να κάνουν παιχνίδι.

Αμάν αυτή η καραμέλα στην Ελλάδα...ο δικομματισμός είναι εγγύηση σταθερότητας, ενώ ο πολυκομματισμός κίνδυνος!

Θέλω να ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά...

Παρατήρησα φαγωμάρα καλά-καλά δεν βγήκαν...η Κανέλλη τα έχωνε στου Σύριζα πριν ώρα, και όλοι κατηγορούν

τον Μιχαλολιάκο ως φασίστα κτλ.

Είναι χρυσή ευκαιρία τώρα να σπάσει ο δικομματισμός στην Ελλάδα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να

αποδειχτεί ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας δουλεύουν.

Αντ' αυτού έχουν ξεκινήσει οι μικροί να τρώγονται!

Βλέπω να φτάνουμε σε καταστάσεις 89', σε καταστάσεις ασυνεννοησίας και ο κόσμος να ξαναγυρίζει στις κλασσικές λύσεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.

Περιμένω από τον Σύριζα να αντιληφθεί πλέον το μέγεθος της δύναμης του.

Περιμένω από το ΚΚΕ να αντιληφθεί πλέον το μέγεθος της αδυναμίας του...

Περιμένω από τον Καμμένο/Κουβέλη σωστή αντιπολίτευση.

Περιμένω απ' τον Μιχαλολιάκο να φορέσει γραβατούλα και να είναι κύριος.

μου φαίνεται ότι όσο τσακωνόμασταν μεταξύ μας αυτό ανέβηκε από πίσω :confused:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε διότι έλεγε ότι ήθελε να κυβερνήσει. Ο Κουβέλης που καθόταν φρόνιμος στην γωνιά του και δεν μιλούσε από τον φόβο μην ενοχλήσει κανέναν ξεφούσκωσε, το ΚΚΕ με την πατατιά για τις πατάτες και την γκάφα για τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα + το "Εγώ η Παπαρήγα πρωθυπουργός; Μα τι λέτε τώρα;" φρόντισε να μείνει εκεί που ήθελε, στο 8-10%. Ο Τσίπρας αποδείχτηκε μάγκας και οι άλλοι δύο της αριστεράς φοβισμένοι. Για αυτό πήρε όλους τους ψήφους. Αλλά αν τώρα ψάξουν δικαιολογία για να μην μπουν στην κυβέρνηση, αν επιμείνουν στα περί αριστερής κυβέρνησης που δεν παίζει με την καμιά, θα ξανά ξεφουσκώσουν και δεν θα ξανά δουν πάνω από 15%.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Εξυπνάδες και ανιστόριτες κατηγορίες έχουν το μερίδιο τους στη καθημερινή ξεφτίλα και κατάντια που βιώνουμε.

Η εθελοτυφλία, λόγω συμφερόντων ή έλλειψης νου και κριτικής σκέψης, εκθέτει και προσβάλλει όποιον κακώς κατοικεί στη τιμημένη αυτή χώρα και καρπεύεται των αγαθών της.

Επειδή μαρέσει και κάνω τη κουβέντα αυτή καθημερινά σε επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, θα αρκεστώ σε αυτές τις τρεις προτάσεις.

Πραγματικά απορώ πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ψηφίζουν ΝΔ & Πασοκ τουλάχιστον...

Νομίζω @ARMAGEDDON θα έπρεπε να ανησυχείς κι εσύ μαζί μας για το κόμμα που ψήφισες παρά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

why ???

όλα πάνε μια χαρά , κρίμα που δεν μπορώ να αναλάβω εγώ :rolleyes:

δες μία στις περιοχές που είμαι για να καταλάβεις

Sorry που σας το χαλαω, αλλα για οποιον δεν το καταλαβε η ΝΔ πηρε σχεδον 30% και το ΠΑΣΟΚ περιπου 20%. Αν μπειτε μεσα σε ενα βαγονι του μετρο, να ξερετε οτι οι μισοι ειναι *****. Στα 2 ατομα που χαιρετατε ο ενας αξιζει να μην εξελιχθει συμφωνα με τη φυσικη επιλογη,θα μεινει homosapiens.

Τη ΧΑ την είχα προβλέψει. Ο Τσίπρας μου την έκανε :)

Άντε, το βλέπω πολύ θετικά, μια φορά δεν βγήκαν πάνω πάνω τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά μόνο το ένα.

Για να δούμε τι ταρζανιές θα κάνουν για να κρατήσουν τους θώκους ( αν το παρακάνουν όμως πλέον βλέπω να τρώνε ξύλο εντός Βουλής :) :) ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.