Xero Μάϊος 6, 2012 #961 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 βγήκαν νέα exit polls Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάϊος 6, 2012 #962 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Καταλαβαίνω την θέση σου αλλά δεν σε δικαιολογώ. Γιατί δεν μετέφερες τα εκλογικά σου δικαιώματα ?Γιατί έπρεπε να τα μεταφέρουν μέχρι το Φεβρουάριο (νομίζω), αλλά οι εκλογές ανακοινώθηκαν πολύ αργότερα...Κι εγώ έχω συγγενείς που ήθελαν να μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα αλλά δε το ήξεραν και τελικά δε μπόρεσαν να ψηφίσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 6, 2012 #963 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 τέρμα οι ταινίεςΤώρα αγαπημένο κανάλι η "Βουλή" Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 6, 2012 #964 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Και μονο το πως βγαζει λογο ο Μιχαλολιακος καταλαβαινεις τι παιζει με αυτους. Πο ρε φουστη πως μπηκαν αυτοι στη βουλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #965 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Άσε το πως. Το γιατί κοίτα και αναρωτήσου "Γιατί αυτοί που έβαλαν τη ΧΑ στη βουλή παίρνουν ~35%;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 6, 2012 #966 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Για ποιο λογο λετε μονο το ΠΑΣΟΚ+ΝΔ = 37% = 151 εδρες??Δηλαδη πιστευετε οτι δεν ισχυει συγκυβερνηση τυπου ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ Ντορα+Κουβελης+Καμμενος+ αλλοι πουλημενοι... Για μενα οι μοναδικοι που δεν μπαινουνε σε φαση συγκυβερνησης ειναι ΧΑ+ΚΚΕ Ολα τα υπολοιπα κομματα οπως τα βλεπω κανουνε κρα! Δυσκολο να κανουν ολοι αυτοι συγκυβερνηση καθως θα είναι ακομα πιο εθραυστη μια κυβερνηση 3+ κομματων Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 6, 2012 #967 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Εγώ στην θέση του Σαμαρά θα ζητούσα επανακαταμέτρηση. Οριακά χάθηκε η αυτοδυναμία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #968 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Μεγαλύτερη η αποχή από το 2009. Μπράβο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 6, 2012 #969 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ο Ελληνας πολίτης πάντως είναι μεγάλο ζομπι και καθυστερημένος. Η υπάρχουν πολυ περισσότεροι βολεμένοι απ αυτούς που πίστευα οπότε είναι και πουλημενος.Το να αναζητας βολεμα ειναι ανηθικο -ειδικα να πας για να τα ξυνεις- αλλα λογικα θεμιτο. Στις ηλικιακες κατηγοριεςφανηκε οτι οι ψηφοφοροι 55+ εδωσαν 20% σε ΝΔ και 13% Πασοκ. Οι νεοτεροι τους εστειλαν στα Τάρταρα...Απο ΄κει και περα βγαινουν λογικα συμπερασματα γτ καποιος κοντα στη συνταξη θελει τους μνημονιακους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 6, 2012 #970 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Δείτε live τα χάλια μας:Εκλογές 2012 - Ειδήσεις, Πολιτική, Οικονομία, Κίνηση, Βίντεο, Παράξενα, Πρωτοσέλιδα εφημερίδων - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 6, 2012 #971 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Μεγάλα μυαλά, μεγάλο ήθος, πολύς προβληματισμός.ατακα παππου φιλου μου."αφου η συνταξη μου μπαινει καθε μηνα δε με νοιαζει κατι αλλο."ευτυχως μιλησε η ηλικια 25-35 και δεν ειχε αποχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 6, 2012 #972 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Δείτε live τα χάλια μας:Εκλογές 2012 - Ειδήσεις, Πολιτική, Οικονομία, Κίνηση, Βίντεο, Παράξενα, Πρωτοσέλιδα εφημερίδων - NEWS247teh legit: Εκλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 6, 2012 #973 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Άσε το πως. Το γιατί κοίτα και αναρωτήσου "Γιατί αυτοί που έβαλαν τη ΧΑ στη βουλή παίρνουν ~35%;"Εμένα δεν μου κάνει τόσο εντύπωση αυτό...πάντα θα υπάρχουν καμμένοι/κολλημένοι/βολεμένοι που θα τους ψηφίζουν.Ούτε η είσοδος της ΧΑ με εντυπωσιάζει...είναι μία ακραία μορφή λαϊκής διαμαρτυρίας/τιμωρίας.Άλλωστε πόσο θα διαρκέσει? φωτοβολίδα είναι....στις επόμενες εκλογές θα είναι έξω.Για μένα η είδηση είναι το ΚΚΕ...αίσχος!!! (και το έχω ψηφίσει παλαιότερα)Επιτρέπεται να γελάει η Παπαρήγα και να θωρεί αστείο να γίνει πρωθυπουργός?Που ζούνε αυτοί επιτέλους, η μάλλον που ζει ο κόσμος που τους προτιμάει πλέον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 6, 2012 #974 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 ο χάρτης δείχνει το , ας πουμε, τελικό ποσοστό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 6, 2012 #975 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Και μονο το πως βγαζει λογο ο Μιχαλολιακος καταλαβαινεις τι παιζει με αυτους. Πο ρε φουστη πως μπηκαν αυτοι στη βουλη... Είναι λυπηρό, τραγικό και ντροπή που αυτοί θα είναι στη βουλή, κι ο "λόγος" (μάλλον το διάγγελμα) του Μιχαλολιάκου δηλώνει 100% γιατί είμαι τόσο ενάντια στο φασισταριό τους. Είναι ακόμα πιο τραγικό και ντροπιαστικό που ακόμα και σήμερα ΝΔ και Πασοκ παίρνουν κοντά στο 38%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 6, 2012 #976 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Δυσκολο να κανουν ολοι αυτοι συγκυβερνηση καθως θα είναι ακομα πιο εθραυστη μια κυβερνηση 3+ κομματων live your myth in greece.παραθετω.."Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος, τότε δεν αποκλείεται να αποκτήσει χαρακτήρα-«κλειδί» πιθανή ψήφος ανοχής του δεύτερου κόμματος. Πρόκειται για ένα σενάριο που έχει ακουστεί αρκετά στην προεκλογική περίοδο, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της αποφυγής εκ μέρους του ΠαΣοΚ να συμμετάσχει με στελέχη του σε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του κ. Αντ. Σαμαρά, ψηφίζοντας απλώς τα «μνημονιακά» νομοσχέδια.Σύμφωνα με τον κ. Γ. Σωτηρέλη, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να πειστεί ότι πέραν του πρώτου κόμματος και ορισμένα άλλα κόμματα ή συγκεκριμένος αριθμός βουλευτών θα παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης. Ωστόσο, όπως εξηγεί, «αόριστες διαβεβαιώσεις δεν αρκούν. Απαιτείται να προηγηθούν γραπτές ή προφορικές δημόσιες δηλώσεις τους ότι όντως θα παρασχεθεί είτε ψήφος εμπιστοσύνης είτε ψήφος ανοχής. Στο σημείο αυτό πρέπει να διευκρινισθεί ότι κατά το άρθρο 84, παρ. 6 του Συντάγματος, για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης μια κυβέρνηση αρκεί η πλειοψηφία των παρόντων, η οποία όμως δεν πρέπει να είναι μικρότερη από τα 2/5 (δηλαδή 120 βουλευτές). Σύμφωνα λοιπόν με τη διάταξη αυτή, αν οι παρόντες είναι 280 και όχι 300, η απαιτούμενη πλειοψηφία είναι 141, ενώ αν οι παρόντες είναι 200 η απαιτούμενη πλειοψηφία είναι 120 (και όχι 101). Με βάση αυτά τα δεδομένα», συνεχίζει, «ένα κόμμα μπορεί να ανακοινώσει εκ των προτέρων ότι οι βουλευτές του θα απόσχουν από την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, δηλαδή αντί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ενός άλλου κόμματος να επιλέξει την ψήφο ανοχής. Μια τέτοια δήλωση σημαίνει αυτόματα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να δώσει πλέον εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο πρώτο κόμμα, αν αυτό διαθέτει την πλειοψηφία των παρόντων που δεν είναι μικρότερη από 120 (αν, π.χ., το πρώτο κόμμα έχει 125 έδρες και το κόμμα που θα δηλώσει αποχή από την ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης 80 έδρες)."μεγαλο κομματακι ..αλλα δε βαριε..ριξτε το μια ματια.Πιο πιθανο σεναρια ειναι απλα συγκυβερνηση αν οχι 2.. 3 κομματων.Ολα στο κοπη τη πιτα θα κριθουν..(στο μοιρασμα)...αφου κατασταλλαξουν στο ποσες εδρες θα εχει ακριβως το καθε κομμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #977 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Αν ο Κουβέλης είχε μείνει στον Σύριζα, αυτή τη στιγμή ο Σύριζα θα είχε νικήσει τις εκλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 6, 2012 #978 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Αν ο Κουβέλης είχε μείνει στον Σύριζα, αυτή τη στιγμή ο Σύριζα θα είχε νικήσει τις εκλογές.Και αν είχαμε μυαλό, δεν θα είχαμε φτάσει στα χάλια που είμαστε. Εγώ προτείνω αφού βγουν τα τελικά αποτελέσματα το thread να κλειδώσει και όποιος πάει να κάνει thread με πολιτικά να τρώει ban. Ούτε καν κάρτα. Ban και στα 5-6 account του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 6, 2012 #979 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Μετά απορείτε γιατί στο Σύνταγμα δεν μαζευόμαστε. Τι να μαζευτούμε ρε παιδιά. Εδώ έχουμε αποχή 41% στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δυστυχώς τείνω προς το να ετοιμάσω βαλίτσες. Μαζί τα φάγαμε παιδιά. Και μην ακούσω κανέναν πλέον να πει το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 Author #980 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Αποχή είναι και αυτοί που φύγαν μετανάστες ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.