Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

ο σαμαρας έλεγε αυτοδυναμία ή εκλογές, τώρα η νδ φυσικά δεν θέλει ξανά εκλογές :hehe:

κυβέρνηση αν βγει, θα βγει με νδ-πασοκ + λαος ή καμμένος... αλλιώς εκλογές. κυβέρνηση αριστεράς δεν παίζει.

και το αλλο περιεργο...ακουγοταν αυτες τις μερες οτι πρεπει να αποφυγουμε το 37% απο πασοκ-νδ μαζι γτ βγαζουν κυβερνηση 151 βουλευτες εστω και οριακα...αν τα προσθεσεις τα exit poll τωρα τι αριθμο βγαζουμε????οεο?:wall::wall:

το θέμα έχει να κάνει με το άθροισμα των ποσοστών των κομμάτων που δεν μπαίνουν στην βουλή....Όσο μεγαλύτερο είναι τόσο μικρότερο ποσοστό χρειάζονται ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ για την συγκυβέρνηση (151 έδρες)...Που και πάλι το κατά πως φαίνεται θα είναι εξαιρετικά εύθραστη...

επίσης με την Β Αθήνας που μπαίνει αργά στο παιχνίδι των καταμετρηθέντων εκλογικών τμημάτων εκτιμώ το αρχικό ποσοστό για το ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει το ΥΠΕΣ να αυξάνεται...

Πλακάκια θα τα κάνουν νδ-πασοκ ακούγεται...:bye:
μακάρι, έτσι το πασοκ στις επόμενες εκλογές θα πάρει 12% και η ΝΔ 5%. Έτσι στις επόμενες θα δούμε Τσίπρα ή Καμμένο πρωθυπουργό.

Για ποιο λογο λετε μονο το ΠΑΣΟΚ+ΝΔ = 37% = 151 εδρες??

Δηλαδη πιστευετε οτι δεν ισχυει συγκυβερνηση τυπου ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ Ντορα+Κουβελης+Καμμενος+ αλλοι πουλημενοι...

Για μενα οι μοναδικοι που δεν μπαινουνε σε φαση συγκυβερνησης ειναι ΧΑ+ΚΚΕ :p

Ολα τα υπολοιπα κομματα οπως τα βλεπω κανουνε κρα!

τα άτομα που ήθελαν πολλά λεφτά για να πάνε οκ το δέχομαι..αλλά αυτούς που δεν πήγαν γιατί βαριόντουσαν, ή για την καραμέλα" ε όχι και να ψηφίσουμε το ίδιο θα είναι " πραγματικά θέλω να τους βαρέσω.

Κι εγώ δεν πήγα δυστυχώς. Όπως δεν πήγα και εφορευτική επιτροπή. Είμαι στην Αθήνα λόγω προβλήματος υγείας της γυναίκας μου και είναι οι μόνες εκλογές που πραγματικά ήθελα να πάω να ψηφίσω και οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν.

Εγω με την αδερφη μου δεν πηγαμε γιατι θελαμε 160€ και οι δυο πηγαινελα κ ειμαστε ανεργοι.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

δωρεαν εισητηριο εδωσαν σε εμας στο γραφειο της νδ που ρωτησα καμπινα κιολας

Για ποιο λογο λετε μονο το ΠΑΣΟΚ+ΝΔ = 37% = 151 εδρες??

Δηλαδη πιστευετε οτι δεν ισχυει συγκυβερνηση τυπου ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ Ντορα+Κουβελης+Καμμενος+ αλλοι πουλημενοι...

Για μενα οι μοναδικοι που δεν μπαινουνε σε φαση συγκυβερνησης ειναι ΧΑ+ΚΚΕ :p

Ολα τα υπολοιπα κομματα οπως τα βλεπω κανουνε κρα!

Αυτο ήταν 100% σίγουρο.

Ο Ελληνας πολίτης πάντως είναι μεγάλο ζομπι και καθυστερημένος. Η υπάρχουν πολυ περισσότεροι βολεμένοι απ αυτούς που πίστευα οπότε είναι και πουλημενος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.