Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

ΧΑ 8%????????? Θα γίνει το κόλπο γκρόσο και δεν θα μπει λαος, και θα μπει ΧΑ βουλή , και θα κλαίω απο τα γέλια μέχρι μεθαύριο

στο μέγκα λένε ότι το skai είναι το μόνο που έχει διαφορετικό exit poll , τα άλλα δίνουν ΝΔ μέχρι 20~21%

p.s sorry για το double ποστ

Λιγο να καταλαβω το νοημα που ψηφισε καποιος σημερα......

Να πω οτι απο πασοκ που ψηφιζες να πας νδ γτ εχεις την ψευδαισθηση ο αντωνακης θα μας σωσει να πω παει στο δι@ολο...

Να δωσεις την ψηφο στον συριζα και στην ΧΑ απο αντιδραση στους δυο μεγαλους να παει και αυτο στο δι@ολο

Αλλα μετα απο τοσα που εχουν γινει με ποια λογικη πας και ψηφιζεις πασοκ???13-17%

wtf δηλαδη...Τι πινουν και δεν μας δινουν

ο συριζα είναι ο μόνος κερδισμένος. ακυβερνησία από αύριο, γουστάρω. :D

Τέλος εποχής! αλλά και πάλι ρε γμτ! 20% η ΝΔ? ποιοι μλκς Έλληνες τους ψήφισαν έλεος δηλαδή.

πω ρε φίλε .. 20% η ΝΔ ε? ...

τι να πω γμτ , δηλαδή οτι νανε πραγματικά.

Σε περίπτωση που δεν πάρει το 1ο κόμμα 30% πάμε σε επαναληπτικές η οχι ? γιατι αν πάει ΝΔ-Σύριζα επαναληπτικές το κόβω να βγαίνει Σύριζα , εκτος αν οι Πασόκοι πάνε και ψηφίσουν ΝΔ , κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα , αν και θα μου πείτε βγάζει και αυτό που γίνετε τώρα νόημα?.....:confused::confused::confused::confused::confused:

πω ρε φίλε .. 20% η ΝΔ ε? ...

τι να πω γμτ , δηλαδή οτι νανε πραγματικά.

Σε περίπτωση που δεν πάρει το 1ο κόμμα 30% πάμε σε επαναληπτικές η οχι ? γιατι αν πάει ΝΔ-Σύριζα επαναληπτικές το κόβω να βγαίνει Σύριζα , εκτος αν οι Πασόκοι πάνε και ψηφίσουν ΝΔ , κάτι που δεν θα έβγαζε νόημα , αν και θα μου πείτε βγάζει και αυτό που γίνετε τώρα νόημα?.....:confused::confused::confused::confused::confused:

Αν επαληθευθούν τα νούμερα των exit polls στις σημερινές εκλογές και επαναληφθούν τα νούμερα σε μελλοντικές, τότε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα εξαφανισθούν, το ΚΚΕ θα μείνει εκεί που χρόνια επιλέγει να είναι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ και μελλοντικά θα εκφράζει τον κεντροαριστερό χώρο.

αντι να βγουν βροντερες βιωσιμες εκσυγχρονιστικες αποψεις, παμε και διασπειρουμε τα ποσοστα τους ωστε να μην μπουν και να μπουν τα....

στις ειδήσεις λένε δεν θα γίνουν επαναληπτικές , γιατί δεν θέλει η νδ..άρα συγκυβέρνηση? ή γίνεται κάτι άλλο? δεν τα έχω ψάξει πολύ αυτά

στις ειδήσεις λένε δεν θα γίνουν επαναληπτικές , γιατί δεν θέλει η νδ..άρα συγκυβέρνηση? ή γίνεται κάτι άλλο? δεν τα έχω ψάξει πολύ αυτά
για να κυβερνήσεις θέλεις 151 έδρες. Στο χέρι της Ν.Δ. είναι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.