Athens2004 Μάϊος 4, 2012 #781 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Καταλάβετε επιτέλους πως όσοι ( οι περισσότεροι δλδ ) ψηφίσουν Χρυσή Αυγή σε αυτές τις εκλογές θα το κάνουν ως ψήφο διαμαρτυρίας , ούτε ναζί είναι ουτε στη κου κλουξ κλαν ανήκουν ουτε καίνε λαθρομετανάστες χορεύοντας γύρω απο φωτιές . Τα έχουμε ξαναπεί η ανικανότητα των κατα σειρά κυβερνήσεων να παρέχουν το βασικότερο ενος κράτους ( ασφάλεια ) μας έφτασαν εδώ . Ο κόσμος τραβάει ζόρια καθημερινά με τους λαθρο και το σίγουρο είναι πως η αριστερά εκτός του οτι δεν πείθει δεν έχει προσφέρει την παραμικρή βοήθεια πρακτικά . όσο για την Χ.Α θα μπει στην βουλή σίγουρα αυτό έχει δρομολογηθεί 2-3 χρόνια τώρα με την παθητικότητα όλων των υπευθύνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 4, 2012 #782 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] : Pls αφού δεις το link-βίντεο του Pokemon, εξήγησε μου γιατί θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 4, 2012 #783 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Άμα ξαναδώ εκφράσεις του στυλ τσιπρακια μέσα στο σύστημα,φασιστακο της πενταρας κλπ,θα τσεκάρει την συμβατότητα του μοντέρεητορ κοντρόλ πάνελ με το iOS μπαναροντας σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2012 #784 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Μία απορία και μία παρατήρηση: Α. Γιατί ο Λεβέντης είναι πάλι στην αφάνεια; Δηλαδή τι καλύτερο για ψήφο διαμαρτυρίας αν οχι για κάτι περισσότερο; ΧΑ και ΚΚΕ? "ήμαρτον ρε σεις......" Ειλικρινά τι ψάχνουμε σαν ψηφοφόροι ρε γμτ; Β. Έχετε παρατηρήσει τα πλάνα των ΜΜΕ στην ΝΔ, σε σχέση με όλα τα άλλα κόμματα; Καθαρά, σένια, μοντέρνα, κτλ κτλ. Τα υπόλοιπα, με χιονάκια, λιγότερα "fps"..οι κάμερες όπου να ναι...λες και βλέπεις τοπικό κανάλι των αρχών του '90. Τόσο απροκάληπτα "σπρώχνουν". [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] ΓΙα ποιον ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε; Για αυτόν που είναι εκτός διαπλοκής , συμφερόντων κτλ; Ή για...τον γνωστό; Δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων κ αυτό. ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ=15, Κουβέλης=1?!?!?! Σου λέει....η Αλέκα και ο Τσίπρας είναι μακράν καλύτεροι από τον Κουβέλη... Εμ μετά πως να βγει άκρη. Και έχουν την απαίτηση οι αριστεροί, να μάθουν όλοι οι υπόλοιποι, να σκέφτονται πριν ψηφίσουν...Οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 4, 2012 #785 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 εδώ δεν έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ για τους μετανάστες. ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα σύνορα σα να μην τους νοιάζει.Τρύπιο κατάρτι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κέντρο διερχομένων, όποιος θέλει πράσινη κάρτα στον Ξύριζα. Λογικό μετά να βγαίνουν αντίπαλα μέτωπα όπως ΧΑ. Μα δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση πως να το κάνουμε; 12 χρόνια πίσω αν τα λέγατε αυτά σε έναν περαστικό θα σας πίστευε άραγε; Ρε Πόκεμον, πόσες φορές πρέπει να απαντήσω εγώ σε ένα Thread για την μετανάστευση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ? Διάβασες τις σελίδες πιο πριν? Διάβασες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν στείλεις? Αν το είχες κάνει δεν θα ρωτούσες. Ειδικά το "όποιος θέλει πράσινη κάρτα στον ΣΥΡΙΖΑ", είναι γελοίο, το ΠΑΣΟΚ έκανε μια χαρά αυτή την δουλειά για να πάρει ψηφαλάκια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δώσει πράσινες κάρτες. Ά και για να το γυρίσω σε προσωπικό, θέλω να μου πεις εσύ τι θα ψηφίσεις, για να έχουμε και αντίλογο δηλαδή. Απλά είναι τα πράγματα και δεν θα καθήσω να τα ξαναγράφω, ψάξτε για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Δουβλίνο 2 που λέει: Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο θα πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίον ΙΙ να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα, και αντί να καταπίνετε αμάσιτα τα λόγια που λένε "Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νομιμοποίηση όλων των μεταναστών" από άλλους, πηγαίνετε και διαβάστε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτή την πρόταση.Απαντήστε μου εσείς πως θα τους διώξετε όταν πολύ απλά μας απαγορευται να το κάνουμε! Γιατί ωραία είναι να κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανθρωπιστική του στάση σε 15 σελίδες thread, οι λύσεις όμως ποιες είναι? Να τους τσακίσουμε στο ξύλο και να τους απελάσουμε σύμφωνα με την Χ.Α., ή σκέτο να τους μαζέψουμε και να τους απελάσουμε σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ? Ωραίο ακούγεται, αλλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, μας απαγορευεται από την Ε.Ε., πως να το κάνουμε? Όσο για το βιντεάκι, σχόλιο πρώτο, ποιους βουλευτές του ΛΑΟΣ? εγώ είδα 2 κολοτούμπες βουλευτές της ΝΔ. Σχόλιο δευτερο, βάζει ο τύπος που έφτιαξε το βίντεο τον Τσίπρα να λέει "δεν είναι λαθρομετανάστες, σαν να μιλάμε για λαθραίους ανθρώπους", ε σόρρυ αλλά πολύ σωστά το λέει. Χειρότερος είναι ο από πανω που τους ονομάζει σκέτο "λάθρο"... Μετανάστες (σκέτο) είναι οι άνθρωποι, και από ότι είδα στο βίντεο μόνο "λάθρο" δεν έρχοντε στην χώρα, σε αντίθεση με τα λαθραία τσιγάρα. Σχόλιο τρίτο, αρχίζει το βίντεο, παρουσιάζει το πρόβλημα, ουάο, ανακάλυψε την Αμερική, ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σχόλιο τέταρτο, δείχνει χειραψίες μεταξύ 2 πολιτικών αρχηγών! ουάο! Που ξανακούστηκε τέτοιο πράγμα! Ντροπή και αίσχος να γίνοντε τέτοιες χειραψίες. Προφανώς όμως, το να κάνεις πρώτα αντιπολίτευση στην Ν.Δ. και μετά να μπαίνεις στις γραμμές τις είναι πολιτικά σωστό. [MENTION=1143]Snips[/MENTION] Λόγια του αέρα.. Πια διαπλοκή και ποια συμφέροντα? Απτά στοιχεία παρακαλώ, μην ψάχνω μισή ώρα πάλι. [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Πάλι ? Το έκανα πιο πριν. Όταν εσύ μας πεις τι θα ψηφίσεις (γιατί δεν μας έχεις πει επίσημα, απλά υποθέτουμε), πες μας και γιατί.. Α! Και θέλω να μου γράψεις τις θέσεις με δικά σου λόγια (χωρίς λινκ, όπως φαίνεται κανείς δεν τα διαβάζει) όχι μόνο πάνω στην μετανάστευση, αλλά και στα θέματα της οικονομίας, εκπαίδευσης, δημόσιας τάξης, εξωτερικής πολιτικής, εσωτερικής πολιτικής, δικαιοσύνης, μνημόνιο, ευρώ, και Ε.Ε. Στο τέλος θέλω να μου γράψεις και πως ακριβώς σκοπευει η παράταξη που υποστηρίζεις να τα κάνει όλα αυτά, γιατί στις θέσεις είναι όλα ευκολα. Βέβαια και πάλι δεν θα διαβάσω τίποτα από ότι γράψεις, και απλά θα απαντήσω ότι αυτά δεν είναι ρεαλιστικά, ότι δεν έχετε θέσεις, και για ότι ίσως ακούγεται ρεαλιστικό, θα βρω μια δικαιολογία του τύπου "Δεν το λέει ρητά μεσα στις θέσεις" ή "Αυτό γινόταν μέχρι τώρα και κοίτα που φτάσαμε". Μετά θα ποστάρω και ένα βίντεο που θα είναι στην αρχή εκπρόσωποι του κόμματος σου να λένε κάτι απλό και κατανοητό, θα το παραφράσω προσθέτοντας ή κόβοντας λέξεις, και μετά θα πω ότι είναι δάκτυλος κινέζικων συμφερόντων κολλόντας ένα βιντεάκι με κακό ήχο και έναν κινέζο να μιλάει σε μία εκδήλωση, μεταφράζοντας τι λέει χωρίς να έχω ιδέα από κινέζικα. Σε 5 σελίδες έτσι απαντάω και έτσι μου απαντάτε. [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Thanks for the card, έπρεπε να ηρεμήσω λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 4, 2012 #786 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ΑΙΣΧΟΣ!!!! Μολις γυρισα απ το λιμανι που εφυγε η κοπελα μου για Ναξο. Εκεινη βγαζει πολυτεκνικο και βγαινουν 35€ πηγαινε- ελα, εγω θελω 70 κ δεν τα διαθετω. Φετος δεν καταφερα να βρω εισητηριο απο κομμα οπως καθε αλλη φορα σε εκλογες. Το θεμα ειναι οτι τα μοιρασαν σε ατομα που δεν τα χρειαζονταν κ ειδα ατομα να πουλανε εισητηρια μισοτιμης εξω απο τα κιοσκια επειδη δεν τα χρειαζονται λεει. Ακομα και εκει ο Ελληνας ειναι απληστος.... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 4, 2012 #787 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Palmografos.com - Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 4, 2012 #788 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 H δημοσκόπηση διαγράφηκε βάση νομοθεσίας. Η συζήτηση συνεχίζεται κανονικά, και για όνομα δηλαδή, φτάνει το ΧΑ vs Σύριζα στο θέμα, νομίζω μετά από τόσες σελίδες οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 4, 2012 Author #789 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 4, 2012 #790 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ... ΧΑ vs Σύριζα ... έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Ναι. Δεν ψηφίζεις κανέναν από τους δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 4, 2012 #791 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Απαντήστε μου εσείς πως θα τους διώξετε όταν πολύ απλά μας απαγορευται να το κάνουμε! Γιατί ωραία είναι να κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανθρωπιστική του στάση σε 15 σελίδες thread, οι λύσεις όμως ποιες είναι? Να τους τσακίσουμε στο ξύλο και να τους απελάσουμε σύμφωνα με την Χ.Α., ή σκέτο να τους μαζέψουμε και να τους απελάσουμε σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ? Ωραίο ακούγεται, αλλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, μας απαγορευεται από την Ε.Ε., πως να το κάνουμε?Σύντροφε λαμπίτη, κάτι δεν μου κάθεται καλά... Έχει δλδ τα @@ να πάει κόντρα στην Ευρώπη του μνημονίου αλλά δεσμεύεται από την υπογραφή του Δουβλίνου ΙΙ; σοβαρά τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 4, 2012 #792 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Πάντως, το «σκέφτομαι να ψηφίσω Χρυσή Αυγή»,αυτοαναιρείται.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 4, 2012 #793 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Το κείμενο του Έριχ Φρομ « Η ψυχολογία του ναζισμού» αναδημοσιεύεται από το βιβλίο του «Ο φόβος μπροστά στην ελευθερία», εκδόσεων Μπουκουμάνη σε μετάφραση του Δημήτρη Θεοδωρακάτου. Η ψυχολογία του ναζισμού, Έριχ Φρομ (μέρος πρώτο) - Eagainst.com Η ψυχολογία του ναζισμού, Έριχ Φρομ (μέρος δεύτερο) - Eagainst.com Να τονίσω ότι δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι και να θίξω κανέναν, ούτε να συνεχίσω εκείνη την άσκοπη κουβέντα που είχαμε για σελίδες ολόκληρες και όπως σωστά είπε και ο admin, οι νοήμονες πήραμε τα συμπεράσματά μας. Διάβασα, όμως αυτό και θεώρησα ότι κι άλλοι που τους εξοργίζει η άνοδος τέτοιων κινημάτων θα ήθελαν να ρίξουν μια ματιά, οπότε τα μοιράζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 4, 2012 Author #794 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 και γιατί γράφεις σαν admin; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 4, 2012 #795 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Σύντροφε λαμπίτη, κάτι δεν μου κάθεται καλά... Έχει δλδ τα @@ να πάει κόντρα στην Ευρώπη του μνημονίου αλλά δεσμεύεται από την υπογραφή του Δουβλίνου ΙΙ; σοβαρά τώρα;Μα αυτό λέει, ότι θα προσπαθήσει να καταργήση την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, να αποδεσμευτεί από την υπογραφή, όπως και από τις υπογραφές μνημονίων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 4, 2012 #796 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τελικά η ψήφος στα μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή έχουμε καταλήξει τι επιπτώσεις έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα; Διευκολύνει τις συνεργασίες ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 4, 2012 #797 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Διαβάζω όλες τις απόψεις εδώ και τις σέβομαι γιατί σέβομαι τον άνθρωπο πίσω από αυτές. Όμως τίποτα δεν πρέπει να περνά έυκολα , ειδικά αυτές τις ώρες. Όταν όλοι οι υποψήφιοι σωτήρες μιλάνε , πιστέυω ότι θα πρέπει να βλέπουμε και λίγο πιο πίσω από το δέντρο και να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε το δάσος. Λένε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι σημαντικότερες στην ιστορία μας – πιστεύω ότι το εννοούν , όχι όμως με τον τρόπο που εγώ το αντιλαμβάνομαι , αλλά με τον τρόπο που σκέπτονται αυτοί. Οι έως τώρα μνηστήρες της εξουσίας φοβούνται μην χάσουν την κουτάλα με το ζουμί διότι βλέπουν το κύμα αντίδρασης να έρχεται (ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α., Α.Ε.) και οι νέοι επίδοξοι βλέπουν την κουτάλα και ορμάνε με το στόμα ανοιχτό για να αρπάξουν ότι μπορούν/έχει απομείνει. Εγώ βλέπω μία χώρα , την πατρίδα μου , να την καταστρέφουν , να εξαθλιώνουν σκόπιμα το λαό της, να υποβαθμίζουν τα πάντα με σκοπό να την ξεπουλήσουν και στο τέλος να την διαλύσουν . Υπερβολές θα πεί κάποιος , είναι όμως; Μιλάμε για μνημόνιο και αντιμνημονιακούς . Αντιλαμβανόμαστε ότι με το μνημόνιο , που ενδεχομένως να ακουμπά πληγές που έπρεπε να διορθωθούν χρόνια μπροστά , παίρνουμε πακέτο την δεύτερη δανειακή σύμβαση που είναι ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη , ως τρόπο μείωσης του χρέους μας; Χρέος , που όποια μέτρα και αν πάρθηκαν αυτό μεγάλωνε και εξακολουθεί να μεγαλώνει . Πουλάνε παραμύθι για πρωτογενή πλεονάσματα- δηλαδή υπολογίζουμε τα δούναι και λαβείν χωρίς τις δανειακές υποχρεώσεις και είμαστε όλοι χαρούμενοι , ''μία ωραία ατμόσφαιρα'' . Νά τι έγινε το πλεόνασμα – Τα δάνεια μετέτρεψαν σε έλλειμμα το πλεόνασμα. Μιλάνε όλοι για τρόπους επίλυσης των οικονομικών μας , κουβέντα όμως για τον ESM , μία συνθήκη που καταργεί το κράτος μας επιβάλοντας την Ευρωπαική οικονομική διακυβέρνηση , ξεχειλώνοντας τον όρο Δημοκρατία . Παλιότερα είχε ανέβει αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q]ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (ελληνικοί υπότιτλοι) - YouTube[/ame] , υπάρχει όμως και άλλο υλικό αν ψάξει κανείς. Αν δεν πιστεύει κανείς αυτά που λέει το βίντεο ας δει εδώ , λέει τα ίδια Treaty Establishing the European Stability Mechanism (2011) - Wikisource Αν διαβάσει κανείς αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι είναι παλιό και μελετάται αρκετό καιρό πριν μπει σε εφαρμογή. Κάτι που θα γίνει τον Ιούλιο του 2012 και η εθνοσωτήριος κυβέρνηση υπέγραψε – λες και είχε το δικαίωμα , αλλά λέμε τώρα- μαζί με τους Πορτογάλλους. Οι λοιποί εταίροι δεν , ακόμα. Μόνο ο Καζάκης είπε κάτι για το θέμα αυτό , αλλά με τις εξελίξεις να τρέχουν δεν τον βλέπω και πολύ ζωηρό. Πως οποιοδήποτε κόμμα που ευαγγελίζεται και καλά ανάπτυξη εντός του ΕΥΡΩ θα μπορέσει να πιάσει στόχους έχοντας σαν δεδομένο τέτοιες συνθήκες; Θα τις διαγράψει; Αν το κάνει αυτό δεν τίθεται άμμεσα θέμα ΕΥΡΩ και ΕΟΚ; Απαντήσεις δεν βλέπω. Άκουσα τον Καμμένο που είπε ότι είναι πολυτέλεια η παιδεία και τρέξαν όλοι να κατακρίνουν. Μα για να υπάρξει βελτίωση στην παιδεία θα πρέπει να υπάρχουν χρήματα. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Για την παιδεία θες λεφτά , τι ίδιο για την υγεία, το ίδιο για την ασφάλεια και πάει λέγοντας . Αν δεν υπάρχει σάλιο – όπως είπε και ο λοβέρδος- θά' χεις πείνα , απολυμένους και περιπολικά χωρίς βενζίνη και ξαναπάει λέγοντας. Αρχίζοντας λοιπόν να διακρίνουμε το δάσος , βλέπουμε πέρα από την προσπάθεια των φίλων και εταίρων Ευρωπαίων να μας κάνουν ένα κράτος υπόδουλο τελικά (αφού είμαστε και υπό επιτήρηση) τους πολιτικούς αρχηγούς που κυνηγάν την ψήφο μας , είτε να συμμετέχουν συνειδητά και αυτοί με την στάση και τα λεγόμενά τους στο παραπάνω (τα φούμαρα περί επαναδιαπραγματεύσεων και εξόδου από μνημόνια δεν είναι ούτε να τα ακούς , όχι να τα πιστεύεις) είτε να μας εμπαίζουν προτείνοντας θεωρητικές λύσεις εντός € που όμως δεν λένε τί θα γίνει με τα αυγά (κράτη-δανειστές μας) , που θα σπάσουν , γιατί χωρίς να σπάσεις αυγά ομμελέτα δεν γίνεται. Και απ' ότι αντιλαμβάνομαι αυτοί δεν θέλουν να σπάσουν αυγά. Και το ερώτημα τί ψηφίζουμε ακόμα παραμένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 4, 2012 #798 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 μια ιδέα προς όλους... ψηφίστε μικρό κόμμα για να μειωθούν τα ποσοστά τον μεγάλων κομμάτων... έτσι το δάνειο που έχουν πάρει από τις τράπεζες δεν θα πληρωθούν ποτέ καθώς έχουν ως εγγυήσεις τις μελλοντικές τους επιχορηγήσεις, οι οποίες βασίζονται από το εκάστοτε ποσοστό τους στις προηγούμενες εκλογες...with that said, αφήνω το θέμα και καλή ψήφο σε όλους...απλά ψηφίστε συνειδητά και με κάποιο στόχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 4, 2012 #799 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 πονάει χέρι κόψει χέρι Εκλογές... και παλιός ελληνικός κινηματογράφος (video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 4, 2012 #800 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Πριν λιγο ειχε τον Κα-η-μμενο σε ολα τα καναλια Εξακολουθει να μην με πειθει, οσο και να γκαριζει οσο και να χτυπιεται δεν αλλαζει κατι, στα λογια ολοι καλοι ειμαστε ( σιγα το λεγειν που εχει στην τελικη) Οσοι τον υποστηριζουνε δεν εχει περασει απτο μυαλο τους οτι αφου ειναι τοσο "επικυνδυνος" οσο θελει να φαινεται, γιατι δεν τον φιμωνει κανενας σε αντιθεση με τους αλλους ? Εδω πεταξε λασπη στον Καζακη λεγοντας πραγματα που ακομα και αν ισχυουν, σε κανουν να αναρωτιεσαι γιατι του προτεινε συνεργασια in the first place. Eιναι σαν να τα ριχνει καποιος σε μια γκομενα και οταν τρωει χυλοπιτα να λεει μετα στους αλλους " δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως για λεσβια την εκοψα" () Ειχα διαβασει πριν καιρο μια συνεντευξη της Ελενης Ραντου που με ειχε βαλει σε σκεψεις, σε καποιο σημειο ελεγε " ενα συστημα για να δουλευει πρεπει να εχει και αντιλογο " αυτη την σποντα την πεταξε για ραδιο-αρβυλα και Λαζοπουλο, ε στο ιδιο τσουβαλι βαζω κι εγω τον καμμενο,τον τσιπρα και πολλους αλλους. Αυτη η διακαναλικη που γινεται τωρα πιστευω με οτι με επιβεβαιωνει απολυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.