Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

Τσιπρακια μεστο συστημα....

ψηφιστε τσιπρα λενε ειναι κατα μνημονιου.

Το έγκλημα κατά των μισθών και των ΣΣΕ με την υπογραφή του "συνδικαλιστή" υπουργού εργασίας

Δειτε ποιοι ψηφιζουν παρεουλα.

Οριστε ο συνδικαλιστης του, που εγινε υπουργος, και τι ψηφιζε και

ποιες επιχειρησεις εβγαζε στην απεξω με τη Στεκουλεα.

Ξερουμε ολοι οι συριζαιοι βαθια στο μυαλο τους εχουν να βολευτουνε.

Αλλα παραμυθιαζουν τον κοσμακη, να χαιρομαστε την αριστερα μας!

Ξεκινηστε λασπη εναντιον της ΧΑ τωρα...

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Τσιπρακια μεστο συστημα....

ψηφιστε τσιπρα λενε ειναι κατα μνημονιου.

Το έγκλημα κατά των μισθών και των ΣΣΕ με την υπογραφή του "συνδικαλιστή" υπουργού εργασίας

Δειτε ποιοι ψηφιζουν παρεουλα.

Οριστε ο συνδικαλιστης του, που εγινε υπουργος, και τι ψηφιζε και

ποιες επιχειρησεις εβγαζε στην απεξω με τη Στεκουλεα.

Ξερουμε ολοι οι συριζαιοι βαθια στο μυαλο τους εχουν να βολευτουνε.

Αλλα παραμυθιαζουν τον κοσμακη, να χαιρομαστε την αριστερα μας!

Παρακαλώ? Τι έκανε? ποιος το έκανε? Δεν βλέπω κάτι.

Όχι αλήθεια, δεν βλέπω κάτι, μάθε ρε φασιστάκο σε παρακαλώ να γίνεσαι πιο συγκεκριμένος, και άλλη φορά μας το έκανες αυτό και με άλματα λογικής παραλίγο να πεις ότι η Μέρκελ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

η οποία πάλη εκφράστηκε με μυριάδες απεργίες του δημοσίου τομέα που οδήγησε στα μυριάδες φουσκωμένα και παράλογα επιδόματα του δημοσίου τομέα. Και επειδή δεν ξεχνώ, σε όλες, μα όλες αυτές τις απεργίες η αριστερά έδινε πρώτη το "παρών"

Άρα φταίει η Αριστερα για την κατάντια μας έτσι? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λάδι την βγάζουν..

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??

:wassat:

Σόρρυ αλλά το έγραψες πιο κάτω και απάντησα μόνο στην πρώτη σου απάντηση.

Το άρθρο και πάλι δεν εξηγεί πώς επετεύχθη το πρωτογενές πλεόνεσμα που επικαλείται. Επιπλέον η συντάκτρια κρατάει και μια πισινή (If the numbers are to be believed...). Αναφέρεται γενικά και αόριστα σε αύξηση της φορολογίας 1,4% (κοινώς γδάραμε λίγο ακόμα το μισθωτό και το συνταξιούχο) και μείωση των εξόδων 7,4%. Αλλά δεν αναφέρει τι και πώς. Αν το πλεόνασμα επετεύχθη γιατί το κράτος χρωστάει επιστροφές ΦΠΑ και στη Μιχαλού ή δεν πληρώνει για τα βιβλία στα σχολεία ή για τα φάρμακα στα νοσοκομεία ή μείωσε τις συντάξεις και τους μισθούς οριζόντια αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τελείως ανώφελο να χαιρόμαστε για το πλεόνασμά μας.

Επιπλέον η ίδια δημοσιογράφος έγραφε στις 10/5/2011 ότι "Put it another way: Greece looks less able to repay than it did a year ago - while the system as a whole looks in better shape to withstand a default." δηλαδή μας είχε να προετοιμαζόμαστε για χρεωκοπία και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά στη ζωή μας, εκτός της φοροεπιδρομής και του χαρατσίου βγαίνουμε στο β' μισό της χρονιάς με πλεόνασμα; Κάτι δε μου πάει καλά εδώ.

Εγώ κατάλαβα ότι αν γίνουν αυτά που πρέπει, κι όχι αυτά που γ@νε τον απλό κόσμο, όχι απλά πλεόνασμα θα έχουμε, αλλά θα ζούμε άνετα.

Ακούμε 3 χρόνια τώρα και άλλα 33 πριν, για "πάταξη διαφθοράς". Ποτέ δεν έγινε κάποια κίνηση.

Μας ήπιαν το αίμα, θα μας πιούν ότι άλλο έχει μείνει, και αυτοί που κάνουν κουμάντο (δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς), ζούνε σα βασιλιάδες στις πλάτες μας. Μου ζήτησαν χαρτί για να πάρω δάνειο ότι το σπίτι δεν έχει αυθαιρεσίες (είναι ένας τοίχος 32cm πιό έξω), ενώ ο Λ, έχει χτίσει το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ελλάδα και δεν τον ακουμπάει κανείς.

Πολύ καλά τα λες και συμφωνώ.

Επίσης, κατάλαβα, ότι όταν ζητήσαμε από τους Γερμανούς τα χρεωστούμενα, που είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τους χρωστάμε εμείς, η μόνη απάντηση που είχαν ήταν "μα τόσα χρόνια σας έχουμε βοηθήσει, δε μπορεί να έχετε απαιτήσεις" κι αυτά λεκτικά, με ΚΑΝΕΝΑ έγγραφο. Συνεχίζουμε λοιπόν και δεχόμαστε την καραμέλα, ότι μας βοηθάνε, ότι μας έσωσαν, όχι χωρίς αυτούς δε θα είχαμε να φάμε. ΨΕΜΜΑΤΑ.

Άμα δεχτήκαμε προφορική απάντηση χωρίς επίσημη έγγραφη τοποθέτηση για το θέμα των αποζημιώσεων είμαστε Μ*****Σ. Αλλά είναι αρκετά θολό το τοπίο σχετικά με το τι έγινε τότε. Άντε όμως να δεχθώ ότι το κουκουλώσανε γιατί η Γερμανία χρωστούσε σε όλην την Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική και δε θα ξεχρεώνανε ούτε το 3000.

Παράνομο και καταχρηστικό το χρέος, κατασχέσεις περιουσιών από ΟΛΑ τα λαμόγια, απαιτούμε τα χρεωστούμενα, γινόμαστε εμείς κυρίαρχοι της ΕΕ (αφού η Γερμανία θα κατεβάσει βρακιά για να μας εξοφλήσει) και βάζουμε τάξη εδώ μέσα. Όποιος λέει κι επιθυμεί οτιδήποτε διαφορετικό για εμένα είναι προδότης.

Κι αν δεν πείθεστε, διαβάστε τη δήλωση του Γιωργάκη περί πειραματόζωων, για να καταλάβετε πόσο ζώα είμαστε που τους πιστεύουμε.

Διαφωνώ με τη σειρά. Δεν μπορείς να αρχίσεις να κλαίγεσαι για το χρέος σου όταν η χώρα είναι μια απέραντη χαβούζα και οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι. Πρέπει πρώτα να καθαρίσεις από μέσα, να έχεις το ανάστημα μετά να απαιτήσεις από τους άλλους να σε σέβονται και να είναι δίκαιοι μαζί σου. Εδώ όποιος πολιτικός πάει να τους ζητήσει κάτι τέτοιο θα του κουνήσουν το μεσαίο δάχτυλο και θα τον ρωτήσουν αν πραγματικά θέλει να θυμηθούν και αυτοί τις μίζες που του δώσανε.

Ιδιοι είναι , μια φατσα μια ρατσα. Στοιχεια υπαρχουν παντου.

Αχαχαχαχαχαχαχα, είσαι τραγικός ρε άνθρωπε, να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω κάρτα.

Αλλά ξαναδές το ποστ μου γιατί έχω απορείες ο άνθρωπος και έκανα έντιτ

Γατακια συριζαιοι σας εχει καταλαβει ο κοσμος, μερος του συστηματος ειστε

Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

κανεις πως δε βλεπεις ε, ο καλυτερος συνδυασμος, νεοελληνας κομμουνιστης συριζαιος

http://www.selpe.gr/nomoi/index_nomika_2012_nea_sullogiki_sumvasi_ergasias.pdf

Συνεχισε να κανεις γαργαρες, αλλα ποτε μην αλλαξοπιστιστεις, θα χωθεις και συ στο δημοσιο, είναι κληρονομικο εμαθα :T:

Οριστε στοιχεια κοσμε δειτε.

Γατακια συριζαιοι σας εχει καταλαβει ο κοσμος, μερος του συστηματος ειστε

Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

κανεις πως δε βλεπεις ε, ο καλυτερος συνδυασμος, νεοελληνας κομμουνιστης συριζαιος

http://www.selpe.gr/nomoi/index_nomika_2012_nea_sullogiki_sumvasi_ergasias.pdf

Συνεχισε να κανεις γαργαρες, αλλα ποτε μην αλλαξοπιστιστεις, θα χωθεις και συ στο δημοσιο, είναι κληρονομικο εμαθα :T:

Οριστε στοιχεια κοσμε δειτε.

Τι γαργάρες ρε λασπολόγε φασίστα της δεκάρας? Είμαι 25 χρονών, θα έπρεπε εγώ να ξέρω τι είναι ο ΣΣΕ, τι εννοείς με το "Συνδικαλιστή" υπουργό εργασίας, που είναι εκεί ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, τι είναι οι Κλαδικές Συμβάσεις Εργασίας και τι υπέγραψε από το πρώτο σου λινκ (ή και από το δευτερο)?

Έφαγα 30 λεπτά από την ζωή μου για να τα βρω όλα αυτά, στο δια τάυτα, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου, αν κατάλαβα καλά, υπογράφει ότι οι μισθοί δεν θα πέσουν περισσότερο από ότι ήταν το 2009 (πριν μπούμε στο μνημόνιο και αρχίσουν να πέφτουν οι μισθοί. Που είναι το κακό σε αυτό??

Ανακάλεσαι για τις αηδίες περί γαργάρων, χωσίματος στο δημόσιο και κληρονομικότητας.

Ούτε με ξέρεις, ούτε ξέρεις τι κάνουν οι γονείς μου, ούτε αν χώθηκαν στο δημόσιο, ούτε αν εγώ ονειρευομαι να μπω στο δημόσιο.

Συ ειπας.

Ολοκληρη μαφια και δεν εχεις μαθει τιποτα; Φιλε πολυ διαβασμενος είσαι φαινεται.

Ο τσιπρας και η παρεα του, αν στραβωσει και ο καμμενος πανε παρεουλα για να κανουν

τα γουστα τους. Γιαυτο μην σε ριχνει οτι λεω, συνεχιζε να με βριζεις, δειξε ποιος ενοχλειται.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ενα γκουγκλαρισμα για το συριζα και

καταλαβαινεις το ποιον του.

Ολοι πρωην κκεδες, εχουνε κανει 20 αριστερες παραταξεις. Καμια οργανωση, κανενα ονειρο, και καμια κυβερνηση. Παντα το τιμημενο 8% κυνηγανε για να βολευουνε τους δικους τους. Κομμουνιστες δημοσιοι υπαλληλοι "πολεμουν" το κρατος. Ψαξε στα ψηφοδελτια

του κκε συριζα και των αλλων φιλοαριστερων κομματων-παραταξεων.

Παρασιτουν την ψευτοδημοκρατια βολευοντας κοσμο.

ΕΝΤΙΤ

Ανατριχιαστε

[ame]www.youtube.com/watch?v=1xnMWDwihmA[/ame]

Συ ειπας.

Ολοκληρη μαφια και δεν εχεις μαθει τιποτα; Φιλε πολυ διαβασμενος είσαι φαινεται.

Ο τσιπρας και η παρεα του, αν στραβωσει και ο καμμενος πανε παρεουλα για να κανουν

τα γουστα τους. Γιαυτο μην σε ριχνει οτι λεω, συνεχιζε να με βριζεις, δειξε ποιος ενοχλειται.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ενα γκουγκλαρισμα για το συριζα και

καταλαβαινεις το ποιον του.

Ολοι πρωην κκεδες, εχουνε κανει 20 αριστερες παραταξεις. Καμια οργανωση, κανενα ονειρο, και καμια κυβερνηση. Παντα το τιμημενο 8% κυνηγανε για να βολευουνε τους δικους τους. Κομμουνιστες δημοσιοι υπαλληλοι "πολεμουν" το κρατος. Ψαξε στα ψηφοδελτια

του κκε συριζα και των αλλων φιλοαριστερων κομματων-παραταξεων.

Παρασιτουν την ψευτοδημοκρατια βολευοντας κοσμο.

Είσαι αστείος, τόσα πράγματα γράφτηκαν εδώ, τόσα στοιχεία παρουσιάστηκαν για να σου πούμε ότι είσαι σε φασιστική-νεοναζιστική οργάνωση, μας έβγαλες ψευτες με το έτσι θέλω. Πετάει ο γαιδαρος? πετάει..

Λες τώρα για αριστερά, βολέματα κτλ, για την Αριστερά που δεν κυβέρνησε ποτέ, πραγματικά θα ήθελα να ξέρω πως βόλεψε κόσμο, πως νομοθέτησε, πως έκανε προσλήψεις.. Αλλά ούτε σε αυτό θα πάρω απάντηση, όπως δεν θα πάρω αντικειμενικά στοιχεία για αυτά που λες, παρα μόνο λινκ για υπογραφές που δεν δείχνουν τίποτα απολύτως..

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά, ειδικά πριν να μπει το ΛΑΟΣ στην βουλή είχαν λυσάξει στα ψέματα την λάσπη και το μίσος. Το τι Ανθέλληνες μας έχουν αποκαλέσει ειδικα στο YouΤube με κάτι "έγκυρα" βιντεάκια σαν αυτό που ανέβασες δεν λέγεται, δεν πειράζει, το αντέξαμε. Ποσοστά ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ πέφτουν, ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν (πάντα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις).

Η Χ.Α. τελικά θα μπει στην Βουλη δυστυχώς, σίγουρα όχι εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε εκλογικά, κακό δεν μου κάνεις, όταν αρχίσουν να ξεσπάνε τα σκάνδαλα, να φαίνεται πόσο μέσα στην διαπλοκή είναι τα εθνικιστικά καμάρια σου, και ποιους βολέυουν με τους δικούς τους τρόπους, ελπίζω να είσαι εδώ να μας πεις τι συμβαίνει. Όπως ελπίζω να είσαι εδώ όταν η Χ.Α. φθαρεί και σιγά σιγά πεταχτεί έξω από την Βουλή πάλι.

Εγώ εδώ θα είμαι, στην μικρή κομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκω...

Αλήθεια γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε ποτέ τη λέξη "Σοσιαλισμός"..;;;

Απαγορευμένη είναι..;;

Έχετε και καλά και συνιστώσες κομμουνιστικά κόμματα...

Λίγη τσίπα βρε Τσίπρα...

Ενοχλει ο εθνικισμος. Ψεμματα και λασπη, κανουν καποιους να κοιμουνται καλυτερα.:dance3:

Αλλα δεν ειδα κανεναν να πηγαινει σε κανα συνδεσμο της ΧΑ να διαμαρτυρηθει.:dance3:

Δεν ειδα κανεναν στην τηλεοραση να αποδειξει κατι.:dance3:

Μακαρι μυραλις, να μπει στη βουλη!

ΕΝΤΙΤ

Ανατριχιαστε

Δε πας κατα Λεβεντη μερια φιλτατε αντι για ΧΑ; Εγω του εριξα την ψηφο στο poll αλλα θα 'θελα να στηριξω καποιον που θα εχει δυνατοτητα κοινοβουλευτικης εκπροσωπησης.

Παντως η ροπη σου προς ΧΑ και οι αναφορες στο Λεβεντη προσωπικα δε με μπερδευουν. Εφηβος ειχα διαβασει και εφημεριδες της ΧΑ αλλα στο τελος και ειδικα τωρα τελευταια εφτασα

να ψηφιζω αντιδιαμετρικα αντιθετα ως αντιδραση. Ειμαι σιγουρα ο ψηφοφορος που δε θα ηθελαν να εχουν στο ΚΚΕ. Σχεδον με εχουν διωξει παντως με την τωρινη τακτικη τους.

Ουξωωωω προβοκατορα!!!!(εμενα εννοω φυσικα)

Φιλε thrael οποιος ειναι πραγματικα αντικειμενικος σε αυτο το θρεντ, θα εχει

ανακαλυψει οτι ουτε ποτε ειπα τι ψηφιζω, αλλα σε αντιθεση ειπα ολοι να λεμε οτι λεμε

με αποδειξεις και στοιχεια. Το οτι υπερασπιζομαι τη ΧΑ είναι γιατι κανεις δεν εχει καταφερει

να δειξει ενα στοιχειο που πραγματικα να ειναι αξιο κραξιματος. Το οτι ειναι και ειμαι εθνικιστες-ης δε με κανει ουτε ακραιο ουτε φασιστα, αυτα ειναι λογια προβοκατορων.

Μεσα σε 131 ατομα καπου 16 ψηφισαν ΧΑ. Και την κυριακη θα ναι παραπολλα τα ατομα

που θα ψηφισουν μπει δε μπει τελικα βουλη. Εχει βαρεθει ο κοσμος πλεον τα ιδια.

Και οι εθνικιστες πλεον δε φοβουνται την κατακραυγη των ανιδεων οτι θα τους πουν φασιστες. Προσωπικα εχω πει, θελω λεβεντη ΧΑ και καμμενο στη βουλη.

Οχι εναν απο τους 3. Και τους 3. Δε γινεται να συνεχιστει η εκπροσωπηση απο ατομα

που μεγαλωσαν εκει μεσα, θελει και την φωνη των απεξω, οσων εκαναν υπομονη και τα

βλεπαν και δε μπορουσαν καν να ακουσουν την αποψη τους μεσα στο κοινοβουλιο.

Ναι στο καλο προγραμμα του καμμενου αλλα και οι μικροι, αμεσα εκροσωπηση, οχι ψευτολογα και χαιδεμα αυτιων οπως πολλοι 'αριστεροι' κανουν.

εδω ο αστρο προσπαθουσε να τους πεισει να δωσουν επιχειρηματα και παραλιγο να τον πουνε και αυτον ου φασιστα χρυσαυγιτη βια αιμα τιμη μπλα μπλα.

Που το μονο που ειπε σε καποιους ηταν να δωσουν επιχειρηματα και οχι αερολογιες.

Τεσπα,δουλευει το συστημα πλεον προς σενγκεν παγκοσμοιοποιηση και σαρδελοποιηση, δε φταινε οι ανθρωποι εχουν πεσει θυματα πλανης.

Αλήθεια γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε ποτέ τη λέξη "Σοσιαλισμός"..;;;

Απαγορευμένη είναι..;;

Έχετε και καλά και συνιστώσες κομμουνιστικά κόμματα...

Λίγη τσίπα βρε Τσίπρα...

εδώ δεν έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ για τους μετανάστες. ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα σύνορα σα να μην τους νοιάζει.

Τρύπιο κατάρτι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κέντρο διερχομένων, όποιος θέλει πράσινη κάρτα στον Ξύριζα.

Λογικό μετά να βγαίνουν αντίπαλα μέτωπα όπως ΧΑ.

Μα δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση πως να το κάνουμε; 12 χρόνια πίσω αν τα λέγατε αυτά σε έναν περαστικό θα σας πίστευε άραγε;:rolleyes:

jiohkor3 :Ακριβως γι' αυτο ανεφερα τη λεξη "ροπη".

Αυτο που μας εχει μεινει ειναι τα εθνικιστικα ρευματα πριν τη μεταπολιτευση. Δε φταιει ο κοσμος που γενικα αντιδρα στην αναγνωση ή το ακουσμα εθνικιστικων αποψεων. Η χουντα αποδειχθηκε καθε αλλο παρα θετικη για τη χωρα αν και ευαγγελιζονταν τη σωτηρια της. Αυτα ειναι και σχετικα νωπες αναμνησεις. Καλως ή κακως για εμας ειναι Ιστορια που πρεπει να γνωριζουμε. Το αντιθετο δεν ειναι αναμνηση γτ δεν εγινε/πετυχε ποτε. Αν τωρα καποιοι εκει εχουν ως ινδαλματα ξενους, "Ναζι" ή μη, μου φαινεται λιγο οξυμωρο ειδικα αν επροκειτο για εχθρους του εθνους μας. Στην αντιπερα οχθη θα ΄θελα να δω t-shirt με το Βελουχιωτη αντι του Τσε και ευτυχως ειδα ελληνικες σημαιες στην μεταδοση της Αλεκας προχθες αντι για κουβανικες που εβλεπα παλιοτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.