yanni Μάϊος 3, 2012 #681 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 δεν είπα αυτό...Έστω ένα κομμα με εκτίμηση ψήφου 1-1,5% και πιστεύεις ότι σε εκφράζει απόλυτα σε θέσεις, σε πρότερο εντιμο βίο (δεν φήφισε κανένα από τα 2 μνημόνια κτλ) και τεσπα ταυτίζεσαι με τις απόψεις σου...Το κόμμα αυτό, το κατά πως φαίνεται,δεν μπαίνει στην βουλή ...Στην φάση που είμαστε, δεν κρίνετε(αι) σκόπιμο η ψήφος μου να πάει σε κάτι άλλο που με καλύπτει στο 60-70-80% και που μπαίνει σίγουρα στη βουλή ; Αφού το παιχνίδι έτσι έχουν αποφασίσει να παίζουν με τους κανόνες που έχουν ορίσει...Γιαυτό μιλάω για στρατηγική ψήφο...για να φανει...αλλιώς η οποια δυσαρέσκεια θέλεις να εκφράσεις παει χαμένη...και το επαναλαμβάνω.:Για κάθε 1% [αθροιστικά] που παίρνουν τα κόμματα που τελικά δεν μπαίνουν στην βουλή, τα μιρκομέγαλα κόμματα θα χρειάζονται 0,4% λιγότερο για να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας...Συγνώμη αλλά σου απάντησα και ουσιαστικά θεωρώ ότι κάνεις λάθος λέγοντας ότι δεν είπες αυτό. Να σου πω γιατί.Ποια ήταν η στρατηγική ψήφος όταν το ΠΑΣΟΚ τα έκανε σκατ@? Ψήφος στην ΝΔ για να φύγει το ΠΑΣΟΚ. Ποια ήταν αντίστοιχα η στρατηγική ψήφος όταν η ΝΔ τα έκανε σκατ@? Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ για να φύγει η ΝΔ. Η αντίστοιχη λογική με το 1% τότε, ήταν ότι "τι και αν π.χ ο ΣΥΡΙΖΑ πάει από το 4 στο 5%; Και τι έγινε;" Θέλω να τιμωρήσω την κυβέρνηση; Θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξανά βγει ή ότι θα τιμωρηθεί όπως της αρμόζει; Ψηφίζω την αξιωματική αντιπολίτευση.Άλλωστε την λογική αυτή την επικαλείται και ο ΣαμαράςVIDEO: Ψήφος στον Καμμένο ισούται με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ είπε ο Σαμαράς | Αποκαλυπτικά Νέα | Πριονοκορδέλακαι είμαι σίγουρος ότι πολλοί από το ΠΑΣΟΚ θα λένε τα ίδια για ψήφο σε ΔΗΜΑΡ/ΣΥΡΙΖΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 3, 2012 #682 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Μπορεί να μου κάνει κάποιος ξεκάθαρο το αν είναι υπέρ ή κατά του Μνημονίου; Γιατί εγώ στο site τους διάβασα γενικολογίες και όχι συγκεκριμένες λύσεις.Απο εδώ enikos.gr - Πολιτική: «Θα ψήφιζα το μνημόνιο»«Το μνημόνιο το διάβασα, έχει διατάξεις που δεν μου αρέσουν, κάποιες που είναι εντελώς ανεφάρμοστες, αλλά έχει ένα σωρό διατάξεις που θα εκπλαγούν όσοι δεν το διάβαζαν και βεβαίως θα το ψηφίζαμε εάν ήμασταν στη Βουλή. Μακάρι να είχαμε φτιάξει το δικό μας μνημόνιο αλλά δεν μπορούμε με το ένα χέρι να ζητάμε δανεικά και με το άλλο να έχουμε σηκωμένη τη γροθιά» τόνισε ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής του νέου κόμματος «Δημιουργία Ξανά» μιλώντας στο Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει από τα υπόλοιπα κόμματα, είναι ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι και κάλεσε τους πολίτες να πάνε στο κόμμα να τους γνωρίσουν και να τους ψάξουν. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι το παρελθόν μας τι έχουμε κάνει και τι μπορούμε να προτείνουμε για το μέλλον, ανέφερε ο κ Τζήμερος.Σχετικά με την θέση του κόμματος στον πολιτικό χάρτη τόνισε ότι: «Έχουμε σαφείς θέσεις, υπάρχουν στο κόμμα μας άνθρωποι που έχουν περάσει από τα κόμματα και είναι οι προοδευτικοί της ΝΔ, οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ και οι εκσυγχρονιστές της Αριστεράς». Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 3, 2012 #683 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Μπορεί να μου κάνει κάποιος ξεκάθαρο το αν είναι υπέρ ή κατά του Μνημονίου; Γιατί εγώ στο site τους διάβασα γενικολογίες και όχι συγκεκριμένες λύσεις.Στον Χατζηνικολάου είχε πει ότι αν βρισκόταν στο δίλημμα να ψηφίσει ή όχι το μνημόνιο θα το ψήφιζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 3, 2012 #684 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Λοιπόν για να σου βάλουμε 1-2 πιο δύσκολα θεματάκια μιας και είσαι οπαδός ΧΑ και μέχρι τώρα οι ερωτήσεις είναι για τα τσικό.1. Η ΧΑ είναι μια εθνικιστική παράταξη. Πώς συνδέεις το συμφέρον του έθνους με τις ιδιωτικοποιήσεις? Γιατί να μου πάρει το λιμάνι ο κιτρινιάρης και να μην το κρατήσω εγώ για πάρτη μου? Γιατί να πουλήσω τον ΟΤΕ στην Αγκέλα κοψοχρονιά και να βάλω μέσα Γενική Διεύθυνση τους γερμαναράδες, να τους πληρώνω 15000 ευρώ το μήνα, και να μετακυλήσω το κόστος στον γνωστό μαλ@κα τον Έλληνα καταναλωτή? 2. Πώς βλέπεις τον εθνικισμό στην Ευρώπη? Θα σου άρεσε να πας στην Αυστρία και να φας ξύλο από τους αυστριακούς σκίνχεντ? Και καλά, πες η Αυστρία, είναι μια ψιλο-εθνικιστική χώρα (αν δεν ήταν, θα είχε ενωθεί με τη Γερμανία). Η Πολωνία? Θα σου άρεσε να φας ξύλο από Πολωνούς νεο-ναζί? Η λύση ποια είναι, να φτιάξουμε κι εμείς εδώ ισχυρούς νεο-ναζί να δέρνουμε για εκδίκηση? 3. Αν όλες οι χώρες υιοθετήσουν τη ρητορική Lepin και των εδώ καχέκτυπων, πώς βλέπεις τη συμβίωση στας Ευρώπας? Είμαστε σε ένα σημείο που ταξιδεύουμε ελεύθερα, πληρώνουμε με το ίδιο νόμισμα παντού, δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανένα και περνάς τα σύνορα αέρα. Σε χαλάει αυτό? Θες ελέγχους κάθε 50 χιλιόμετρα? (δες χώρες της κεντρικής Ευρώπης). Θες την Ευρώπη ενωμένη ή διαιρεμένη?Η εύκολη απάντηση είναι να μου πεις ότι η Ευρώπη έχει αποτύχει. Σώπα ρε μεγάλε! Το θέμα είναι πώς θα την κάνουμε να πετύχει, όχι πώς θα κλειστεί ο καθένας στο καβούκι του. Γιατί αν ο καθένας αρχίσει τους εθνοσοσιαλισμούς, πάλι η Ευρώπη θα γίνει το κέντρο του πολέμου. Και μετά μας βλέπω να πηγαίνουμε για δουλειά στο Ιράν.Eσυ καλα τα λες αλλα απο τη σκοπια σου τα βλεπεις ιδανικα.Το οτι πανε να μας παρουν το καθετι και οτι ολοι ψηφιζουν να μας παρουν ιδιωτικες περιουσιεςκαι οτι υπαγομαστε σε αγγλικο δικαιο τι να το κανω να το βρασω.Μπουρδες ανοιχτη ευρωπη και κουραφεξαλα, σιγα μη το κανουν για το καλο μας,να μας τσακισουν θελουν. Επισης τα περι ναζι φαινεται ποσο καλα το ξερεις το θεμα. Εισαι παρα πολυ διαβασμενος και μπραβο σου.Οσο για τους ελεγχους κτλπ αν για αυτα ζεις παει να πει οτι εχεις μεγαλα ιδανικα...Το θρεντε ειναι εκλογες και αναλωνεστε σε first world problems, περναμε συνορα και κουταμαρες, δεν εχωλεφτα να παω μεχρι το συνταγμα και συ μου λες για ταξιδια και φανφαρες.Πολλοι εδω μεσα ζειτε "αλλου" .Η αληθεια ειναι μια.ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ η ευρωπη τι νομισμα εχει αρκει να μας τα τρωει ο... συγχρονος αξονας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 3, 2012 #685 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να ήταν πεδίο διαλόγου μεταξύ των θέσεων των υποψήφιων κομμάτων αλλά καταλήγει όπως όλα στην Ελλάδα στη γηπεδοποίηση και την υποστήριξη του δικού μας αλάθητου.Τουλάχιστον κουτσά στραβά εμένα με βοήθησε να καταλήξω στο τι θα ψηφίσω.Δημιουργία ξανά κι από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 3, 2012 #686 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Ποσο διαφορετικά θα ήταν άραγε τα πράγματα αν η ψηφοφορία ήταν τυφλή; Αν πηγαίνοντας στην κάλπη ειχες τα ψηφοδέλτια του καθενός ΧΩΡΙΣ καποιο αναγνωριστικό επάνω (λογότυπο κλπ) και απλά γραμμένες μεχρι 100 λέξεις τις θέσεις του κόμματος...Μα πόσο διαφορετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 3, 2012 #687 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Λεβεντη δε βλεπω και εμενα με στεναχωρει. Τοσα χρονια μιλαει σωστα απλα, για να τα καταλαβαινει ο λαος.Αλλα δεν ασχολειται κανεις να αξιοποιησει καπως αυτη τη γνωση του καιτις ορθοτατες προτασεις του. Πραγματικα κριμα να υπαρχουν υποστηρικτεςσαπιων πολιτικων παραταξεων και η αληθεια να δεχεται τετοια επιθεση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Μάϊος 3, 2012 #688 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Αν ήμασταν έξυπνοι σαν λαός θα πετάγαμε όλους μα όλους όσους πέρασαν από το κοινοβούλιο έξω και έφεραν τη χώρα σε αυτή τη θέση είτε από τη φαιδρή διακυβέρνηση τους είτε από τη βολεμένη αδιαφορία τους...αλλά δυστυχώς...:suicide2:Το καλό είναι ότι θα έχουμε αρκετό χρόνο πάλι να μετανιώσουμε για τις επιλογές μας:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 3, 2012 #689 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Ποσο διαφορετικά θα ήταν άραγε τα πράγματα αν η ψηφοφορία ήταν τυφλή; Αν πηγαίνοντας στην κάλπη ειχες τα ψηφοδέλτια του καθενός ΧΩΡΙΣ καποιο αναγνωριστικό επάνω (λογότυπο κλπ) και απλά γραμμένες μεχρι 100 λέξεις τις θέσεις του κόμματος...Μα πόσο διαφορετικά...Αν είχα δυνατότητα να το κάνω, θα καταργούσα τα κόμματα. Ψήφος σε πρόσωπα. Χωρίς παρατάξεις. Χωρίς εκβιασμούς (δεν το ψηφίζεις, σε διώχνω). Ο καθένας ανεξάρτητος να επιλέξει σε κάθε ψηφοφορία αυτό που πιστεύει. Ο καθένας να μάχεται για τη θέση του, γιατί δε θα βγει την επόμενη 4ετία στο "επικράτειας".Δημιουργία ξανά κι από μένα.Δηλαδή θα ψηφίσεις κάποιον που υποστηρίζει το Μνημόνιο; Ε, ψήφισε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ τότε. Δεν έχει διαφορά...Λεβεντη δε βλεπω και εμενα με στεναχωρει. Τοσα χρονια μιλαει σωστα απλα, για να τα καταλαβαινει ο λαος.Αλλα δεν ασχολειται κανεις να αξιοποιησει καπως αυτη τη γνωση του καιτις ορθοτατες προτασεις του. Πραγματικα κριμα να υπαρχουν υποστηρικτεςσαπιων πολιτικων παραταξεων και η αληθεια να δεχεται τετοια επιθεση..Καλή η αλήθεια, αλλά χρειάζεται και ηγέτη από πίσω να οδηγήσει τον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 3, 2012 #690 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Καλή η αλήθεια, αλλά χρειάζεται και ηγέτη από πίσω να οδηγήσει τον κόσμο.Πλεον, θελει σωστο συνολο εκπροσωπων, θελει ατομα που να μπορουν να συμφωνησουνστο ελαχιστο καλο του λαου. Οχι ψευτο λαοκομματα, κκε και τετοια, εφοσον ηγετες δε βγαινουν!Εκτος αν ο καμμενος καταφερει και περασει το προγραμμα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 3, 2012 #691 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Δηλαδή θα ψηφίσεις κάποιον που υποστηρίζει το Μνημόνιο; Ε, ψήφισε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ τότε. Δεν έχει διαφορά...Φυσικά και έχει. Οι μεν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/whatever ψηφίζουν το μνημόνιο για να έχουν λεφτά να τρώνε και να ταΐζουν τα παιδιά τους και καλούν εμάς να πληρώνουμε τα σπασμένα με ένα μνημόνιο που δε φέρνει ανάπτυξη. Ο Τζήμερος σου λέει ότι δεν μπορείς να ζητάς δανεικά και να είσαι μπαταχτσής και το μνημόνιο αν εφαρμοστεί σωστά είναι ευκαιρία να νοικοκυρευτούμε. Και μιας και δε θέλεις μνημόνιο, με τι επιτόκιο θα δανειζόμαστε για τις ανάγκες μας; Θα γυρίσουμε σε δραχμή; Με τι ισοτιμία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 3, 2012 #692 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Και μιας και δε θέλεις μνημόνιο, με τι επιτόκιο θα δανειζόμαστε για τις ανάγκες μας; Θα γυρίσουμε σε δραχμή; Με τι ισοτιμία;Φτύστε πια την καραμέλα των "αναγκών". Αφού δεν πιστεύετε εμάς, δείτε καμιά εκπομπή στο BBC που ανέφερε ότι είμαστε πλεονασματικοί και μας πουλάνε έλλειμμα για να μας κάνουν ότι θέλουν.Αν είσαι πολιτικός με @@, μπορείς να νοικοκυρέψεις μια χώρα χωρίς εκβιασμό και εξαθλίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 3, 2012 #693 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Δηλαδή θα ψηφίσεις κάποιον που υποστηρίζει το Μνημόνιο; Ε, ψήφισε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ τότε. Δεν έχει διαφορά...Στην όψη του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Καρατζαφέρη μου έρχεται αναγούλα γιατί τους έχω φάει στη μάπα χρόνια. Οπότε έχει διαφορά. Επίσης ΔΕΝ τους πιστεύω γιατί ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι. Εν αντιθέσει με τον Τζήμερο που δεν τον ξέρω, με καλύπτει το ύφος και οι θέσεις του, οπότε μπορώ να του δώσω μια ευκαιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 3, 2012 #694 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Δημιουργία ξανά. Απλή γλώσσα, χωρίς φανφάρες, λογικές λύσεις και μη επαγγελματίες πολιτικοί.Δυστυχώς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε οι κάτοικοι εξωτερικού όμως. Η Δημιουργία Ξανά προς τα που "γέρνει" στον πολιτικό χάρτη; Κέντρο, δεξιά; Πείτε μου όποιος ξέρει ποιές είναι οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό: 1. γιατί δεν είδα κάτι στο επίσημο site τους 2. γιατί έτσι ίσως καταλάβω προς τα πού γέρνουν. Ρωτώ γιατί δε τους έχω ξανακούσει και μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα, παρά το γεγονός ότι τα λόγια τους στο site φωνάζουν: δεξιοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 3, 2012 #695 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION]Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δεν ειναι το ίδιο κάποιοι που ήταν μέλη της κυβερνώσας παράταξης, ή και μέλη της κυβέρνησης, με αυτούς που ήταν πάντα στην αντιπολίτευση.Σίγουρα έχουν ευθύνες και αυτοί, αλλα πολύ πολύ μικρότερες.Οι ευθύνες είναι ακριβώς οι ίδιες. Η δουλειά της αντιπολίτευσης δεν είναι να λέει σε όλα ΟΧΙ αλλά να κάνει ΈΛΕΓΧΟ στις νομοθετικές προτάσεις της κυβέρνησης. Να συμφωνεί ή να διαφωνεί και να τεκμηριώνει την απόφασή της ενώπιον του κοινοβουλίου και του Ελληνικού λαού. Επί 30 χρόνια η κυβέρνηση προτείνει, η αντιπολίτευση σύσσωμη διαφωνεί (συνήθως γιατί έτσι πρέπει) και καλεί σε πάλη (για να μην αλλάξει τίποτα). Έτσι κυβερνάται ο τόπος με όπλο την κομματική πλειοψηφία και ΜΗΔΕΝ κριτική σκέψη. Λογικό αποτέλεσμα θα μου πεις αφού το σύνολο του κοινοβουλίου εκλέγεται χωρίς κριτική σκέψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 3, 2012 #696 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Νομίζω ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει θέσεις υπέρ του μνημονίου το 2010( ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 3, 2012 #697 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Στην όψη του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Καρατζαφέρη μου έρχεται αναγούλα γιατί τους έχω φάει στη μάπα χρόνια. Οπότε έχει διαφορά. Επίσης ΔΕΝ τους πιστεύω γιατί ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι. Εν αντιθέσει με τον Τζήμερο που δεν τον ξέρω, με καλύπτει το ύφος και οι θέσεις του, οπότε μπορώ να του δώσω μια ευκαιρία.Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 3, 2012 #698 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Φυσικά και έχει. Οι μεν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/whatever ψηφίζουν το μνημόνιο για να έχουν λεφτά να τρώνε και να ταΐζουν τα παιδιά τους και καλούν εμάς να πληρώνουμε τα σπασμένα με ένα μνημόνιο που δε φέρνει ανάπτυξη. Ο Τζήμερος σου λέει ότι δεν μπορείς να ζητάς δανεικά και να είσαι μπαταχτσής και το μνημόνιο αν εφαρμοστεί σωστά είναι ευκαιρία να νοικοκυρευτούμε. Και μιας και δε θέλεις μνημόνιο, με τι επιτόκιο θα δανειζόμαστε για τις ανάγκες μας; Θα γυρίσουμε σε δραχμή; Με τι ισοτιμία;οικονομολογος δεν ειμαι και εχω συναισθηση του οτι πολλες φορες ο μιστερ αβερατζ γκαη λεει μλκιες και δεν μπορει να καταλαβει κατι τεχνικο.Δεν ειμαι σε θεση να πω υπευθυνα αν το μνημονιο ηταν η οχι αναγκαιο..αλλα εδω και 4 χρονια δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να προσπαθεις να σωσεις καποιος δυσκολευοντας τον ολο και πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 3, 2012 #699 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Η Δημιουργία Ξανά προς τα που "γέρνει" στον πολιτικό χάρτη; Κέντρο, δεξιά; Κοινωνικός Φιλελευθερισμός. Πείτε μου όποιος ξέρει ποιές είναι οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό:1. γιατί δεν είδα κάτι στο επίσημο site τους 2. γιατί έτσι ίσως καταλάβω προς τα πού γέρνουν. Μ' αρέσει που δεν είδες τίποτα ρε Hydra. Mεταναστευτικό Ρωτώ γιατί δε τους έχω ξανακούσει και μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα, παρά το γεγονός ότι τα λόγια τους στο site φωνάζουν: δεξιοί. Πάλι μέσα έπεσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 3, 2012 #700 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή;Με όλο το σεβασμό δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή και οι τέσσερις θα ψήφιζαν το μνημόνιο. Στην τελική η αριστερά δεν ψηφίζει το μνημόνιο εκ του ασφαλούς. Αν έπεφτε πάνω της το βάρος της χρεωκοπίας δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανε. Εσύ είσαι; Στο δημοψήφισμα που πρότεινε ο Γιωργάκης τι θέση είχαν; Άλλωστε είπαν στην Παπαρήγα να ηγηθεί κυβέρνησης αριστεράς (και γιατί όχι να τα κάνει αναδιανομή πλούτου) και έβαλε τα γέλια. Η αριστερά στην Ελλάδα δεν ρισκάρει να κυβερνήσει για να μη φθαρεί η εικόνα του "φίλου του εργάτη".Αν θες ομαδοποίηση έχω μια. Όλοι είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Εγώ θα ψηφίσω κάποιους που δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.