LevelOne Μάϊος 2, 2012 #641 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Εχω πάρει θέση επισήμως, το πρόγραμμα που με καλύπτει ειναι του Καμμένου. Δεν υπεκφεύγει πουθενά και θεωρώ πως είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει αρκετό ποσοστό ωστε να προκαλέσει ζημιά. Απλά και κατανοητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 2, 2012 #642 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Εχω πάρει θέση επισήμως, το πρόγραμμα που με καλύπτει ειναι του Καμμένου. Δεν υπεκφεύγει πουθενά και θεωρώ πως είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει αρκετό ποσοστό ωστε να προκαλέσει ζημιά. Απλά και κατανοητά.Πολύ καλά κάνεις (σόρρυ δεν πήγα πίσω να το δω), απλά δεν με καλύπτει κάποιος που όπως είπα, είναι μέσα από το σύστημα, έτρωγε κανονικότατα, και η αλλαγή που υπόσχεται φτάνει μέχρι τις εποχές του Καραμαλή το 2008-2009.. ΝΔ χωρίς μνημόνιο κοινώς.. (σαν να λέμε γυρόπιτο χωρίς κρεμμύδι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 2, 2012 #643 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Μεταφραση ? Νομιζω ακομα και αυτος εδω ο κυριος ειναι πιο σαφης στον λογο του Στο twitter το έγραψε ο Καμένος και προφανώς εννοεί μυστικό έγγραφο που αναφέρετε στη θητεία του Καζάκη στην Goldman Sachs. Επίσης αναφέρει ότι ο Καζακης έβρισε τον Θεοδωράκη : O Σιγά το δυσνόητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #644 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Παιδες λεβεντης και χρυση αυγη μεσα στη βουλη, ολα τα αλλα δεν αξιζουν,παλιτα παιδια τους θα βολεβουν, τουλαχιστον να ακουγεται μια γνωμη.Α μη σβησετε τη συζητηση, εδω φαινεται τα σοβαροοοοτατα επιχειρηματα που χρησιμοποιουν τα μελητου λαμπ μεχρι και αντμινς!Εθνικισμος παιδες! Ουτε αναρχια ουτε κομμουνισμος. Επισης ΟΧΙ στο συριζα, ΟΧΙ στους μεταναστες εκπροσωπους, ΟΧΙ στην παραχωρηση αοζ και εθνικης κυριαρχιας!ΝΑΙ στην απελευθερωση της αστυνομιας ωστε να κανει με υγεια τη δουλεια της,και σε στρατο λειτουργικο και να φυγουν οι φροντεξ και τα σχεδια αστυνομευσης!Ψηφιστε Λεβεντη Λαος ή Χρυση αυγη. Ριξτε ακυρο ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ του εργολαβου που επαιρνε ΕΡΓΑ απο τη χουντα και στη μεταπολιτευση εχωσε το γιο του στο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κινημα να γινει γνωστος και τωρα μαζευει τα αποφαγια των μεγαλων λαμογιων συμπαρασιροντας αριστερους που περιμενουν να παρουν μια θεση στο δημοσιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Μάϊος 2, 2012 #645 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 με ναζιστικό χαιρετισμό χαιρετάει και η Παπαρήγα !!!θα μας τρελάνετε τώρα , έχει υποθεί σε πιο παλιό ποστ αλλά επειδή εγώ το παρατήρησα όλοι με γράψατε !Μικρέ γκαιμπελίσκε, διάβασε και λίγο στη ζωή σου, ενημερώσου γιατί το μυαλό για να δουλέψει θέλει τροφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 2, 2012 #646 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Επειδη κατα καιρους εχω χαρακτηριστει ακροκομμουνοαναρχοαυτονομη β1ζαρ@ απο διαφορους...θα πω και εγω τη θεση μου για να μην παρεξηγουμε και να μην δημιουργουνται νευαρακια κ φανατισμοι.και θα το πω διοτι προσωπικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η κοινωνικη-συστημικη σταση και οχι η κομματικη θεση-ταμπελα-κατηγορια και οι οπαδισμοι. Με ενδιαφερει να μην υπαρχει το αισχος του εμφυλιου, το μεγαλυτερο μικροβιο του Ελληνα...το μονο του προβλημα, που σε ενα χαμηλου βαρους παραδειγμα, μην παμε μακρια, ειναι και αυτα τα τρομερα debate κατα καιρους μεσα στο lab με φανατικες στασεις/αποψεις..τεσπα.Μαλλον τεινω προς Μανο χωρις να με πειθει ακομα, θελω να δω και το εργακι που θα βγαλει την Παρασκευη..θα πηγαινα και σε Κουβελη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προκυψει συνασπισμος με ΠΣΚ, οπου δεν το θελω. ποτε αλλωστε δεν υποστηριξα τον δικομματισμο γιαυτο ακριβως το λογο. Παιζει κ η Δημιουργια Ξανα που ειχε τυχει σε ενα συνεδριο να σκασει ο προεδρος τους και να μιλισει, αλλα ενω ειχε καλα πλανα και inbusiness attitude δεν ξερω ποια θα ειναι η δυναμικη τους απεναντι στην εξωτερικη πολιτικη κ γενικη σταση τους σε εθνικα ζητηματα (ακομα και για το μεταναστευτικο). Οποτε μαλλον εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 2, 2012 #647 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Αν πρέπει να καταδικασουμε κάποιους για το παρελθόν,ας καταδικαστει και η συνέχεια του έργου του αλαβανου του οποίου το πόθεν εσχες το έχει δει μόνο ο chuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 2, 2012 #648 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 να σαι καλά μόλις αποφάσισα τι θα ψηφίσω !!!καμένος = fail ρε φίλε είσουν ΝΔ και έβγαλες λεφτά να πας τα κ@λπαιδά σου σε ιδιωτικά σχολεία . άτομο που δεν έχει σπουδάσει στα ελληνικά Πανεπιστήμια + τα παιδιά του είναι σε ιδιωτικό δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για την παιδεία . ααα Σεπτέμβρη λογικά θα συνεχίσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές κατα βάση έχεις δίκιο αλλά ακόμη και τα παιδιά των Παπαρήγα και Αλαβάνου μεταξύ άλλων κάνανε σπουδές στο εξωτερικό. Δεν επικροτώ τον καμμένο αλλά μάλλον μου είναι αδιάφορο: Αλήθεια, θα ήθελες εσύ να ήσουν δέσμιος των γονιών σου και τις επιλογές που έχουν κάνει για την ζωή τους? Αν δλδ εσύ ήθελες να πας στο Χ πανεπιστήμιο του εξωτερικού γιατί είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί και είναι το καλύτερο στο χώρο του, γιατί να μην το κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 2, 2012 #649 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 εγώ είπα τι είδα σε βίντεο που ποσταρήθηκε πριν κάμποσες σελίδες .μια χαρά το ταΐζω το μυαλό μου .μα ποιος ο λόγος της ύπαρξης της Παπαρήγας και το ΚΚΕ αφού δεν θέλουν να κυβερνήσουν εκτός ότι είναι άρες μάρες κουκουνάρεςαπό το FBmixaloliako psofa.... prin tis ekloges... gt eisai anwmalos kai epikundinos..... karkino sto spiti s malakaγια γέλια είμαστεedit@JaguarOne βασικά είναι πολύπλοκο αυτό το θέμα. Γιατί παίζει ρόλο που θα γεννηθείς αν είχα γεννηθεί στην Αφρική οι δυνατότητες για μόρφωση θα ήταν κοντά στο 2% , επειδή βαριέμαι να το αναλύσω βραδιατικά είσαι τυχερός γεννήθηκες σε ματσο οικογένεια κάνεις ότι θέλεις (αφού παίρνεις με τα λεφτά του μπαμπά) γεννήθηκες σε μία όχι τόσο οικονομικά εύκαιρη οικογένεια θα προσπαθήσεις μέχρι ένα σημείο (+ δουλείες δεν υπάρχουν για να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου) οπότε με απλά λόγια γεννιέσαι αυτό που είσαι (τύχη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #650 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Το αισχος της σημερινης αριστερας, οι ψευτικες ιδεες και το βολεμα σε θεσεις δημοσιουοπως μαμαδες μπαμπαδες να μειωθει αν ειναι δυνατον. Δε γινεται απο ατομα που ακουω οτι εχουν δημοσιους υπαληλους γονεις και εχουνκαι αυτοι ονειρο να χωθουν καπου να λενε να ψηφισουμε τσιπρα ή αποχή!Ενας χαμος να γινει στο κοινοβουλιο και να ακουστει επιτελους η φωνη του απλου λαου.Οχι του λαου του κκε μεσα στις δημοσιες υπηρεσιες και τους συνδικαλιστες!Τσιπρας ειναι αλλο ενα ορφανο του κομμουνισμου, μην τον αφησετε να εξελιχτει σαδευτερος παγκαλος! Εκει παει, η ιστορια επαναλαμβανεται. Απο κομμουνιστης -> αριστερος καισε λιγο σοσιαλιστης. Μαυρο και μουτζα σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ.Τον δρομο εδειξε η Γαλλια, η δεξια να επανερθει βροντερα!Μη ριχνετε λασπη σε ΧΑ και λαικιστικα επιθετα στο λεβεντη!Αυτοι λενε αληθειες και πονανε πολλους! Εχει φανει εδω μεσα!Σταματηστε τα quote και τα mention, ριχτε αφοβα τη λασπη σας, απο τον καναπε είναι ολα ευκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 2, 2012 #651 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Το αισχος της σημερινης αριστερας, οι ψευτικες ιδεες και το βολεμα σε θεσεις δημοσιουοπως μαμαδες μπαμπαδες να μειωθει αν ειναι δυνατον. Δε γινεται απο ατομα που ακουω οτι εχουν δημοσιους υπαληλους γονεις και εχουνκαι αυτοι ονειρο να χωθουν καπου να λενε να ψηφισουμε τσιπρα ή αποχή!Ενας χαμος να γινει στο κοινοβουλιο και να ακουστει επιτελους η φωνη του απλου λαου.Οχι του λαου του κκε μεσα στις δημοσιες υπηρεσιες και τους συνδικαλιστες!Τσιπρας ειναι αλλο ενα ορφανο του κομμουνισμου, μην τον αφησετε να εξελιχτει σαδευτερος παγκαλος! Εκει παει, η ιστορια επαναλαμβανεται. Απο κομμουνιστης -> αριστερος καισε λιγο σοσιαλιστης. Μαυρο και μουτζα σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ.Τον δρομο εδειξε η Γαλλια, η δεξια να επανερθει βροντερα!Μη ριχνετε λασπη σε ΧΑ και λαικιστικα επιθετα στο λεβεντη!Αυτοι λενε αληθειες και πονανε πολλους! Εχει φανει εδω μεσα!Σταματηστε τα quote και τα mention, ριχτε αφοβα τη λασπη σας, απο τον καναπε είναι ολα ευκολα!Χώσε άντρακλα μου.. πέτα και άλλη λάσπη σε πατέρες, μητέρες, θείες και παππούδες που δεν πολιτευτηκαν.Βγάλε και άλλα πράγματα από το μυαλό σου, ο Τσίπρας θα βολέψει κόσμο ή ο Μιχαλολιάκος που είχε βολευτεί από την ΕΥΠ?Μόνο σε παρακαλώ, μία απάντηση ζητάω εδώ και 3 σελίδεςΛέτε πολύ καθαρά και δυνατά "Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή", σε ποιανού το αίμα αναφέρεστε;; Με ποια αντικειμενικά κριτήρια θα διαλέξετε ποιανού το αίμα θα χύσετε;; Πες μου που ακριβώς προκύπτει ότι η Μέρκελ είναι Κομ*****στρια (*Δες το προηγούμενο ποστ μου γιατί ΔΕΝ είναι), και ΠΩΣ ακριβώς θα πάρει κομμάτι της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ;; Και τούμπαλιν, πως πιστευεις ότι ένα Αριστερό κόμμα θα δώσει έστω και ένα εκατοστό εδαφικής περιουσίας την ώρα που και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ φωνάζουν για εθνική ανεξαρτησία, και πυροβολούν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ από την ώρα που έφερε το ΔΝΤ και την Τρόϊκα κατηγορόντας τους για ξεπούλημα της χώρας.Θα ρωτάω μέχρι να απαντήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 2, 2012 #652 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Παιζει κ η Δημιουργια Ξανα που ειχε τυχει σε ενα συνεδριο να σκασει ο προεδρος τους και να μιλισει, αλλα ενω ειχε καλα πλανα και inbusiness attitude δεν ξερω ποια θα ειναι η δυναμικη τους απεναντι στην εξωτερικη πολιτικη κ γενικη σταση τους σε εθνικα ζητηματα (ακομα και για το μεταναστευτικο). Οποτε μαλλον εκει. Mεταναστευτικό Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια Ευρωπαϊκή προοπτική (πλαίσιο αρχών) Εξωτερική Πολιτική Φαντάζομαι θα λύσουν τις απορίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #653 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Λέτε πολύ καθαρά και δυνατά "Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή", σε ποιανού το αίμα αναφέρεστε;; Με ποια αντικειμενικά κριτήρια θα διαλέξετε ποιανού το αίμα θα χύσετε;; Πες μου που ακριβώς προκύπτει ότι η Μέρκελ είναι Κομ*****στρια (*Δες το προηγούμενο ποστ μου γιατί ΔΕΝ είναι), και ΠΩΣ ακριβώς θα πάρει κομμάτι της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ;; Και τούμπαλιν, πως πιστευεις ότι ένα Αριστερό κόμμα θα δώσει έστω και ένα εκατοστό εδαφικής περιουσίας την ώρα που και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ φωνάζουν για εθνική ανεξαρτησία, και πυροβολούν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ από την ώρα που έφερε το ΔΝΤ και την Τρόϊκα κατηγορόντας τους για ξεπούλημα της χώρας. Ελα σορρυ δικε μου ήμουν αποροφημενος στα ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ που περνανε γαργαρα και μαρεσει γιατι δειχνει ποιος ενοχλειται!1) Αιμα ειναι η γενια το γενος το δεντρο που σε συνδεει προς τα πισω. Καμια σχεση με blood βαμπιρ κτλπ2)Καμια σχεση χυνω αιμα κτλπ, αυτα τα λενε επι πασοκ, επι αλλου κομματος δεν ακουγονται προς τα εξω,γιατι δε χρειαζεται να στιγματιστει κανενα στρατιωτικο σωμα οπως υπηρχε η αναγκη απο τους αριστερους περσι.3)Παραδοση αοζ δινεις κυριαρχια και η τουρκια παντα ηταν κοληταρια με γερμανους. Ανατρεξε στην νεολαια που ηταν μερκελ .Κομμουνισμος.4)Οι μεταναστες εκπροσωποι και οι επισημες θεσεις μπορεις να ανατρεξεις θα δεις οτι απεχουν απο τη φημολογια.Και η ΝΔ θα ριξει ΦΠΑ αλλα εχει ψηφισει ΑΛΛΑ.Εθνικισμος φιλε, τιποτα αλλο, τα υπολοιπα ειναι για την συνθηκη σενγκεν λουκουμακια.Λεβεντης στη βουλη, το αξιζει, λεβεντης και Καμμενος γιατι εχει καλο προγραμμα.ΕΝΤΙΤΕιναι επικινδυνοι παιδια, προσεχτε τη ψηφο σας, μακρυα απο καπηλευτες!https://xryshaygh.wordpress.com/2012/05/02/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 2, 2012 #654 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ρε παιδια μετα συγχωρησεως λεω να αναψω ξανα το AdBlocker μεχρι τις εκλογες... Δε μπορω να συνδεομαι και να βλεπω τον Πρωτ:sick:παπα και το Γερουλαν:sick: οπως ετυχε τωρα που εκανα login...Κι ελεγα οτι δε με επηρεαζουν τα Ads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 2, 2012 #655 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ελα σορρυ δικε μου ήμουν αποροφημενος στα ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ που περνανε γαργαρα και μαρεσει γιατι δειχνει ποιος ενοχλειται!Φασίστα σε είπα, μόνο εσύ δεν δέχεσαι ότι είσαι..1) Αιμα ειναι η γενια το γενος το δεντρο που σε συνδεει προς τα πισω. Καμια σχεση με blood βαμπιρ κτλπΑ οκ, παρεξήγηση.. Καλά είναι κάποιος να πιστευει ακράδαντα ότι ο προ-προ-....-προ-προ πάππους του έπινε κρασί με τον Σωκράτη, προσωπικά πιστευω ότι ο δικός μου βοηθούσε τον Φειδία στην Ακρόπολη, απλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει.. Έλα μωρέ, τι θα μπορούσε να πάει λάθος σε 2000 χρόνια? Μήπως περάσαμε από πολέμους, μετακινήσεις πλυθυσμών από και πρός τον Ελλαδικό χώρο? μπα.. τίποτα.. Όλοι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων2)Καμια σχεση χυνω αιμα κτλπ, αυτα τα λενε επι πασοκ, επι αλλου κομματος δεν ακουγονται προς τα εξω,γιατι δε χρειαζεται να στιγματιστει κανενα στρατιωτικο σωμα οπως υπηρχε η αναγκη απο τους αριστερους περσι.Δεν σε πιάνω ακριβώς, αλλα δεν πειράζει, είπαμε, σορρυ παρεξήγηση, τα περί μαχαιροβγαλτών που ακούω είναι προφανώς ψέματα.. απάντησα από πάνω..3)Παραδοση αοζ δινεις κυριαρχια και η τουρκια παντα ηταν κοληταρια με γερμανους. Ανατρεξε στην νεολαια που ηταν μερκελ .Κομμουνισμος.Κανείς δεν δίνει ΑΟΖ, και ο ΣΥΡΙΖΑ το λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα την δώσει.Όσο για την Μέρκελ, σου έγραψα αρκετά κάποιες σελίδες πίσω, εδώ , προκύπτει ότι ηταν τόσο κομ*****στρια όσο κάποιος που περνάει έξω από τον Περισσό κάθε μέρα για να πάει στην δουλειά του 70 μέτρα μακριά ή όσο είναι ο Πάγκαλος.. ΔΕΝ είναι κομ*****στρια, κατάλαβέ το.4)Οι μεταναστες εκπροσωποι και οι επισημες θεσεις μπορεις να ανατρεξεις θα δεις οτι απεχουν απο τη φημολογια.Σε έχασα.. αλλά δεν πειράζει, χαλάλι.. με έκανες να γελάσω αυτή την φορά..Εθνικισμος φιλε, τιποτα αλλο, τα υπολοιπα ειναι για την συνθηκη σενγκεν λουκουμακια.Λεβεντης στη βουλη, το αξιζει, λεβεντης και Καμμενος γιατι εχει καλο προγραμμα.Δεν πείθεσαι με την καμία.. δεν πειράζει.. εδώ 15%++ των ψηφοφόρων πιστευει ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα, σε εσένα θα κολλήσουμε? ο αετός του 3ου Ραιχ στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού σας είναι απλά μία ατυχή σύμπτωση. Όπως και το βιβλίο που πουλάτε "1000 χρόνια Χίτλερ" είναι προφανώς για όλα τα άλλα που είπε, πλην Άριας Φυλής, Ναζισμού κτλ.Όχι ότι ο Εθνικισμός είναι κατι καλό.. ή μάλλον να το πω καλύτερα, είναι ωραίο παραμυθάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #656 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Λασπη. Και ψεμματα. ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στο προγραμμα του τσιπρακου, του σκυλου του μπαμπακα, του καπηλευτη της αριστερας, δε λεει 1 και 1 κανουν δυο στα θεματα που αφορουν την τουρκικη μειονοτητα τα συνορα και σοβαρες λυσεις. Γαργαρα! Γιατι φοβαται να μιλησει ανοιχτα.Ο λεβεντης και η ΧΑ δε φοβουνται να πουν αποψεις ομως. Οχι αλλοι θρασυδηλοι αριστεροι.Μαυρο στα αριστερα σαπια κεφαλια των 20 αριστερων παραταξεων.Η αριστερα ειναι μια και ΔΕΝ ειναι στα ελληνικα κομματα. Βγειτε και δημιουργειστεενα δικο σας κομμα με τις αποψεις σας. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΤΕ.ΕΝΤΙΤΜαθετε μπαλιτσα απο Βασιλάρα! Πες τα προεδρε[ame]www.youtube.com/watch?v=TdRZ9IPhkC4[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 2, 2012 #657 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ :triniti: έπεσε πραγματικά πολύ, μα πάρα πολύ ξύλο. Τους βάζανε σε αίθουσες και τους σκότωναν κανονικά στο ξύλο. Αρχίσαμε !Άγριο ξύλο φοιτητών του ΚΚΕ και της ΝΔ | gr-news Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 2, 2012 #658 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Άμα ο Σαμαράς μπορεί να φέρει στον ίδιο χώρο Ρέμο και Χατζηγιάννη, τότε δαγκωτό Αντώνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 2, 2012 #659 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Πολύ καλά κάνεις (σόρρυ δεν πήγα πίσω να το δω), απλά δεν με καλύπτει κάποιος που όπως είπα, είναι μέσα από το σύστημα, έτρωγε κανονικότατα, και η αλλαγή που υπόσχεται φτάνει μέχρι τις εποχές του Καραμαλή το 2008-2009.. ΝΔ χωρίς μνημόνιο κοινώς.. (σαν να λέμε γυρόπιτο χωρίς κρεμμύδι)Επειδή πολλά λανθασμένα ακούγονται για τον Καμμένο. Μπορείς να μου πεις περιπτώσεις που υποτίθεται οτι ο Καμμένος έφαγε λεφτά; Ο Καμμένος ΕΙΧΕ λεφτα πριν μπεί στη βουλή. Θεωρείς τυχαίο πως το μόνο που έχουν να του προσάψουν είναι μια βολτα με ελικόπτερο πάνω απο ακριτικά νησιά; Η μήπως τα wikileaks που, έχοντας αποδείξει την ορθότητα τους, είναι ολα υπέρ του; Θα τον είχε αφήσει η ΝΔ να βολοδέρνει ανεξέλεγκτο αν είχαν κατι να του προσάψουν; Και επ' αυτου, αν ηταν ο Καμμένος να γυρίσει πισω στην ΝΔ (λογικός εως ενός σημείου συλλογισμός), γιατι να φύγει απο αυτήν ΕΞ'ΑΡΧΗΣ;Στην διάρκεια της θητείας του ως υπουργός, μονο καλά έγιναν, και απο οτι θυμάμαι ηταν επίσης ο μόνος υπουργός ο οποίος δεν ηταν συνεχώς κουστουμαρισμένος, αλλα φόραγε και τις τιμημένες στολές της ναυτιλίας. Δεν αποδυκνείει κατι αυτο, απλα εστω είχε την τιμιότητα να το κάνει.Δεν ειμαι κομματόσκυλο κανενός και ξαναλέω, πριν παρεξηγηθώ, αν κανει την οποιαδήποτε κωλοτούμπα ή αρχισει τις δικαιολογίες, θα ειμαι ο πρώτος που θα τον μαυρίσει (ακομα και στο ξυλο αν μου δωθεί η ευκαιρία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 2, 2012 #660 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ετσι Πανεα, δειξε το αληθινο ξυλο, δειτε τους δολοφονους που κυκλοφορουναναμεσα μας,τη λασπη την προπαγανδα και τα κομματοσκυλα.Ριχνουν ξυλο και πετανε και χαρτακια ΧΑ για στιγματισμο οποτε τους καπνισει.Τον βλεπουμε τον στιγματισμο και σε αυτο το φορουμ. Φασισμος ακουγεται απο παντου.Επαναστατες του καναπε, να το ξυλο το μη λογοκριμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.