performer Απρίλιος 28, 2012 #361 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Τελικα πηγα στα γραφεία της ΝΔ (ηταν το ποιο βολικο ) και μου είπαν οτι θα δώσουνε δωρεάν εισιτήρια. (γλυτωσα το 50αρικο :dance3:) αυτα τα 50 ε μας εχουνε μαμησει και εσενα μαζι. σκεψου λιγο σε ποσους αλλους δινουνε και τι χρημα χαλανε αυτα τα κομματα για τις εκλογες... και μετα δωστου χαρατσια,φορολογιες κλπ. βεβαια θα μου πειτε τι ειναι 80εκ. ευρω για τις εκλογες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 28, 2012 #362 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Συζητηση προ ολιγου με τον πατερα μου, ετων 54, εργαζομενος στον ΟΑΕΔ, ουδολως βολεμενος ή λαμογιαρης, τουναντιον. -Πατερα, τι θα ψηφισεις? -Βενιζελο. -Ειναι ενα προβλημα αυτο... -Γιατι? -Τιποτα, αστο... fast forward - μια βδομαδα αργοτερα - Πατερα .... - Ελα παιδι μου - Νομιζω οτι σου εκλεψαν την ταυτοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samaritan Απρίλιος 28, 2012 #363 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Θαυμάστε «λογοτεχνικό» κείμενο του επιφανούς στελέχους της «Χρυσής Αυγής»! Μιλάμε για κανονική διαστροφή! «Ο δεξιός δείκτης χάιδεψε απαλά το άκρο της σκανδάλης....Το φυσίγγιο πυροδοτήθηκε και η βολίδα εισήλθε καυτή στις ραβδώσεις της κάνης. Μέσα σε μια στιγμή διέσχισε περιστρεφόμενη τον αέρα της ερήμου και έφτασε στον στόχο της. Πέρασε διαδοχικά μέσα από την ημισέληνο, από το ύφασμα του πηλικίου και από τα οστά του κρανίου. Διέλυσε τον εγκέφαλο του ενεδρεύοντος και πέταξε εκατοντάδες μικρά, κατακόκκινα κομμάτια του σε κάθε γωνιά της φωλιάς». Δεν είναι απλά επικίνδυνοι. Εϊναι και διεστραμμένοι. BTW, έκανα τόσες φορές το τεστ και με βγάζει κέντρο ή κεντροαριστερό ή χριστιανοδημοκράτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 28, 2012 #364 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 αυτα τα 50 ε μας εχουνε μαμησει και εσενα μαζι.σκεψου λιγο σε ποσους αλλους δινουνε και τι χρημα χαλανε αυτα τα κομματα για τις εκλογες... και μετα δωστου χαρατσια,φορολογιες κλπ. βεβαια θα μου πειτε τι ειναι 80εκ. ευρω για τις εκλογες... Ρε μαν το ξερω οτι τοσα χρονια με τα κομματοσκυλα που τα πάνε περα δώθε, παρτακια,ποτα,φαγητα έχουνε φάει πολλα λεφτα και εμεις τα πληρώνουμε... Αλλα σκέψου τωρα οτι ειναι πολυ σημαντικές εκλογές αυτες και πως αυτά τα 50ευρω που δεν μου περισσεύουν κιολας γιατι να τα δωσω για 3 μερες και να μην περάσω εναν ολόκληρο μηνα με αυτά? Γιατι να ταλαιπωρείτε ο κοσμος για να παει να ψηφίσει ενω, πολυ απλα, μπορούνε με μηχανήματα τυπου ΑΤΜ να μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει σε οποιο μερος θέλει...Δεν ειναι δα δύσκολο να γίνει κατι τετοιο, ας μη πληρωνανε τις εφορευτικες επιτροπες και ας βαζανε τετοια με αυτα τα λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 28, 2012 #365 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Τις επιχορηγήσεις των κομμάτων εμείς τις πληρώνουμε άρα μια χαρά δίκαιο μου φαίνεται να τσιμπάς εισητήρια. Παίρνουμε πίσω αυτά που μας κλέβουν. Έχω πάρει κι εγώ στο παρελθόν, μπορεί να ξαναπάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #366 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Άρα εγώ που δεν παίρνω και εσύ παίρνεις δεν είναι άδικο; Τί ψάχνετε τώρα... αυτά γίνονται χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 28, 2012 #367 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Θαυμάστε «λογοτεχνικό» κείμενο του επιφανούς στελέχους της «Χρυσής Αυγής»! Μιλάμε για κανονική διαστροφή! «Ο δεξιός δείκτης χάιδεψε απαλά το άκρο της σκανδάλης....Το φυσίγγιο πυροδοτήθηκε και η βολίδα εισήλθε καυτή στις ραβδώσεις της κάνης. Μέσα σε μια στιγμή διέσχισε περιστρεφόμενη τον αέρα της ερήμου και έφτασε στον στόχο της. Πέρασε διαδοχικά μέσα από την ημισέληνο, από το ύφασμα του πηλικίου και από τα οστά του κρανίου. Διέλυσε τον εγκέφαλο του ενεδρεύοντος και πέταξε εκατοντάδες μικρά, κατακόκκινα κομμάτια του σε κάθε γωνιά της φωλιάς». Δεν είναι απλά επικίνδυνοι. Εϊναι και διεστραμμένοι. BTW, έκανα τόσες φορές το τεστ και με βγάζει κέντρο ή κεντροαριστερό ή χριστιανοδημοκράτη. Ήμαρτον απο τη μυγα ξύγκι πατε να βγάλετε; Εχεις διαβάσει ποτέ Tom Clancy? Αν μπορείς να κατηγορήσεις τον τύπο για κάτι είναι για κακόγουστη αντιγραφή τπτ άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Απρίλιος 28, 2012 #368 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 28, 2012 #369 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 απιστευτα κατατοπιστικο βιδεο. Δε καταλαβα στο ποτε εφυγε η μπρεικ φουντουκι! Εδω μιλαμε για επιχειρηματα! οχι αστεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Απρίλιος 28, 2012 #370 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 καλα, χαλαρωσε αλλα κρατα σφιχτοτερα την σοκολα σου , μια εικονα λενε , αξιζει οσο χιλιες λεξεις οσο και η "φωτογραφια" της ταυτοτητας σου...που δεν προβαλλει κανενα σπουδαιο επιχειρημα για την ταυτοπροσωπια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 28, 2012 #371 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 μου αρέσει που όλοι είναι κατά της ΧΑ .,,.τι φοβούνται και κάνουν αυτήν την σκληρή κρητική, τόσα χρόνια είχαμε που είχαμε ότι να ναι δεν μιλούσε κανένας όλοι βολεμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Απρίλιος 28, 2012 #372 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Ήμαρτον απο τη μυγα ξύγκι πατε να βγάλετε; Εχεις διαβάσει ποτέ Tom Clancy? Αν μπορείς να κατηγορήσεις τον τύπο για κάτι είναι για κακόγουστη αντιγραφή τπτ άλλο.με ποιον τροπο και για ποιον λογο η γνωση μου για τον κο Clancy θα αλλαξει την εντονη αποστροφη για το αποσπασμα αυτο?παντως , και για να σου κανω το χατηρι ,αφου εμαθα ποιος ειναι ο Κλανσυς εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι Δεν είναι απλά επικίνδυνοι. Εϊναι και διεστραμμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samaritan Απρίλιος 28, 2012 #373 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Ήμαρτον απο τη μυγα ξύγκι πατε να βγάλετε; Εχεις διαβάσει ποτέ Tom Clancy? Αν μπορείς να κατηγορήσεις τον τύπο για κάτι είναι για κακόγουστη αντιγραφή τπτ άλλο.Ναι έχω διαβάσει. Αλλά εδώ είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Πρώτα από όλα, ποιος είναι ο συγγραφέας και δεύτερον για ποιον και για ποιο λόγο τα γράφει, και ως Χρυσαυγίτης που είναι μισεί τους αποδιοπομπαίους τράγους της ιδεολόγιας που ασπάστηκε. Για ποιον τα γράφει λοιπόν; Κάνει μπαμ και από τον τρόπο που το έγραψε. Αν θα είχε την ευκαιρία και την ελευθερία να το κάνει σε αυτούς που μισεί, θα το έκανε σίγουρα. Δεν μπορεί όμως, γιατί είναι στα πλαίσια της παρανομίας.Μην μου πεις τώρα τίποτα για τον Κλάνσυ, δηλαδή αν τα πράγματα είναι έτσι τότε και αυτός θα είναι τόσο αρρωστημένος. Είναι ανάλογα με την θέση του καθενός στην κοινωνία. Ο Κλάνσυ είναι διάσημος συγγραφέας.μου αρέσει που όλοι είναι κατά της ΧΑ .,,.τι φοβούνται και κάνουν αυτήν την σκληρή κρητική, τόσα χρόνια είχαμε που είχαμε ότι να ναι δεν μιλούσε κανένας όλοι βολεμένοιΝαι αλλά τόσα χρόνια δεν υπήρχε η περίπτωση να μπει στην Βουλή. Από εδώ και πέρα απέχω από το thread, δεν θα με βγάλει σε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #374 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Την πρώτη λέω εντάξει, τη δεύτερη άντε... κάθε φορά που κάποιος είναι κατά της Χ.Α κλπ θα έλεγα και εγώ ένα "ναι αλλά" έτσι για να του θυμίσω ότι αυτός δεν είναι καλύτερος. Μερικοί όμως στήνουν καραούλι κανονικό κάθε φορά που θα ειπωθεί κάτι για τη Χ.Α να σπεύσουν αμέσως να δικαιολογήσουν. Τόσο φανερά, που πλέον καταλάβαμε ποίοι πατήσαν το κουμπάκι στο poll. Ξέρετε δε ψηφίζετε Χρυσή Αυγή μόνο για το μεταναστευτικό. Τουλάχιστον έτσι νομίζετε, αλλά πλανάστε οικτρά. Καλή τύχη λεβέντες. (και νομίζω ξέρετε ότι δεν είμαι αριστερός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Απρίλιος 28, 2012 #375 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ....Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς οι ίδιοι.Μη περιμένετε με μια ψήφο να σας λυθούν τα προβλήματα...ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2012 #376 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Ένα ποστ έκανες σε αυτό το φόρουμ και πόσο συμφωνώ μαζί σου!Καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 28, 2012 #377 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Ειναι θρεντ εκλογων και για τις θεωριες και τροπους ζωης μπορει να ανοιχτει καλυτερα ενα αλλο.Καλα τα φιλοσοφικα και οι θεωριες και μαρεσουν και μενα οι προτροπες και το γενικοτερο υφος του εκ του ασφαλους, αλλα πηγαιντε πειτε σε αυτους που πεινανε ναδιαβασουν και να ανοιξουν το μυαλο τους οταν δεν εχουν να ταισουν τα μελητης οικογενειας τους και αν δε σας κατεβασουν καντηλια....Μη δινετε συμβουλες που εχουν χτιστει πανω στη θεωρια οτι ζουμε αιωνια, αντιθετωςζουμε το τωρα που αν δε βελτιωθει αμεσα δε θα υπαρχει καν αυριο, θα πεινασει κοσμακης πολυ περσοτερος εκει που το παει η "νεα ταξη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 29, 2012 #378 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Ναι έτσι θα πάμε μπροστά... Δυστυχώς, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, δε θα πάμε μπροστά με αυτή τη λογική. Να και γιατί, ας πούμε, διαφωνώ με τον Κομμουνισμό και τον Μαρξισμό πιο συγκεκριμένα. Δεν θα μας πάει η εργατιάρικη σκέψη μπροστά. ζουμε το τωρα που αν δε βελτιωθει αμεσα δε θα υπαρχει καν αυριο, θα πεινασει κοσμακης πολυ περσοτερος εκει που το παει η "νεα ταξη". Αυτό είναι ένα κακό. Να περιμένεις τη λύση άμεσα, δηλαδή, και να είσαι διατεθημένος να τα δεχθείς όλα για χάρη αυτής. Η λύση μπορεί να έρθει σε 50 χρόνια, το θέμα είναι αν στο διάστημα αυτό εμείς θα έχουμε καταφέρει να είμαστε έτσι όπως πρέπει για να μιλάμε στο μέλλον για καλή κοινωνία, συνειδητούς πολίτες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 29, 2012 #379 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 29, 2012 #380 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Την πρώτη λέω εντάξει, τη δεύτερη άντε... κάθε φορά που κάποιος είναι κατά της Χ.Α κλπ θα έλεγα και εγώ ένα "ναι αλλά" έτσι για να του θυμίσω ότι αυτός δεν είναι καλύτερος. Μερικοί όμως στήνουν καραούλι κανονικό κάθε φορά που θα ειπωθεί κάτι για τη Χ.Α να σπεύσουν αμέσως να δικαιολογήσουν. Τόσο φανερά, που πλέον καταλάβαμε ποίοι πατήσαν το κουμπάκι στο poll. Ξέρετε δε ψηφίζετε Χρυσή Αυγή μόνο για το μεταναστευτικό. Τουλάχιστον έτσι νομίζετε, αλλά πλανάστε οικτρά. Καλή τύχη λεβέντες. (και νομίζω ξέρετε ότι δεν είμαι αριστερός) Hydra αγόρι μου τι θέλεις πραγματικά να γίνει στην Ελλάδα κάτι προσωρινό η να έχει μέλλον ? τόσα χρόνια δεν σκέφτονταν οι παλαιότερες γενιές μελλοντικά τι θα γίνει γιατί κοίταγαν το τότε πως θα βολευτούν σε μια θεσούλα κάπου ... Αλλά αυτό που είναι tragik όπως λέει και η Τασούλα - ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣπου κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους), όλοι κοιτάξανε το προσωρινό και βολευτήκανε για τρεις γεννιές , αρα αν θέλεται να το συνεχίσετε ψηφίστε ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν το έργο τους να πάει ο μισθός στα 234,99 ευρώ να βάλουν και άλλους φόρους να πουλήσουν τα πάντα από δημόσιες επιχειρήσεις , να πουλήσουν το πετρέλαιο τώρα που ξέρουμε πως όλοι έχουμε (πριν δεκα χρόνια έλεγες για πετρέλαιο και γελάνε) . τώρα τι θα ψηφίσω δεν ξέρω ακόμα ψάχνομαι ανάμεσα σε τρία κόμματα και δεν θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα επειδή μου το είπανε ή θα μου βρουν δουλειά ή οτιδήποτε άλλο βύσμα κλπ εγώ θέλω να ψηφίσω κάτι το οποίο να κάνει κάτι για το μέλλον των παιδιών μου (εμένα χέσε με), αλλά hydra συνέχιζε να ονειρεύεσαι στο παραμυθάκι των κομμάτων . το καλύτερο για μένα θα ήταν αν μπορούσα να γίνω πρωθυπουργός για μια εβδομάδα και καπάκι θα έκανα εκλογές όπου θα ξαναέβγαινα :clap: edit πάντως από το pοll εδώ στο lab βλέπουμε ότι κάπως ξυπνήσαμε μακάρι να είναι έτσι και στις εκλογές αν και υπάρχουν οι κολλημένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.