jiohkor3 Απρίλιος 25, 2012 #261 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Παιδες μη τσακωνεστε με τον myralis.Ειναι σα να τσακωνεσαι με τα κομματοσκυλα,δε προκειται να βγαλεις ακρηκαι στο τελος η αντιμετωπιση του ειναι να ερχεται σε προσβολη με χαρακτηρισμους που δεν ειναι πρεποντες.Ματια εχουμε και βλεπουμε πως αντιμετωπιζονται οι ακρεες αριστερες εκφρασεις και πως οι δεξιες.Επισης οι φιλοδεξιοι εχουνε δειξει με επιχειρηματα και σωστους λογισμους καποια δεδομενα,και οι φιλοαριστεροι εχουν απαντησει με: χιτλερ, ξυλο, βιντεακια χωρις να υπαρχει η σωστη πληροφορηση για το τι δειχνουν και ποτε εγιναν.Μενουμε στην εικονα και χανουμε την ουσια.Αυτο που παρατηρω ειναι εκδημοκρατισμενους ακραιους ισως δεξιους να προσπαθουν να βαλουν σε μια ταξη τα πραγματα,και φιλοσοφημενους αριστερους να αντιδρουν ωσαν αγριανθρωποι με βρισιες και: βια στη βια.Ειδαμε και στη πατρα που καψανε το κτιριο ΧΑ οταν δεν ηταν εκει οι ιδιοι φυσικα.Πολιτισμος!Επισης σε σποτ του 2012 ...με ντυμενους εργατες να λενε εξω απο ευρω και την ευρωπαικη ενωση...εμετικο....τρατζικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 25, 2012 #262 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 φέτος ασκώ για πρώτη φορά το εκλογικό μου δικαίωμα..είμαι ανάμεσα σε Καμμένο και Κουβέλη..ο Καμμένος δε ξέρω, αυτά που λέει μέχρι στιγμής με καλύπτουν αλλά φοβάμαι πως είναι κολοτούμπας...Αν είσαι ΠΑΣΟΚ και θέλεις να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλεις να έχεις και τύψεις που ψήφισες ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις Κουβέλη.Αν είσαι ΝΔ και θέλεις να ψηφίσεις ΝΔ, αλλά δεν θέλεις να έχεις και τύψεις που ψήφισες ΝΔ, ψηφίζεις Καμμένο.It's :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 25, 2012 #263 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Γενικα ειναι ενα ειδος τελευταιας ελπιδας ο καμμενος , ατομου που περιμενεις να μην κανει κωλοτουμπα γιατι μετα απορεις ποιος θα σηκωσει κεφαλι εκει μεσα να υποστηριξει τα αυτονοητα...Επειδη δε βλεπω προσελευση να επισημανω οτι δε φαινονται οι ψηφοι για αυτους που δε ψηφιζουν γιατι φοβουνται κανα κραξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 25, 2012 #264 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Μπορούν να πατήσουν "Εμφάνιση Αποτελεσμάτων". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 25, 2012 #265 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Μπορούν να πατήσουν "Εμφάνιση Αποτελεσμάτων".Κοιτα δε το βλεπω καπου, παντως αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εχω δει να φαινεται το ποιος ψηφισε τι,και πχιο πολυ για καποιους που δε θελουν να φαινεται το τι θελουν να ψηφισουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 25, 2012 #266 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 φέτος ασκώ για πρώτη φορά το εκλογικό μου δικαίωμα..είμαι ανάμεσα σε Καμμένο και Κουβέλη..ο Καμμένος δε ξέρω, αυτά που λέει μέχρι στιγμής με καλύπτουν αλλά φοβάμαι πως είναι κολοτούμπας...Δες στην εκλογική σου περιφέρεια τα ψηφοδέλτια. Δεν είναι μόνο το κόμμα, είναι και τα άτομα που θα σε εκπροσωπήσουν. Ίσως σε διευκολύνει στην επιλογή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 25, 2012 #267 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά πολύ δημοκρατία τα κομματόσκυλα ρίξανε κανάλι στο youtube της ΧΑ (δεν ξέρω πόσα report ρίξανε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 25, 2012 #268 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Μετ’ εμποδίων προς τις κάλπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Απρίλιος 25, 2012 #269 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Να πω και εγω την αποψη μου : δεν μπορουμε να εμπιστευθουμε ατομα τα οποια προερχονται απο πασοκ/νδ και εφτιαξαν κομμα τωρα και πουλανε τρελιτσα.Τωρα θα με ρωτησει καποιος τι να ψηφισουμε , εγω θα πω την κλασσικη ατακα πως αμα οι εκλογες μπορουσαν να αλλαξουν δραματικα τα πραγματα τοτε θα ηταν παρανομες. Για το δεύτερο σου απάντησε ο Τσάκωνας στην πρώτη σελίδα. Σχετικά με το πρώτο τώρα, ο Κουβέλης γιατί δεν το'παιξε νταηλίκι εναντίον του μνημονίου παρά μίλησε για υπογραφές και υποχρέωση τήρησης διεθνών συμβάσεων(μνημόνιο) σε πρόσφατη συνέντευξή του; Αφού μιλάει εκ του ασφαλούς τώρα και έχει την ευκαιρία να πει όσα ψέματα θέλει. Τον έχεις δει ποτέ να μιλάει με θυμό εναντίον του μνημονίου; Προσωπικά, όταν τον ακούω ασυναίσθητα πάω να πιάσω ποντίκι. Σαν npc του Skyrim, ένα πράγμα. Το παιχνίδι είναι δυστυχώς στημένο με/χωρίς τους Ανεξάρτητους. Σαμαράς, Βενιζέλος και το γενόσημο του ΠΑΣΟΚ(ΔΗΜΑΡ) είναι αποφασισμένοι να συγκυβερνήσουν. Πρόσφατα μου 'πε ο πατέρας μου για καλεσμένο σε τηλεπαράθυρο, υποψήφιο της ΔΗΜΑΡ, που μίλησε ξεκάθαρα για συγκυβέρνηση. Ας δουν τουλάχιστον ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμφωνεί με την αφαίμαξη της χώρας και ας ετοιμαστεί το έδαφος για οριστική ανατροπή την επόμενη τετραετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 25, 2012 #270 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Δημήτρης Χαντζόπουλος (Τα Νέα, 23/4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 25, 2012 #271 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 εγώ θέλω πολύ δημοκρατικά και άνετα να μας εξηγήσουν οι 4 που θα ψηφίσουν πράσινο και μπλε τους λόγους. υπόσχομαι να τους διαβάσω με πλήρη ψυχική ηρεμία και ακόμα και αν δε με καλύψουν να αρκεστώ σε μια απλή λεκτική αντιπαράθεση χωρίς χαρακτηρισμούς και ακρότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 25, 2012 #272 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ήδη ρε Γιώργο έχεις ένα επιθετικό ύφος με το καλημέρα. Γιατί να σου απολογηθούν δηλ.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 25, 2012 #273 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 καθόλου επιθετικό το ύφος μου. μάλλον ξέχασα να βάλω smiley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 26, 2012 #274 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Εμένα με ανησυχεί πάντως που είναι τόσοι λίγοι... Εφτά μόνο ψήφοι συνολικά ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 26, 2012 #275 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 εγώ έβαλα αποχή μιας και δε θα μπορέσω να πάω να ψηφίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 26, 2012 #276 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Παντως γενικα,φιλοι κολλητοι,συναδελφοι,οικογενεια και αρκετα ατομα ασχετα,απο ενα μινι απολογισμο που εχω κανει,δεν ψηφιζει κανενας τα δυο πρωην μεγαλα κομματα.εντωμεταξυ αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση,γνωριζα ατομα στον οικογενειακο κυκλο που ηταν στην κυριολεξια "βαμμενοι" μπλε η κομματοσκυλα,και δεν τους βλεπω διατεθειμένους αυτην την φορα να ψηφισουν ΝΔ.Τωρα αν ισχυει αυτο το κλιμα μεχρι τελους,ισως τα αποτελεσματα να ειναι ακρως τραγικα,ειδικα για Σαμαρα που ονειρευεται αυτοδυναμια,και Πράιμ Μίνιστερ καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 26, 2012 #277 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Εμένα με ανησυχεί πάντως που είναι τόσοι λίγοι...Εφτά μόνο ψήφοι συνολικά ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ? Ψάχνεις αντιπροσωπευτικότητα σε ένα (τεχνολογικό) φόρουμ με δείγμα 101 ψήφων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 26, 2012 Author #278 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 καθόλου επιθετικό το ύφος μου. μάλλον ξέχασα να βάλω smiley Θα σου σπάσω το κεφάλι, θα σε ξεντεριάσω και μετά θα σε ανασκολπίσω. Δε πιστεύω να αγριεύτηκες, έβαλα smiley:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 26, 2012 #279 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Παντως γενικα,φιλοι κολλητοι,συναδελφοι,οικογενεια και αρκετα ατομα ασχετα,απο ενα μινι απολογισμο που εχω κανει,δεν ψηφιζει κανενας τα δυο πρωην μεγαλα κομματα.εντωμεταξυ αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση,γνωριζα ατομα στον οικογενειακο κυκλο που ηταν στην κυριολεξια "βαμμενοι" μπλε η κομματοσκυλα,και δεν τους βλεπω διατεθειμένους αυτην την φορα να ψηφισουν ΝΔ.Τωρα αν ισχυει αυτο το κλιμα μεχρι τελους,ισως τα αποτελεσματα να ειναι ακρως τραγικα,ειδικα για Σαμαρα που ονειρευεται αυτοδυναμια,και Πράιμ Μίνιστερ καταστασεις.Eγώ πάλι βλέπω στους "δικούς" τα μυαλά να μην έχουν αλλάξει. Οι άνω των ήντα χαλάνε την μαγιά!το σύνθημα για την ημέρα των εκλογών είναι "Κλειδώστε τους γέρους στα σπίτια τους !!! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 26, 2012 #280 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Μάλλον Καμμένο θα το ρίξω. Οι παππούδες και η γιαγιάδες, κλείδωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.