Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Είναι ψευδές, πάντως του 'κατσε καλή διαφημισούλα του Χύτου. ;)

Θέλω και γω, θέλω και γω :D

Μία ερώτηση:

Πιστεύες ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία ή οχι;

ΟΧΙ. Πιστεύω ότι είναι καζανοκέφαλοι; ΝΑΙ :p

Όχι για τα ορθογραφικά, για άλλον λόγο. Αυτό που λες, φίλε Myralis, δεν θα το έκανες γιατί θα έπεφταν όλοι πάνω σου και θα έτρωγες κράξιμο. Ποιός ξέρει αν το θέλεις...

Απλώς αυτό με τα προσωπικά μηνύματα που λες ότι στέλνεις μου θύμισε τα κλασσικά κομματόσκυλα που στέλνουν προεκλογικά sms και mail

Σίγουρα υπάρχουν όρια στο τι λέω εδώ μέσα, ένα βίντεο δεν βλάπτει, πολλά έχουν ήδη μπει, ούτε 2-3 βλάπτουν όμως..

Για τα προσωπικά μαιλ να το ξεκαθαρίσω. Μπορούσα να στείλω μαιλ σε όσο κόσμο ξέρω από εδώ προσωπικά, προφανώς και δεν το έκανα, ούτε θα το έκανα ποτέ, πάμε για έναν καφέ να τα πούμε είναι η στάση μου.

Σε κάποια φάση κάποιος/κάποια με ρώτησε την ηλικία μου, εκεί έστειλα προσωπικό και πιάσαμε λίγο κουβέντα.

Νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών (και αν δεν χωράμε όλοι εδώ, απέλαση Ελλήνων), κέρασμα ονόματος στα Σκόπια, κόψιμο δικαιωμάτων από Έλληνες και μοιρασιά απλόχερα στους λαθρομετανάστες, gay-pride κλπ.

Αυτά είναι τα σημαντικά για το έθνος.

[sarcasm]

Τα βρήκες όλα..

[/sarcasm]

Ναι, φασίστες Χρυσαυγήτες και τους ψηφοφόρους τους πρέπει να τους κόψουνε τα δικαιώματα, να τους μαστιγώσουν παραδειγματικά στην πλατεία συντάγματος, και να τους απελάσουν.

Ναι, φασίστες Χρυσαυγήτες και τους ψηφοφόρους τους πρέπει να τους κόψουνε τα δικαιώματα, να τους μαστιγώσουν παραδειγματικά στην πλατεία συντάγματος, και να τους απελάσουν.

Φασισμός lvl: over 1000

(κάψτε και κανένα βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Όταν καίμε πατριωτικά βιβλία, δεν είναι φασισμός ;) )

Προς υπολοίπους: Ξέρετε τον ορισμό της λέξης "ανωμαλία"; Ή ο "προοδευτισμός", σας έχει τυφλώσει;

Φασισμός lvl: over 1000

(κάψτε και κανένα βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη. Όταν καίμε πατριωτικά βιβλία, δεν είναι φασισμός ;) )

We learned from the best.

Κατάλαβέ το, με το να είσαι υπέρ οποιασδήποτε μορφής βίας, τότε θα πάρεις βία σε αντάλαγμα.

Αν μου λές ότι είσαι υπέρ της Χρυσής Αυγής (που είναι υπερ της βίας στους μετανάστες, και υπέρ του Χίτλερ), τότε να περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν όπως η Χ.Α. αντιμετωπίζει τους μετανάστες, και τα βιβλία σου όπως τα αντιμετώπισε ο Χίλτερ και οι φίλοι του..

Αν είσαι φασίστας, να περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν όπους εσύ αντιμετωπίζεις τους εχθρούς σου (taste a bit from your own medicine), τι περιμένεις? να γυρίσουν το μάγουλο από την άλλη?

Τα περί αριστερού φασισμού over 1000 από φασίστες τα ακούω βερεσέ.

Υ.Γ. Δεν έκαψα ποτέ κανένα βιβλίο, ούτε προτείθεμαι να το κάνω.

Αν ήξερα να απαντήσω σε όλες τις πιθανές πολιτικές ερωτήσεις του thelab για τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά για αυτό είναι οι υποψήφιοι, τα άρθρα και η TV, όχι εγώ.

όχι ρε συ, δε ζήτησα να κάνουμε ντιμπέιτ με εσένα να απαντάς. Απλώς επειδή ασχολείσαι, υπέθεσα ότι θα ξέρεις αν είναι κάπου μαζεμένα αυτά, για να μην ψάχνω. Είναι και λίγος ο χρόνος μέχρι τις εκλογές. Σε ευχαριστώ για τα λινκ που παρέθεσες :T:

We learned from the best.

Κατάλαβέ το, με το να είσαι υπέρ οποιασδήποτε μορφής βίας, τότε θα πάρεις βία σε αντάλαγμα.

Αν μου λές ότι είσαι υπέρ της Χρυσής Αυγής (που είναι υπερ της βίας στους μετανάστες, και υπέρ του Χίτλερ), τότε να περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν όπως η Χ.Α. αντιμετωπίζει τους μετανάστες, και τα βιβλία σου όπως τα αντιμετώπισε ο Χίλτερ και οι φίλοι του..

Αν είσαι φασίστας, να περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν όπους εσύ αντιμετωπίζεις τους εχθρούς σου (taste a bit from your own medicine), τι περιμένεις? να γυρίσουν το μάγουλο από την άλλη?

Τα περί αριστερού φασισμού over 1000 από φασίστες τα ακούω βερεσέ.

Υ.Γ. Δεν έκαψα ποτέ κανένα βιβλίο, ούτε προτείθεμαι να το κάνω.

Συγχαρητήρια. Κατηγορείς ίδιους με εσένα ανθρώπους.

Δεν θυμάμαι να δήλωσα κάτι, οπότε άσε καλύτερα τους χαρακτηρισμούς.

Μπράβο σου.

Συγνώμη [MENTION=23]DJD[/MENTION] @wrong_method αλλά αν ο καθένας λέει οτι κατεβάσει η γκλάβα του χωρίς στοιχεία κτλ, δυστυχώς προς το να γίνουμε μπίλιες πάμε.

(Και εννοώ το http://www.thelab.gr/1063244698-post238.html σαν απάντηση για το τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1PTUx2NgpUg]illuminati and zionism busted - YouTube[/ame]

Παιζει να βαλει υποψηφιοτητα αυτος στην Ελλαδα??

Για δικτακτορας/τύραννος/τρομοκρατης μιλαει καλυτερα απο οποιονδηποτε Ελληναρα πολιτικαντη εχω ακουσει.

Νομιζω το Ιραν κι αυτο δεν εχει κεντρικη τραπεζα (ελεγχομενη απο rothchild)

φέτος ασκώ για πρώτη φορά το εκλογικό μου δικαίωμα..

είμαι ανάμεσα σε Καμμένο και Κουβέλη..

ο Καμμένος δε ξέρω, αυτά που λέει μέχρι στιγμής με καλύπτουν αλλά φοβάμαι πως είναι κολοτούμπας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.