Jump to content

Pro Evolution Soccer 2013

mchls

Recommended Posts

Στο low παιζει?

μια χαρά! αλλά και στο high θα παίζει, ή στο medium τουλάχιστον!

αλλά δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα.

μπορεί να γίνει κάτι, π.χ. με κάποιο patch?

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Man απο οτι βλεπω στο net εισαι στα minimum requirements

Video Card DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)

Αρα μην περιμενεις θαυματα.Προφανώς το παιχνιδι απλα δεν σε αφηνει να βαλεις παραπανω.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.:coax:

Man απο οτι βλεπω στο net εισαι στα minimum requirements

Video Card DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)

Αρα μην περιμενεις θαυματα.Προφανώς το παιχνιδι απλα δεν σε αφηνει να βαλεις παραπανω.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.:coax:

έπαιζα CoD MW2 με 20 fps και δεν μπορώ να παίξω προ :wall: και τώρα παίζει άνετα στο low, θεωρώ ότι στο medium τουλάχιστον, μπορεί να παίξει!

στο ίντερνετ είδα ότι με ένα πρόγραμμα μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα!

Λαπτόπι έχεις; Γιατί πήρες pc με on board; :p

το πισι της υπογραφής έχω.

το bugget δεν έφτανε για κάρτα γραφικών και μαζεύω λεφτά για να πάω σε 7850. Aλλά μέχρι τότε θέλω να παίζω τουλάχιστον προ!

Παιδες να ρωτησω κατι, εχουν βελτιωθει σε αυτο το pro τα σουτ?

Γιατι στο 12 ειναι σαν να κλοτσας μπαλονι...

Έχουν βελτιωθεί τα σουτς σε σχέση με πριν όπως και όλο το game γενικά.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι ο τερματοφύλακας (παρ'όλο που πρόσθεσαν νέα animations για αποκρούσεις κτλπ) δείχνει να αποκρούει σε slow motion. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα.

Οι τερματοφυλακες στο προ ανεκαθεν ηταν για τα πανηγυρια.

Την μια τρεχει σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μεσα στην περιοχη και δεν ξερει τι να κανει και την αλλη πιανει στημενο στο γαμα που in real life ουτε ο Sotomayor.

Καλυτερο δεν ξερω αν ειναι εχω παψει να ασχολουμε με τετοιες λεπτομερειες,για να καψουμε κανα 2ωρακι παιζουμε με τα φιλαρακια.Πιο γρηγορο πιο ευχαριστο ειναι.

Παιδες να ρωτησω κατι, εχουν βελτιωθει σε αυτο το pro τα σουτ?

Γιατι στο 12 ειναι σαν να κλοτσας μπαλονι...

ναι πολυ καλυτερα τα σουτ και πιο ρεαλιστικα

οσον αφορα ολο το παιχνιδι ειναι βελτιωμενο πολυ σε σχεση με τα 4 τελευταια αλλα και παλι εχει και αυτο τα καποια απο τα γνωστα προβληματα των PES :D

σε γενικές γραμμές έχει βελτιωθεί. Εκτός από το IQ... Κερδίζεις κόντρα, και η μπάλα πάει προς άλλο παίκτη σου. Όχι. Δε θα πάει προς την μπάλα. Θα την κοιτάει. Κι άμα αλλάξεις παίκτη, προφανώς δε θα σου επιλέξει αυτόν τον παίκτη που είναι κοντά στην μπάλα, αλλά κάποιον άλλον που πρέπει να γυρίσει προς τα πίσω. Επίσης, γτπ συνεχίζει να είναι η αυτόματη αλλαγή του ενεργού παίκτη, όταν είσαι στην άμυνα.

Παρ'όλα αυτά, βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι.

Μόνο σ' εμένα δεν μπαίνουν μακρινά;

Ο χειρισμός, οι κινήσεις και η φυσική της μπάλας είναι κακού επιπέδου. Δε γίνεται ας πούμε οι 8 στις 10 πάσες να γίνονται με κουντεπιέ. Μου θυμίζουν έναν ανάπηρο που είχαμε στο δημοτικό και έτρωγε τα μούτρα του σε κάθε πάσα με το κουντεπιέ. Πλασέ please...:flag:

n00b

Με πληκτρολόγιο δεν νομίζω! Έχω τόσα χρόνια να ασχοληθώ με ποδοσφαιράκι, που το παλιό gamepad δεν ενδείκνυται για πολλούς συνδυασμούς. Τώρα αν θα πάρω άλλο... θα δείξει. :rofl:

Πηρα προπαραγγελια απο Πλαισιο το παιχνιδι λογω του οτι μενω εξωτερικο και ηθελα την ελληνικη εκδοση ετσι για το χαβαλε του σχολιασμου, το παιχνιδι ειναι καθοδον μεσω ταχυδρομειου για Πολωνια, και μαθαινω στο WeHellas οτι δεν εχει κυκλοφορησει ελληνικη εκδοση παρα μονο στις 28-29/09 (δεν θυμαμαι ακριβως) και οσα δηλωθηκαν ελληνικες εκδοσεις ηταν "λαθος" κατα τη διαδικασια συσκευασιας και αποστολης στη χωρα!!!

Θα μας τρελανουν στη Κοναμι?? Η μηπως καναν παραεισαγωγες για να καβατζωσουν προπαραγγελιες?

Σε εσας ρε παιδια τι γινεται?? Τι να περιμενω να μου ερθει?

Πηρα προπαραγγελια απο Πλαισιο το παιχνιδι λογω του οτι μενω εξωτερικο και ηθελα την ελληνικη εκδοση ετσι για το χαβαλε του σχολιασμου, το παιχνιδι ειναι καθοδον μεσω ταχυδρομειου για Πολωνια, και μαθαινω στο WeHellas οτι δεν εχει κυκλοφορησει ελληνικη εκδοση παρα μονο στις 28-29/09 (δεν θυμαμαι ακριβως) και οσα δηλωθηκαν ελληνικες εκδοσεις ηταν "λαθος" κατα τη διαδικασια συσκευασιας και αποστολης στη χωρα!!!

Θα μας τρελανουν στη Κοναμι?? Η μηπως καναν παραεισαγωγες για να καβατζωσουν προπαραγγελιες?

Σε εσας ρε παιδια τι γινεται?? Τι να περιμενω να μου ερθει?

Έχει γίνει λάθος από την ΚΟΝΑΜΙ και δεν υπάρχει ελληνική περιγραφή. Το Π τα έχει στείλει όλα τα κομμάτια της PC version πίσω και περιμένει καινούρια διορθωμένα.

Να το στειλω και γω πισω η με καποιο πατσακι ισως φτιαξει η δουλεια? ξερω οτι γινεται στα μαιμουδιαρικα, ισως βγαλουν και καποιο official support?

Μπας και μιλησω με ΚΟΝΑΜΙ να μου στειλουν ενα σωστο αυτοι για την ψυχικη οδυνη??? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.