Jump to content

Pro Evolution Soccer 2013

mchls

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Παντως αν και το 11-12 δεν τα πολυ ακουμπησα αν και φανατικος απο το 98 το Demo με καποια Patch οπως χρονος-καμερα-γραφικα-γηπεδα-μπαλες-ομαδες μου αρεσε πολυ....

να είναι καλά ο κόσμος του wehellas και του pespatch.

• 1 month later...

Πηρα το PES 2013 και μπορω να πω οτι μ αρεσει παρα πολυ μετα απο αρκετα ματσακια που επαιξα......

Eχουνε κανει καλη δουλεια και θυμιζει αρκετα τους παλιοτερους τιτλους.....Επιτέλους υπάρχει σωστός ρυθμός παιχνιδιού...Μετα απο χρονια υπαρχει σοβαρή ανάπτυξη και βελτιωμένη ΑΙ..

Στα αρνητικά,οπως παντα,η μη καταχώρηση των τελευταίων μεταγγραφών και η μη βελτιωση των γραφικων αλλα μικρο το κακο!!!

Έχω να παίξω Pro από το 2008. Αρκετά καλή AI, όμως ο χειρισμός δεν είναι αυτό που ήθελα.

Πχ θέλω ψηλοκρεμαστή πάσα από την δεξιά μεριά προς την άλλη μεριά τέρμα αριστερά. Όσο κι αν φουλάρει σε δύναμη, θα τη στείλει κάπου στη μέση. Καλό είναι κατά τ' άλλα.

Αυτο το πραγμα να βγαλουν ομως το community/κοινοτητα και να μην μπορεις να φτιαξεις ενα custom πρωταθλημα με 4 ομαδες ας πουμε δεν το καταλαβαινω ομως...

ναι οντως αυτη ηταν μια ωραια καινοτομια του 2008....γτ τι βγαλανε,ενας θεος ξερει.....

Έπαιξα κάποια ματσάκια εδώ και 2-3 μέρες. Δεν βλέπω τις τρελές διαφορές με το προηγούμενο, σε βαθμό που νομίζω ότι δεν θα το τιμήσω τόσο όσο τα προηγούμενα

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Για μένα πού 'χω να πιάσω Pro από το 2008 στα χέρια μου, δε βλέπω τρομερές αλλαγές στα γραφικά πρώτα πρώτα. Γενικώς όμως θυμήθηκα τα παλιά και έχω ψιλοκαεί μόνος μου. Άντε να τελειώσει εξεταστική, να φωνάξω κανέναν να παίξουμε διπλό. :p

Υ.Γ: Έβαλα και τον ελληνικό σχολιασμό, αλλά είναι ο ίδιος με πέρσι λένε. Δεν πειράζει, κάτι κάνουμε...

Λοιπόν το έβαλα σήμερα. Λόγω όμως του ότι πάω να το παίξω με την onboard gpu του συστήματος της υπογραφής μου, όταν στα settings βάζω το picture quality στο medium ή στο high μου βγάζει αυτό το μήνυμα

Unable to implement settings due to insufficient video card specifications

υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει το picture quality στο high;

εγώ μπορεί να γουστάρω να παίζω παιχνίδια με τα πάντα στο full και 5fps! Το pes τί πρόβλημα έχει:getlost:

Επαιξα καμια 10αρια αγωνες με ενα φιλαρακι που γενικα κοντραριζομαστε αν και ειμαι καλυτερος.

Του τα πηρα ολα και ανετα εκτος απο μια ισοπαλια.Πρεπει να εβαλα καμια 20αρια+ γκολ συνολικα.

Πολυ πιο ευκολο και γρηγορο απο το προηγουμενο μου φαινεται.Τετ α τετ δεν χανεται.

Γραφικα τραγικα.

Επαιξα καμια 10αρια αγωνες με ενα φιλαρακι που γενικα κοντραριζομαστε αν και ειμαι καλυτερος.

Του τα πηρα ολα και ανετα εκτος απο μια ισοπαλια.Πρεπει να εβαλα καμια 20αρια+ γκολ συνολικα.

Πολυ πιο ευκολο και γρηγορο απο το προηγουμενο μου φαινεται.Τετ α τετ δεν χανεται.

Γραφικα τραγικα.

Τα γραφικα στην ουσια ειναι τα ιδια με το περυσινο....οντως τα τετ α τετ ειναι πολυ καλα και δυσκολα χανεις....και τα σουτ εχουν κανει απιστευτα...μαλιστα στο πρωτο μου ματς οταν το πηρα το παιχνιδι,πηρα Παρι και στο πρωτο σουτ που δοκιμαζω εξω απο τη μεγαλη περιοχη με Ιμπρα πηγε στο γαμα της εστιας!!!!

Μόνο σ' εμένα δεν μπαίνουν μακρινά;

Ο χειρισμός, οι κινήσεις και η φυσική της μπάλας είναι κακού επιπέδου. Δε γίνεται ας πούμε οι 8 στις 10 πάσες να γίνονται με κουντεπιέ. Μου θυμίζουν έναν ανάπηρο που είχαμε στο δημοτικό και έτρωγε τα μούτρα του σε κάθε πάσα με το κουντεπιέ. Πλασέ please...:flag:

Λοιπόν το έβαλα σήμερα. Λόγω όμως του ότι πάω να το παίξω με την onboard gpu του συστήματος της υπογραφής μου, όταν στα settings βάζω το picture quality στο medium ή στο high μου βγάζει αυτό το μήνυμα

Unable to implement settings due to insufficient video card specifications

υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει το picture quality στο high;

εγώ μπορεί να γουστάρω να παίζω παιχνίδια με τα πάντα στο full και 5fps! Το pes τί πρόβλημα έχει:getlost:

κανένας; :help1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.