Jump to content

κατάλληλη επιλογή 2 νέων καρτών

hyperion

Recommended Posts

τσιμπησα 2 7850 με 468 ευρουλακια, για μια οθονη μονο που θα εχω ειναι αρκετή η δύναμη...bang for the buck...θα κανω συγκρισεις και θα ποσταρω την αλλη εβδομαδα..ποσο μπροστα(αν)πηγε απο 2 5850 η εξελιξη της amd..:magic::T:

τσιμπησα 2 7850 με 468 ευρουλακια, για μια οθονη μονο που θα εχω ειναι αρκετή η δύναμη...bang for the buck...θα κανω συγκρισεις και θα ποσταρω την αλλη εβδομαδα..ποσο μπροστα(αν)πηγε απο 2 5850 η εξελιξη της amd..:magic::T:

Θεωρω πως δεν εκανες την καλυτερη επιλογη...

Στη θεση σου θα πηγαινα σε δυνατη μονοπυρηνη με δυνατο κλοκαρισμα.

Sapphire 7970 (PCI Express , 3 GB DDR5) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Θεωρω πως δεν εκανες την καλυτερη επιλογη...

Στη θεση σου θα πηγαινα σε δυνατη μονοπυρηνη με δυνατο κλοκαρισμα.

Sapphire 7970 (PCI Express , 3 GB DDR5) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Toυ το ειπαμε πιο πανω οτι ηταν καλυτερα να αγορασει 1 καρτα ασχετα αν ηταν 680 η 7970 μαζι με ενα νεο case

το ξέρω...αλλα σκέφτομαι του χρόνου να πετάξω τις 2 5850 και να αφησω στο παλιο πισι τις 2 7850...

γιατι θα παρω ultra-high-end pc το 2013...και θέλω να παρω και φρεσκο κουτι του έτους...όλα 13... ;)

δεν τραβαει αλλο το 1156 σοκετ μου, ειναι λιγα 8 γιγα ραμ και μικρο κουτι με μικρο τροφοδοτικο 750w.

ευχαριστώ για τις απόψεις σας παντως, αν δεν αλλαζα η/υ, φυσικα και θα πηγαινα 7970/680...αλλα για του χρονου ακομα και σε mgpu, θα ειναι μαπα αυτες οι τωρινες high-end, οποτε δε με ετρωγε...αλλωστε 2χ7850>680/7970...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.