hyperion Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2012 Γεια σας και Χριστός Ανέστη...πρώτα από όλα όχι flame επειδή είμαι ο hyperion και σκέφτομαι να πάρω ΑΤΙ/AMD...λοιπόν, επειδή βαρέθηκα στον Δεύτερο Η/Υ μου, που έχω στο σπίτι που νοικιάζω λόγω μετάθεσης (το βύσμα κάνει νερά δυστυχώς και είμαι σε γωνιά της Ελλάδος, να βράσω τη δάφνη που φορώ), να έχει τις δυο παλαιές 5850, σκέφτομαι να πάρω δυο 7850 που είναι ίδια ποιότητα και εμβέλεια αναβάθμισης οικονομικά όπως όταν τις πήρα..έχουμε και λέμε...πρώτον το πήρα απόφαση αυτό διότι, έχω ελεεινά μικρό midtower που δεν χωρούσε άνετα παρά με τραγικό στρίμωγμα και μάγκωμα καλωδίων 5870 την τότε εποχή, άρα, δεν μπορώ να πάω σε μεγάλες κάρτες...άρα, δεύτερον...πείτε μου, ποια εταιρία να προτιμήσω MSI, ASUS ή GIGABYTE...μικρές διαφορές αλλά κρίσιμες..:hang3:R7850 Twin Frozr 2GD5/OCHD7850-DC2-2GD5GV-R785OC-2GD Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 (11200-01-20G), AMD 7850, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Γιατι οχι sapphire? βασικα εγω θα κοιτουσα ποια εχει τη μεγαλυτερη εγγυηση αρχικα και μετα απο τα review θερμοκρασιες για να διαλεξω ποια εφοσον βλεπω ολες που εχεις ειναι custom cooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Απρίλιος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 (11200-01-20G), AMD 7850, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Γιατι οχι sapphire? βασικα εγω θα κοιτουσα ποια εχει τη μεγαλυτερη εγγυηση αρχικα και μετα απο τα review θερμοκρασιες για να διαλεξω ποια εφοσον βλεπω ολες που εχεις ειναι custom coolerευχαριστώ, δεν την είχα ανακαλύψει..απαραίτητα custom επειδή έχω θέμα με θερμοκρασίες στο μουφα κουτί μου.:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 ευχαριστώ, δεν την είχα ανακαλύψει..απαραίτητα custom επειδή έχω θέμα με θερμοκρασίες στο μουφα κουτί μου.:hang3: Για μενα δες με 3 χρονια εγγυηση(asus/gigabyte/MSI) και δες review για πια ειναι πιο κρυα και διαλεξε αν και ολες οι ψυκτρες ειναι δοκιμασμενες αρα μιλαμε για +/- 1 με 3 βαθμους και αναλογα το πως δοκιμασε ο καθενας τις καρτες + οτι οι περισσοτεροι κανουν δοκιμες πανω σε open benchtable που διαφερει αρκετα απο ενα κανονικο κουτι σε θερμοκρασιες Αρα διαλεξε αυτη που σου αρεσει περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAKIS Απρίλιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Παντως φετος η πρασινη καταφερε το ακατορθωτο,Ολοι οι πελατες της μιλανε με τα καλυτερα λογια για το προιον της αλλα κανεις δεν το παιρνει γιατι εχει στα σκαρια ενα καλυτερο. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Απρίλιος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Παρατηρώ πως οι τιμές παίζουν από 250-270€~.Εγώ θα τσιμπούσα τις φθηνότερες με τη μεγαλύτερη εγγύηση (κόβεις κάνα 15-20~ από την κάθε μία) και ένα τίμιο κουτί στα 50€ (πχ) με 3 προεγκατεστημένους ανεμιστήρες (3x120). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Αμα ειναι να δωσει λεφτα για κουτι καλυτερα να κοιτουσε σε κατι πιο ποιοτικο αλλα αμα σκεφτοταν κατι τετοιο πιστευω να μας το ελεγε (για μενα ισως θα ηταν καλυτερα η αγορα ενος midi καινουριο/ποιοτικου κουτιου μαζι με μια 7950/7970 πχ Gigabyte Radeon HD 7970 3GB (R797OC-3GD) | Skroutz.gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiz Απρίλιος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 msi power edition πολυ καλο cooler!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Απρίλιος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 (το βύσμα κάνει νερά δυστυχώς και είμαι σε γωνιά της Ελλάδος, να βράσω τη δάφνη που φορώ) :OT: και συγνωμη κιολας ισως να μην μου πεφτει λογος αλλα δαφνη και βυσμα δεν πανε μαζι (αν καταλαβα καλα) αυτα ειναι για τους κληρωτους. Καποιοι πρεπει να πανε και στις γωνιες της Ελλαδος.:OT: Ελπιζω να μην παρεξηγηθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Απρίλιος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 :OT: και συγνωμη κιολας ισως να μην μου πεφτει λογος αλλα δαφνη και βυσμα δεν πανε μαζι (αν καταλαβα καλα) αυτα ειναι για τους κληρωτους.Καποιοι πρεπει να πανε και στις γωνιες της Ελλαδος.:OT: Ελπιζω να μην παρεξηγηθω. ναι...υπηρετείς την πατρίδα...αλλά δεν πάνε όλοι παντού...κάποιοι αράζουν σπίτια τους, ειδικά οι νεοεισερχόμενοι στην παραμεθόριο...κάποιοι η μόνη απομάκρυνση ήταν η Σχολή και μόνο...άστα...έχει πολύ δύναμη το βύσμα...γιατί ο νεαρός αν έχει στρατηγό, οι εισηγήσεις και προτάσεις καθιερώνουν καριέρα πολυτελείας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Απρίλιος 19, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 sapphire vs sapphire oc...ιδια κουλερακια ιδια ολα αλλαζουν τα μαμα ρολογια...αξιζει η διαφορα ή μακακια...???:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 19, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 δυσκολη η επιλογη ε?http://www.guru3d.com/article/amd-radeon-hd-7850-and-7870-review/23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 19, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 sapphire vs sapphire oc...ιδια κουλερακια ιδια ολα αλλαζουν τα μαμα ρολογια...αξιζει η διαφορα ή μακακια...???:fist:Στη sapphire εχεις 2 χρονια εγγυηση αρχικα και μετα η OC ειναι πιο φτηνη . . .Για μενα παντως σκεψου ενα midi κουτακι px cm 690 advanceII που παιζει γυρω στα 80 ευρω ισως παραπανω με την 7970 που σου εδειξα παραπανω ιδιες επιδοσεις θα εχεις πανω κατω χωρις τα προβληματα που ισως σου βγαλει το cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 20, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για 7850 όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά και οικονομικότερα με 6970???Για αυτό άλλωστε δε λέμε ότι το να πας από 6970 σε 7850 δεν είναι αναβάθμιση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Απρίλιος 20, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 ανάμεσα σε msi,giga και asus οι οποίες έχουν 3 χρόνια όλες,μάλλον θα πήγαινα σε msi,μιας και μιλάς για hawk κτλ,νομίζω είναι ένα κλικ παραπάνο σε θέματα cooler και factory oc υλοποιήσεις (γνώμη μου πάντα) από την άλλη μου άρεσε και η άποψη του raider Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 20, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Αν είσαι να δώσεις 550 περίπου για 2χ7850, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Πας παίρνεις μια 680, δίνεις και κάνα 60άρι για κάνα ταπεινό αλλά ευρίχωρο κουτάκι α λα aerοcοοl και είσαι κομπλέ.600 γιούροζ, aka μόλις 50 παραπάνω. Θα γλυτώσεις από τα προβλήματα του crοssfire,τους drivers της amd, λιγότερος θόρυβος/κατανάλωση και θα έχεις και μια 680 να παίζεις seems legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Απρίλιος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Βασικά παει καρφί για 680 και ουτε ασχολείται με το κουτάκι! 10"aka 25.4cm ειναι η 680 και 9,5"aka 24.1cm η 5850! Μια χαρά θα είναι!Σωστός ο virus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 20, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Εκει το πηγαινε το θεμα,να παρει 680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Απρίλιος 20, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 7850 cfx...21cm καθε καρτουλα...θα κυκλοφορει και καλυτερα ο αέρας στο κουτι...αν αλλάξω κουτί αλλάζουν οι ορέξεις και οι τάσεις μετά...άλλωστε με εναν Ι7 στα 3.5γχζ..δε νομιζω να ειμαι αρκετος για μεγάλα κόλπακια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Απρίλιος 21, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 +1 για την 680,η ΔΕΗ μας έχει μ@μίσει ούτος η άλλως και θα συνεχίσει,ούτε μπλέκεις με διπλές κάρτες και ιστορίες.και εγώ για 580 με βλέπω επόμενη κάρτα μου,άσχετα που σκεφτόμουν άλλη μια 5850,δεν το ψήνω το cf και λόγο ΔΕΗ και λόγο drivers/ασυμβατότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.