Jump to content

Θορυβος απο ανεμιστηρα

hAic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εχω παρει 2-3 fans COOLERMASTER R4-L2R-20AC-GP LONG LIFE LED FAN 120MM - - E-SHOP.GR,και το μονο που κανει θορυβο ειναι αυτο που εχω βαλει μπροστσα για να βαζει αερα...Ολα τα υπολοιπα δεν ακουγονται...ειναι πανω στην ψυχτρα τα 2 με RUBBER BOLT - - E-SHOP.GR Εαν αγορασω παλι τετοια θα κανουν δουλεια,διοτι εχει φαγωθει το ενα πασο,και ουσιαστικα το μπροστινο φανακι στηριζεται σε τρεις βιδες (και ενα δεματικο :p ) .!!Ο θορυβος σιγουρα βγαινει απο αυτο διοτι οταν το σταματαω,επικρατει μια ηρεμια ..!!!!!! Οποτε θελω να μου πειτε εαν θα κανω δουλεια με αυτα που σας εδειξα απο eshop ..!! Ευχαριστω εκ των προτερων.!!

Βγάλε το ένα από τα δύο φουρφούρια από την ψύχτρα,

πάρε τα rubber bolts και χρησιμοποιησέ τα για αυτό που

έχεις βάλει μπροστά και κρίνε αν κάνουν δουλειά ή όχι.

EDIT: Το μπροστινό παίζει να δουλεύει σε MAX στροφές

ενώ της ψύχτρας σε λιγότερες ανάλογα τις ρυθμίσεις

της mobo. Σε αυτή την περίπτωση που είναι και η πιο

πιθανή, τα rubber bolts δεν θα κάνουν ιδιέταιρη διαφορά.

Δεν κανουν διοτι τα μπρακετσ οπου στηριζονται τα φανς εχουν τετραγωνες τρυπες και δεν μπαινει...Λες να μην το χα δοκιμασει.1!!!!

Τερμα δουλευουν ολα..!!Δεν μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα της ψυχτρα αφου ειναι 3πινο..!!!!

θα πας μεσα απο το bios και θα ρυθμισεις σε silence mode ωστε να πεσουν οι στροφες στον ανεμιστηρα.Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα αλλα δεν χρειαζοταν ειναι οι στροφες σε 1800rpm.

Δεν υπαρχει τπτ τετοιο στο bios..!!!!

Εγω εχω το Gigabyte Z68P-DS3 και ειναι στο PC STATUS που σου δειχνει τις θερμοκρασιες μεσα και εχω βαλει CPU SMART FAN CONTROL σε Μanual ,SLOPE PWN 0.75,CPU SMART FAN MODE Voltage

Τα εχω δοκιμασει παιδια...Το φαν συνδεεται με μολεξ οποτε με καπιο σSoftware δεν γινεται..1!!!

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Δοκιμασε αυτο και θα ησυχασει.Αυτα της ψυκτρας λογικα αν δεις απο το bios δεν δουλευουν 2000rpm ενω αυτο που κανει φασαρια επειδη ειναι στο molex δουλευει οσο παει!!!Εχω και εγω τα ιδια και τσιτα κανουν σαν τρακτερ ενω με το fan controler ειναι ησυχα.

Θ μ φάνε τ μεταφορικά ρε γαμωτο...δηλαδή άμα τον συνδέσω μ την μητρική Θ πέσουν οι στροφές???

Λογικα θα δουλεψει σαν τους αλλους, ή παρε ενα fan controler να ησυχασεις μια και καλη.

Νομιζω οτι αν αλλαξεις συνδεσμολογια στο molex μπορεις να βγαλεις λιγοτερα volt αρα πιο ησυχο fan αλλα δεν το εχω κανει ποτε οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω...

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ΑΥτο εδω ειχε μεσα η ψυχτρα μου το οποιο ειχα βαλει για το ανεμιστηρακι της ψυχτρας...Λοιπον συνδεω "ξερα" το ανεμιστηρακι της ψυχτρας και συνδεω τον μπροστινο ανεμιστηρα με αυτο το μαραφετι και δεν ακουγιεται καθολου τωρα ο μπροστινος,και ακουγιεται λιγο παραπανω το φαν της ψυχτρας,οποτε χρειαζομαι αλλο ενα τετοιο για να ησυχασω τελειως.!!!!
eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Δοκιμασε αυτο και θα ησυχασει.Αυτα της ψυκτρας λογικα αν δεις απο το bios δεν δουλευουν 2000rpm ενω αυτο που κανει φασαρια επειδη ειναι στο molex δουλευει οσο παει!!!Εχω και εγω τα ιδια και τσιτα κανουν σαν τρακτερ ενω με το fan controler ειναι ησυχα.

Αρα με αυτο π μ προτεινες βρηκα λυση αλλα απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν γινεται γιατι τα μεταφορικα θα ειναι περισσοτερα απο οτι κοστιζει αυτο.!!!!Αλλα σε ευχαριστω φιλε μου1!!

Σύνδεσε το molex ανάποδα, την ίδια δουλειά θα κάνεις.

Δεν σε καταλαβα.!!!!Οταν λες αναποδα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.