Dimitri From Athens Ιανουάριος 31, 2008 Author #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Περαστικα...Μπορει ομως να μην χρειαστει να αλλαξεις μητρικη και να παιζει αυτη που εχεις. Smd πυκνωτης ηταν?Καφε?Ένας αρκετά μικρός, καφέ, και η θέση του ήταν κάπου κατω αριστερά, μαζί με 5-6 άλλα πικνωτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri From Athens Ιανουάριος 31, 2008 Author #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 ....Τωρα με ξενερωσες Δημητρη.... Ελπιζω να μην σε παρει απο κατω,αν και οπως λεει και ο Χρηστος,ενδεχομενως να ζει ακομα Ας δουμε πρωτα αν παιζει και αν δεν θα δουμε ποια μητρικη θα παρεις Εγώ να δείς πόσο ξενέρωσα..!!!! Όσο χάρικα που μπόρεσα και ξύλωσα το οριζόντιο δοκάρι, έβαλα την Tinuc όπως έπρεπε, ξύλωσα απο τα SB & NB τα σκατοκαλύματα της asus και έβαλα πλάγια το ανεμιστηράκι της ΝΒ, τόσο ξενέρωσα με τον πυκνωτή!!! :( Και ήδη πρίν απο κανα μήνα, ήμουν για 1,5 μήνα χωρίς pc μέχρι να βγούν οι ati HD3870 για να αγοράσω 2 κομμάτια....δέ θα αντέξω άλλο ένα w/e χωρίς pc..... Περιμένω προτάσεις για την επόμενη mobo μου...θα δοκιμάσω απόψε να δώ άν παίζει και άν όχι, Σαββάτο πρωί πάω να τα σκάσω ακόμα μία φορά στο Πλαίσιο #*(@^*(#^$&*@#^ :mad: !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri From Athens Ιανουάριος 31, 2008 Author #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Σκέφτομαι να πάρω την Asus Maximus Extreme..any comments? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιανουάριος 31, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Extreme = DDR3 memory (νομίζω). Λογικά εσύ πάς για Maximus Formula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 31, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Πολύ σωστός ο Dr. Gonzo!Μιας και γουστάρεις ASUS το κορυφαίο για DDR2 είναι η Maximus Formula.Αλλά άμα θέλεις εξίσου καλές επιδώσεις και να γλιτώσεις και € τότε δες και την P5E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri From Athens Ιανουάριος 31, 2008 Author #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Προς το παρόν έχω DDR2 αλλά φαντάζομαι οτι κάποια στιγμή θα με τρώνε τα λιγοστά ευρώ στην τσέπη μου, οπότε θα κάνω update σε DDR3.....για την Maximus Extreme, δέ το συζητάμε???Απο τα specs της, φαίνεται αρκετά καλή....και δε θα πληρώσω και extra λεφτά σε τηλεκοντρόλια και κεραιούλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιανουάριος 31, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα (αρκετά) χρήματα που ζητάνε οι DDR3 ακόμη, και να δεις κάποιο κιτ 2x2GB.Λογικά, θα δεις άλλον αέρα στο σύστημα, ειδικά με Vista.p.s. Νομίζω είδα Maximus Formula SE στο πλαίσιο Θεσσαλονίκη (κέντρο) στα 240κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri From Athens Φεβρουάριος 2, 2008 Author #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος σε αυτό το thread....σύντομα θα ανοίξω άλλο με θέμα Asus Maximus Extreme μαζί με τις νέες μνήμες Ένα ευχαριστώ και στο ΠΛΑΙΣΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 2, 2008 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 ελεος εβαλες μιαλο και αλαξες mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.