Jump to content

Asus P5w Dh Deluxe & Intel Core 2 Quad Q6600

Recommended Posts

Περαστικα...

Μπορει ομως να μην χρειαστει να αλλαξεις μητρικη και να παιζει αυτη που εχεις. Smd πυκνωτης ηταν?Καφε?

Ένας αρκετά μικρός, καφέ, και η θέση του ήταν κάπου κατω αριστερά, μαζί με 5-6 άλλα πικνωτάκια.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
....

Τωρα με ξενερωσες Δημητρη....

Ελπιζω να μην σε παρει απο κατω,αν και οπως λεει και ο Χρηστος,ενδεχομενως να ζει ακομα ;)

Ας δουμε πρωτα αν παιζει και αν δεν θα δουμε ποια μητρικη θα παρεις

Εγώ να δείς πόσο ξενέρωσα..!!!!

Όσο χάρικα που μπόρεσα και ξύλωσα το οριζόντιο δοκάρι, έβαλα την Tinuc όπως έπρεπε, ξύλωσα απο τα SB & NB τα σκατοκαλύματα της asus και έβαλα πλάγια το ανεμιστηράκι της ΝΒ, τόσο ξενέρωσα με τον πυκνωτή!!! :(:(:(

Και ήδη πρίν απο κανα μήνα, ήμουν για 1,5 μήνα χωρίς pc μέχρι να βγούν οι ati HD3870 για να αγοράσω 2 κομμάτια....δέ θα αντέξω άλλο ένα w/e χωρίς pc.....

Περιμένω προτάσεις για την επόμενη mobo μου...θα δοκιμάσω απόψε να δώ άν παίζει και άν όχι, Σαββάτο πρωί πάω να τα σκάσω ακόμα μία φορά στο Πλαίσιο #*(@^*(#^$&*@#^:mad: :mad: :mad: !!!!!!

Πολύ σωστός ο Dr. Gonzo!

Μιας και γουστάρεις ASUS το κορυφαίο για DDR2 είναι η Maximus Formula.

Αλλά άμα θέλεις εξίσου καλές επιδώσεις και να γλιτώσεις και € τότε δες και την P5E.

Προς το παρόν έχω DDR2 αλλά φαντάζομαι οτι κάποια στιγμή θα με τρώνε τα λιγοστά ευρώ στην τσέπη μου, οπότε θα κάνω update σε DDR3.....για την Maximus Extreme, δέ το συζητάμε???

Απο τα specs της, φαίνεται αρκετά καλή....και δε θα πληρώσω και extra λεφτά σε τηλεκοντρόλια και κεραιούλες!

Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα (αρκετά) χρήματα που ζητάνε οι DDR3 ακόμη, και να δεις κάποιο κιτ 2x2GB.

Λογικά, θα δεις άλλον αέρα στο σύστημα, ειδικά με Vista.

p.s. Νομίζω είδα Maximus Formula SE στο πλαίσιο Θεσσαλονίκη (κέντρο) στα 240κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.