neuromancer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2012 Έχω κάτι παραμέτρους στο URL και θέλω να τις πάρω με JavaScript και να τις τυπώσω στη σελίδα. Το έχω κάνει αλλά επειδή το κέιμενο είναι στα Ελληνικά, στο URL φαίνονται κωδικοί γραμμάτωνκαι όχι το κείμνεο αυτούσιο. Πώς το επαναφέρω στα καλά του (με Javascript πάντα). Παράδειγμα κειμένου:%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 18, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 solved: decodeURI() Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως μόνο με αγγλικούς λειτουργεί. Βέβαια δε το είχα ψάξει και πολύ όταν είχα ασχοληθεί, οπότε κρατάω μια πισινή. Edit: FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 δουλεύει ΟΚ - το δοκίμασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.