Reselie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2012 Θα ήθελα κάποιος με w7 και scanner να δοκιμάσει αν λειτουργεί η παρακάτω εφαρμογή που αναπτύσω...Ουσιαστικά το μόνο που θέλω να δώ είναι αν λειτουργεί με όλα τα σκάννερ...οπότε θα ήθελα να πατήσετε το κουμπί και να μου πείτε αν λειτουργεί με το δικό σας σκάννερ (θα πρέπει να φτιάξει αρχείο "dst_test.jpeg" στην επιφάνεια εργασίας...Eyxarιστώ προκαταβολικά,Τάσοςhttp://dl.dropbox.com/u/16826863/DST.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Εμένα μου το βγάζει για ιο το norton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 δωσε τον κωδικα να κανουμε compile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Δέ ξέρω γιατί το βγάζει ιό, στο norton symantec end point που έχουμε στη δουλειά δε χτυπάει... Οκ καταλαβαίνω το να είστε 'καχυποπτοι' βρε παιδιά αλλα λέτε 5 χρόνια να είμαι μέλος στο lab για να ανεβάσω (και μάλιστα με το κανονικό μου account ) ιούς? (με πνευμα χαβαλέ τα παραπάνω, μιας και ο γραπτός λόγος παρεξηγείται!)Παραθέτω το κώδικαθέλει reference το 'microsoft windows image acquisition library απο τα "COM" και 1 button με name "Βutton1"vb.net 2010 , framework 4Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Button1.Enabled = False Try Dim CD As New WIA.CommonDialog Dim F As WIA.ImageFile = CD.ShowAcquireImage(WIA.WiaDeviceType.ScannerDeviceType) Dim x As Integer = 0 Dim a As String = FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & "." & F.FileExtension 'Επιλογή ονόματος (αριθμός) While IO.File.Exists(a) x += 1 a = FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & "." & F.FileExtension End While 'Aποθήκευση bitmap F.SaveFile(FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & "." & F.FileExtension) Try 'Αλλαγή bmp σε jpeg Dim img As Image img = Image.FromFile(FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & "." & F.FileExtension) img.Save(FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & ".jpeg", Imaging.ImageFormat.Jpeg) img.Dispose() 'Διαγραφή του .bmp IO.File.Delete(FileIO.SpecialDirectories.Desktop & "\DST_TEST" & x.ToString & "." & F.FileExtension) Catch ex As Exception MsgBox("Απετυχε η αλλαγή του .bmp σε .jpeg...." & vbCrLf & ex.Message) End Try Catch ex As Exception MsgBox(ex.Message) End Try Button1.Enabled = True End SubEnd Class Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 με ενα παλαιό πολυμηχάνημα HP F2400 δούλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 συνενωση string και οχι String.Format?ο integer x τι κανει,δεν μπορω να το καταλαβω απο το ονομα?δεν θα ηταν πιο σωστο να ελεγχεις αν υπαρχει scanner συνδεδεμενο πρωτα?δουλεψε παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 18, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Ευχαριστω για το κοπο σας παιδια!ο κωδικας ειναι πολυ προχειρος και δεν εχω προσθεσει ακομα πολλα πραγματα κυριως γιατι δεν ημουν σιγουρος αν λειτουργει σε αλλα pc...ο χ ουσιαστικα χρησιμευει την ονομασια του αρχειου σε περιπτωση που υπαρχει ηδη με το ιδιο ονομα αλλο...θα το ψαξω και για ελεγχο αν υπαρχει σκαννερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Δικό μου σφάλμα, δεν το έβγαζε ακριβώς ιό, αλλά απειλή επειδή σαν αρχείο στην norton community το είχαν στείλει κάτω από 5 άτομα και είχε μόλις μία εβδομάδα ύπαρξης το είχε σαν απειλή άρα το διέγραφε (το θεωρούσε security threat...).To δούλεψα και πήγε περίφημα. Μάλιστα μου άρεσε και μάλλον θα το χρησιμοποιώ από δω και στο εξής. Να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 18, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 χαιρομαι που σου αρεσε φιλε μου,σκοπος μου ειναι να φτιαξω κατι που να λειτουργει μπαμ μπαμ ,θα προσθεσω και αλλες δυνατοτητες αφου σενιαρω λιγο το βασικο κωδικα τωρα που επιβεβαιωσα οτι λειτουργει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 έχω προσθέσει κάποια πράγματα (ρυθμίσεις κτλπ,συμμάζεμα κώδικα) και στα σχέδια είναι και διάφορα άλλα όπως και έλεγχος αν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή πριν την εκκίνηση της λειτουργίας..εώς τώρα ξερω πως η εξαίρεση με κωδικό 0x80210015 είναι 'scanner is not available' οπότε ελέγχω αυτό και μόνο...(δυστηχώς το να 'μετράω' τις διαθέσιμες συσκευές δε δουλευει μιας και απλά ελέγχει τις καταχωρημένες συσκευές και όχι τι πραγματικά είναι διαθέσιμο...το ψάχνω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.