DMylonas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 Χτές αξίωσε ό Θεός το videoclub στην γειτονία μου και έφερε το Colin McRae Rally 4. Εγώ σπάστικα όταν είδα ότι το κοντέρ είναι σε Μίλια και όχι σε Χιλιόμετρα. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Ασφαλως και υπαρχει δες στα options. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:11] Ασφαλως και υπαρχει δες στα options. Το υπέθεσες αυτό? Γιατί στα options δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. (Στην δική μου έκδοση τουλάχιστον...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Ασφαλως και υπαρχει δες στα options. Ασφαλως κ δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Τωρα δεν το εχω εγκατεστημενο αλλα οταν το επαιζα θυμαμαι οτι σιγουρα καπου το αλλαζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Μήπως λες για το 3? Στο 4 πάντος 1000% δεν υπάρχει, έφαγα όλα τα μενού του......... Μέχρι που τελικά χαλάστικα και το γύρισα σε FarCry.....Αν βρείτε κάτι πείτε μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Μήπως λες για το 3? Στο 4 πάντος 1000% δεν υπάρχει, έφαγα όλα τα μενού του......... Μέχρι που τελικά χαλάστικα και το γύρισα σε FarCry.....Αν βρείτε κάτι πείτε μου..... Δεν ξερω ισως να κανω και λαθος.θα με κανεται να το κανω εγκασταση παλι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Kανε να πεσει κ καμια κοντρα ! Βαλε κ το GTO(http://www.gametimesonline.com/times/cmr4clean) K οποιος αλλος το παιζει ας ποσταρει πιστα-χρονο-αμαξι να γουσταρουμε (ααα κ ενα rename στον τιτλο του θεματος ισως?ή να ανοιχτει νεο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 23, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 ’λλαξα τον τίτλο.... Καλύτερο έτσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Κάπου είχα διαβασει ένα "κόλπο" για να δείχνει ο κοντερ σε χλμ: πρέπει να αντικαταστήσεις κάποια αρχεία στο φάκελο της Αγγλικής γλώσσας με τα αντίστοιχα της Γαλλικής. Δεν θυμάμαι όμως ακριβώς ποιά. Πρέπει να το ξαναψάξω λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 23, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Γιώργο με έβαλες και δούλεψα το μυαλό μου με αυτό που είπες και βρήκα το παρακάτω:http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?threadid=41355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 23, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 απο το demo δεν ανεβαζει χρονους το GTO????Αντε να βρω το full να παιξω με τα group B!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 23, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 ok το βρηκα!!Κοιτουσα στο κανονικο παιχνιδι και οχι στη δεμο κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.