Jump to content

Υπολογιστής απο την αρχη

Orfanos3

Recommended Posts

..... Όχι τα πάντα όλα εδώ μέσα :)

proper!!!

Mεινε καθαρα με το στησιμο αυτου του υπολογιστη που φτιαχνεις εδω σε αυτο το thread..

Δεν ειναι facebook/twitter να μιλαμε με οποιον περναει απο εδω γυρω απο το οτιδηποτε.

Υπαρχει gaming subforum ..εκει θα βρεις οτι θελησεις.

Αν παρελπιδα το εστησες το pc και σου βγαζει καποιο προβλημα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ανεφερε απλα το προβλημα και οχι "αν παιζεις καποιος το ταδε παιχνιδι".

(αν το προβλημα χριζει νεου θεματος το πιο πιθανο ειναι να γινει νεο θεμα αν οχι απο σενα απο μας.)

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

μαν για μια οθονη θα το εστηνα και σε 14αρη CRT.

Πλεον υπαρχουν και απλες tv (lcd/plasma) που ολοι εχουμε σπιτια μας...οποτε με ενα hdmi θα το ειχα ετοιμο και θα το ευχαριστιομουν σε ταινιες παιχνιδια τουλαχιστον.(παιχνιδια δε παιζω προσωπικα..αλλα οκ)

Και ένα καλο νέο!!!! Αύριο παραλαμβάνωωω

μαν για μια οθονη θα το εστηνα και σε 14αρη CRT.

Πλεον υπαρχουν και απλες tv (lcd/plasma) που ολοι εχουμε σπιτια μας...οποτε με ενα hdmi θα το ειχα ετοιμο και θα το ευχαριστιομουν σε ταινιες παιχνιδια τουλαχιστον.(παιχνιδια δε παιζω προσωπικα..αλλα οκ)

ξεχασα να αναφερω οτι μαζι περιμενω καρτα και τροφοδοτικο

:hm:τα πράγματα θα τα έχω όλα Πέμπτη πρωί.. Οποίος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει pm.. :magic:

Όσο πιο γρήγορα το φτιάξω θα ηρεμήσω

:drool::drool::drool:

^ Και εμείς βαριόμαστε (και γελάμε) που κάποιοι τρώγωνται σαν τα σκυλιά με τις πράσινες και τις κόκκινες και τους AMD και τους Intel. Όποιος δε γουστάρει, δε διαβάζει. Απλά τα πράγματα.

Ξεκιναω αύριο να στο στέινω για οποίο πρόβλημα θα σας πω.. Δεν θέλω να κούρσα ζω κανέναν.. Θα το προσπαθήσω μόνος μου
Διάβασε μία και αυτό όσο περιμένεις http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/odigos-synarmologisis-ilektronikou-ypologisti-94882.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.